Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kongen
Jeg tror det har været undervejs siden forrige sæson når alt kommer til stykket. Håber planlægningen omkring den nye manager også har været undervejs længe.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Alsen_RedDevils
Dave Whelan var i så fald den første. Noget tyder dog på, at han først har truffet beslutningen for nylig.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Kongen
Dave Whelan udsatte planerne et år.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Kratos
Managerafklaring i løbet af de næste 48 timer siger vandrørerne på Twitter.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
God kamp til Razz og Kongen skal det lyde herfra.

Vi Liverpool fans har også et ikon der stopper ved sæsonens afslutning. Vi tager til Liverpool og giver CarraGold den afsked han fortjener når QPR kommer til Anfield i sidste runde.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Cheech
BBC kører simpelthen live dækning af begivenheden. Det meste er roser fra alle kanter af verden, men mon ikke det samtidig er et solidt bud på det bedste sted at holde sig opdateret.

http://www.bbc.co.uk/sport/0/22445673
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Borger Louis
Hvad er det helt præcist, der gør Moyes til så oplagt et valg? Han har samme nationalitet som Ferguson og har præsteret stabilt med en suptop klub som Everton gennem en årrække?

Han har vel aldrig været seriøs kandidat til de andre topklubber i PL, da de har skiftet træner gennem de senere år.
Skrevet af Sophus Krølben
Kondolerer, eller hvad man nu siger. Og god tur til Razz og Kongen.

Når et hold kan vinde ligaen så suverænt, samtidig med at give indtryk af kun at have givet 80% i snit undervejs, er det dog nok det bedste der kunne ske for PL fremadrettet.

Moyes er kompetent og klar til nye og større udfordringer, men det er svært at se andre end Mourinho være så tilpas "ligeglad" med presset ved at skulle løfte så tung en arv, til at det kan blive en succes.
Aaahhh banter
Skrevet af Sophus Krølben
Borger,

Arsenal har ikke været aktuel, Liverpool ville aldrig kunne blive det, og han har næppe stjernestøv nok til Abramovich eller City. Det efterlader reelt kun Spurs, hvor eneste "vindue" for et skifte ville have været sidste sommer. Jeg kender ikke de nærmere omstændigheder bag Spurs´ valg dengang, men synes at kunne huske, at man ønskede at gå i en mere kontinental retning efter Redknapp.

Moyes har udrettet imponerende ting med en økonomisk presset klub, foretaget dygtige handler, taktisk styrke, og har generelt formået at få det optimale ud af et til tider begrænset materiale. Samtidig virker han balanceret nok til at kunne håndtere presset i en større klub, selvom den manglende erfaring på højeste niveau selvfølgelig må være en bekymring.
Aaahhh banter
Skrevet af Lehrer
Det kan dog også udvikle sig til et vanvittigt cirkus, såfremt resultaterne ikke arter sig. Han er noget volatil, ham Mou.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Sophus Krølben
Det kan det. Men omvendt har Ferguson vist heller ikke været typen, der har stået tilbage for en frisk lille konfrontation i ny og næ med medier, spillere eller andre managers.
Aaahhh banter
Skrevet af Lehrer
Men SAF har 26 års track at holde sig til. Mou er ny.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Sophus Krølben
Han har dog erfaring med toppen af PL og dertil hørende mind games. Her ville Moyes eller diverse rookies fra kontinentet kunne få det svært i starten.
Aaahhh banter
Skrevet af Lehrer
Jeg siger ikke at Mou ikke kan, men det er branchens største sko der skal fyldes her.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Geddar , moderator
Vigtigst af alt har han vist han han passer ind i en klub hvor kontinuitet og det langsigtede arbejde har stor betydning.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Sophus Krølben
Præcis derfor er det svært at se, hvem der ellers skulle være i stand til at gøre det. Folk som Capello, Ancelotti og Hiddink kunne måske komme i spil, men ikke som langsigtede løsninger.
Aaahhh banter
Skrevet af Sophus Krølben
Geddar, det er svært at sige hvor lang en line han ville få hvis tingene ikke kører fra starten, hvilket kan spille ind. Tålmodigheden med Ferguson i sin tid kunne indikere, at der er mere snor at komme efter her, men det ligger langt tilbage, og er endnu en ubekendt som følge af Fergusons lange regeringstid.

Med Mourinho i spidsen kan man dog stille spørgsmålstegn ved, om vi vil se lige så mange klubavlede folk på førsteholdet de kommende år.
Aaahhh banter
Skrevet af Borger Louis
Jeg siger ikke at Mou ikke kan, men det er branchens største sko der skal fyldes her.

Præcis. Fordi klubben havde tålmodighed med Ferguson i sin tid, er det jo ikke ensbetydende med, at man også vil have det med den nye træner. Man er jo blevet ret forvænt og forkælet siden.

edit: jeg gentager vist lidt, hvad der lige er blevet nævnt.
Skrevet af Coppell
Problemet med Mourinho er, at han heller ikke er en langsigtet løsning. Der er ingen der kan holde ham ud i mere end max 3 år af gangen. Og han giver IKKE unge spillere lang snor. Mourinho passer overhovedet ikke med det, klubben i øvrigt melder ud.

Jeg er enig i, at Mourinho har store nok nosser. Som en af de få. Men jeg ønsker ikke alt det ynkelige, paranoide og latterlige ballade a la prikken Villanova i øjet halløj der følger med.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Damn, jeg troede bare det var tomme rygter, da de startede i aftes. Men nu stopper han sq.
Mon ikke man kan betale Bayern fra at hente Guardiola, og selv hente ham?

Jeg har ikke rigtigt nogen bud på hvem der ville passe bedst, men jeg synes ikke rigtigt Moyes ligner den rigtige mand. Men der er selvfølgelig ikke ret mange trænere der har stået med så stor en klub før, og Barcelona havde jo selv held med at lade en ungdomstræner/B-holds træner bliver cheftræner - dog er managerjobbet i England lidt anderledes, end cheftræner jobbet i Spanien.

Den er sq svær, og svær at sluge. Der er et par tyskere, som kunne være interessante (især med tysk fodbolds opblomstring), hvis de kan overføre den spillestil de har udøvet de seneste sæsoner.

Personligt tror jeg afløseren er fundet, og man venter til alle ligaer er færdigspillede, før man melder noget ud.
annonce
0