Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
http://www.goal.com/en/n…rgio-aguero

Spændene?
Lidt for mange penge, og ikke verdens mest troværdige avis.

Enig, han kunne være spændende, omend vi stadig kommer til at mangle hovedspillet. Men efter Benzema er han IMO 2. prioritet.
Prisen... Ja, det er jo hans buy-out clause, så hvis ikke Atletico vil forhandle, er det jo prisen.

Skrevet af Scouse-free
Selvfølgelig kommer Aguero ikke til at give os noget i hovedespillet, dog er han faktisk god til at heade, ligesom Rooney, når de ellers får pladsen.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Geddar , moderator
Vi kalder ikke dine holdninger for argumenter, vi spørger ind til hvad der ligger bag holdningen. Men fint, så længe du ikke gider præsentere noget, så kalder vi dem da gerne grundløse holdninger.

Bliv du også blot ved med at påstå jeg trækker tingene ud af en kontekst hvis det hjælper dig.

Det er sgu op ad bakke, det her.

Men fint, du har nok ret i der ikke er grund til at spilde mere krudt på det her.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(262004201905)
Udover at du så selv gør noget du ikke selv forstår, så er det da glimrende du i den grad modarbejder din egen argumentation.

Vi gør alle noget per automatik vi ikke rigtigt forstår. Vi går, løber, trækker vejret, spiser, besørger, tænker, ser etc. Ingen af delene kan du vel påstå du forstår hvordan og hvorfor du gør til fulde.

Jeg kan heller ikke se hvordan jeg modarbejder mine egne holdninger (som du igen kalder argumentation), når jeg påstår, at mange i fodboldverdenen vurderer en angriber på hans målfrekvens (jeg gjorde det i øvrigt selv så sent som i dag, da jeg så United antageligt var ude efter Nilmar - en spiller som jeg intet kender til, men som jeg så i stedet vurderede på hans målfrekvens, hvilket jeg ikke fandt synderligt imponerende).
Hvis en angriber bliver målt på hans evne til at score, passer det da meget godt med min holdning om, at United (verdens største klub) skal have en effektiv målskytte.

Men er du så enig i at en effektiv angriber ikke behøver være en maskine der hamrer 25 mål ind hver sæson?

Ja, han kan også lave 25 assists hvert år, eller markere sig på andre måder, men vil næppe blive husket så godt som ham der scorer 25 mål i 10 sæsoner i træk.
Jeg mener bare (læg nu venligst lige mærke til, at jeg skriver ´JEG MENER´)det er vigtigt for et storhold, at have en spiller der kan score mange mål næsten hver sæson, da det kan være tungen på vægtskålen i mange kampe, hvor spillet ikke fungerer, eller i kampe der er utroligt lige.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Dupe
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det er sgu op ad bakke, det her.

Ja, sådan har jeg følt det siden dit 2. eller 3. indlæg i denne debat, hvor du misforstod eller mistolkede noget jeg skrev.

Bliv du også blot ved med at påstå jeg trækker tingene ud af en kontekst hvis det hjælper dig.
Godt, du vil altså have et eksempel:
Jeg skrev:
"mens jeg mener det er et stort problem for United, at der mangler en effektiv angriber, og at vi bør finde en der kan lave 20+ på en sæson. "
Du skrev:
"DIN påstand er at holdets succes er stærkt forbundet med om man har en bomber eller ej."
Jeg skrev:
"Nix, min mening er, som jeg skrev helt eksplicit, så det ikke burde kunne misforstås: "det er et stort problem for United, at der mangler en effektiv angriber, og at vi bør finde en der kan lave 20+ på en sæson." - måske skulle jeg have skrevet "IMO", så du ikke kunne misforstå det. Men det burde ikke være oplæg til debat."
hvortil du skrev:
"Selvfølgelig er det da det. Særligt når argumenterne ikke arbejder mod dig. Om du vil det eller ej, så er der en række fakta, der taler imod det problem du præsenterer. De fakta er du endnu ikke kommet udenom."

Altså, nu vil jeg prøve at forklare det, så du kan forstå det:
- Jeg skriver, jeg mener United bør have en bomber, og at det er et problem for United, at mangle en sådan
- hvortil du skriver, at jeg påstår, at Uniteds success er afhængig af en bomber
- Jeg skriver nej, og gentager mig selv, og skriver, at jeg egentligt ikke burde understrege, at det er min mening, da det fremgik af første indlæg.
- hvortil du skriver, at det da helt sikkert er til diskussion om det er min mening der kom til udtryk, og at argumenterne nu er imod mig.

