Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RedPoppy
Det er vigtigt at forstå, at Suarez ikke er blevet stemplet som racist, men kun som afsender af racistisk sprogbrug.

Jeg vil tro alle rationelt tænkende mennesker vil gøre sig den anskuelse, at han nok kun gjorde det for at ophidse Evra, og ikke fordi han har noget mod sorte. Men lad os nu se om en evt. appel ikke kan ændre på noget.


Fodboldfans, og dem der køber sladderblade er desværre bare ikke rationelt tænkende mennesker.

Der er ligeså stille begyndt at florere rygter om at Liverpool ikke vælger at anke dommen, hvilket vil komme bag på mig, da jeg jo ikke mener man kan dømme en mand for så grov en anklage, på praktisk talt ingen konkrete beviser.

Omvendt vil det nok være bedst at lade være, hvis man ikke har noget nyt at bringe, da man så kan komme videre, men det må være en bitter pille for Suarez, og klubben at sluge hvis det skulle vise sig at Suarez rent faktisk taler sandt.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af KongØn
Af ren interesse Poppy,
hvis du mener at Suarez ikke skal ´forfølges´ i England. Så vil du vel heller ikke mene Evra skal have en særlig velkomst på Anfield?
Jeg vil i øvrigt anbefale dig at læse denne artikel http://www.independent.c…283931.html
Skrevet af Kratos
Undskyld mig for ikke at vide specielt meget om hvordan sådan noget her rent juridisk foregår, men kan Suarez risikere en længere straf hvis en eventuelt appel går galt?

Ellers virker det tosset ikke at appellere, hvis det faktisk bare er et frit skud i bøssen for at få barberet nogle af karantænedagene væk.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af KongØn
Han kan sagtens få en længere karantæne, og med mindre appellen har en medfølgende undskyldning til Evra, vil det formentligt være konsekvensen.
Skrevet af Slettet(262004201905)
@RedPuppy:
det mindste opfinder jeg ikke mine egne ord, fordi jeg ikke har nogen oversættelse af det.

Er det Kongens "transcripere" du hentyder til. Det kan da godt være det er stavet forkert, men ordet transscribere er da i den grad et ord fra dansk, så jeg ved ikke hvad du brokker dig over.

Der er ligeså stille begyndt at florere rygter om at Liverpool ikke vælger at anke dommen, hvilket vil komme bag på mig, da jeg jo ikke mener man kan dømme en mand for så grov en anklage, på praktisk talt ingen konkrete beviser.

Ferdinand blev også straffet uden nogen beviser - han udeblev fra en test. Noget som er sket både før og siden, med meget mildere (i et par tilfælde ingen) straf.

Rooney blev straffet for at have blandet ordet "fucking" ind i en totalt utydelig sætning. Der var godt nok bevis for at han havde brugt ordet "fucking", men resten var der ingen der kunne tyde, og alligevel fik han en ret hård straf.
Skrevet af KongØn
Lad os nu lige holde den on-topic Crazy ;)
Rio og Rooneys er jo ikke helt sammenlignelige.
Skrevet af Fribytter
@ Kongen

Men FA fastholder da nærmest konsekvent, når de gengiver, hvad Kuyt og Comolli fastholdt som deres fulde opfattelse af, hvad Suarez havde sagt, spørgsmålets form. Suarez kunne jo heller ikke have svaret "fordi du er sort" til Evras "Get your hands off me, you South American." Han kunne heller ikke have svaret det på Evras "You South American".

Og hvis FA accepterer, at Comolli og Kuyt forsøger at være tro mod Suarez´ gengivelse af forløbet, og at de ikke har en anden alternativ viden om forløbet, så virker det altså som noget af et greb at se sammenfaldet mellem ordene mellem Evras og Kuyts og Comollis versioner som et udtryk for, at Kuyts og Comollis kontekster er de forkerte, og at sammenfaldet blot bakker Evras version op. Men man kan jo ikke rigtig kritisere den forståelse af sproget, da FA jo har forklaret, at de støtter sig til en "objectiv test", hvilket altså giver dem meget frie hænder til at sætte et forløb sammen, hvor evt. huller åbenbart ikke er det store problem, selvom kravet er at vurdere ordene uafhængigt af afsender og i og for sig også modtager.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Cheech
.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Scouse-free
Justice for Kongen.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Bosse1983
Jeg synes i øvrigt der skal tages højde for de kulturelle forskelle forbundet med ordet idiot. Kongen er fra Århus, hvor det betyder "lille ven", når man snakker med folk som er på dybt vand.

