Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ja, det er jeg enig i OT.

Jeg tror dog også man har villet afvente og se, om man alligevel ikke kunne presse citronen, og få ham billigere end de £30 mio. som er i overkanten (når man tager priserne for Rooney og Torres i betragtning).

Jeg er så lidt forvirret over, at de alligevel afgav et bud på ham, som de fik accepteret. Måske hans lønkrav også var i overkanten.

Der er som sagt spillere jeg heller så i United end Tevez (igen kun pga. hans scoringsratio, da alt andet i hans spil vel mildest talt er upåklageligt).
Agüero og Benzema er to (som i mit hoved er tilgængelige - da de spiller for mindre klubber, og derfor kan have interesse i at spille for United, og deres klubber vil acceptere bud der er høje nok).
Da vi ikke har en naturlig bomber, mener jeg, som jeg vist nok har gjort klart i denne tråd før, det bør være en prioritet, når nu vi har en oplægger i Berbatov og en hurtig fighter og god presspiller i Rooney, og begge er rigtigt gode teknisk.
Jeg kan se mange fordele i at have 3 forskellige typer, og Tevez var vel samme type som Rooney.
Skrevet af JohnnyDrama
Der er noget jeg ikke forstår.
Er Tevez´ stats ikke bedre end Berbatovs?

Tevez
http://soccernet.espn.go…490&cc=5739

Berbatov
http://soccernet.espn.go…724&cc=5739

Man skal huske at se bort fra de kampe de har spillet for deres land.

Umiddelbart virker Tevez´ stats bedre (men vel også fordi han har spillet i cup kampene).

Den bulgarske Andy Garcia(freaking genialt) tror jeg kommer til at spille rigtig godt næste sæson hvis Rooney spiller lige bag ham istedet for på venstre kant. Tror den duo kan blive uhyggelig næste sæson. Ak det må tiden vise.
YNWA
Skrevet af andib
Hvis du vil have en naturlig bomber, så tror jeg ikke at det Aguero at i skal gå efter. Han har "kun" scoret 42 mål i 112 kampe i Atl Madrid, og man må forvente at forsvarsspillerne han kommer til at stå overfor generelt i PL er NOGET bedre end dem som han har stået overfor i Spanien.
Benzema er meget tæt på det samme 43 mål i 112 kampe for Lyon.

Så du skal se andetsteds hen, hvis det er en "bomber", som du gerne vil have til United. Dog er begge kun 21, men i hvert fald Aguero, ham ser jeg ikke som "bomberen". Benzema kender jeg simpelthen for lidt til, så ham har jeg svært ved at udtale mig om, i forhold til at blive en bomber!
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af andib
.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af JohnnyDrama
Andib

dine stats kan ikke rigtig bruges da El Nino ikke formåede at score mere end 16 mål i et sæson for Atletico og Torres havde jo en nogenlunde fornuftig første sæson for os :D.
Desuden præsterer spillere bedre når andre omkring en også er på samme niveau. Imo er Karim Benzema og Kun bedre end deres nuværende holdkammerater og et evt. klubskifte "God forbid" af en af de to kan blive et utroligt godt køb.
YNWA
Skrevet af andib
@JohnnyDrama

Du har egentlig ret, han lavede ikke synderligt mange mål for Atl. Madrid (han var ikke over 20 i en sæson i turneringen)

Men det lyder til at The Crazy Gang vil have en, der allerede har bevist at han kan lave mål på samlebånd, og det er der trods alt ikke nogle af dem, der har gjort endnu, omend jeg ligesom dig er sikker på at begge vil være rigtige gode køb for fremtiden. Dog hælder jeg mest til Benzema pga fysikken. Det lyder også til at de fleste Man Utd-tilhængere foretrækker ham fremfor Aguero, men da Benzema muligvis er svær at få lokket væk fra Lyon før efter VM, så er der nogle, der er klar på at gå på kompromis og signe Aguero i stedet.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Inuk.
"Igen, hvis man venter og venter på en spiller der selv er i tvivl, er der en god chance for at man misser de alternativer der er."

