Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Av, en skidt kamp i aften.
Personligt var jeg også træt af den opstilling Fergie startede med. Men det var et sats, og vi kunne lige så godt have tabt med en mere offensiv 4-4-2 med Valencia og Welbeck med fra start.
Og det er altid nemt at kritisere bagefter, når det ikke gik.

Det di Mateo fik ros for, ved at slå Barcelona (blandt nogle - andre er sure over, at Chelsea ikke bare lagde sig ned, og satsede hovedløst på en mere offensiv), var jo det samme som Mourinho fik kritik for at forsøge for ca. et år siden mod Barcelona.

City var bare bedre i dag, og har vel også et bedre hold, mand for mand.

United har ikke det bedste hold, men så skidt ser det jo heller ikke ud. Der er masser af klasse, og en del spillere, der med lidt mere rutine kan udvikle sig til ren klasse, og med 2-3 gode signinger over de næste 2-3 vinduer (selvfølgelig ville det være rart med 3 i det kommende, men det er ikke helt realistisk med 3 kvalitetssigninger), kan vi sagtens have et rigtigt godt hold. At vi alligevel har kunnet kæmpe med om titlen i år (og vinde den de sidste par år), må i høj grad tilskrives Fergie, og de andre holds mangel på at kunne udfordre tilstrækkeligt.

Dog er alt håb ikke ude endnu - vi vinder 10-0 mod Swansea søndag, og så er den åben igen ;)
- Jeg vil stadig lige vente til efter weekendens kampe med at kapitulere.

På positiv siden, hvis vi taber mesterskabet, er der to ting:
1 - City beholder Mancini. Han er udemærket træner, men ikke toptræner. Med ham ved roret er jeg mere rolig, end hvis de havde en Mourinho eller lignende.
2 - Fergie har forhåbentligt set hvor vi er sårbare, og er klar over, at han ikke kan vinde mesterskaberne så nemt mere, hvis han ikke signer en eller to kompetente centrale midtbanespillere - egne talenter er godt, men de skal have nogle spillere der kan bære holdet i de svære kampe, og det kan Giggs, Scholes og Carrick ikke mere, når det er de bedste modstandere vi møder.
Skrevet af Bosse1983
Nej, Cheech, Newcastle har lavet en god handel og så er Fergie en gammel sucker, uagtet hvor mange mesterskaber han henter. I samme omgang ignorerer vi, at hvis Shitty vinder, har man købt det dyreste mesterskab i historien. £420 mio. (ja, 420!) på 5 år. Det mod Fergies £47,5 mio. i samme periode.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(262004201905)
I samme omgang ignorerer vi, at hvis Shitty vinder, har man købt det dyreste mesterskab i historien. £420 mio. (ja, 420!) på 5 år.

Sjovt, jeg troede faktisk det var mere. Men man skal jo også huske, at de bedste spillere ikke var til at få for dem til at starte med, da Millionerne kom ind på kontoen. Det er nok de sidste par vinduer der er brugt flest penge.
Skrevet af Pro Vercelli
Det er muligt, at De Gea har oppet sig efter nytår, men set over hele sæsonen har han langt fra været pengene værd endnu.

Fornuftigt at Ferguson køber udviklingsspillere, men der skal være en balance mellem tilgangen af talenter og tilgangen af etablerede spillere, og det er sjældent, at en klub i et enkelt transfervindue brænder over 300 mio. kr. af på to spillere, der ikke umiddelbart kan levere i den kommende sæson, for så ikke at forstærke sig yderligere. Andre klubber som fx Newcastle har vist, at udviklingsspillere kan fås for en tiendedel af det, United gav for Jones.
Skrevet af Bosse1983
Andre klubber som fx Newcastle har vist, at udviklingsspillere kan fås for en tiendedel af det, United gav for Jones.

Adskillige midterhold har brugt flere penge end United i samme periode. At Newcastle køber et par gode spillere og spiller sig i Europa League, beviser næppe det store.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Razz
Og det er bare dyrere at købe, når der er tale om United.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Pro Vercelli
Det er vel næppe til at komme udenom, at der er klubber, der har ageret langt værre på transfermarkedet, men uanset klubstørrelse så er 350 mio. kr. en overordentlig stor sum at bruge på to talenter som De Gea og Jones. Det kunne forsvares, hvis man havde kapitalen til at gå ud og supplere med etablerede spillere, men det var jo ikke tilfældet med United.

