Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Vi i Vesten ser nu stadig ikke med milde øjne på en mand, der gifter sin elskerinde væk til sin bror, og samtidig undlader at afstå fra at være hendes elsker.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Du har nok ret.
Det er kun i meget åbne familier man ser mildt på den slags.
Skrevet af Borger Louis
Skrevet af Klejne
Jeg er umiddelbart ikke voldsomt tiltrukket af asiatiske piger. Men hun gør det ganske godt, hende der.

Giggs kommer, som sagt, ikke til at have energi til at spille.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Lucas Moura rygtes (igen) til OT. Nogle der kan give lidt info omkring ham?

Nu synes jeg alligevel rygterne bliver mere tiltagende. Det kan da godt være Ferguson prøver at signe ham. Det er ikke rigtigt sådan en type vi mangler (efter vi har hentet Powell og Kagawa), men som med Hazard (som vi heller ikke rigtigt havde brug for, men bød på alligevel) er det vel bare så stort et talent, at vi bør signe ham, hvis chancen byder sig.
Skrevet af Kratos
Iflg. Twitter er Fletcher færdig..
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu er det selvfølgelig ikke officielt, men det var også min tanke, at han nok ikke kommer tilbage på topplan, efter de udmeldinger der kom sidste år.

Det er selvfølgeligt ærgeligt, hvis det er sandt, men det må så også få Ferguson til at se efter en defensiv midt - Og Barca har tilsyneladende ikke råd til Martínez, medmindre de sælger. Det kunne være en åbning.
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Heldigvis er Powell købt ind til midtbanen, så hvis pressen bliver for kritisk og pengene små, kan vi altid forsvare os med, at vi skam har forstærket den del af truppen.

Så mangler vi bare at give alt, alt, alt for mange penge for Baines, så ruller vi!
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Groundskeeper Willie
Vi er også blevet meldt tæt på at signe Lucas. Der er vist nogen der har leget lidt med hans Wiki-profil.

http://en.wikipedia.org/…ra_da_Silva
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mener du mht. antal mål??
- Det virker af lige lovligt mange mål han har scoret for både São Paulo og Brasilien (og Brasilien u20)
Skrevet af Groundskeeper Willie
Også det, men der var også skrevet en masse tekst før, og hans klub var også ændret.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af pryds
Vi skal ikke ha de unge Brasilianere, nej Baines og en Def midt som kan skralde igennem og råbe spillerne lidt op, en Keane type, så er jeg tilfreds og sikker på, at vi nok skal tage mesterskabet tilbage ;-)
Skrevet af Slettet(262004201905)
Baines er alt for dyr ift. kvaliteter. Han er ikke god nok til det prisskilt.
En defensiv midt ville være fint, men vi har kun været sat i forbindelse med Martínez og Cabaye, og Cabaye er sandsynligvis dyrere, end man har antaget, da rygtet startede (Barcelona var også interesseret, hvis de kunne få han til 8m, og det vil Newcastle ikke sælge til) og Martínez rygterne er ved at være nogle måneder gamle.
IMO kunne det være fint med Martínez og kun ham ud over dem der allerede er signet. Men Lucas ser interessant ud, og han er så stort et talent, at det er en chance man skal tage, hvis man får den.
Skrevet af pryds
Er ikke enig Mhs til Baines, ikke nok med han er en fantastisk venstre back, så har han noget af det holdet bestemt mangler og det er fantastiske dødbolde, igennem hele sidste sæson blev næsten hvert hjørne og frispark sparket ind i hovedet på forreste mand, det vil de med med garanti ikke blive gjort med Baines, og så var evra forfærdelig, et pres fra Baines vil frohåbentlig få ham til at hæve niveauet.

lucas er ubeskrevet i europa, og kan være en megadyr lottokupon, nej tak herfra.
er så enig Mhs til martinez, men tror bestemt ikke på det kommer til at ske, og ved ikke hvem det så bliver, men en spiller som De Rossi ville jeg ikke brokke mig over.
Skrevet af Glory_Man_U
Kære Manchester United tilhængere.
Hjælp søges.

Hvad skal "vi" dog med Leigthon Baines?
Forstår det virkelig ikke.
1. Manden er 28 år gammel, og så er han venstre back.
Vi har Evra på den plads(har ikke haft den bedste sæson, måske det hænger sammen med at bagkæden hele tiden skifter? Vidic og rio er ustabile + ny målmand at vende sig til). Evra er en rigtig dygtig venstre back, plus han er anfører.

Leigthon baines er rigtig dygtig på dødbolde, også er han også rigtig god til.. øhm.. tjaa.. ja, hvad kan han mere? Hurtig er han ikke, og det er rimelig væsentligt som back. Klog, og rutineret i PrL - Ja. Men det er Evra sørme også(måske ikke klog, men rutineret ihvertfald.

Så hvorfor spendere flere millioner end han endelig er værd, bare fordi han er en flot fyr og engelsk?

