Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Man skal vel heller ikke ud i kval.kampe, når man slutter på 3. pladsen? Eller er det blevet lavet om igen?

Nej, det er i øvrigt rigtig. Vi har dog stadig kamelånde i nakken så alt tæller.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Cykel_Arne
Prøver lige igen...

En der tilfældigvis ved hvem der skal dømme kampen mod Chelsea? Er det blevet offentliggjort?
20.
Skrevet af stofferc
Nej, det er i øvrigt rigtig. Vi har dog stadig kamelånde i nakken så alt tæller.


Det kan du selvfølgelig have ret i.
-
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Uanset om vi så havde vundet i dag, så tror jeg stadig Chelsea-kampen var blevet meget tæt på altafgørende. Med Uniteds udebaneform kunne vi ved Chelsea-sejr sagtens have fået gummiben i Blackburn og smidt et trepoints-forspring.

Det bliver ulideligt i næste uge...
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af TBJ27
Sådan som vi altid spiller ultra defensivt mod gode hold skulle man tro viljen til at vinde er blivet erstatted med frygt for at tabe. Vi er simplehend nød til at stoppe med at være bange for hold der kan noget med en bold og have noget tro på hvores egne spillere.
Manchester United Fc København
Skrevet af Coppell
Jeg håber virkelig - men tror ikke på det - at Ferguson tager konsekvensen og gambler lidt mod Schalke og sparer nogen stykker. Det tager åbenbart hårdere på os end det burde i en kamp som den i Tyskland, som vi cruiser igennem. Mage til blodfattig, slatten indsats skal man lede længe efter. Er stadig sur. Og nu skal vi til det igen inden Chelsea-kampen guddødemig.

Det er nummer 19 der tæller, for ellers ender vi højst sandsynligt med lige så mange trofæer som Arsenal.

Alle fire CL-semifinalister har hermed tabt i weekenden...
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Cabra
Man kan ikke fortænke Fergie i at spille kontrollerende og med fokus på at stå godt på banen og slå til på kontra.

Opskriften har virket rigtig fint mod Arsenal før. Selvom vi i vores boldbesiddelse ikke er gode nok i dag og vi ikke skaber nok, så føler jeg egentlig at vi havde meget godt styr på Arsenals offensiv, ikke at sejren ikke var fortjent, for det var den skam. Det er ærgerligt at vi ikke får det ene point, som vi indrømmet gik hårdt efter.
Skrevet af Psygnosis
Der skal trænes hurtigere kombinations spil, samt Afslutninger i målfelt den kommende tid. Forstår ikke hvorfor Fabio ikke bare afslutter når man står 5 meter fra mål
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Royal Arsenal
"Men vi har været elendig på udebane i år så et nederlag var forvented, desværre prøver vi nok samme taktik hjemme mod chelsea og vi ender med en røvfuld og et mesterskab til Chelsea er jeg 90% sikker på."


Mener du det seriøst eller er du bare dum?
Skrevet af TBJ27
Så dårlige vi har været på udebane i år er ikke bare "bad" luck, den der står for taktiken hos united har en stor del af skylden... vi mangler tro på egne evner og viljen til at vinde kampe væk fra OT. Chelsea vil komme med 110 i timen på Old Trafford da de intet har at miste, hvis vi ikke komme med samme attitude kan denne sæson ende extremt grimt. Når Arsenal kan smadre os spille mæssigt hvad kan Barcelona så ikke gøre ? Ferguson er nød til ændre taktik og være mindre bange for andre hold og lade spillere tag noget initiativ på banen og lade frygten blive hjemme i stedet for at spille på andre holds fejl så meget.

Royal Arsenal... Så når andre har en anden mening end dig så er man dum ? du elsker virkelig at svine folk til på et forum gør du ikke ?
Manchester United Fc København
Skrevet af Not That Duncan
Man skal jo stadig "bare" få point hjemme mod Chelsea og så er man forholdsvis sikker.

