Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cheech
Helt på linje med a-mg. Skal vi til at rykke talentfulde offensive spillere tilbage på banen, så har vi en ret god en af dem i form af Kagawa.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Royal Arsenal
"Kan han ikke spille den dybere rolle?
United skulle efter sigende også have budt på ham. Men det har vi fået at vide hele sommeren. Det ender vel med, at hvarken Arsenal eller United henter nogen."

Kan han ikke. Problemet i nogle af Real Madrids tidligere CHL kampe, har været at han har manglet evnen til at arbejde dybere i banen.
Skrevet af Cabra
Hvornår ophører tålmodigheden egentlig med Young? Han spiller selvfølgelig urimelig pinligt i dag. Men det er jo ikke ligefrem første gang. Jeg har endnu til gode at se ham spille to gode kampe i træk.

Jeg troede faktisk at han ville ryge videre til en mellemklub i dette transfervindue.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Så er han jo ikke interessant.
Nogle gætter på, at United vil tilbyde Kagawa i en byttehandel med Dortmund for Gündogan. Måske det var derfor han ikke var med i dag (Kagawa altså). Hvis Moyes vælger Giggs før Kagawa, vil der jo absolut være ræson i sådan en handel, men jeg synes nu der lader til at være så meget kvalitet i Kagawa, at man burde give ham chancen.

Vi bliver sikkert kædet sammen med 10-20 spillere inden midnat mandag, og signer sikkert kun Fellaini for en alt for høj pris.
Skrevet af a-mg
Young er muligvis verdens mest forudsigelige spiller, især når han placeres på venstrekanten. Det er ubegribeligt, at han ikke kan tænke sig til at han skal variere sit spil, når han konsekvent bliver læst. Så langt hellere at Zaha blev kørt ind på holdet, Young er en klods om benet.

Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Jeg frygter vi får en deadline day som Liverpool sidste år, hvor der ikke bliver fulgt op på helt åbenlyse mangler i truppen, fordi vi fedter rundt med pengene.

Fra mediernes dækning sidder man med en fornemmelse af, at vi sommeren igennem har tosset rundt og budt lidt til højre og venstre og bare fokuseret på, hvor mange penge vi kunne spare på spiller A og spiller B i stedet for at sikre os dem, vi har brug for.

Det fortsætter vel i morgen. I bedste fald køber vi Fellaini, som vi skreg efter at have på Anfield i dag.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Cabra
Skrevet af sasso
Yes Cabra, vi køber Bolt :o)

Iflg spanske medier skulle også di Maria være på vej til Arsenal. Selvom hverken Özil eller di Maria er mine ønskespillere, så ville de pynte gevaldigt på vores trup, synes jeg. Og så smerter det sgu lidt at høre, at måske får dem.

Men umiddelbart må vi nok indstille os på, at kun Fellaini kommer til Old Trafford - hvis han da overhovedet kommer.

Og vi har brug for noget mere, uanset at jeg ligesom Michael-United (hans seneste indlæg i kamptråden) mener, at vi United-fans er for hurtige til at male fanden på væggen.

Edit: Everton skulle efter sigende forlange Zaha på lejeaftale, hvis de skal gå med til at sælge Fellaini. Det vil være lidt af en bet - Zaha har set fornuftig ud og burde imo få en chance i stedet for Young, Valencia og Giggs på fløjene
We love United, we do Some you lose, some you don\\\\\\\'t win
Skrevet af Coppell
Enigt mht Zaha.
Han skal ingen steder. Han er allerede bedre end Young, og potentialet er langt større.

Özil skulle i øvrigt have sagt nej til at forlade Real, selv om Real var enige med Arsenal.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af sasso
Ja, så det godt med Özil - det er da altid noget, hvis ikke han ryger til Arsenal.

Zaha har nemlig et kæmpe potentiale, og derfor bør vi ikke slippe ham - end ikke på en lejeaftale. Så sælg dog Young til Everton - eller forær ham væk
We love United, we do Some you lose, some you don\\\\\\\'t win
Skrevet af Kratos
Twitterrygter om Kagawa til PSG.

Det her transfervindue har indtil videre sørget for at vi skubber os selv fra en top 3 placering ned til en top 3-6 max.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Cheech
Ro på.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af a-mg
Så den trup der suverænt vandt Premier League sidste sæson, får pludselig svært ved at komme i top4?

Det bliver formentlig ikke i år vi genvinder CL, men mindre kan bestemt også gøre det. Hverken City eller Chelsea ser skræmmende ud, så jeg ser ingen grund til at vi ikke skulle have muligheden for at køre endnu et mesterskab hjem.

Skrevet af Kratos
Det er sikkert bare mig der er pessimistisk, men sidste sæson var jo også ret ringe indtil Scholes kom tilbage. Carrick skal op i gear igen og vores kanterne er middelmådige at best.

Udover det:

Manchester United will sign 3 players today, according to latest reports from Manchester Evening News.

Har ingen anelse om det medie er tabloid eller nogen der har noget at have det i.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af a-mg
Scholes kom tilbage i forrige sæson og gjorde en forskel, men spillede en minimal rolle i sidste sæson.
Skrevet af Kratos
Så roder jeg det lidt sammen, anyway - pointen var at sidste sæsons mesterskab blev hevet hjem med lodder og trisser IMO. Vi var de mindst dårlige af topholdene.

Tror dog ikke på det går denne sæson selvom de andre tophold har set lidt shaky ud.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nogen der ved om ham Bruma er god. Chelsea var længe kædet sammen med ham, men nu lader det til, at han er på vej til Tyrkiet. Vi har brug for en venstre kant (altså ud iver den helt tydelige mangel på midt midt positionen), så hvorfor ikke hente en dertil, inden det også begynder at blive et problem (efter sidste sæson kan vi jo allerede nu snakke om, at det er et problem).
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
"Har ingen anelse om det medie er tabloid eller nogen der har noget at have det i."

Det er ikke tabloid, men af en lokalavis at være virker de til at have ret ringe kilder i den lokale klub i sammenligning med eks. Liverpool Echo.

De tre-fire spillere, de nævner, er dem vi allerede kender til. Baines og De Rossi er allerede udelukket, det står og falder med Fellaini og evt. Herrera.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Psygnosis
Amen Herrera for hvad 300mil er jo latterligt, jeg vil hellere omskole Kagawa til 8er og købe Özil som er en verdenklasse 10er samt har alderen med sig.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det bliver Fellaini og måske en anden. Nu melder flere rapporter, at United og Everton er enige om £24m, mens Baines sandsynligvis ikke bliver til noget.

Jeg tror vi henter Fellaini, omend jeg er i tvivl om hvor meget han kan tilføre holdet - selvfølgelig kan han blive farlig på RvP´s hjørnespark, men til spillet på banen er jeg ikke vildt imponeret.
annonce
0