I dont get it.
Fan af: England: Man U, Arsenal & Tottenham Spanien: Barca Mes Que Un Club, & Malaga CF! Saudi Arabien: Al Hilal Italien: Napoli Holland: Ajax Tyskland: BVB Borussia Dortmund Hader medløbere & købeklubber!
Skrevet af Slettet(262004201905)
OK, jeg troede faktisk Baines var lidt yngre. Så er det jo out of the question, at vi signer ham, da £15m+ for en spiller over 27 er udenfor transferpolitiken. Ligeså med DDR, som heller ikke vil væk fra Roma, og som Roma ikke vil sælge.
Så skulle vi prøve med Wilshere, da Arsenals spillere jo som regel vil væk efter et par succesfulde sæsoner - jeg forstår det i øvrigt ikke, da man gang på gang ser, at de ikke rigtigt slår til når de kommer videre (Wenger er jo god til at få det bedste frem i dem).
Martínez er nok bedste bud til den plads lige nu, medmindre man vil betale højt for Cabaye, men er han god nok til det??

Mht. Lucas, så er det da rigtigt, at han er en "lottokupon" (det er lidt et skidt ordvalg, da han er så ung, og så talentfuld, at man nok ville kunne få mindst halvdelen af købsprisen tilbage ved videresalg), men det var Cristiano Ronaldo også (ham gav vi top dollar for også dengang), og Nani, Anderson og de Gea kunne vel også kaldes lottokuponer, som vi betalte max for (i forhold til priserne på de bedste talenter på det tidspunkt).
Som klubbens økonomi er lige nu, er det den slags vi skal have fingrene i, inden de er fuldt udviklede, ellers har vi ikke råd til dem - det var vel også derfor man gik så hårdt efter Hazard, som vel også er en lottokupon (det er alle spillere, der ikke har spillet i PL i mindst 2 sæsoner - bedste eksempel herpå er vel Veron, som havde spillet i en af de bedste europæiske ligaer, og i CL og på landsholdet med stor succes, men faldt lidt igennem i PL).
Skrevet af pryds
Men forskellen på Lucas og de spillere som du nævner er, at de havde præsteret i en europæisk liga, det har han ikke, og hvor mange spillere er ikke blevet kaldt både den nye Ronaldo, Ronaldinho, Messi og Maradona fra den sydamerikanske liga? er meget skeptisk angående spillere derfra, da de reelt ikke har prøvet det højeste niveau endnu, dermed ikke sagt at han har hvad der skal til.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men forskellen på Lucas og de spillere som du nævner er, at de havde præsteret i en europæisk liga, det har han ikke, og hvor mange spillere er ikke blevet kaldt både den nye Ronaldo, Ronaldinho, Messi og Maradona fra den sydamerikanske liga? er meget skeptisk angående spillere derfra, da de reelt ikke har prøvet det højeste niveau endnu, dermed ikke sagt at han har hvad der skal til.

Jeg tror ikke den brasilianske liga er svagere, end den portugisiske, og derfra bliver der hentet en bunke spillere (inkl. 3 af de 4 spillere jeg nævnte).
Problemet er, at det stadig er Brasilien og Argentina, der producerer de fleste og største talenter (måske også spanien, men de spanske spillere vil som regel helst til Barca eller Real), og hvis vi vil have de største spillere, skal vi hente dem som talenter, da vi pt. ikke har råd til dem som fuldt udviklede.
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
"så har han noget af det holdet bestemt mangler og det er fantastiske dødbolde, igennem hele sidste sæson blev næsten hvert hjørne og frispark sparket ind i hovedet på forreste mand, det vil de med med garanti ikke blive gjort med Baines"

Baines vil bare blive ramt af samme dødboldssygdom som Young, der også sagtens kunne ramme en mand inden han kom til United.

Venstrebacken er lidt en akilleshæl. Evra skal have konkurrence, men samtidig skriger midtbanen efter seriøs forstærkning. Man tør jo slet ikke tænke på konsekvenserne, hvis Carrick bliver skadet i en kortere eller længere periode.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af LyngUnited
Lucas Moura ligner efterhånden meget den næste United signing.
Især efter Edvards udtalelser:

Translated with Google

The Manchester Utd is exposed: "Lucas we like, we hope will come soon"

The Honorary President Edwards opened publicly at Jewel of St. Paul.

Bad news for Inter

15/07/2012 10:35 by Mario Garau article read 6180 times

Source: Sky

Bad news for Inter on the front of Lucas. Speaking to Sky intervened Martin Edwards, honorary chairman of Manchester United. Edwards, in office from 1980 to 2002, spoke of the deal of course Lucas, confirming rumors that come from England: "Players move from one team to another with ease - he explains -. Football has become that, we must only so much money. Lucas at United? difficult to comment, are in an executive position. I can say that we are interested, and I hope the deal will end soon. " Total opening that is beyond the rumors coming from Brazil and not always reliable. United, as one of the chief executive, openly declares his liking Lucas and peer challenge as Inter, the only company left in the running for the young star of the St. Paul (although in Spain they call into the running Real Madrid, ed ). It is, for the Nerazzurri, a very formidable opponent, to blazon and available funding.

Rejected the first offer (but will it?) Which provided cash plus Anderson, the Red Devils are ready to return to the office triggering an auction at which Inter could decide, for obvious reasons of a financial nature, not to participate. The hope is that the plot woven in recent months by Branca then from Aid is strong enough to withstand the onslaught English. With Lucas and agent Wagner Ribeiro is aimed at 100%, but in the end the club Paulista might agree to give her jewelery to the highest bidder. Provided that the individual concerned does not point your feet and ´pretend´ Inter.
annonce
0