Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Yobo
Det første, du refererer til, er bare en iagttager, en kommentator, som næppe kender sandheden bedre end andre med egen klumme i et eller andet dagblad.
Moyes´ kommentarer er konkrete brikker til forståelsen af, hvad der er foregået.
Og det er da meget fint, at Everton gennem mange år har haft en systematik, og at det, uha, oven i købet har stået i en bog.
Ikke desto mindre er realiteten, at Evertons vigtigste handler de sidste mange år er faldet på plads helt op til deadline, og at Moyes har gjort sig fortjent til tilnavnet Dithering Dave. Den sene handel er fuldstændig i tråd med Moyes´ hidtidige ageren.
Skrevet af morsor
@Yobo

En del af Moyes køb hos Everton skete dog stort set 100% under radaren - da man shopper på en lavere hylde. Hos ManUtd er der færre indkøbsemner og nogle skal nok lokkes til klubben med andre midler end ren forhandling i baglokalet. Den slags ´parringsdans´ sker nok oftest mere offentligt end Moyes er vant til - så det skal han lære.

Men hvis der er noget han kan er det at lære og kontinuerligt blive bedre.
-- COYB --
Skrevet af FalconLFC
Fellaini har bestemt mange kvaliteter, men han er også meget urent spillende og laver rigtig mange frispark. Hans albuer sidder konsekvent i hovedhøjde og han laver et hav af frispark. Sikkert ikke altid bevidst, men han kommer ofte for sent i tacklingerne og det kan se noget klodset og voldsomt ud. Kan man få pillet det fra ham, så bliver han helt sikkert en stor gevinst for United, om ikke andet så på dødbolde.
Skrevet af a-mg
Nu er det ikke nødvendigvis dårligt, at lave et frispark i ny og næ. Det er desuden ret naturligt, at Fellaini laver mange frispark, da han går ind i mange nærkampe og ikke er typen der trækker sig. Netop dette har United manglet i flere tilfælde.
Skrevet af Thostrup
@a-mg

Selvfølgelig er det naturligt at han laver mange frispark. Men det er ikke naturligt, at forsøge at give en modspiller en albue i hovedet efter en tackling - som han gjorde så sent som i weekenden. Han har tendens til at være voldelig og det bør han lægge fra sig.
Arsenal FC
Skrevet af Fribytter
Yobo, som jeg skriver, så kan det sagtens være, at Moyes er inkompetent.

En klub som Man. Utd. bliver flået, hvis den venter til sidstedagen af vinduet med at gå efter førsteprioriteterne. Førsteprioriteterne hos Man. Utd. er normalt profiler i andre klubber, og derfor så er det helt logisk, at de bliver dyrere på sidstedagen, da de sælgende klubber enten ikke kan erstatte profilen fuldkomment og/eller bliver nødt til at betale overpriser for de spillere, som udses som erstatninger. Og da de sælgende klubber ved, at Man. Utd. har masser af penge, så forsøger de sælgende klubber at få det maksimale ud af Man. Utd.´s desperate situation.

Som Morsor skriver, så kan det sagtens være en fin metode til at hente de mindre profilerede spillere, hvis man er træner i en mindre klub, men i en klub som Man. Utd. er det en fuldkommen tåbelig tilgang til at lande førsteprioriteter.

Men nu tror jeg imidlertid ikke, at Moyes er så inkompetent på transfermarkedet. Jeg tror derimod, at Fellaini ikke var førsteprioriteten, og Moyes´ ord kan du bruge til nul og niks i den forbindelse. Det er spin, ligesom Man. Utd. har plantet en historie om, at Fellaini selv har betalt noget af transferen. Jeg har præcis samme opfattelse som den journalist, der har skrevet den artikel, Coppell linkede til. Du kan da sagtens slå det hen som endnu en mening blandt mange meninger, men The Guardian er jo ikke bare en ligegyldig sprøjte, og Owen Gibson har en forholdsvis høj stilling hos The Guardian. Du styrer selvfølgelig helt selv, hvem du er enig eller uenig med, men det virker lidt mærkeligt at vægte ord udtalt af Moyes, som jo altså har en interesse i at forsvare sig imod kritikken, højere end en journalist, hvis egeninteresser ikke på den måde er i spil.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Yobo
Fribytter, det ene øjeblik siger du, at Moyes er inkompetent. Det andet øjeblik redegør du for hans utrolige systematik, som er så interessant og opsigtsvækkende, at der skrives bøger om det. Kan begge dele være rigtigt?
Skrevet af Fribytter
Nej, Yobo. Enten er han inkompetent, eller så var Fellaini ikke førsteprioriteten.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Yobo
Enhver udtalelse af enhver person kan udlægges som spin.
Moyes´ bemærkning om Martinez´ nye klub er i så fald ualmindelig dårlig spin, da han jo med sin provokation kun kan opnå at gøre Everton stædige.
Selv i 2013 er der faktisk den mulighed, at folk siger, hvad de mener. Og jeg tror, at Moyes er irriteret over, at Kenwright år efter år bad ham sælge sine profiler og dermed forhindrede ham i at forløse sine ideer optimalt. Han gik ud fra, at Martinez ville stå i samme situation, og at han kunne få ham billigere end klausulen.
Men jo tak, jeg har forstået, at United handler i andre butikker end Everton.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Fellaini var aldrig første prioriteten.