Vi kalder ikke dine holdninger for argumenter, vi spørger ind til hvad der ligger bag holdningen. Men fint, så længe du ikke gider præsentere noget, så kalder vi dem da gerne grundløse holdninger.

Jo, du kalder det argumenter. Du skriver gang på gang, at mine argumenter er skudt ned med dine statistiker.
Hvad der ligger bag holdningen har jeg også beskrevet før. Alle de 1-0 kampe igennem sæsonen var frustrerende at se på, og i nogle kampe igennem sæsonen (herunder især mod de bedre hold) var det IMO en synlig mangel, at vi ikke havde manden der proppede bolden i mål, hvilket kostede points og sejre, som kunne have været der med en mere effektiv angriber.
Derudover mener jeg bare, at en klub som United har brug for en spiller, der kan banke en masse kasser ind. En som kan blive en legende for klubben. Ian Wright, Ian Rush, Preben Elkjær, Hristo Stoichkov, Romario, van Basten og mange flere var aldrig blevet legender uden alle deres mål.
Sådan en ser jeg gerne i United. Vi har Rooney, som kan blive legende, men hvorfor ikke have et godt makkerskab oppe foran?
Skrevet af Mr. Pink
Troe efterhånden at vi kan slå fast, at United mangler en B O M B E R!!!!
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Troe efterhånden at vi kan slå fast, at United mangler en B O M B E R!!!!

Nej, vi må hellere vare os med at udtrykke os i så faste vendinger. Jeg tror bare vi kan slå fast, at jeg mener United mangler en B O M B E R!!!! ;)
Skrevet af r4iney
Vi gør alle noget per automatik vi ikke rigtigt forstår. Vi går, løber, trækker vejret, spiser, besørger, tænker, ser etc. Ingen af delene kan du vel påstå du forstår hvordan og hvorfor du gør til fulde.


Hold da fast en gang lort at lukke ud...
Real Madrid siden slutningen af 80'erne.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hold da fast en gang lort at lukke ud...

Nej, der var sådan set mening i det, mens der ikke var meget i dit indlæg.
Skrevet af 80Ronaldinho
Skal love for der er gang i den herinde!

Jeg synes United er spændende at følge her i det snarlige kølvand af Ronaldos afgang, fordi hvad har man tænkt sig at gøre!

Jeg synes at kantspillet er dækket ind da den unge Tosic kommer til plus højst sandsynligt Valencia fra Wigan, derudover har man jo også en Nani! Jeg synes det er lidt noget sludder at man siger at man ikke har nogen til at lave mål efter Ronaldo, fordi United kommer nok ikke til at spille på helt samme måde som de gjorde med Ronaldo, plus at andre spillere helt sikkert vil træde i karakter på en anden måde end de gjorde med Ronaldo på holdet. Altså det hænger jo ikke sammen hvis man siger at United laver 80 mål, de 40 af Ronaldo! Så kan man jo ikke sige at nu laver United kun 40mål næste sæson, sådan hænger fodbold jo ikke sammen.
Desuden vil der være nogle spillere som bliver spillet ud i lidt andre roller, som måske passer dem bedre, og systemet bliver nok også ændret en smule fordi man nu skal spille på flere strenge, som i sidste ende kan blive en fordel for United fordi andre nu er nødt til at tage mere ansvar!
United har jo ændret sin måde at spille på da man havde den noget stationære van Nistelrooy til mere omflakkende angrebstyper som Tevez, Berbatov og Rooney! Og jeg tror at Ferguson vil fortsætte lidt i samme bane, derfor kunne et godt bud være en Benzema(lidt ærgeligt for jer at Rossi ikke længere er i klubben:)) som flere herinde har nævnt som en slags yndlings-signing:) Jeg nægter simpelthen at tro på at en så snu mand som kender gamet så godt går ind til en sæson med kun 2 angribere i Rooney og Berbatov, der bliver helt sikkert hentet en ekstra ind. Og desuden tror jeg at han har lært af sine fejl fra før i tiden at denne spiller vil indeholde en form for klasse, fordi han ved at satse på Macheda som 3.valg vil være alt for satset!
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af Inuk.
"Carlitos var populær fordi han var en fighter uden lige.
Men kun få begræder hans afgang... bl.a. fordi han ikke lavede synderligt mange mål."