Men altså hvis man sidder ved forhandlingsbordet sammen med den man VIL have, sammen med hele transferbudgettets førsteprioritet, så er det da kraftedeme ligegyldigt hvad der sker med alternativerne. For man sidder jo i den situationen som man gerne vil være i, nemlig i forhandling med ønskespilleren. Også ber man sgu da ikke om et hurtigt svar bare fordi man for en sikkerhedsskyld har kigget på andre alternativer i tilfælde af ønskespilleren skulle sige nej.

"Igen udtaler du dig om noget du kun kan gætte på, som om du ved det er den fulde sandhed.
Og nej, han blev sandsynligvis hentet fordi vi manglede en 3. angriber. Og du kan bide dig selv i storetåen på, at Ferguson både regnede med og håbede på, at han havde fået fingrene i en målmaskine, da han signede Tevez. Det var ikke til at vide med sikkerhed, men han scorede altså ret mange mål i Sydamerika, og Fergie håbede vel på, at han kunne gentage det i United."

Det er jo ikke gætværk for helvede. Jeg fortæller jo bare hvad der er sket. For det første: Tevez gik mere eller mindre ind i startopstillingen og begyndte at levere, det er fakta, det er ikke gætværk. For det andet: Som nyslåede engelske mestre i 2007 havde holdet faktisk en 3. angriber i Alan Smith, det er endu en faktuel ting du burde vide. Og for det tredje: Du ved ikke om Tevez virkelig havde et scoringsgennemsnit der var en topscorer værdig. Men du håber det vel så du igen igen kan hive statistik argumentet frem og på den måde legitimere signingen af Tevez tilbage i 2007. Selv om han netop havde afsluttet sæsonen med at lave imponerende 7 kasser for The Hammers.

"men det skal være usagt, om han var tiltænkt en reserverolle, da Saha var skadet det meste af sæsonen."

Igen må du lige få styr på dine faktuelle oplysninger. Sahas skadeshelvede begyndte ikke før sæsonen spidsede til i foråret 2007, inden da havde han været fast mand siden forårssæsonen 2006 hvor Ruud blev frosset ud. Men okey, hvis du virkelig mener Fergie havde set i krydstalkuglen i sommeren 2007 og set en konstant skadet Saha i den efterfølgende sæson, og derfor tog sine forholdsregler.....

"Giggs spillede da ikke ret mange dårlige kampe, skønt han spillede færre kampe end Tevez."

Aha! Skal vi nu have kollektive vurderinger af spillerne? Eller vil du kun bruge kollektive vurdinger når det er noget der taler imod Tevez?

"Du forsvarer jo mildest talt alt hvad der var at klandre på Tevez,"

Nej. Jeg forklarer dig tingene som du har misforstået, for du kan jo ikke klandre en spiller for ting han ikke er herre over. Du kan ikke klandre en spiller for manglende rytme, når der ingen rytme er på hans optrædener fra start. Og når der ingen rytme er, så kan du aldeles ikke forvente han skal have en scoringsgennemsnit der siger spar to. Derfor kan du ej heller klandre ham for manglende scoringer, for tingene hænger jo sammen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Coppell
Crazy, mit indlæg var bare et forsøg på at gøre opmærksom på, at man ikke bør bebrejde Tevez noget. Han ER blevet holdt hen af Ferguson/Utd.

Jeg har hele tiden haft et ambivalent forhold til hans forventede exit. Et fantastisk fighterhjerte og ikke så lidt bold er der i ham. Men som du siger er afslutningerne ikke helt i samme klasse. Derfor bløder hjertet, men hjernen har det bedre med Tevez´ exit.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Slettet(262004201905)
@andib:
Jo, jeg ser gerne et ´talent´, der endnu ikke har bevist, at han kan lave 20+ mål pr. sæson. Ellers ville der jo reelt set kun være 3-4 muligheder, hvoraf mindst de 3 er umulige at signe, og den 4 (Eto´o) IMO ikke passer til United.
Derfor bliver vi nødt til at signe en mindre prøvet spiller, og håbe på, at han udvikler sig som Torres har gjort det.

