Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bjarke
"At købe de største talenter/klasse spillere til at supplementere ens egne talenter har altid virked og gør det for Barcelona og gjordet det også for Milan/RM før i tiden. Det ultra Naivt at vente på en ny klasse 92 , for den slags kommer meget sjældent."

Men er det ikke netop det vi gør?

Bruger de bedste af vores talenter, og supplerer med dygtige spillere udefra?

EDIT: Du mangler i øvrigt stadig at komme med realistiske forslag, på spillere der kan forstærke truppen
Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
Skrevet af GN2
@ TBJ

At det ikke blev til en finaleplads i 2010 hang ikke sammen med, at Bayern havde bedre individuelle spillere i de to kampe. Nani sprudlede på Old Trafford og så havde de held med at genopbryde en storspillende Rooneys ankelskade, som de selv forårsagede i den første kamp. De var spillet ned under græstæppet i første halvleg, og får en ærgerlig 3-1 reducering inden pausen. I 2. halvleg får Rafael et hjernedødt 2. gult kort for en unødvendig takling, og Rooney må lade sig skifte ud ca. samtidig. At Robben så scorer på sit livs flugter er svært at gardere sig imod. Sammenholdt med at Bayern i det første opgør scorede sejrsmålet i overtiden, skulle marginalerne ikke have fordelt sig meget anderledes før at det havde været fire finaler på stribe. At Bayern skulle have været bedre, og have bedre præsterende individualister set over de to kampe, handler vist mere om en modifikation af sandheden, så den går bedre i spænd med dine søgte argumenter.

Vejen til finalen har været relativt problemfri i 09 og i 11, hvilket igen vidner om at det eneste hold der har kunne matche og overgå Man. Utd.´s niveau de seneste sæsoner er Barcelona. Du kan ikke bruge finalerne som pejlemærke for holdets generelle niveau, da de har mødt en overmagt. Det er argumentation på et meget lavt niveau at drage en direkte linje fra dårligt spil mod et af de bedste hold verden har set længe, og til at dette nødvendigvis må være blandt de dårligste United hold under SAF.

Du overser yderligere, at pointantallet vi vandt sidste års mesterskab med i højere grad er udtryk for en stærkere og mere jævnbyrdig liga, end det er resultatet af en foræring grundet formkrise hos de nærmeste modstandere. Hvad der før kunne afgrænses til "big four", er nu udvidet til en gruppe på en 6-7 hold. Som konsekvens af den fordelagtige tv-aftale PL-klubberne fik handlet på plads for et par sæsoner siden og det stigende antal rigmænd, også blandt mindre klubber i ligaen, er konkurrencen i ligaen naturligt steget. Antallet af walk overs er mindsket, og scenarier hvor pokalen kan løftes 5-6 runder før tid med et forspring på 18-point til nærmeste forfølger synes efterhånden utænkelige. At succesen i CL er kommet lettere samtidig med at kampen om mesterskabet er blevet hårdere, vidner også om Premier Leagues stadigt stigende niveau.

Der er jo ingen der snakker om blot at læne sig tilbage og vente på en ny ´class of 92´. Den succes opskrift du nævner, er jo netop hvad klubben praktiserer. De største talenter hentes ind i ungdomsårene og suppleres med mere etablerede navne. Det er klart, at chancen for at ramme forbi øges dets yngre spillerne udvælges. Det virker som om at du modsiger dig selv og din kritik af holdet, når du påpeger at talentarbejde er vejen frem. Er der én ting du ikke synes at have så er det tålmodighed. Welbeck, Cleverly, Jones, Smalling, Da Silva brødrene, Pogba, De Gea etc. er som nævnt alle spillere med et stort udviklings potentiale. Iniesta var jo heller ikke Barcas omdrejningspunkt i sine første sæsoner for klubben.

Jeg medgiver gerne, at de sidste måneder har budt på formsvage præstationer, men det er der intet nyt i for denne tid af sæsonen. Det virker ekstremt uovervejet, at hævde at dette hold skulle være blandt Fergies dårligste med udgangspunkt i dette. De sidste sæsoner har budt på stribevis af titler, og med kampen i dag i tankerne vil det være mere oplagt at hævde at formkurven er opadgående. Ashley Young er tilbage, Vidic er tilbage, Carricks form er stigende og Rooney er tilbage i angrebet.