En interessant påstand er, at der på det tyske og franske marked, hvor Newcastle handlede, findes spillere, der kan gå ind og forstærke Uniteds midtbane for en brøkdel af, hvad de to talenter kostede. Om ikke andet må værdien antages at være større end på det britiske transfermarked, hvor man ofte kommer til at betale overpris. Derfor kan det undre, at Ferguson ikke kiggede andre veje.
Skrevet af Farsopoli2006
City var klart bedst i aftenens kamp: mere aggressive, først på bolden, flere chancer. Fortjent sejr. United skal roses for god fight, men det var ikke helt nok i aften, selvom kampen var spændende til det sidste. Og så synes jeg egentlig, at De Gea stod fint, omend jeg er lidt i tvivl om han kunne være nået ud til indlægget ved målet. Jeg tror det ikke, men stensikker er jeg ikke. Han var lidt plantet på stregen i situationen. United syntes jeg så for tynde ud i front. Her må man sige, at City bare lige har en tand mere fantasi og klasse i angrebet. United kunne godt bruge en super-transfer her til sommer, hvis holdet for alvor skal være konkurrencedygtige næste år, også i Europa. Holdet er stærkt og ungt og lovende, men der mangler lige prikken over i´et (læs: 1-2 superstars).

Men intet er afgjort endnu. United har to overkommelige kampe, hvor 6 points må forventes. City har en forholdsvis nem hjemmekamp mod QPR, men inden da skal de til Newcaste og der er det efter min mening totalt 50-50 om de overhovedet vinder deroppe. Newcastle er godt spillende og har kun tabt to hjemmekampe i hele sæsonen. Det kan sagtens blive til pointtab til City der, også fordi de måske får gummiben.

City kneben mesterskabsfavorit nu, hvilket jeg bestemt ikke havde set komme for et par uger siden. Jeg var sikker på, at den var hjemme for United. Men netop derfor er det også for tidligt at sige, at City er mestre nu. Kan United dumme sig, kan City vel også. Alt kan stadig ske.
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Adskillige midterhold har brugt flere penge end United i samme periode. At Newcastle køber et par gode spillere og spiller sig i Europa League, beviser næppe det store.

Hvis de skal i Europa League, skal de vel næsten slå City i næste weekend ;)
Skrevet af Slettet(262004201905)
En interessant påstand er, at der på det tyske og franske marked, hvor Newcastle handlede, findes spillere, der kan gå ind og forstærke Uniteds midtbane for en brøkdel af, hvad de to talenter kostede.

Hvis United skal ud og hente forstærkninger til midtbanen, skal det jo ikke bare være spillere der kan løfte holdet lidt, men spillere der enten er eller har potentialet til at blive verdensstjerner, som vil kunne spille på næsten alle hold i verden (Barca og Real er vel efterhånden undtaget). Dem er der altså meget få af.
I øvrigt må man forvente, at Fergie mener at de to talenter har potentialet til at blive verdensstjerner på deres positioner. Det synes de da også at have potentialet til. Sådanne spillere er bare dyrere end flertallet af gode (men ikke exceptionelle) midtbanespillere, som måske/måske ikke kan slå igennem i England.
Skrevet af Coppell
Ikke for første gang tænkte jeg i går: please træk jer nu tilbage Giggs & Scholes. Og Scholesy - lad være med at komme igen.

100 pct legender. Der kommer aldrig nogen som Giggs igen i min levetid. Og de bidrager stadig i mange kampe, ja Scholes løftede holdet da han kom tilbage.

Men de står i vejen for udviklingen. Vi glider langsomt ned af kvalitetsrangstigen med dem på holdet. Vi udvikler os til Milan. Et hold med alle for mange gamle legender som Nesta og Seedorf, som stadig er gode, men som ikke kan konkurrere på europæisk plan og i PLs tilfælde næppe heller om titlen de kommende år.

Vi har flere point på tavlen takket være dem - især Scholes - men hvis det som det ser ud nu ender med, at City alligevel løber med titlen, så har det været en spildt sæson der burde være brugt til at køre næste generation mere ind. På midtbanen har vi så haft det problem, at næste generation har været alt for meget skadet - Cleverley og Anderson - og at Fletcher blev taget helt ud af billedet. Men det bliver altså ikke Scholes og Giggs (eller Carrick, men han har et par år i sig endnu) der vrister herredømmet tilbage fra City.

Vi har også udfordringer andre steder på banen, Evra holder ikke evigt, Rio og Vidic heller ikke, og bliver Evans, Rafael og Smalling nogensinde gode nok? ( jeg er overbevist om, at Kaizer Phil gør det trods et voldsomt formdyk).

Men vi SKAL have nyt blod på midtbanen. To mand. Både en oprydder a la Tiote (der i en ideel verden kan lære den utålmodige Pogba op) og en kreativ spiller a la Hazard . Vi har DESPERAT brug for nyt blod der. Og ja, så skal truppen trimmes andre steder. Men det er desværre ret let at finde på folk, man kan undvære.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Kongen
Nøjagtig så forfærdeligt som frygtet, men det var jo ikke kampen i går, der kostede - det var den helt ubegribelige og utilgivelige defensive indsats mod Everton.

Det er sgu 1992 om igen.