@Inuk.:
Suk

@Coppel:
Så er vi jo enige. Jeg bebrejder absolut heller ikke Tevez noget, og har været tilfreds med alt han har givet til klubben. Men de manglende mål betyder, at jeg logisk set godt kan forstå, hvis klubben søger andre alternativer, når vi er oppe i det prisleje. Men som jeg tidligere har skrevet, så forstår jeg ikke helt, hvorfor klubben i det hele taget bød ind på ham.
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Vi kan da sagtens købe en ung angriber og håbe, han udvikler sig som Torres, men så vil du klage igen om to år. Uanset hvor fantastisk Torres er, så er han ingen bombertype og han brænder ofte de mest oplagte chancer, for så at score på lidt mere spektakulære måder.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Slettet(262004201905)
@Inuk.:
Suk suk.

1: Tevez var ikke førsteprioritet, og ikke nødvendigvis ønskespilleren. Men selvom han var, skal man ikke lægge alle sine æg i én kurv. Det har United forhåbentligt lært da vi prøvede at hente Ronaldinho og Torres.

2: jo, det er rent gætværk, når du skriver hvorfor vi hentede ham, og det hjælper ikke, at du begrunder det med hvad der skete i den efterfølgende sæson.
Ferguson udtalte inden sæsonen, at en klub som United skulle have 3 angribere i truppen, og da han så muligheden for at hente Tevez var der, gik han efter den. Smith var solgt tidligt på sommeren, fordi han ikke ville være 3. valg, og fordi Ferguson ikke kunne love ham mere spilletid, da han var den svageste af de 3.

mht. "Du ved ikke om Tevez virkelig havde et scoringsgennemsnit der var en topscorer værdig. Men du håber det vel så du igen igen kan hive statistik argumentet frem og på den måde legitimere signingen af Tevez tilbage i 2007. Selv om han netop havde afsluttet sæsonen med at lave imponerende 7 kasser for The Hammers."
Jeg forstår ikke hvad du prøver at sige, men Tevez scorede rimeligt mange mål for Corinthians (over 0,5 per kamp). Og det er da klart, at Fergie håbede på noget lignende for United, når nu han havde så fin en afslutning på sæsonen med West Ham året før.

3: Mht. Sahas skadesproblemer, så læs lige hvad jeg skriver igen.
Jeg skriver, at Tevez fik mere spilletid end tiltænkt (altså mere end hvad Fergie havde regnet med, da han signede Tevez) fordi Saha var så skadet i 07/08 sæsonen.
På forhånd kunne Fergie ikke vide det, og derfor er/var det min påstand, at Tevez ikke havde fået så meget spilletid, hvis Saha havde kunne spille hele sæsonen.

4: mht. Giggs og din kollektive vurderinger udtalelse, forstår jeg ikke hvad du mener (I øvrigt tror jeg du skal have styr på ordet kollektiv, da det ser ud som om du bruger det forkert. Hvis du snakker om kollektive vurderinger, ser du på hvordan de samlet set har spillet, og ikke individuelt - jeg plæderer jo for at Giggs individuelt gjorde det fint, selvom han ikke fik ret meget spilletid). Du skriver, at Tevez spillede under niveau, fordi han ikke fik meget spilletid. Og jeg argumenterede for, at man godt kan spille godt, selv med sparsom spilletid, ved at bruge en anden spiller som eksempel. Jeg kunne også have brugt Solskjær.

I øvrigt mener jeg ikke Tevez spillede en decideret skidt sæson. Men hans målhøst var under hvad man kan/kunne forvente. Havde han været mere effektiv foran mål, havde han også fået mere spilletid.

Men skulle vi ikke vende tilbage til udgangspunktet.
Min påstand var, at folk accepterer Carlitos afgang fordi han ikke var effektiv nok foran mål. Og det er selvom han i 2 sæsoner har været publikumsyndling.
Du mener de accepterer hans afgang fordi de mener han har fået en helt uretfærdig behandling af Fergie.

