Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mikaelletager
sådan Hernandez!
Skrevet af TBJ27
Chicharitooooooo! 4-2!
Manchester United Fc København
Skrevet af uden_benskinner
2-4!

legendarisk comeback.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Emilfu
Hold da kæft det er langt ude.

Hvis man lader sin modstander score 4 mål på 20 minutter fortjener man sgu også at rykke ned.. (Hej Arsenal)
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Chancen for mesterskabet er i hvert fald ekstremt lille.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Mikaelletager
Et vaskeægte er da vel; I samme halvleg, Unden andre score imellem? :) eller kan jeg ikke lige se hvad det ellers skulle være?
Skrevet af stofferc
Så er der vist også betalt tilbage for Luiz´ manglende udvisning imod jer.
-
Skrevet af Mikaelletager
Vores straffe var mindst lige så tyndt som deres andet.
Skrevet af a j o o b a
Man kunne fornemme det - nøjagtig ligesom mod Blackpool. Når først United fik det første mål, angribende ned mod egne fans, så bliver det svært - specielt psykologisk - at modstå Uniteds konstante angreb

Jeg synes faktisk West Ham har været pivringe, 0-15 i hjørne eller hvad var det? United forærede dem to straffespark i en kamp de aldrig burde have været med i
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Coppell
Ajooba er inde på noget. Til forskel fra Blackpool, hvor vi er spillet ned i 65-70 min, så dominerede vi HELE kampen i dag, og havde det ikke været for decideret chokerende defensive fejl, burde sejren aldrig have været i fare.

Og dejligt at se Rooney så knivskarp. Supergodt tidspunkt at blive det.

Men vi var også heldige. Vidic kunne godt have trukket et rødt kort, og vores straffe var tyndt. Muligvis var deres nr to også udenfor, men forseelsen var klar nok og den er svær at brokke sig over.

Igen utroligt at vi kan vinde med sådan en defensiv. Men også utroligt dejligt. Og ret demotiverende for et par London-hold.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Curtis
Hvis man lader sin modstander score 4 mål på 20 minutter fortjener man sgu også at rykke ned.. (Hej Arsenal)


Du ved godt at to af de mål var forkert dømte straffespark, ikke?
Skrevet af uden_benskinner
det bliver næsten til at holde ud at skulle til konfirmationsfest i aften, når rooney´s hattrick på nethinden kan køre i slow-mo replay under talerne...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Xbold
Det var to fejldømte straffe og et fejldømt frispark. Til gengæld holdte dommeren linien og snød Arsenal/Arshavin for både straffe og et mål i sidste kamp hjemme imod Sunderland. Trods alt fint vi kan regne med at linierne holdes fra dommernes side. Arsenal skal vel straffes mere end de ellers er blevet de sidste mange sæsoner, efter de tillod sig at kommentere at Evertons mål var så grov en fejl at dommeren ........ et eller andet. Derefter kom Newcastlekampen, hvor et hold kan tage halsgreb på målmanden ustraffet, og et andet hold får spillere smidt ud efter en hensynsløs tackling af modstanderen uden dommeren griber ind. Nej, det er trist at se dommerne igen og igen skal være afgørende for mange resultater i PL.

Kom så Fulham! Alle hold med Norske spillere må vi heppe på
Skrevet af Alsen_RedDevils
Grav dig ned, spasser.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Xbold
Køl lige ned og være en mand og accepter at Manu i en evighed har haft dommertække af en anden verden. bare fordi i er verdens mest populære klub og derfor klapper hinanden på ryggen i enhver henseende giver det ikke andre sympati for jeres blindhed. Nyd jeres dygtige spillere, når de som de sidste 20 minutter i dag gider at spille bold vi andre nyder, og stram jer op og indrøm i har underligt mange oversete svinestreger.

Senest skriver hele verden om Ballotellis mave i brystet på en modstander. Sjovt nok har Rio to gange i år præsteret det samme. Underligt nok har han ingen af gangene fået kort eller efterfølgende karantæne. Så i kampen imod Arsenal, at han stemplede igennem hele trøjen på Sagna i 1 meters højde. Alligevel griber ingen ind. Rooney der hamere en albue i baghovedet på en modstander. Neville der saver en WBA mand ned uden rødt kort, O´Shea der saver Torres som sidste mand uden rødt kort, Brown der saver en Aston Villa mand som sidste uden rødt kort - skal jeg blive ved ? Det er for klamt med den forskelsbehandling. I alle de her nævnte kampe er Manu sidst i kampen kommet til scoringer der har givet point. Tvivlsomt om det var sket med 10 mand på banen?
Skrevet af GIGGSYontheWING
Hva´ satan er Bernie kommet tilbage på bold under et nyt navn?! Den er jo helt gal med dig knægt!

Nu har jeg været hård ved Giggs på det seneste. Og jeg var igen ved at gå amok i pausen over hans sløseri med bolden, men han fortjener fandme kredit for sin 2. halvleg.

Han spillede sig i den grad op, og det er sgu lidt et enigma hvordan en mand i hans alder går ind og spiller en så markant bedre 2. halvleg end 1. halvleg.

Ellers var det rigtig fedt at se Berba idag. Selvfølgelig vil Rooney få de største roser, men det var nu lige så meget Berbas introduktion der rigtig satte skub under United kedlerne idag. Han var virkelig sprudlende!
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af Xbold
Hvem ?

heller en kommentar til de aktuelle situationer. Du virker som en der følger med og garanteret ved det er sandt som skrevet, eller ?
Skrevet af TBJ27
Xbold nu er du total latterlig at høre på, du har godt nok ondt i røven i dag! det gør sku bare sejren lidt extra sød, så bliv du bare ved med at lukke dit gylde ud.
Manchester United Fc København
Skrevet af Mikaelletager
Hahahahahahahahahahahahahhahahaah jeg må altså le. Jeg har kun latter til overs for dit useriøse indlæg. Du prøver at lyde seriøst og finde eks. men hallo vågn nu op?

Alle de store hold har dommer med sig i nogen kampe. Rigtigt united i dag var heldige at få straffet, og Vidic kunne godt have fået det røde. Men dommer valgte ikke at gøre det. Ligesom at nogen kendelser, sidst mod Chelsea gik den modsatte vej. Du er da tilgrin at sidde og sige at United er verdens mest heldige holde. De sørger sejren hele tiden og så er det klart de vil komme til nogen mere eller mindre heldige scoringer, men at sidde og nævne alle deres kampe som heldige, som du næsten gør er dumt :D.
Skrevet af Cheech
"Hahahahahahahahahahahahahhahahaah jeg må altså le. Jeg har kun latter til overs for dit useriøse indlæg."

Jeg skal lige have bekræftet; finder du hans indlæg morsomme?

Stofferc, hop tilbage på Blå Stue. Big-fish-little-pond, du ved...
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
annonce
0