Men ja, håbløs ban. Er det igen ferieafløsere vi har som moderatorer? - For de har ofte masser af føling med brugere og tone på forum.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Alsen_RedDevils
Hvis Kongen er blevet banned for at benævne idioter som idioter, har adminstratorerne valgt en linie fra det nye år, der alt andet end lige synes vil medføre en forfærdelig masse bans til mange andre brugere. Nåh - lad os håbe, det blot er en uges tid.

Kampen mod Blackburn må Ferguson tage ansvaret for - længere er den ikke. Jeg har sagt det før - og jeg siger det gerne igen - De Gea skal nok blive god målmand, der med tiden vil mere end berettige den relative høje overgangssum, der blev betalt i sommers. Han er lynende hurtig på stregen, og så har han den attitude, der skal til for at slå igennem som målmand i en af verdens største klubber. Men lige nu er han ikke den bedste keeper i klubben. Det er Anders Lindegaard. Og i en kamp mod et hold, der alt andet lige gør sig allerbedst på dødbolde, er det en gåde, hvorfor man vælger De Gea som sidste skanse. Målet til 3-2 var i al sin enkelthed lige præcis et glimrende eksempel på, hvad det er, De Gea mangler lige nu. Fysisk styrke, selvtillid og opbakning fra sine holdkammerater. Målmandsrotationen har nærmet sig et farceagtigt niveau, hvor Anders Lindegaard på den ene side har stående glimrende og holdt nullet 6 kampe i streg, mens De Gea har måttet lide den tort at være på banen i sæsonens tre værste nederlag; Shitty, Basel og nu Blackburn.
Selve ideen med at rotere og dermed holde begge målmænd sultne og skarpe er for længst død - og hvis ikke det tåbelige projekt ophører inden længe, ligner det en af den slags tåbelige magtdemonstrationer, som SAF jo desværre ynder at kaste sig ud i med jævne mellemrum.
Lad der herfra lyde en inderlig bøn om, at Lindegaard er førstekeeper resten af sæsonen. Det er naturligvis fuldstændig utænkeligt, men det allerbedste, man kunne gøre lige nu, var at udlåne De Gea til en anden PL-klub for resten af sæsonen, hvor kan han kunne få fast spilletid.


\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Nepech
Fuldstændig idio åndsvagt at Kongen er blevet banned. Mængden af Liverpool fan der gør deres bedste for at bringe os tilbage til 50´eren og forsvare racisme får nok mange af os til at blive irriteret.

Håber forresten at De Gea ender med at blive sponsoret af Gilette på et tidspunkt. De der sølle dun bør han barbere væk.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Sir , moderator
Im back. Kongen opfør dig nu ordentligt! Det er ved at blive en dårlig vane det her! Tal pænt til folk!

RedPoppy, det samme gælder dig!

Dette er en signatur.
Skrevet af Acheron 3
Ferguson har for længst meldt ud at De Gea ville stå i kampene mod Blackburn og Newcastle, så det vil undre mig meget hvis han ændrer mening nu trods spanierens drop. Han bliver også nødt til at se hvor vidt De Gea påvirkes af droppet, for i kampene før det har spanieren jo stået upåklageligt. Det virker i øvrigt for mig som om at SAF har planlagt fordelingen af kampe mellem de to målmænd nøje i forvejen således at De Gea som førstemålmand får de nødvendige pauser og ikke slides helt op allerede i sin første sæson, og jeg tror altså at der skal en del til før Lindegaard avancerer til 1. målmand uanset hans flotte statistik. At De Gea bliver udlånt tror jeg slet ikke på. Det vil også være et dårligt signal at sende i og med at han er blevet hentet som førstevalg.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Alsen_RedDevils
Acheron, jeg tvivler skam også på, at han ændrer planer. Men man har vel lov at håbe. Jeg giver ikke meget for, at man begrunder rotationen med ´pauser´ og ´hvil´. Det er ingen hemmelighed, at målmænd ikke bliver belastet på samme måde fysisk som markspillere, og der findes utallige målmænd, der har stået fast i i tæt på to årtier.

