Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Desuden har vi ikke rigtigt brug for pengene...

Næh, vi køber jo ingen spillere for dem, så det ville kun være for at gøre Glazer familien lidt rigere.
Jeg er efterhånden ved at være tilfreds hvis vi ikke går ud i panik og laver en Berbatov. Det vil være syndt for spilleren, at skulle rende rundt med et kæmpe transferskilt i nakken, og så vidt jeg erindrer, har vi aldrig haft succes med spillere, hvis pris var over hvad medier og fans mente var rimeligt (Berbatov og Veron især - man kunne evt. også tage Bebe med, men der var vel ikke så stort pres på ham fra start)
Skrevet af Kroesus
Haha Crazy du har også mistet modet.

Forhåbninger er til for at blive at blive skudt i sænk.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg har ikke rigtigt mistet modet.
Jeg tror bare efterhånden, at hvis vi signer nogen, bliver det i panik. Det er i øvrigt også fint, hvis Moyes gerne vil tilse truppen, og eventuelt kan se potentiale i nogle spillere, som evt. kan spille andre positioner, end de har gjort hidtil.

Så kan han jo stadig handle i vinter vinduet, og forhåbentlig være forberedt dér. Så har Woodward også lidt længere tid til at føre forhandlinger (disse kan jo føres op til vinduet).

IMO må vi gerne hente en eller to til center midten, som er kæmpe talenter, men som stadig skal læres op. Vi har jo set i dette vindue, at de færdige klassespillere bare ikke kan hentes.
Så har vores scouts 4 måneder til at finde de rette talenter til den plads - ud over al den data de har i forvejen.

Alternativt kan det jo være muligt, at en af Real Madrids midtbanespillere bliver ledig, hvis de signer Bale i morgen eller i starten af næste uge. Både fordi de har alt for mange spillere til deres midtbane, men også fordi de angiveligt vil betale £93-99m + Coentrao for ham (hvordan fanden kan Real mene det er en god handel - og hvordan fanden kan Levy blive ved med at få så meget for sine spillere?) og måske gerne vil have lidt penge ind den anden vej, hvis de alligevel har spillere i overskud - personligt så jeg gerne di Maria hentet (han er måske den mest sandsynlige af dem jeg mener er gode nok til at styrke United - han er dog ikke CM).
Skrevet af Kratos
Virker bare lidt spøjst at skulle hente Di Maria når vores højre kant er fint besat.

Han er godt nok venstrebenet, så kunne jo være Moyes ville putte ham på venstrekanten som en klassisk wing og ikke som inside forward.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg mente også til venstrekanten. En venstre wing som er venstrebenet - mener også han primært spillede på venstre fløj i Benfica.
Skrevet af Inuk.
Di Maria ville sgu være fin til venstrekanten.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af jaber
Hej!

Lige en opdatering på billetsalget til de interesserede, da jeg har mange henvendelser herinde fra:

Billetterne til kampene mod: Chelsea, WBA, Southampton, Arsenal, Tottenham, Liverpool og Manchester City er solgt.

I forbindelse med Chelsea kampen, vil der var en konkurrence på min side, hvor man har mulighed for at vinde 2 billetter til kampen mod Crystal Palace d. 14/09.

Flere information vil følge, "synes godt om" min side nu så du er klar til at deltage i konkurrencen.

https://www.facebook.com…esterunited
Interesseret? Kontakt mig på jaber89@gmail.com
Skrevet af Dale Doback
Den tidligere United spiller Fraizer Campbell driver gæk med City!
Fan af lækre piger siden ruder konge var knægt
Skrevet af Dale Doback
Og de vinder søreme 3-2. Cornelius fik debut.
Fan af lækre piger siden ruder konge var knægt
Skrevet af Kroesus
Twitterrygter siger Rooney starter i aften. Dinner and a show.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af forza-mufc
Brug nu for helvede Kagawa.. Det er fandme klart folk stempler ham som flop når han aldrig får chancen på sin rigtige plads.. Rooney kan blive på bænken kan han. For min sags skyld måtte han gerne smutte til Chelsea.. Hvis vi så kunne få en Özil eller Mata den anden vej ville det være perfekt.. Selvom det nok kun er ønsketænkning.
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af Kroesus
Det er kun rygter, men den Kagawa-situation løser ikke sig selv det er rigtigt. Det ville være ærgerligt hvis han skulle gå hen og lave en Kaká.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Psygnosis
Kagawa var skadet sidste sæson i 2 måneder. Samt har han slet ikke fået fast spilletid på den 10er position som han befinder sig klart bedst på.

Efter min mening skulle Kagawa også spille fast hver kamp, for han bidrager med noget dynamik og mobilitet, at Giggs får så meget spilletid irritere min blindtarm.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af a-mg
Nogle der har en fornuftig side at se kampen i aften på?
Skrevet af Coppell
Kagawa skal nok få sin chance. Men om det lige bliver fra start i aften er nok tvivlsomt.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Zaha
Tror i vi får set en Zaha fra start af?
forgotten glory
Skrevet af Kroesus
Hvad er reglerne for at linke til en streaming site?
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Cabra
@a-mg

smid din mail og jeg sender et link...
Skrevet af Cheech
Er det et link specifikt til i dag, eller ligger du inde med et permanent guldkorn, Cabra?
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Cabra
En anden bruger herinde sendte mig et link til en side, hvor jeg har set dansk, tysk og engelsk fodbold uden problemer den sidste uges penge, men det sikkert en side alle kender til, har ikke forstand på skidtet. Men smid en mail, sender gerne link.
annonce
0