Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af L.Haahr
Yeah tænker det samme, find en anden kanal indtil næste kamp kommer på.
1 26 8 11
Skrevet af Slettet(262004201905)
Young har, som forventet, ikke været god. Ud med ham, og ind med Zaha. Og så må Fellaini og Januzaj gerne komme ind i løbet af halvegen.
Skrevet af Blastino
Frispark udenfor feltet + rødt kort.
The Gunners
Skrevet af stofferc
kontakten fortsætter i feltet og Young har bolden indenfor spilafstand.

se nu lige neutralt på det istedet for at være pinlige


Nu skal man jo også passe på man ikke bliver alt for "neutral".
-
Skrevet af JuveFC
Du snakker om neutralt? Der er ikke skyggen af straffespark, en regulær kamp om bolden, hvis der skal dømmes straffespark der, så skal der godtnok dømmes mange straffespark i kampene. Men typisk United, kan de ikke selv klare sagerne, ja så gør dommerne det for dem.
Skrevet af 8letters
Godt nok en pinlig opførelse af United. Skandale, at der er blevet dømt et straffe i den kamp. Fantastiske detaljer af RvP!
Lampard é Deus
Skrevet af KForscutt
lille frispark + guld kort havde været fair. Meget dårligt dømt
Skrevet af Coppell
Finder du selv ud?
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af trannel
"Du snakker om neutralt? Der er ikke skyggen af straffespark, en regulær kamp om bolden, hvis der skal dømmes straffespark der, så skal der godtnok dømmes mange straffespark i kampene. Men typisk United, kan de ikke selv klare sagerne, ja så gør dommerne det for dem."

Nu slap af, han går klart i ryggen på Young og holder kort i trøjen, selvfølgelig er det en forseelse. For mig ligner det, at det akkurat er udenfor feltet, så frispark og rødt kort havde været korrekt.

Tilgengæld trættende at høre kommentatorerne konkludere den på Evra bare er film. Rimelig tydelig kontakt, og kunne sagtens være dømt imo.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Martinovic
Der skal ifølge reglerne uddeles rødt kort, når dommeren dømmer straffesparket.

Der var dog intet - kun fysik til forskel.
Mojn do!
Skrevet af Steve Highway-61
Der er klart frispark men ifølge bt (ikke dansk borgerlig tabloidavis) er det udenfor.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Black Spider
Kontakten var helt klart uden for feltet, så korrekt dømt bliver straffesparket aldrig.

Og var der så rent faktisk frispark? Jeg er ikke sikker. På den ene side er det selvfølgelig et frispark, hvis man hægter en modspiller, eller hvis man skubber ham omkuld, men forsvareren jo ikke en kinamands chance for at undgå kontakten. Young sprinter i fuld fart på tværs i banen og slår lige et sving, så hans krop kommer imellem forsvareren og bolden. Lige så snart der er kontakt, så kaster han sig til jorden.

Frisparket (og dermed udvisningen) kan selvfølgelig dømmes, men man skal vist være meget rød for at mene, at Young ikke smed sig.

http://i.minus.com/i1GlJmxNBeR2T.gif
Skrevet af Steve Highway-61
Hvordan kan du være i tvivl om frisparket BS, det har aldrig været lovligt at ramme en spiller på den måde?

Nu vågner man jo ikke op hver morgen med en forventning om retfærdighed på denne planet, bortset fra de ting man selv er herre over, så der findes jo en stor bugnende konto at skrive den dom på.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af FalconLFC
Når man ser Young savner man slet ikke Suarez og Bale, han rydder dem simpelthen af bordet hvad diving angår. Hold da op, hvor han falder let, frispark/straffe eller ej!
Skrevet af Steve Highway-61
At Young er et usympatisk svin, der tager kujonagtige metoder i brug mod underdogs, ændrer ikke i at der var frispark, og at det var dommerens skyld, at kampen blev afgjort, ødelagt etc.

Men et hold, der kun kan klare sig med dives og dommerfejl, kommer hurtigt til kort, don´t worry. Man U er færdige.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Duck
Der skal ifølge reglerne uddeles rødt kort, når dommeren dømmer straffesparket.


Foggy, er vi der, hvor du igen er begyndt at digte dine egne fodboldlove? Det var ellers blevet bedre på et tidspunkt.
Skrevet af Steve Highway-61
Duck, det var en oplagt scoringschance, så der er rødt kort uanset om der er straffe. Glem at det er politikerdag idag og fokuser på hvad der er rigtigt fremfor spin & dril.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af AudereFacere
Seriøst hold nu Kæft med at Bale diver. Det er kraftedeme trættende.. Det er længe siden han gjorde det sidst, og han er slet ikke i samme kategori som Suarez og young. Jeg siger ikke at han ikke har gjort det, men stram lige hjelmen.
Skrevet af Kratos
Vi burde godt nok kunne klare CP lidt bedre end det her tilfældet.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Black Spider
Hvordan kan du være i tvivl om frisparket BS, det har aldrig været lovligt at ramme en spiller på den måde?

Fordi Young opsøger kontakten, der i forvejen ikke er specielt voldsom. Young får et lille skub, men det kan forsvareren jo aldrig undgå, når Young løber ind foran ham på den måde.

Hvis du kigger på gif-billedet, så kan du i øvrigt også se, at Young sætter af til faldet lige så snart han mærker kontakten. Kig på fødderne. Højre fod ryger rimeligt langt ud mod højre, venstre fod sparker i jorden, og så en glidetur på maven.

Men som sagt, jeg er ikke sikker. Frisparket kan selvfølgelig gives, og det er jo subjektivt hvor grænsen mellem "kamp om bolden" og "frispark" går, men ville det ligefrem have været en fejldom ikke at give frisparket?
annonce
0