Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Coppell
Faaaaaantastisk. Hold nu op en vild anden halvleg. Så kan de sgu lære det the noisy neighbours.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af uden_benskinner
fuck city og deres 93:20. det her var så fortjent.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af La Mir!!
Sindsyg fed kamp for en neutral fan.
Daje!
Skrevet af The-Game
Alt respekt til City.. De spiller godt og det virker som om de har mere i sig. Efter 2-2 har de virkelig overtaget.. Fed kamp.
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
Skrevet af fafner
Det var sq en sejr, der gik lige i banditten. Hvor er det lækkert.
Masquerading as a man with a reason. My charade is the event of the season. And if I claim to be a wise man, well it surely means that I don’t know. All of you better duck. Because I\'m about to turn left, and I don\'t wanna smack you with my dick
Skrevet af Fribytter
Kampen havde vel det hele. Og RvP viser vel, hvorfor han blev købt frem for en midtbanespiller.

De Gea er dog en underlig målmand. Den der redning med skulderen, som tager overliggeren, er vildt mærkelig og minder nærmest om en håndboldredning. De fleste havde vel lavet en eller anden form for udfald, men De Gea står der bare. Det gør han så måske lidt for ofte - forsvaret så i hvert fald ud til at være lidt utilfreds med, at han sådan nærmest kategorisk nægtede at forlade stregen.

Ellers synes jeg da ikke Young spillede så dårligt, som man ellers har fået indtrykket af i denne tråd. Men den her kamp var måske også mere opløftende, end hvad han ellers har præsteret på det sidste.

Og så har Hart ikke været helt heldig med sine mure i denne sæson. Suarez snød ham også tidligere på sæsonen på et frispark.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Norup
Ferdinand, Cleverley og van Persie var fantastiske i dag!

Valencia var dog direkte dårlig og virkede ikke som om han var helt klar. Lækker sejr!!
http://www.youtube.com/watch?v=7gasxpPiews
Skrevet af Slettet(262004201905)

Crazy, det var dog en tåbelig flok at invitere herind. Men ærgerligt at vi ikke fik lov at lukke den der. Den er helt åben nu.

Jeg undskylder mange gange til alle der normalt følger tråden her - my bad
Skrevet af Inferno
Sikke en kamp. Fantastisk resultat. Lækkert lækkert ^^

Np Crazy. Vi er vist lidt uenige om hvor Welbeck er bedst. Fred med det.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Bosse1983
Ham RVP der, han er ret god. Dumme svin.

Glimrende kamp, som havde det hele, både hvad angår drama og taktisk tilgang, sølet ind i solid engelsk fight. Jeg frygtede lidt at I skulle smide den, men den blev skramlet hjem United-style. Det er en glimrende kvalitet at kunne vinde på den måde og det kan ikke tilskrives, tilfældigheder når det sker så ofte. Både Hart og De Gea er vanskelige at blive klog på. De Gea er god på stregen, men virker angst for at flytte sig fra den. Hart har været blandt ligaens bedste, men i år synes jeg at han virker ukoncentreret og lettere bøvet i sine valg. Det både i ligaen og i ChL. Det kunne måske pynte med lidt konkurrence på pladsen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(262004201905)
Vild kamp - vigtig sejr.
Selvom City var ufarlige i 1. halveg, kunne man næsten forvente, at de ville score med vores sæson in mente.
Og City blev da også ret gode da de skiftede Tevez ind. Jeg fatter ikke hvorfor Mancini vælger Balotelli frem for Tevez, som, selv hvis han ikke er i målform, bidrager med et godt pres på modstanderne - men jeg er nu ganske tilfreds med, at han er træner i City. En bedre træner ville nu nok kunne få mere ud af de ressourcer der er til rådighed i den klub.

Selvom man sad og ærgrede sig over spildte chancer og at City kom tilbage, sad man jo næsten og var tilfreds med 2-2 til sidst. Så 2-3 var jo helt perfekt, og hvis vi kan holde det point snit som vi normalt har i vinterprogrammet, bør vi hale nr. 20 hjem, selvom forsvaret kunne forbedres.

Mht. CL, ja så afhænger vores chancer selvfølgelig af om vi evt. henter en god forsvarsspiller i januar, og om vi kan få stabiliseret forsvaret.
Kan vi dét, ser vores offensiv faktisk bedre ud end længe, og så vil jeg ikke helt afskrive vores chancer (som Copell gjorde forleden).
Skrevet af Bjarke
Nummer 20... For hulan Crazy Gang
Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hehe - den er rettet. Det hele kører lidt langsommere i dag.
Skrevet af Matias
Jeg fik desværre ikke set kampen. Er der nogen steder man kan se reportage, highlights og målene?
Skrevet af Kratos
Onside plejer at ligge en highlightvideo op, men den er der nok først i morgen.

Ellers her: http://www.101greatgoals…ter-united/
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Bjarke
101greatgoals er også gode til at få lagt Match of the days sammendrag op. Det skal naturligt nok lige sendes først, men det er høj klasse med 20 minutters højdepunkter med engelsk kommentator når først det er oppe.
Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
Skrevet af Inferno
Matias, en anden mulighed er Matchhighlight.com. De plejer at uploade fuld kampreferat/highligt. Det kommer nok nok senere i dag, men målene er der nok nu.

http://www.matchhighlight.com

Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Matias
Tak... bestemt bedre end ingenting. EDIT: Og seneste link endnu bedre (indtil videre).
Skrevet af a-mg
Ellers synes jeg da ikke Young spillede så dårligt, som man ellers har fået indtrykket af i denne tråd. Men den her kamp var måske også mere opløftende, end hvad han ellers har præsteret på det sidste.


Young har spillet godt i de to seneste kampe, men ellers har han været ganske elendig. Det ville være rart hvis holdte det nuværende niveau.
Skrevet af a-mg
Både Hart og De Gea er vanskelige at blive klog på. De Gea er god på stregen, men virker angst for at flytte sig fra den.


De Gea spillede en glimrende kamp i dag. Han gjorde det overraskende godt på hjørnesparkene, men havde de sædvanelige spøjse situationer.
annonce
0