Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TBJ27
Cabra du må sku af med United brillerne, vi har ikke stået særlig godt med tanke på at arsenal sagtens kunne havde været foran med 1-2 mål. Vi har været ret elendige efter min mening og det bliver ikke ved med at gå godt.
Manchester United Fc København
Skrevet af GIGGSYontheWING
Helt åndsvagt af Vidic. Der var klart klart straffe. Og en hård dommer kunne tilmed have sendt ham i bad.

Og så i en situation hvor jeg tvivler meget stærkt på, at Van Persie havde fået noget brugbart ud af situationen.

Dog kan dommeren forsvares med, at det var sgu pænt svært at se første gang.

Temmelig uforståeligt dog hvordan han fandt på, at give Rooney en advarsel når han ikke gav Wilshere en da han holdt fast i Carricks ben.

Vi skal havde meget bedre fat i spillet. Selvom Arsenal ikke er farlige skal vi være i stand til at holde lidt bedre på bolden. Giggs eller i særdeleshed Scholes er savnet.
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af GIGGSYontheWING
"Cabra du må sku af med United brillerne, vi har ikke stået særlig godt med tanke på at arsenal sagtens kunne havde været foran med 1-2 mål. Vi har været ret elendige efter min mening og det bliver ikke ved med at gå godt."

Helt enig i vi ikke har været gode, men har nu lidt svært ved at komme i tanke om de chancer der skulle gøre at Arsenal burde føre med 2. Udover det manglende straffe har vi trods alt haft halvlegens klart største chance.
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af TBJ27
Vi er nu bagud.... vi er godt nok ringe.
Manchester United Fc København
Skrevet af Cabra
Så giv dog slip på bolden din idiot.
Skrevet af Klejne
Ej hvor er det dog klamt at alle spillerne skal omringe domm...wait, nevermind.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Cabra
Skulle faktisk lige til at henvise til Barca-sygdommen. Men det burde ikke være nødvendigt.
Skrevet af stofferc
Det er alligevel en cool nok måde Foy håndterede det på. Han stod helt cool og lignede en der tænkte "hvad fanden har I gang i!?"
-
Skrevet af Love Man Utd - Hate Glazer
Du prøver forhåbentligt ikke at drage en parallel til folk, der siger det var klamt, at Barca-spillerne overfaldt dommeren?

Spillerne står og toppes med hinanden mens dommeren går væk. De påvirker ham helt sikkert meget ved at stå og rive i hinanden.
Skrevet af Coppell
Klejne, stram op.

Men det skal Utd f.... osse. Det skal helt anderledes tænding på, når nu Arsenal var så uhøflige at lukrere på at vi ikke ville noget.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Love Man Utd - Hate Glazer
Når de ikke scorer på det chancer der, så får de heller ingen mål. Nani skal simpelthen være skarpere i sådan en situation hvis United skal have noget med hjem.
Skrevet af TBJ27
Det var pinligt at side og se dette hold "spille" om mesterskabet, spilled som en bund klub bare uden vilje og gejst til at vinde. Ferguson skuffer mig gevaldigt i dag, taktiken var elendg og lod Arsenal gøre hvad de helst ville.

Men vi har været elendig på udebane i år så et nederlag var forvented, desværre prøver vi nok samme taktik hjemme mod chelsea og vi ender med en røvfuld og et mesterskab til Chelsea er jeg 90% sikker på.
Manchester United Fc København
Skrevet af Coppell
Holy Georgie Best, hvor er jeg skuffet. Elendig indsats, ingen determination, ingen klasse i afgørende situationer. Off day godt beskrevet ved at Park af alle falder i søvn ved scoringen.

Hvis vi spiller lige så ringe mod Chelsea smider vi nr 19 over bord. Indtil i dag troede jeg ikke det kunne ske, men efter sådan en gang l... i dag kan alt sgu ske. Dybt, dybt skuffet.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Bosse1983
Tak for kampen. Der er vel ikke så meget at diskutere i forhold til vinderen, omend jeg var overrasket over hvor relativt let vi kom til det. Det er vel ikke utænkelig at der er lidt Champions League slitage at spore, men den vilje som normalt bærer jer igennem, lod ikke til at være der i dag. Nu er der så tilbage at håbe på i nakker Chelsea og tager trofæet. Omend en sølvmedalje er lettere frustrerende, sæsonen taget i betragtning, ser jeg gerne at vi slipper for dumme kvalkampe.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Not That Duncan
Kampen lå ellers lige til den generelle fortælling om denne sæson. Med Man Utd bagud 1-0 vidste man følgende to ting ville ske:

Man Utd VILLE finde noget til sidst og
Arsenal VILLE gøre noget åndssvagt til sidst

Kombinationen af de to ville medføre et ok 1-1 resultat og Clichy gjorde på sympatisk vis sit for at opfylde ovenstående ved at begå et frispark i feltet til sidst. Mønsteret blev så desværre brudt af, at dommeren gjorde sit for balancere den fra første halveg, så nu skal vi ud i en ny fortælling, hvor Chelsea rent faktisk godt kan risikere at snuble over et mesterskab. Klamt.
Skrevet af Cykel_Arne
En der tilfældigvis ved hvem der skal dømme kampen mod Chelsea? Er det blevet offentliggjort?

Håber ikke det er Atkinson, for så er mesterskabet tabt...
20.
Skrevet af stofferc
Omend en sølvmedalje er lettere frustrerende, sæsonen taget i betragtning, ser jeg gerne at vi slipper for dumme kvalkampe.


Man skal vel heller ikke ud i kval.kampe, når man slutter på 3. pladsen? Eller er det blevet lavet om igen?
-
Skrevet af Kongen
Klamt. Ynkeligt.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Bosse1983
At Chelsea tager den på målfoto ville i øvrigt være 100% i tråd med en sæson som jeg intet fatter af. Både i toppen og i bunden mindes jeg ikke en sæson, hvor jeg har været så overbevist, for 3 runder senere at måtte se et nyt hold tage den ene eller den anden favoritværdighed.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Psygnosis
Mest syrealistiske pt, er vel at vi sådan set kan få en sæson uden trofæer :/

Nederlag til Chelsea næste Søndag, bye bye PL.

Nederlag til Barcelona/Real, bye bye Chl.

Og så svært vi har det imod modstandere, der er gode til at presse boldholderen. Taber vi næsten med sikkerhed, hvis finalen kommer til at hedde Barcelona vs United :(
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
annonce
0