Jeg mener ikke behandlingen af Tevez har været specielt slem. Han har fået masser af spilletid, men har bare ikke scoret mål nok.

Forøvrigt tror jeg vi sælger Berbatov, hvis han ikke leverer bedre i den kommende sæson. Han har heller ikke skabt nok.


Skrevet af Slettet(262004201905)
Vi kan da sagtens købe en ung angriber og håbe, han udvikler sig som Torres, men så vil du klage igen om to år. Uanset hvor fantastisk Torres er, så er han ingen bombertype og han brænder ofte de mest oplagte chancer, for så at score på lidt mere spektakulære måder.

Jo, jeg vil da helt sikkert mene, at Torres er en bomber. Når man laver 20+ mål i PL, er man altså effektiv foran mål (15+ kan også gøre det, hvis vi har 2 af slagsen, og jeg tror godt, Rooney kan lave 15+).
Og hvis vi køber en spiller, der laver 15+ mål i ligaen, vil jeg altså på ingen måde klage om 2 år.
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Jamen så har vi jo løst problemet.

Hvis Rooney undgår at være skadet to måneder om året, så er der 90 procents sandsynlighed for, at han når over 20 mål hvert år. Så vi har allerede denne "bomber" og har haft "bomberen" hele tiden.

Glimrende, lad os bruge de 80 mio. på at opgradere vores pinlige lægesektor i stedet for.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Skal Rooney ikke lige bevise han kan spille en enkelt sæson, hvor han bare bomber løs.
Jeg tror på det er muligt han kan lave 20+ (det er jo ikke for sjov, at mange mener han er blandt verdens bedste angribere), men det kræver at han bliver brugt som på landsholdet.
Det kunne dog være godt med endnu en skarp angriber ved siden af ham - gerne en med et godt hovedspil, men Agüero må det også meget gerne være.

Og ja, kan vi ikke få opgraderet vores lægesektor?
Jeg stemmer for Eilif Larsen og Mogens Kreutzfeldt til United. Der er ikke noget transfergebyr, og deres løn kommer heller ikke i nærheden af 1. holdsspillernes. En win/win situation.
Så kan vi supplere med en fysisk træner i from af Jens Bangsbo.
Skrevet af Inuk.
"1: Tevez var ikke førsteprioritet, og ikke nødvendigvis ønskespilleren."

JA! Og netop derfor bad man om et hurtigt svar da man vidste han i så fald ville sige nej. Således kunne det se ud som om det var Tevez der ikke ønskede United istedet for Tevez som var uønsket hos United.

"2: jo, det er rent gætværk, når du skriver hvorfor vi hentede ham, og det hjælper ikke, at du begrunder det med hvad der skete i den efterfølgende sæson."

Du kan ikke komme uden om at den angriber man hentede i 2007, var en second striker. Og når man henter en second striker, så gør man det fordi man gerne vil have vedkommendes evner i opspillet. For meningen med en second striker er jo netop han skal bidrage med en masse i spilopbygningen. Derfor er det ikke gætværk at sige Tevez ikke blev hentet for at score målene. For hvis man ville have haft en angriber med mål i støvlerne, så havde man ikke hentet en second striker, så havde man ikke hentet Carlitos.

"Ferguson udtalte inden sæsonen, at en klub som United skulle have 3 angribere i truppen, og da han så muligheden for at hente Tevez var der, gik han efter den. Smith var solgt tidligt på sommeren, fordi han ikke ville være 3. valg, og fordi Ferguson ikke kunne love ham mere spilletid, da han var den svageste af de 3."

Ja, men det passer jo bare ikke med dit tidligere postulat om at United manglede en 3. angriber, for en 3. angriber havde man jo. At han så ikke længere var god nok til holdet er en anden snak.

"Hvis du snakker om kollektive vurderinger, ser du på hvordan de samlet set har spillet, og ikke individuelt"

Hold nu op med det pjat. Det er sgu ikke mere end et døgn siden du forklarede Geddar hvorfor man ikke kunne lave kollektive vurderinger af angribere generelt. Med brøndyfansenes eksemplariske vurdering af Duncan som det stærke og uomtvistelige argument.

