Snak

Mere indhold efter annoncen
Aye
Er det egentlig ikke på tide at skifte De Gea ud for good med Dean Henderson? Jeg synes, at Dean Henderson ser stabil ud og er god kommunikativt, mens De Gea i de sidste 2-3 sæsoner mildest talt har været dårlig.

Derudover synes jeg, at jeres bagkæde har brug for væsentlige ændringer. Wan Bissaka er god defensivt ift. de moderne backs, men han har også nogle store mangler ift. fodboldhjerne og positionering. Hvad fanden lavede han mod Leipzig? Angelino penetrerede ham gang på gang i 1. halvleg, hvilket kostede to mål.
Maguire har ikke været god nok for jer og især Lindelöf er bare så ringe, hvis man vil vinde mesterskaber og spille med om CHL-trofæet. Shaw er alt for skadesplaget og svingende, mens jeg ikke har set nok til Telles. Så det er egentlig hele jeres bagkæde inklusiv målmanden, som man kan stille spørgsmålstegn ved. Er der overhovedet en eneste af dem, som kan kategoriseres som verdensklasse?

-Jeg synes til gengæld, at I har nogle dygtige spillere til offensiven i form af Rashford, Fernandes, Greenwood, Cavani og Martial (når han gider). Der mangler dog nok en ny 6´er med en del mere fart end Matic samt en kreativ 8´er (jeg synes ikke, at hverken Fred/McTominay er gode nok, og Pogba skifter jo nok om ikke så længe.)

Realistisk set kan det være nok med 2-3 store profiler til jeres startopstilling, da topspillere også løfter de mindre gode spillere til et højere niveau. Hvis vi nu legede, at I fik Koulibaly, N´didi og Tielemans, så vil I jo nok kunne kæmpe med om det hele.

Dean Henderson
Wan Bissaka - Maguire - Koulibaly - Shaw
Tielemans - N´didi
Greenwood - B. Fernandes - Rashford
Cavani/Martial

Det er da helt klart et hold, der kan kæmpe med om de sjove trofæer! De største problemer er nok, at OGS ikke ligefrem er en attraktiv manager for andre topspillere, mens Ed Woodward ikke er kendt som den bedste til at hente ordentlige indkøb til holdet.
klodike, jeg er egentlig enig i det mest du skriver. uniteds bagkæde, inklusiv målmand, er ikke noget at prale af. og som alle ved, så har et rigtigt storhold altid en bundsolid defensiv, det er blot en skam at solskjær ikke har haft mere fokus på den defensive del af holdet.
gik i seng efter første halvleg
@Klodike:

Problemet med mange af Uniteds spillere i øjeblikket er, at der er milevidt fra deres top-præstationer til deres bund. En spiller som Rashford kan i nogle kampe ligne én, der kan score 50 mål i en sæson, mens han i andre falder ud og træffer den ene dårlige beslutning efter den anden. Spillere som Wan-Bissaka, Maguire, Martial, Pogba, Fred, De Gea m.fl. er også alle nogle bæster tangerende til verdensklasse på deres gode dage, mens de falder ud og laver klare børnefejl i andre...

Jeg ved ikke, om det er rekrutteringen eller trænerstaben, der har skylden her, for det har været et tema gennem flere sæsoner og flere managers nu. Hvis truppen mangler noget, så er det typer som Denis Irwin, som ikke nødvendigvis brænder banen af, men altid leverer stabilt højt.

I forhold til dit tankeeksperiment med tre foreslåede indkøb, tænker jeg, at Koulibaly er for dyr i forhold til sin alder, omend han sikkert ville være en god forstærkning defensivt. De to andre har jeg begge argumenteret for at hente ved tidligere lejligheder, men Leicester er en rigtig svær klub at hente spillere fra, senest eksemplificeret ved en overbetalt Maguire. Men fine bud ellers. Nye spillere kan dog ikke gøre det alene, vigtigste opgave i mine øjne må være at få de tilstedeværende til at hæve bundniveauet.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
"Nye spillere kan dog ikke gøre det alene, vigtigste opgave i mine øjne må være at få de tilstedeværende til at hæve bundniveauet."

Men det har Ole og staben vel ikke formået?

Kun Fernandes blomstrer og viser sit niveau.

Alle andre er for svingende, imo.

Det er desværre håbløst at købe fra Leicester. Der må simpelthen findes spillere fra Argentina, Uruguay, Mexico, Brasilien, Chile eller andre lande, hvor man kan hente en 22-23 årig landsholdsspiller, der kan give Uniteds midtbane et løft i form af fodboldhjerne, hurtige fysiske og mentale reaktioner i modsætning til Matic, Fred og Pogba
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Jeg er enig i meget af det, I skriver. Der er vel hellere ikke tvivl om, at United står og mangler en forsvarsgeneral samt flere ledere på holdet.
Her tænker jeg bare, hvor var Solskjær og Ed Woodward, da Chelsea i sommers signede Thiago Silva helt gratis uden væsentlig modstand fra andre klubber? Han kunne om nogen være typen, der løfter de andre i bagkæden og gør dem omkring sig bedre. Han er gammel, men stadig pissedygtig og intelligent, og så skulle han "blot" have sin sign on fee og løn for perioden.
Hvor var United, da Erling Haaland var i spil?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
I smell sarcasme
Raiola skal vi ikke handle med mere efter Pogba-sagaen.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Pink
Vi skal aldrig røre en raiola spiller med en ildtang igen. Og så er det fløjtende ligegyldigt om det er haaland, eller andre. Han er gift for klubben.
Jeg har kaldt efter en 6er siden carrick stoppede. Ruben neves er min drøm til den plads. Og så skal vi have skiftet lindelof med enten en ny eller tuanzebe
LUHG
annonce