Det er jo løgn og latin. Folk begræder ikke Carlitos afgang fordi de ved han har fået en helt uretfærdig behandling af Fergie. Han er en spiller der ikke har spillet sig ud af holdet og alligevel er han blevet sat på bænken. Enhver der har fulgt lidt med engelsk fodbold de sidste 3 sæsoner kan se han er en klassespiller med en heroisk kampmoral som giver sig 100% hvergang, i alle situationer. At han skulle fryses ud efter en fantastisk første sæson hos os er der sgu ingen der havde set, hvorfor man kun kan have forståelse for hans ønske om at komme væk. For man kan da ikke forvente han bare skal stille sig tilfreds med at blive sat på bænken uden grund, da slet ikke med det spil han har været en del af.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det er jo løgn og latin.

Jeg synes ofte folk beskylder andre herinde for at lyve. Jeg tror lige vi skal have afklaret hvad en løgn er (jeg har taget den fra wikipedia):
"En løgn er et usandt udsagn, som fremsættes som om det var sandt, med den hensigt at få modtageren til at tro på udsagnet, til trods for at afsenderen ved (eller er overbevist om), at udsagnet er usandt."
Altså er det kun en løgn, hvis den der kommer med udtalelsen ved, at det han siger ikke passer.
Jeg bryder mig ikke om, at få skudt i skoene, at jeg lyver (hvilket er sket nogle gange herinde efterhånden). Men hvis det er fordi den der beskylder mig for det ikke ved hvad en løgn er, kan jeg leve med det.
Et bedre udtryk ville være "det passer ikke" - i så fald ville jeg ikke blive beskyldt for bevidst at tale usandt.

Mht. Tevez´ afgang fra United
Folk begræder ikke Carlitos afgang fordi de ved han har fået en helt uretfærdig behandling af Fergie. Han er en spiller der ikke har spillet sig ud af holdet og alligevel er han blevet sat på bænken. Enhver der har fulgt lidt med engelsk fodbold de sidste 3 sæsoner kan se han er en klassespiller med en heroisk kampmoral som giver sig 100% hvergang, i alle situationer. At han skulle fryses ud efter en fantastisk første sæson hos os er der sgu ingen der havde set, hvorfor man kun kan have forståelse for hans ønske om at komme væk. For man kan da ikke forvente han bare skal stille sig tilfreds med at blive sat på bænken uden grund, da slet ikke med det spil han har været en del af.

Jeg tror lige vi skal have afklaret hvorfor han skifter. United havde til sidst fået deres bud accepteret, og udbad sig hurtigt svar fra Tevez, hvis han skulle fortsætte i klubben. Tevez mente han ville have mere tid, og derfor måtte United afbryde forhandlingerne og se efter andre spillere (sandsynligvis fordi de havde en erkendelse af, at alternativerne kunne være skiftet til andre klubber, hvis de ventede for længe).

Tevez har fået masser af spilletid i denne sæson. Han har også kæmpet bravt i de fleste kampe hvor han er kommet ind, eller har været med. Men han har aldrig fundet en rytme, og han har i 2 sæsoner ikke været synderligt skarp foran mål.
Jeg ser kun meget få begræde hans afgang, og det hænger IMO sammen med, at han ikke har været effektiv foran mål.

At folk, som du mener, skulle acceptere, at han smutter, fordi Ferguson har frosset ham ud kan jeg ikke lige følge. I så fald ville folk jo stadig begræde afgangen, og på samme tid kritisere Ferguson for at have skubbet ham ud. Det ser jeg altså ikke skrevet nogen steder.
Skrevet af Inuk.
Okey, så lad os da sige du har misforstået noget.

"United havde til sidst fået deres bud accepteret, og udbad sig hurtigt svar fra Tevez, hvis han skulle fortsætte i klubben."

Den eneste grund til United ville have et hurtigt svar er ene og alene for at fremstå med så rene hænder som muligt. For hvis United VILLE have haft Tevez, så havde man gerne ventet helt fremtil transfervinduets lukning. Det så vi jo med Berba, ligesom man havde al den tålmodighed som Tevez behøvede da man i første omgang hentede ham.