"Du mener de accepterer hans afgang fordi de mener han har fået en helt uretfærdig behandling af Fergie."

Præcis. Netop derfor er der heller ingen der forventede han skulle blive. Fakta er at Tevez gik fra at være en fast starter hos et hold der havde det flotteste angrebsspil, til en rotationsspiller uden videre forklaring. Og det komiske var at holdet der sæsonen tidligere havde leveret et sublimt angrebspil nu virkede uinspireret og idéforladt til sammenligning. Sådan en behandling kan man da ikke forvente han bare skulle acceptere uden videre.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Hænning
@Johnny.
"Desuden præsterer spillere bedre når andre omkring en også er på samme niveau."

Det er nu ikke altid at det sker. Listen er lang, men man kan jo starte med en vis Dimitar Garcia. Eller en spiller som Marco Di Vaio, der kun stråler når han er den absolutte stjerne.

"Fakta er at Tevez gik fra at være en fast starter hos et hold der havde det flotteste angrebsspil, til en rotationsspiller uden videre forklaring. Og det komiske var at holdet der sæsonen tidligere havde leveret et sublimt angrebspil nu virkede uinspireret og idéforladt til sammenligning."

Det er den mest valid pointe, der er med hensyn til Tevez afgang. Det er jo i princippet ligegyldigt hvem der scorer målene. Det hjælper jo ikke du har en angriber der scorer tredive mål, hvis resten det sejler, hvilket man også kan se på Uniteds manglende titel høst under Van Nistelkooy.
Det var ikke kun formnedgang der var årsagen til at Ronaldo "kun" scorede halvt så mange mål i 08/09, som 07/08.

Uniteds problem er primært, at to af de spillere, som havde store aktier i en af uniteds offensivt bedste sæsoner (hvis ikke den bedste), nu er væk.

Hvis nu bare Ferdinand kunne blive lidt mere skadet i næste sæson, så defensiven kunne begynde at vise nogen revner også.:).
KROENKE RAUS!
Skrevet af Slettet(262004201905)
JA! Og netop derfor bad man om et hurtigt svar da man vidste han i så fald ville sige nej. Således kunne det se ud som om det var Tevez der ikke ønskede United istedet for Tevez som var uønsket hos United.

Du tror seriøst, at United afgav bud kun fordi det udadtil skulle se ud som om de ville købe, mens deres intentioner aldrig var at købe spilleren. Er du helt skudt af?
Er du også en af dem der mener 9/11 var planlagt af den amerikanske stat?
Selvfølgelig var United interesserede i at købe spilleren. Men de ville ikke forhandle på hans præmisser, og derfor opgav de ævret.

Ja, men det passer jo bare ikke med dit tidligere postulat om at United manglede en 3. angriber, for en 3. angriber havde man jo. At han så ikke længere var god nok til holdet er en anden snak.

Sig mig, læser du overhovedet hvad jeg skriver??
Jeg skriver, at Tevez (langt senere på sommeren end salget af Smith) var købt som 3. angriber (eller Ferguson udtalte, at vi manglede en 3. og købte kort efter Tevez).
Så jeg forstår slet ikke hvorfor du bliver ved med at blande Smith ind i diskussionen - han var væk 2 måneder før Tevez blev hentet.

Du kan ikke komme uden om at den angriber man hentede i 2007, var en second striker

Jeg går ud fra, at du med second striker mener hængende angriber.
Hvor har du fra, at det var en hængende angriber man gik efter??
Ferguson havde set kvaliteter i Tevez og fandt ud af, at han var tilgængelig, hvorefter han handlede. Jeg har på intet tidspunkt læst eller hørt at United jagtede en hængende angriber, som du påstår.

Hold nu op med det pjat. Det er sgu ikke mere end et døgn siden du forklarede Geddar hvorfor man ikke kunne lave kollektive vurderinger af angribere generelt. Med brøndyfansenes eksemplariske vurdering af Duncan som det stærke og uomtvistelige argument.