De Geas præstationer i enkelte kampe er for så vidt underordnet, når du holder dem op imod Lindegaards. Lindegaard har stået solidt, når han har fået chancen, og selvom modstanderne har været af blandet karat, giver det trods alt stof til eftertanke, at han nu har holdt buret rent seks kampe i streg. Hvor mange kampe skal han holde buret rent, før man tilskriver ham en større del af æren? 10? 15? 20?

Rotationsprincippet har ikke fungeret af de indlysende grunde, at vi har sat point til på den konto, og at der i øjeblikket tegner sig billedet af en klar vinder og en klar taber i den duel. Der er sjældent særlig god grund til at skue mod vores naboer, men lige nøjagtig for tre år siden, stod man i nogenlunde samme situation, da Joe Hart måtte vige pladsen for Shay Given i Shity målet. Sæsonen efter udlånte man Hart til Birmingham, hvor han som bekendt stod forrygende. Efterfølgende vendte han hjem og vandt positionen fra Given ved begyndelsen af sidste sæson.
Her træf man et valg, og Joe Hart har sidenhen udviklet sig til at være en klassekeeper og vel nok sæsonens bedste indtil videre.\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Kongen
"Im back. Kongen opfør dig nu ordentligt! Det er ved at blive en dårlig vane det her! Tal pænt til folk!"

Jeg har aldrig kaldt en ikke-idiot for idiot. Jeg er sikker på Redpoppy lærte noget i nat, han ikke ville have lært, havde jeg ikke så klart taget afstand fra det konstante vrøvl i Pool-tråden.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Kongen
@Fribytter

Comollis indrømmelse som jeg nævner må være den vi skal bruge. Den er mundlig indrømmet til afhøringen og en belastning for Suarez. Men ja, spørgsmål som konkluderet af Comolli. Hvorfor?, Fordi du er sort.

Ved ikke hvorfor Comolli underminerer sin spiller on the record?
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af KongØn
Ved ikke hvorfor Comolli underminerer sin spiller on the record?


Det var vel inden han, Kuyt og Suarez kom frem til den "rigtige" sandhed, og fik ændret forklaring.
Skrevet af Kongen
Ændrede han forklaring efter den mundtlige afhøring?
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Nepech
Personligt glæder jeg mig til at se Liverpool fans reaktion til John Terrys dom. Det skal nok blive sjovt og vil helt sikkert involvere noget imponerende rationalisering.

Hvis han bliver dømt skyldig vil man så fortsætte sin kamp for den hvide mands rettigheder og støtte op om John Terry? Hvis han frikendes vælger man så at være sur over at en racist slipper for sin straf mens man skriver indlæg efter indlæg om hvorfor Evra er en idiot og Suarez er en helgen?


Til den uruguayansk avis El Observador siger Suarez mor det her
"I´m worried now when I see him on the pitch. I know he´s going to have to look after himself.

"I´m afraid now when he comes up against a black person, especially because they´re going to go looking for him.


Det er satme morsomt. Det afspejler egentligt meget godt et stort problem man har i Spanien(og de spansk talendende lande). Hvis nogle her ser F1 så kan man måske huske at Lewis Hamilton var udsat for at nogle spaniere havde klædt sig ud i black face med sorte parykker (billede: http://img.dailymail.co.…468x308.jpg).

Da de folk der gjorde det blev pågrebet kunne de simpelthen ikke forstå de havde gjort noget racistisk. Det var jo bare ment i en spøg.

"We didn´t have the slightest intention of mocking anyone, much less laughing at [Hamilton] because of the colour of his skin," says Toni Calderón, one of those whose painted faces appeared in newspapers across the world this week. "I´m not racist and I´m ashamed to appear as one in the English press."

Man kan vel godt drage lidt sammenhæng.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
annonce
0