Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ScouseForever
Preferito

For real? Hvad i alverden baserer du dog det på?


Bl.a. de sidste par kampe sidste år, hvor Chelsea vandt, var det 6-0 og 8-0, over hold der ikke havde noget at spille for. Som Newcastle, der i dag leverede en meget feriepræget indsats på Anfield. Nu vil du så indvende, at der er stor forskel på Chelsea sidste år og Chelsea i år, og ja, det har der også været, men Chelsea-spilerne er imo en flok garvede cirkusheste, der vil kunne præstere, når det virkelig gælder.

Derudover er det meget ofte en fordel at komme fra baghjul, og det har Chelsea da i den grad gjort på det seneste. Dertil kan lægges, at Utd stadig har CL at koncentrere sig om, mens Chelsea kun har PL.

Det er kun fornemmelser, men min fornemmelse er faktisk, at Chelsea bliver dem, der ler sidst.

edit: Om Bosses teori, at Newcastle vil læne sig forover for at drille United har noget på sig, ved jeg ikke, men udelukkes kan det vel ikke helt...;-D
Så kom nu med Så syng nu med For striberne skal mærke at vi bliver ved Li´ meget hvad Så vil vi stå På vores tribun´ og synge for de hvid´ og blå Olé olé olé olé olé olé olé OB Liverpool FC New Orleans Saints, San Francisco 49ers
Skrevet af Not That Duncan
Man kan eventuelt også skæve til Chelseas tidligere resultater mod Newcastle og Everton i denne sæson. 0 sejre, 4 uafgjorte og 1 nederlag, samt eliminering i både FA og liga cup´en.

Forstå mig ret, det vil selvfølgelig være en decideret ubehagelig situation, hvis Chelsea vinder næste weekend, men måske, bare måske, vil selv et sådan resultat ikke være lig med et stensikkert mesterskab til Chelsea.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg kan stadig ikke i min vildeste fantasi se Chelsea gå så meget amok. Deres offensiv er uden fantasi, især når de spiller 4-4-2. Og du har ganske ret, der er bestemt forskel på Chelsea sidste år, og Chelsea nu.

Og det er muligt Newcastle er gået på ferie, men 6 mål er meget. Og hvem skal lave dem? Udover Lampard, synes jeg ikke der er noget på det hold, der ligner nogen der kan gøre en alvorlig forskel her til sidst. De ser derimod slidte ud.

Mht. CL, så spadserer United da i finalen nu.

Jeg tror i øvrigt heller ikke Chelsea slår United på søndag. Så skal David Luiz-effekten da i hvert fald være helt vild.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Not That Duncan
Det kan i øvrigt tilføjes, at jeg overhovedet ikke befinder mig godt med at skulle have rollen, som den (relativt set) optimistiske i tråden. Det siger en del om den jubelpessimisme, som rulles ud hver evig eneste gang holdet ikke vinder 5-0.
Skrevet af Bosse1983
Vinder Chelsea er det et lotteri i de sidste kampe. Chelsea behøver som sådan heller ikke knuse Newcastle, omend jeg ikke ville blive overrasket hvis de gjorde. Point eller sejr mod Birmingham og Newcastle er på ferie.

Jeg tror dog nok at United skal skrabe et point hjem og gøre sig til mester en runde før tid. Som turneringen er forløbet kan alt dog ske. Inden sidste runde ligger vi sikker med en tånegl på målstregen også.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(262004201905)
Puha, skidt nederlag i dag.

@dem der brokker sig over boldbesiddelsen, så havde United faktisk et overtag i 2. halveg (på et tidspunkt forholdsvist langt henne stod der 6x% mod 3x% i Uniteds favør. Men vi var bare hamrende ineffektive med bolden, da vi havde den. I dag så vi tydeligt, at vi i den grad mangler kreativitet på midtbanen.

@TBJ:
"Chelsea vil komme med 110 i timen på Old Trafford da de intet har at miste, hvis vi ikke komme med samme attitude kan denne sæson ende extremt grimt. Når Arsenal kan smadre os spille mæssigt hvad kan Barcelona så ikke gøre ?"
Arsenal vandt og til dels udspillede altså også Barcelona på Emirates.
Mht. Chelsea - tja, burde de ikke også være kommet med 100 km/t i returopgøret i CL?? - det er deres erklærede mål, at vinde den titel, og alligevel vandt vi forholdsvist komfortabelt over dem på OT i en kamp, hvor de skulle hente vores 1-0 føring fra første opgør. Når det er OT vi spiller på næste søndag, er jeg forholdsvis tryg ved situationen. Vi har været ret middelmådige på udebane i år, men hjemme har vi altså kun sat 2 points til i ligaen i denne sæson.