Du mangler sammenhæng i dine argumenter TBJ. Du skriger efter forbedring her og nu, men peger alligevel på talentarbejde som værende løsningen. Det lugter lidt af, at du alligevel ikke kan nævne realistiske forbedringer af holdet - ser vi bort fra den centrale midtbane - trods det at vi åbenbart kun er i besiddelse af én klassespiller.

20
Skrevet af GN2
Men ellers er jeg da enig i, at 4 mesterskaber på 5 sæsoner og 3 CL-finaler og 2 semifinaler i samme periode skriger på akutte forstærkninger. Det er sgu ikke godt nok. I FM plejede jeg at tage 5 ud af 5 i begge turneringer.
20
Skrevet af Bjarke
"Men ellers er jeg da enig i, at 4 mesterskaber på 5 sæsoner og 3 CL-finaler og 2 semifinaler i samme periode skriger på akutte forstærkninger. Det er sgu ikke godt nok. I FM plejede jeg at tage 5 ud af 5 i begge turneringer. "

Det er sgu okay, når man tænker på det er Fergusons dårligste hold nogensinde, og det kun er Rooney der er en klassespiller.
Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men ellers er jeg da enig i, at 4 mesterskaber på 5 sæsoner og 3 CL-finaler og 2 semifinaler i samme periode skriger på akutte forstærkninger. Det er sgu ikke godt nok. I FM plejede jeg at tage 5 ud af 5 i begge turneringer.

Hehe.
Jeg er langt hen ad vejen enig i hvad du skriver. Men alligevel mener jeg der mangler noget på midtbanen, og selvom vi de sidste to sæsoner har vundet PL, og burde have slået Bayern, og derefter vundet CL (det samme kan Barca i øvrigt mene, da de jo heler ikke var specielt heldige mod Inter - men de var allerede ude qua den statistik der siger, at man ikke kan vinde CL to år i træk), så har vi alligevel manglet noget kreativitet på midtbanen. Jeg er absolut ikke enig med TBJ, som er alt for kritisk, og jeg så ikke dagens kamp mod Newcastle, men jeg har længe synes der manglede noget kreativitet, og det mener jeg stadig. Vi har rigtigt gode spillere, og vi har rigtigt gode talenter, men hvis der skal suppleres (og det synes jeg vi bør), er der masser af plads til en eller flere gode midtbanespillere, på både den offensive og den defensive midtbane.
Skrevet af GN2
@ Crazy

Her er hvad jeg skrev i går kl. 19.20:

Opskriften på sejr mod Barca er dog ikke lig med succes i PL, så det vil være idiotisk at lægge transferpolitik efter dette. En central midtbanespiller med kreativitet i støvlerne vil, indrømmet, gavne. På hvilke andre positioner vil vi kunne styrkes markant med indkøb indenfor transferbudgettets rammer TBJ?
20
Skrevet af Razz
Noget af det flydende angrebsspil fra starten af sæsonen så vi igen igår og det er vel det mest positive vi kan tage med.

Jeg synes det i lange perioder har været meget svært for United at skabe chancer/afslutninger, men igår så det meget bedre ud.

Stor credit til Newcastle for fighten i de sidste 20 minutter. Ret imponerende.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Slettet(262004201905)
@GN:
OK, så er vi jo enige :)
Skrevet af a-mg
Vi må vel erkende, at vi står dårligt i en kamp mod Barca. Vores foretrukne spilsystem står ikke godt til Barca og giver dem en fordel. Desuden tvivler jeg på, at vi kan spille ligeså organiseret og disciplineret som både Inter, Chelsea og Liverpool tidligere har haft succes med mod Barca.
Skrevet af Razz
Tjah i 2008 gik det nu meget godt.