Nå, sommerferie, næste sæson og alt det der.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af andib
Nøjagtig så forfærdeligt som frygtet, men det var jo ikke kampen i går, der kostede - det var den helt ubegribelige og utilgivelige defensive indsats mod Everton.
Blackburnkampen må også være en svær kamel at sluge lige nu.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Razz
Det er alligevel så lang tid siden.

Man må da kunne forvente, at man i slutspurten i kampen om det engelske mesterskab kan holde en to-målsføring.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Pascal
Det var en rystende 1.halveg I præsterede igår.

Kan ikke lige erindre dårligere spillede 45 min af United.
Ferguson failede big time med taktikken...Sjældent set.

Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Forhammeren
Pascal

Er mildt sagt ingen fergiefan men havde City ikke scoret efter feks en time og Valencia/Welbeck var kommet på banen og udnyttet en af de muligheder som et mere og mere forcerende Cityhold uundgåeligt havde givet United var han jo været udråbt til et taktisk geni i dag.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Alsen_RedDevils
At man sæsonen igenem har vaklet i valg af formationer, forsvarskonstellationer og taktiske udgangspunkter er blevet udstillet i slutspurten. Set over en hel sæson har skader sin del af forklaringen, men i de sidste par uger har vi jo sådan set haft en nogenlunde skadesfri trup til rådighed. Endnu en gang blev de taktiske mangler udstillet igår, hvor vi er fuldstændig ude af stand til at reagere på deres føringsmål.

Coppell har ret i, at den gamle garde på den lange bane destruerer holdets chancer for at udvikle sig. Såfremt det ikke bliver til noget mesterskab, er sæsonen så godt som spildt. Vi er stadig ikke blevet klogere på, hvor Phil Jones gør sig bedst. Vi ved heller ikke, om Smalling reelt har niveauet til at afløse Rio. Vi har stadigvæk vores tvivl om, Cleverley har fysikken til at spille 40 kampe på en sæson. Vi ved endnu ikke, om Welbeck er den foretrukne løsning sammen med Rooney på top. Og vi ved heller ikke, om Young er dygtig nok til at bestride den ene kant. Vi ved reelt set heller ikke, hvilken rolle vi foretrækker Rooney i.

Sæsonen afleverer flere spørgsmål end svar, og det falder i første omgang tilbage på Ferguson. Der er for mange problemer, der mangler at blive identificeret, og når sommeren byder på EM og OL, bliver det mere end vanskeligt at adressere dem grundigt her.

Et andet spørgsmål kunne også være, om Meulensteen/Phelan konstellationen har været god nok, når vores offensive spil 3 år senere stadigvæk sukker efter Queirozs input. Et indlysende svar kunne være nej.\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Geddar , moderator
"Et andet spørgsmål kunne også være, om Meulensteen/Phelan konstellationen har været god nok, når vores offensive spil 3 år senere stadigvæk sukker efter Queirozs input. Et indlysende svar kunne være nej. "

Det er dog værd at bemærke, at der har været perioder, hvor spillet i jeres 4-4-2 har været aldeles fremragende. Det kan undre, at man ikke har holdt mere fast i det.

I går var jeres 4-5-1 igen helt utrolig tandløs. Når Rooney fik bolden stod medspillerne alt for dybt på banen, hvorfor det var tæt på en umulig opgave at holde længe nok i bolden til at spillet kunne flyttes op på City´s banehalvdel.

Det kan så være 4-5-1 har været reaktionen på, at kæderne ikke har formået at stå tæt nok, når man har dækket op i 4-4-2.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Saint_Lazlo
"Sæsonen afleverer flere spørgsmål end svar, og det falder i første omgang tilbage på Ferguson. Der er for mange problemer, der mangler at blive identificeret, og når sommeren byder på EM og OL, bliver det mere end vanskeligt at adressere dem grundigt her."

Set i lyset af ovenstående er det jo helt vildt, at I kun er en god Newcastle-kamp fra at blive engelske mestre! Nej spillet har ikke kørt fantastisk, men der blev slidt en flok 1-0 sejre hjem, da Man City var ustoppelige. Så selv om I ser flere spørgsmål end svar, må man alligevel tage hatten af for holdet og deres ukuelige evne til at være med i toppen.
Southampton FC Aalborg BK
Skrevet af Coppell
Jeg har set rigeligt med Kaizer Phil til at mene, at han skal være midterforsvarer. Han bliver placeringsforvirret på backen, og hans teknik er for ringe til at ligge på den defensive midtbane. Derimod passer han fysik fremragende til midterforsvaret, han er stærk, er en fighter af Guds nåde og har speed. Og hans raids op af banen håber jeg heller ikke vi piller 100 pct ud af ham.

Og jeg synes der er tegn på, at Rooney lige bag Welbeck (eller Chicharito) er den bedste konstellation. Også for Rooney.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
annonce
0