"Tevez mente han ville have mere tid, og derfor måtte United afbryde forhandlingerne og se efter andre spillere (sandsynligvis fordi de havde en erkendelse af, at alternativerne kunne være skiftet til andre klubber, hvis de ventede for længe)."

Igen, fuldstændig underordnet hvis det havde været Tevez som man VILLE have.

"Tevez har fået masser af spilletid i denne sæson. Han har også kæmpet bravt i de fleste kampe hvor han er kommet ind, eller har været med. Men han har aldrig fundet en rytme, og han har i 2 sæsoner ikke været synderligt skarp foran mål."

Han er da heller ikke hentet fordi han skulle score målene. Han blev hentet fordi han passede fint ind i vores daværende spilsystem, fordi han kunne gå direkte ind i startopstillingen og være en del af opspillet, uden at holdet skulle bruge sæsoner på vænne sig til en ny mand. Derfor blev han hentet.

Og man kan heller forvente at spilleren kommer i en rytme hvis han ryger på bænken i tide og utide. Det kan du ikke klandre ham for.

"At folk, som du mener, skulle acceptere, at han smutter, fordi Ferguson har frosset ham ud kan jeg ikke lige følge. I så fald ville folk jo stadig begræde afgangen, og på samme tid kritisere Ferguson for at have skubbet ham ud. Det ser jeg altså ikke skrevet nogen steder."

Hør nu her. Der er ingen der begræder hans afgang, for Fergie har valgt et andet system og det inkluderer ikke Tevez. At begræde Fergies valg ang. system vil være ren tuderi, specielt når vi var marginaler fra at vinde CL for andet år i træk.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Coppell
Hold da op en lang og stædig debat.

Som udenforstående må jeg dog primært give Inuk (og andre) ret. Selv om jeg som tilhænger var vild med Tevez, har vi selv skubbet ham fra os.

Det afgørende er for mig ikke hvad der er sket i juni. Men derimod gennem hele sæsonen. Og her har Tevez ret i at føle, at han blev skubbet til side for at gøre plads til den teenagetrætte bulgarske Andy Garcia.

Havde Berba så været outstanding, havde det måske været til at leve med for Tevez. Men det har Dimitar jo so langtfra. Og det er svært at bebrejde Apache, hvis han ikke har kunnet se det logiske i, at det i store kampe altid var ham der tabte den tvekamp. Bortset fra når de begge blev droppet.

AT vi så kommer med et last minute tilbud til Tevez - og oven i købet har tralvt med at få ham til at skrive under - ja der er det svært at bebrejde ham, at han takker nej. (Jeg forstår småmænd osse klubben, den har osse brug for en afklaring).

Jeg håber sådan, at han ikke skifter til Shitty. Ikke så meget på grund af rivaliersingen. Men mest fordi det vil gøre det svært at ønske alt det bedste for Apache. Og det har jeg som tilhænger klart lyst til.

Rent sportsligt er Tevez ikke WORLD CLASS. Sådan en angriber kan man jo håbe at vi køber - eller måske mere sandsynligt en der kan udvikle sig til det. Men baseret på det vi har set indtil nu, ville man da hellere have beholdt Tevez i truppen lige omkring en startopstilling end en vis hr. Berbatov.

Første sæson er tit svær i en stor klub. Så vi giver mr. Dimitar Garcia en chance til. Men det bliver til gengæld så nok osse den sidste. Ellers tror jeg han bliver solgt med et tab der måske kan overgå Verons...
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Coppell
Hov, havde helt glemt, at vi har forkøbsret til ham her.

http://www.skysports.com/story/0,19528,11827_5399490,00.html

Ved ikke lige om han er løsningen på det vi mangler, men han har sgu udviklet sig godt, siden han forlod os.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af andib
Ikke en dum spiller at have forkøbsret på!

Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Slettet(262004201905)
Rent sportsligt er Tevez ikke WORLD CLASS

My point exactly. Men hvorfor er han ikke world class??
Han er vel den mest arbejdsomme på banen, når han spiller (Rooney frataget). Han har en rigtig god teknik. Han er ret hurtig. Han fungerer fint i samspillet med de andre. Han er god til at lægge pres på forsvaret, og erobre bolden. Hvad mere kan man ønske sig af en angriber?

Det enkle svar er: MÅL!!!