Stop nu med at kalde noget for "kollektive vurderinger", når du åbenlyst ikke forstår betydningen. Det forvirrer debatten.
Du har åbenbart ikke forstået, at det var din brug af "kollektive vurderinger" jeg kritiserede, og mit eksempel med Duncan havde ikke noget med kollektiv vurdering at gøre.

Præcis. Netop derfor er der heller ingen der forventede han skulle blive. Fakta er at Tevez gik fra at være en fast starter hos et hold der havde det flotteste angrebsspil, til en rotationsspiller uden videre forklaring.

Der er altså den simple forklaring på, hvorfor Tevez fik væsentligt mindre spilletid: mangel på mål!!!
Selv i hans første sæson lavede han alt for få mål (som de andre angribere i truppen i øvrigt) - det var jo Cristiano der stod for ca. 50% af vores mål i den sæson.

Sådan en behandling kan man da ikke forvente han bare skulle acceptere uden videre.

Nårrh, det er da også syndt for ham. Skal vi ikke også være kede af behandlingen af Gary Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes og Nani, nu vi er i gang. De fik alle mindre spilletid end Tevez.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvis nu bare Ferdinand kunne blive lidt mere skadet i næste sæson, så defensiven kunne begynde at vise nogen revner også.:).

Ferdinand var skadet meget i denne sæson. Han var vel kun med i halvdelen af kampene hvor vi satte rekorden med flest kampe uden at lukke mål ind.

Det hjælper jo ikke du har en angriber der scorer tredive mål, hvis resten det sejler

Nu går jeg ud fra, at du er Liverpool fan (ud fra din kommentar til sidst). Men Liverpool har da fint kunne bruge Torres, når resten ikke har fungeret. Rafa selv var jo ude og proklamere, at hvis Torres og Gerrard havde været mindre skadet, havde de vundet mesterskabet.
Så jo, det hjælper fint at have en sådan angriber (eller wing). Uden Cristianos 42 mål i 07/08 sæsonen var vi jo heller ikke blevet PL og CL mestre. Nogle af målene var sandsynligvis kommet ind ved andres fødder, men det er ikke sikkert de alle var komme ind.

Og det komiske var at holdet der sæsonen tidligere havde leveret et sublimt angrebspil nu virkede uinspireret og idéforladt til sammenligning.

Det med, at spillet var en del ringere kan have mange forklaringer. Og jeg køber ikke den, med at det var fordi Tevez ikke var nok med. I så fald kan man også sige, at det var fordi Anderson og Nani ikke var lige så meget med som sæsonen før.
Men jeg mener den primære grund skal findes i, at Cristiano ikke havde en vildt god sæson, og i at mange af spillerne havde været med til EM og OL i sommerpausen, og derfor ikke fået restitueret nok.
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
"Du tror seriøst, at United afgav bud kun fordi det udadtil skulle se ud som om de ville købe, mens deres intentioner aldrig var at købe spilleren. Er du helt skudt af?"

Når nu du er så klog, kan du så ikke venligst forklare Inuk og alle os andre, hvorfor vi ikke valgte at udnytte vores option på Carlos Tevez i de to år, han var her. Der kunne vi have snuppet ham med et tryk på et knap, alt vi skulle var bare at have tilbudt ham en kontrakt. Ingen andre kunne have budt på ham.

Det havde været noget lettere end at skulle ligge i kamp med bud fra Chelsea og City, hvis man virkelig gerne ville beholde ham.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Inuk.
"Det med, at spillet var en del ringere kan have mange forklaringer. Og jeg køber ikke den, med at det var fordi Tevez ikke var nok med."

For hundrede syttende gang. Jeg er ikke ude i at forklare dig hvorfor angrebsspillet gik ned i forhold til sæsonen tidligere. Jeg prøver at forklare dig hvorfor alle forventer et snarligt Tevez-exit, og det skyldes sgu ikke manglende scoringer fra hovedpersonen selv.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
annonce
0