Alternativt vil man selv med et smalt nederlag formentlig stadig være smalle favoritter til at vinde mesterskabet. Der vil i så fald være tale om en vaskeægte sprint til mesterskabet. Her er Utds restprogram heldigvis noget mere taknemligt end Chelseas.
Skrevet af Curtis
@Cabra

Forskellen på idag, og de seneste 7 kampe mod jer, er vel at Fergie stillede med en noget mindre kompakt midtbane idag, uden fx Fletcher (skadet?). Det har jo før heddet fx: Fletcher, Park, Carrick, Scholes, Nani, hvormed I jo nærmest har fået 4 mand på midten (mod vores tre centrale) og dermed har kunnet bryde vores opbyggende spil meget effektivt, og så slagte os på kontraen. Det hang jo slet ikke sammen for jer på den kant, i specielt de første 20 minutter (hvilket Fergie så næsten fik løst undervejs i kampen).
Skrevet af GIGGSYontheWING
Tjah, Chelsea vil så som minimum stå med et to måls forspring i tilfælde af den sprint.

Umiddelbart lyder Blackburn og Blackpool selvfølgelig nemmere end Newcastle og Everton, men det afhænger sgu meget af hvordan nedrykningsbilledet ser ud og hvor meget holdene har at spille for.

Kunne dog være en vild sidste kamp på OT mod Blackpool hvis det er målscoreren der er afgørende. En kamp jeg i såfald heldigvis vil være på plads til.
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af Black Spider
Her er Utds restprogram heldigvis noget mere taknemligt end Chelseas.

To nedrykningskandidater, der begge kæmper for at holde sig i PL næste år, i forhold til to midterhold, der ikke har noget som helst at kæmpe for? Tjah, det er nemmere, men da ikke voldsomt meget.

Hvis Blackburn vinder i næste uge så er nedrykning umulig for deres vedkommende. Ellers skal de i sidste runde spille mod Wolverhampton. Hvis Wolves taber til Sunderland i næste uge, så er de mere eller mindre klar til nedrykning, men hvis Wolves vinder, så er det vel næsten en nedrykningskamp, og hvorfor risikere det?

Hvad angår Blackpool, så kæmper de mod Wigan for overlevelse, og Wigan har West Ham og Stoke tilbage mens Blackpool har Bolton og så Utd. Jeg tror ikke, de har givet op i sidste runde. Mere sandsynligt er det, at de kæmper røven ud af bukserne for ikke at rykke ned.
Skrevet af Bosse1983
@Royal

Det ville være klædeligt om du, når du gæster andre klubtråde, kunne prøve at formulere et ræsonnement såfremt du er uenig, frem for konstant at copy-paste og alene stille spørgsmål ved folks intelligens.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Not That Duncan
Ja, ja, men der er ligesom en grund til, at både Blackburn og Blackpool risikerer at rykke ned. Hvis det bliver til et spørgsmål om målscoren i den sidste spillerunde ville jeg selv vælge en hjemmekamp mod PLs ringeste forsvar.
Skrevet af ScouseForever
Jeg tror at alt bliver afgjort næste weekend. Vinderen tager titlen, bliver det uafgjort tager Utd den.

Ingen af de to hold dummer sig i de sidste runder, hvis de kan se, at to sejre giver dem titlen. Hvad angår det med målscoren, så kan jeg sagtens se Chelsea score 5-6 mål mod Newcastle, hvis det er påkrævet.
Så kom nu med Så syng nu med For striberne skal mærke at vi bliver ved Li´ meget hvad Så vil vi stå På vores tribun´ og synge for de hvid´ og blå Olé olé olé olé olé olé olé OB Liverpool FC New Orleans Saints, San Francisco 49ers
Skrevet af Il_Preferito
Ingen af de to hold dummer sig i de sidste runder, hvis de kan se, at to sejre giver dem titlen. Hvad angår det med målscoren, så kan jeg sagtens se Chelsea score 5-6 mål mod Newcastle, hvis det er påkrævet.


For real? Hvad i alverden baserer du dog det på?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Bosse1983
Hvad angår det med målscoren, så kan jeg sagtens se Chelsea score 5-6 mål mod Newcastle, hvis det er påkrævet.

Netop at det er United det går ud over, er vel langt hen ad vejen også tæt nok på en reach around, til at man velvilligt bøjer sig fremover.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af M.Münster
Kommer vel an på hvor det er henne. Newcastle spiller elendigt for tiden, og man har set tidligere i sæsonen, at Chelsea kan score mange mål, hvis det vel og mærke er på hjemmebane.

Tak for kampen, iøvrigt.

EDIT: Målscore bliver ikke et problem for jer, som jeg ser det. I har 2 bundhold, hvor specielt Blackpool er i opløsning.
He\'s a wizard with his feet and is blessed with a gift for scoring goals. His best quality is his speed while the ball is at his feet. He may be the fastest man ever to lace up a football boot. No defender in the world can keep up with him.
annonce
0