Og selvom Chelsea skulle vinde søndag (hvilket jeg tvivler stærkt på), er der stadig en rimelig mulighed for at tage mesterskabet ved 2 sejre i de sidste 2 kampe.

Nu fik jeg ikke helt fat i, hvem det var der mente at det var en fordel, at komme bagfra, men det er da noget sludder. United har ikke vundet med stor margin de sidste 6 titler. Vi har været foran, sat points til, og ladet de andre komme helt op i nakken på os, for til sidst at tage den alligevel. Chelsea har i øvrigt gjort det samme, når vi har været tæt på dem til sidst.
Skrevet af pharzon
Arsenal vandt og til dels udspillede altså også Barcelona på Emirates.


Du må sgu da være fuld.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af Coppell
Enig med Scouse. Utd skal ha point søndag, men får vi det ligger det også til os. Blackpool hjemme er lig tre point med den defensiv de render rundt med, men udekampen mod et Blackburn der formentlig stadig har brug for point bliver ikke rart for nervesystemet.

Everton ude ligner ganske vist ikke nogen walk over, men hvis Chelsea kan blive mester med en sejr mens Everton ikke kan nå en disse ved jeg desværre godt hvor mine penge er.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af TBJ27
Chelsea spiller med en anden attitude nu end de gjorde da vi mødte dem i CL, det vil nok også motivere dem mere i næste kamp at de tabte til os i CL. Hvis de spiller med Torres i front er jeg ikke bange, men Drogba er VIRKELIG god for tiden.
Manchester United Fc København
Skrevet af ScouseForever
Preferito

Jeg kan stadig ikke i min vildeste fantasi se Chelsea gå så meget amok. Deres offensiv er uden fantasi, især når de spiller 4-4-2. Og du har ganske ret, der er bestemt forskel på Chelsea sidste år, og Chelsea nu.


Så langt er det jo heller ikke væk. De lagde ud med adskillige 5-6 måls sejre i denne sæson, så et eller andet sted har de det stadig i sig.

El Niño har i øvrigt før præsteret ganske godt mod United. Han synes at have taget på Vidic.

Mht. CL, så spadserer United da i finalen nu.


Og det er jo lige præcis derfor de stadig har CL at tænke på ;-D

Men lad os tales ved på søndag igen. Som skrevet er det hele fornemmelser lige nu. Jeg har hele tiden ment, at er der NOGEN, der kan tage til OT og slå Utd, så er det Chelsea, og på søndag har de chancen for at redde deres sæson.

Så kom nu med Så syng nu med For striberne skal mærke at vi bliver ved Li´ meget hvad Så vil vi stå På vores tribun´ og synge for de hvid´ og blå Olé olé olé olé olé olé olé OB Liverpool FC New Orleans Saints, San Francisco 49ers
Skrevet af Slettet(262004201905)
"Chelsea spiller med en anden attitude nu end de gjorde da vi mødte dem i CL, det vil nok også motivere dem mere i næste kamp at de tabte til os i CL. Hvis de spiller med Torres i front er jeg ikke bange, men Drogba er VIRKELIG god for tiden. "
Hvorfor i alverden skulle Chelsea være mere motiverede til at vinde over os i PL, end i CL som var deres erklærede mål. I øvirgt synes jeg ikke det var prangende, det de viste i går mod Tottenham.
Skrevet af TBJ27
Kampen i går var nok ikke deres bedste, men de spiller langt bedre sammen end de gjorde sidst vi mødte dem så synes de er langt farligere nu og de har friskere ben mens vi spiller PL + CL så det kan også sagtens spille ind.
Manchester United Fc København
Skrevet af Il_Preferito
Bevares, SF. Men det er godt nok længe siden, og hvis "så et eller andet sted har de det i sig" er argumentet, der skal sikre Chelsea et mesterskab, hvis de skal slå Newcastle med 5, så tror jeg bare jeg spiller på Man U.