I dit indlæg påpeger du jo, at du synes det er lidt ærgeligt, at han skifter, og at vi ikke selv ville have ham.
Men du slutter jo selv af med, at sige, at han IKKE er weltklasse, og at det bliver en sådan angriber vi køber.
Det giver mig da indtrykket af at du ikke begræder hans afgang, idet vi bør kunne finde bedre - ret mig hvis jeg tager fejl her.

Mht. Rossi, tror jeg ikke han er den rette. I øvrigt har han flere gange i den forløbne uge sagt, at han meget gerne vil skifte til Italien. Jeg tvivler på, at han har lyst ti lat vende tilbage til United.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Okey, så lad os da sige du har misforstået noget.

Det er jo så din holdning.

Den eneste grund til United ville have et hurtigt svar er ene og alene for at fremstå med så rene hænder som muligt. For hvis United VILLE have haft Tevez, så havde man gerne ventet helt fremtil transfervinduets lukning. Det så vi jo med Berba, ligesom man havde al den tålmodighed som Tevez behøvede da man i første omgang hentede ham.[/block]
Nu skriver du det, som om du er helt sikker på det, men det er jo stadig bare noget du tror.
Jeg tror ikke United pressede på for et svar, for at fremstå på nogen som helst måde.
De kunne ikke være sikre på at spilleren ville skrive under på en kontrakt (hvilket de var i de to andre tilfælde du nævner, hvorfor jeg mener det er dårlige eksempler), og jeg tror de derfor ville være sikre tidligt i transfervinduet, så de kunne g efter andre alternativer, hvis han ikke ønskede at forlænge opholdet.

[quote]Igen, fuldstændig underordnet hvis det havde været Tevez som man VILLE have.

Igen, hvis man venter og venter på en spiller der selv er i tvivl, er der en god chance for at man misser de alternativer der er. Du sammenligner med situationer der var markant anderledes idet spillerne i de to situationer du sammenligner med havde tilkendegivet et ønske om at spille for United.

Han er da heller ikke hentet fordi han skulle score målene. Han blev hentet fordi han passede fint ind i vores daværende spilsystem, fordi han kunne gå direkte ind i startopstillingen og være en del af opspillet, uden at holdet skulle bruge sæsoner på vænne sig til en ny mand. Derfor blev han hentet.

Igen udtaler du dig om noget du kun kan gætte på, som om du ved det er den fulde sandhed.
Og nej, han blev sandsynligvis hentet fordi vi manglede en 3. angriber. Og du kan bide dig selv i storetåen på, at Ferguson både regnede med og håbede på, at han havde fået fingrene i en målmaskine, da han signede Tevez. Det var ikke til at vide med sikkerhed, men han scorede altså ret mange mål i Sydamerika, og Fergie håbede vel på, at han kunne gentage det i United.

Mange mente på et tidligt tidspunkt, at han mindede for meget om Rooney (bare ringere) og at de to ikke ville kunne spille på samme tid, og at Tevez derfor var købt som erstatning. Fergie udtalte, at det ikke var tilfældet, men det skal være usagt, om han var tiltænkt en reserverolle, da Saha var skadet det meste af sæsonen.

Og man kan heller forvente at spilleren kommer i en rytme hvis han ryger på bænken i tide og utide. Det kan du ikke klandre ham for.

Giggs spillede da ikke ret mange dårlige kampe, skønt han spillede færre kampe end Tevez.

Hør nu her. Der er ingen der begræder hans afgang, for Fergie har valgt et andet system og det inkluderer ikke Tevez. At begræde Fergies valg ang. system vil være ren tuderi, specielt når vi var marginaler fra at vinde CL for andet år i træk.

Hmmm, med det indlæg er jeg da ikke i tvivl om at du begræder Tevez´ afgang. Du forsvarer jo mildest talt alt hvad der var at klandre på Tevez, hvilket i mine øjne hovedsagligt var de manglende mål.
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Hvis United virkelig ville have Tevez, så havde man lukket den aftale allersenest sidste sommer. Vi har kunnet købe ham hver dag i to år, men igen og igen er det blevet udskudt. Hvis han var ønsket på længere sigt, så havde vi ikke ladet andre komme i nærheden af ham.

Det er ret svært at se en anden plausibel forklaring på det. Vi har haft pengene, når vi kan gå ud og købe to serbere og en Berbatov i mellemtiden. Faktum er, at vi har haft en relativt billig spiller - klassen taget i betragtning - i to år, men han var ikke en transfersum værd i længden.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
annonce
0