Men skal United have en chance skal det være over to kampe.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af a-mg
Det var nu primært de to finaler jeg havde i tankerne. Men ja, over to kampe har vi måske en chance. I 2008 var Barcelona desuden markant dårligere end de er i dag.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Tjah i 2008 gik det nu meget godt.

Men skal United have en chance skal det være over to kampe.

En kold våd forårsdag i England i den ene kamp forværrer jo heller ikke chancerne.
Skrevet af a j o o b a
United burde havde vundet i går og City burde havde tabt i dag. Ævbæv
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Groundskeeper Willie
Spændende, at vi formentlig stiller med Morrison og Pogba på den centrale midtbane mod The Eagles.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Coppell
Ja, det er spændende. Macheda står også til noget længe ventet kamptræning.
Men det er f... noget hø, at agenter med trang til et fedt fee er blevet sat på Pogba-sagen.

http://www.thenational.a…nage-talent
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Alsen_RedDevils
Jeg kan ikke gennemskue, hvad vores spilkoncept er. Både mod Benfica og Newcastle forsømmer vi at fastholde det massive pres, der altid kendetegner vores optrædener på OT. Jeg synes ikke, at det er midtbanen, der taber point for os. Carrick vinder sine dueller, skiller sig upåklageligt af med bolden, mens Giggs vanen tro søger hullerne og er i nærmest konstant bevægelse. I mine øjne var der tre store syndere lørdag. Young, Nani og Rooney. Som oftest er opspillet jo lige i øjet; bolden ender for det meste hos enten Nani eller Young - og som oftest lykkedes man med at isolere dem med deres direkte oppasser. Men Herre Jeminus, hvor synes der ikke at være nogen idé med, hvad man så skal stille op. Halvdelen af gangene er indlæggene ikke af tilstrækkelig kvalitet - og hvis bolden rent faktisk kommer ind i feltet, er der ingen afstemning med de løb, angriberne foretager sig.

Rooney var ugidelig i genpresset, og ligeså sprudlende han virkede i begyndelsen af sæsonen, ligeså ugidelig og utilstrækkelig virker han lige nu. I løbet af kampen lykkedes det ham blot at komme i en favorabel afslutningsposition en håndfuld gange.

Det var ikke Ronaldos tilstedeværelse, der førte til, at vi var så overlegne på OT for et par år tilbage. Det var først og fremmest resultatet af, at et helt hold fra første fløjt lagde et vanvittigt højt pres, der konstant pressede modstanderne i bund, hvormed vi kunne fastholde presset på den del af banen, der var farlig. Det var dengang, modstanderne stod og jernede bolden lige op i hovedet på Rio/Vidic over en hel kamp, hvilket sjældent kastede sig noget af sig. Lige nu tillader vi i langt højere grad, at modstanderne etablerer et angreb og dermed opstår de situationer også, hvor Vidic og Rio ikke har deres styrke - nemlig i de direkte løbedueller.

Straffesparket var vældig tyndt i weekenden, men i første omgang bør det bare aldrig ske, at Ben-Arfa kommer i en direkte duel med Rio i vores eget felt.

Holdets nuværende spilproblemer er ikke et resultat af, at holdet mangler profiler. Det er et resultat af, at man mangler et bæredygtigt spilkoncept.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Coppell
Desværre er de mest spændende unge på bænken

Amos

Rafael - Smalling - Evans - Fábio

Valencia - Gibson - Park - Diouf

Berbatov - Macheda


Bænken: Lindegaard, Morrison, Pogba, Cole, Fryers, M.Keane, Lingard

Den vises vel kun på Canal + og streaming? Ikke engang bet24 har den.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Coppell
Hmm, Razz bliver næppe mere forelsket i Fabio i aften. Så ud til at Fabio som sidste mand hev talentet Zaha ned. Det ku´ have været frispark og rødt kort. Dommeren vinkede videre.

På plussiden aktioner fra Valencia.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Cykel_Arne
For dælen da.. Den kamp har godt nok være sløj indtil videre.. :/
20.
Skrevet af Cykel_Arne
... og så er Fabio skadet igen, fedt.. :/
20.
annonce
0