Torres har vel ikke spillet godt mod United i denne sæson, og hvis det er ham du regner med pludselig storspiller på søndag, så tror jeg du bliver slemt skuffet.
Derudover taler vi jo altså om et hold, der kun har smidt 2(!!!!)point på hjemmebane i år.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Not That Duncan
Det mest irriterende ved dagens resultat er i øvrigt, at det fuldstændig ødelægger historien om Arsenals afslutning på sæsonen. Så tæt på. At "lave en Arsenal" var så tæt på at være et fuldstændig fasttømret udtryk, og så laver røvhullerne det her. Her havde man ellers samlet en god bunke referencer som teksten til "Lose Yourself", Monty Pythons Olymiske Lege (110 meter hæk for mænd, der tror, de er en høne) og en ikke ubetydelig wiki-research i lommepsykologiske forklaringer på, hvorfor nogle mennesker bare ikke vil vinde er nu mere eller mindre spildt.

Så for at citere en særlig indsigtsfuld sms fra min hånd umiddelbart efter kampen:

"Fuck, fuck, fuck"

Jeg håber Arsenals spillere kan se sig selv i øjnene efter en så modbydelig handling.
Skrevet af Coppell
Måske kommer Sir A til mere fornuft, end jeg troede. Om onsdagens kamp:

"We´ll regroup and get them freshened up. I´ll make some changes, without question, on Wednesday.

"We´ll bring Paul Scholes back in. Dimitar Berbatov, Michael Owen, fresh players. We need to do that but, also, I´ve probably got to keep experienced players at the back. We´ll be alright.


Så det tyder på pause til både Roo og Chicha. Glimrende, selv om Owen og Berba lyder som en noget sløj angrebsduo. I dag lignede Carrick og Park også nogen der godt kunne bruge et hvil.

Mon ikke det kunne blive noget a la:

vdSar
Sheasy, Vidic, Smalling, Evra
Nani, Scholes, Gibson, Anderson/Giggs
Berba, Owen

Eller måske Fletcher i stedet for Gibson, hvis Darren er klar. Ikke et hold fyldt med hurtigløbere, men de burde kunne klare jobbet.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Bosse1983
@NTD

Gem dit materiale. Sæsonen er ikke slut endnu og I har stadig det første trofæ til gode, så det er måske ikke spildt arbejde.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Not That Duncan
Nej. Det er stadig ikke det samme, og nu er det hele jo devalueret ved, at Arsenal jo godt kunne alligevel. Jeg havde virkelig, virkelig brug for Clichys straffe til sidst.
Skrevet af ScouseForever
Preferito

Bevares, SF. Men det er godt nok længe siden, og hvis "så et eller andet sted har de det i sig" er argumentet, der skal sikre Chelsea et mesterskab, hvis de skal slå Newcastle med 5, så tror jeg bare jeg spiller på Man U.


Gør du det. Jeg siger jo ikke, at det VIL ske, men at det KAN ske. Det er set før, at et hold der lugter blod pludselig finder et ekstra gear. Vinder Chelsea på søndag, er de - helt ud af det blå - nr. 1, og hvis ikke DET kan motivere dem, hvad kan mon så?
Så kom nu med Så syng nu med For striberne skal mærke at vi bliver ved Li´ meget hvad Så vil vi stå På vores tribun´ og synge for de hvid´ og blå Olé olé olé olé olé olé olé OB Liverpool FC New Orleans Saints, San Francisco 49ers
Skrevet af Kongen
Mon ikke VDS, Rio, Giggs, Roo, Chicharito, Carrick, Park og Valencia/Nani ikke er med i startelleveren.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Il_Preferito
Gør du det. Jeg siger jo ikke, at det VIL ske, men at det KAN ske. Det er set før, at et hold der lugter blod pludselig finder et ekstra gear. Vinder Chelsea på søndag, er de - helt ud af det blå - nr. 1, og hvis ikke DET kan motivere dem, hvad kan mon så?


Beklager, SF. Var ikke med på at vi diskutere hvad der KAN ske, fremfor hvad der er størst chance for der sker.

Godt nok vandt Chelsea på OT sidste år, men som jeg skrev tidligere - Et hold der har sat 2 point på hjemmebane i år, mod et hold der ikke virker til at toppe 100% nu, hvor det spidser til.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0