Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Razz
Baseret på anden halvleg er der ikke noget at sige til det.

Det værste er dog Vidic karantæne.

Tillykke Arsenal
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Bosse1983
Vi eller rettere jeg, godter mig ikke just. Resultatet er vigtigt, men jeg kender følelsen hvor man tror at sækken bare skal snøres og det ender med at man sidder og skriger med fistelstemme ad TV´et.
Prøv at vær mig. Sidde i sofaen og vejre med mit åndssvage blå plastic-flag. At det skal komme dertil. Fy for helvede!
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Coppell
Inzaaghi, men forsøget på at cleare den var jo PRÆCIST det var argumentet for at godkende Saha scoringen. Og NU går jeg i seng. Hvor kan fodbold være bittert. Håber snart Rio er klar. Meget snart.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Duck
Altså er rooney offside, da han har indflydelse på spillet.


At have indflydelse på spillet er ikke strafbart i henhold til fodboldloven. Ja, rent faktisk er der slet ikke noget der hedder det.
Skrevet af Halil
Får Vidic ikke bare 1 dags karantæne?

Er det ikke normalen for gult+gult = rødt?

Ellers var det da fin underholdning for en neutral fan.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(121116201408)
duck

har man indflydelse på spillet i sin offside position, så er der offside...
Always a Gunner! Til kamp for gul og blå!!
Skrevet af stofferc
Vidic får kun en dag. Tænkte også godt på Sahas mål imod Arsenal ved Rooneys offside. Situationen med Saha er dog den eneste jeg kan komme i tanke om blev godkendt.
-
Skrevet af stofferc
har man indflydelse på spillet i sin offside position, så er der offside...


Ikke ifølge reglerne.
-
Skrevet af Slettet(121116201408)
det står i reglerne... - hvis det hans position "indvirker på spillet" - eller "opnår fordel af sin offsideposition".

Det gjorde rooney..
Always a Gunner! Til kamp for gul og blå!!
Skrevet af Coppell
My bad, I har ret. Det bliver kun én kamp uden Vidic. Men hvilken én.

Jeg savner sgu at vi går lidt mere til vaflerne i dag. Chelsea kyser os fysisk mere end med godt spil i anden halvleg, får også lov til det, javel, men mon ikke Liverpool vil forsøge det samme? Der skal f... klaskes til dem.

Åh nej, nu kommer det "straffe" igen. Smalling står bomstille, mens Luiz stikker benet ud - og slipper. Puuha en dyr kamp for systemet.\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Mr. Pink
"
Tror også jeg er ude for iaften!

Har ikke været så pissed over en kamp, ja, vel siden sidste Chelsea kamp i ligaen! "

Samme her. Egentlig "rart" at disse kampe stadig kan få mit pis i kog. For helvede!!
Luiz skulle have været ude, og hvorfor var han så fri ved målet??

Hvorfor forsøger Rooner selv istedet for at spille den´- der hvor Neville gik amok?

Hvofor lader Vidic ikke Ramires løbe og score? Nu er han ude mod Pool
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Mr. Pink
kæft Smalling var møgringe ved det straffe. Argh! Ud med ham
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af NUFC Dinho
@Insaghi

Så simpelt er det ikke. For at han skal være strafbar offside i en sådan situation, så skal han forhindrer modspilleren i at spille eller kunne spille bolden. Eller også skal hans bevægelse distrahere modspilleren.
For at der kan være tale om, at han opnår fordel af sin offside position, så skal bolden ende hos Rooney, da den bliver clearet.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af stofferc
det står i reglerne... - hvis det hans position "indvirker på spillet" - eller "opnår fordel af sin offsideposition".

Det gjorde rooney..


Det er at kigge selektivt på reglerne. I reguleringerne står der eksplicit hvornår man mener man har indflydelse på spillet. Situationen med Rooney idag, er ikke beskrevet der, men jeg mener personligt, at det er unfair overfor forsvaret, da instinktet altid vil gøre at man går efter bolden.

Tjek det selv ud her http://www.fifa.com/mm/d…8_10565.pdf

Du kan se det fra side 102.
-
Skrevet af TBJ27
Ferguson spiller europæisk i PL på udebane = fatalt og utroligt at Ferguson ikke har lært af resultaterne endnu. DEt var decideret pinligt hvad United gjorde i anden halvag.
Manchester United Fc København
Skrevet af Halil
Mht. offside situationen med Saha, så var forklaringen, at der var opstået en ny spil situation, da Arsenal forsvaren rører/spiller bolden.

Derfor var Saha ikke offside.


Rooney situationen ligner lidt, men det så godt nok noget tilfældigt ud, hvordan bolden richoterede imellem de to forsvarer, så offsiden er helt iorden.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af stofferc
Tror også dommeren i Arsenalkampen mente at forsvarer havde kontrol med bolden, hvilket dog også virkede som et lidt tyndt argument.
-
Skrevet af Alsen_RedDevils
TBJ, nu må du pinedødmig stramme lidt om. Der var da ikke skygge af europæisk over opstilling eller mentalitet. Vi havde TO angribere på banen hele kampen, og det var vel og mærket ikke med Rooney som venstreback. Indtil Evras bliver skadet, ligger han jo faktisk nærmest oppe omkring deres felt hele tiden.

Jeg er med på, at du godt kan lide at lege idiot, men gør det dog med lidt stil.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af TBJ27
Alsen hold nu op, mentaliteten i anden halvag var fuldstændig den måde vi spiller på europæisk på udebane passiv og lader modstanderne ha bolden og i PL er det en katastrofe uden lige og det er sku det samme i næsten alle udebane kampe i år.

Ville klæde dig at stoppe med at skrive som et svin til andre herinde, er godt nok træt af svinere der kommer fra dig hele tiden.
Manchester United Fc København
Skrevet af Cheech
Jeg er nu enig med TBJ i dette tilfælde. Vi trak ganske vist ikke nogle offensive spillere ud i pausen, men spillerne trak sig langt tilbage på banen og overlod initiativet til Chelsea.

Det og en dommer, der undlod at vise Ramires og Luise ud, kostede os kampen efter min vurdering.

Edit: at kalde det pinligt er at tage munden fuld, men fordelagtigt var det i hvert fald ikke.

Og Gary ER en cunt!
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
annonce
0