Men alligevel burde man nok have skævet til hans klausul. Men som Goal skriver, har Moyes nok ikke haft så mange midler at gøre godt med, som vi alle forventer, og derfor ville han først afprøve markedet, og se hvad han skulle af med for andre, før han gik til sin sikkerhedsventil (som Fellaini vel nok kan betragtes som).
Mon ikke også Ander var højere prioriteret, end Fellaini, men man håbede at kunne presse begge klubber i pris, og derved få den begge inden for det begrænsede budget man havde i de sene timer af vinduet.

Men der er ikke tvivl om, at Woodward spiller en hovedrolle i det hele. Han skulle efter sigende også være Glazers mand - og ham der har øget de kommercielle indtægter med ca. 30% sidste år. Men han er ganske uprøvet i transfermarkedet, og hans primære interesser har sandsynligvis været at lave bargain deals, mens man udadtil prøvede at male et billede af at man havde masser af penge til både Bale og alle mulige andre, som man aldrig havde en kinamands chance for at få.
Skrevet af Fribytter
"Enhver udtalelse af enhver person kan udlægges som spin."

Det kan det da givetvis, men her kan det med fordel bruges til at skelne mellem Moyes´ forsøg på at påvirke dækningen af hans klub og journalisternes dækning af klubben.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Kroesus
De siger at Rooneys flænge ser voldsom ud, de har ret.

http://www.bbc.co.uk/spo…ll/23963142
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af pryds
det ser ikke pænt ud.... er der nogle som kan fortælle hvad Phil gjorde ved ham?
Skrevet af a-mg
Come on. Tror du det var på anklen Phil Jones ramte ham? Hvis du stadig er i tvivl, står det endda lige under billedet.
Skrevet af pryds
Jeg er med på at det er støvlen, men hvordan kan Phil jones støvle lave sådan en flænge, hvordan var uheldet? jeg kan sgu godt læse, så ro på med attituden.
Skrevet af Coppell
Har du nogensinde set Kaizer Phil spille? Han laver jo vilde ukontrollerede ting all day long.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Coppell
Interessant artikel fra Daniel Taylor, der tilsyneladende frikender Utd i Herrera farcen, til gengæld er Moyes skyldig i at vi ikke gik efter Thiago, som klubben skulle have fulgt i 3 år. Cojones Moyes, det var en fejl.

Klubben skulle også være blevet tilbudt Özil, men valgte at holde på Rooney/Kagawa i stedet. Det valg er jeg uenig i, men det kan man da bestemt diskutere.

http://www.theguardian.c…nsfer-farce
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg synes det var fint, at vi ikke gik efter Özil, men er ærgerlig over, at vi ikke gik efter Thiago - men måske han vil væk fra Bayern om 1-2 sæsoner, når han får for lidt spilletid dér, fordi de har for mange midtbanespillere.
Skrevet af Psygnosis
Selfølgelig vil han ikke det, havde vores træner heddet Sir Alex Ferguson, havde Tiago spillet for os i dag. Hvis han smutter fra Bayern bliver det til Barcelona for at overtage Xavi´s plads.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Coppell
Nani har forlænget til 2018. Spændende. Håber virkelig Moyes kan få mere stabilt spil ud af ham. Vi har voldsomt brug for hans kvaliteter.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
annonce
0