Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Goikoetxea
Love Man Utd - Hate Glazer

Plus Ronaldo og ingen Nani ;-)
Wise Men Say...
Skrevet af Baggio18
Hvorfor skulle han ikke ville det?? Hvis man utd ikke forlænger med ham, kan jeg sagtens se ham fortsætte i italiensk fodbold, ligesom pogba

Før andet mål var han stadig banens bedste, og nu er der ingen tvivl...
Italien - Milan Danmark - Brøndby
Skrevet af JuveFella
Det kan da også godt være han vil det, men der må alt andet lige være mere attraktiv klubber for ham, end lige Milan, hvis han er så vild som han var været iaften, blandt andet United. Eller Juventus

Ellers kan det være han vægter spilletid højere og vælger en mindre profileret klub, det jo ikke lige på midtbanen Milan mangler spillere.
Skrevet af Goikoetxea
Hvorfor ? Han kommer ikke til at spille CL, og får mindre i løn end i England.
Wise Men Say...
Skrevet af Baggio18
Milan spiller da i Champions league, så måske en lidt fjollet kommentar....

Tja de fleste topklubber skal i hvert fald holde øje med ham her.... Mon ik United forlænger med ham, i hvert fald tåbeligt hvis de ik gør det
Italien - Milan Danmark - Brøndby
Skrevet af Sheriffen
I denne sæson ja. Ikke næste sæson.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Goikoetxea
Jeg har svært ved at se Milan ende i CL, og sjovt du ikke nævner hans film Baggio .
Wise Men Say...
Skrevet af Kratos
Jones har sku også gjort det solidt som CB synes jeg.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Baggio18
@juvefella

Nej korrekt, det er forsvaret som skal forstærkes.

United sidder solidt på denne kamp...
Italien - Milan Danmark - Brøndby
Skrevet af Forza-Lålz
Nogen der kan fortælle mig om dagens kamp / præstationer.. Sidder i et og tog og kan ikke få stream til at fungere .. Kan fra livescore vurdere at januzai har gjort det fornuftigt i hvert fald. Andre højde / lavpunkter i dag ?
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Baggio18
Det ved vi først til maj...

Tja, synes ikke hans film gør hans præstation dårligere... At det er tåbeligt lavet af ham, er noget helt andet..

Carrick har også spillet godt...
Italien - Milan Danmark - Brøndby
Skrevet af Coppell
Boy did we get out of jail today.

Elendige indtil udligningen, vores bundniveau er uacceptabelt ringe, reddet af en verdensklasseredning af De Gea ved 1-0 og så to mål af en 18-årig. Godt nok en meget, meget lovende 18-årig, men det viser, at vi stadig er utroligt sårbare og slet ikke har fundet melodien endnu. Moyes har meget at se til stadigvæk. Utroligt så skidt han er kommet fra start.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af a-mg
Anden halveg var acceptabel og der var langt bedre bevægelse for boldholderen. Vi bør simpelthen lukke den kamp med en scoring til 3-1, hvilket van Persie også burde have gjort.

Det er simpelthen ikke til at bære, hvis vi laver en "Pogba" med Januzaj. Heldigvis har Moyes allerede vist ham en del tillid.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nøj, en gang konservativ tankegang med de 3 udskiftninger. Vi fjerner al kreativitet, for at bolstre os... Mod ligaens svageste hold ved 2-1.

Jeg frygter lidt, at kreativiteten på holdet langsomt forsvinder, og holdet spiller efter 1-0 sejre, som vi selvfølgelig har vundet mesterskaber med før, men pænt er det sgu ikke at se på.

Var vi overhovedet inde i billedet til at signe med Guardiola?
- Jeg er med på, at give Moyes tid, men indtil videre synes jeg han lader til at ryste rigtigt meget på hånden i de vigtige beslutninger.
Jeg hader når det på papiret bedste hold begynder at spille konservativt, for at fedte en 1-måls sejr hjem - det koster oftere end det virker. Den bedste defensiv er en offensiv.
Og så lader det ikke til, at han tør at skifte Rooney eller RvP ud - er vi overhovedet i forhandlinger med Rooney om en forlængelse?
Skrevet af a-mg
Vi har nu mange gange fedtet en etmålsføring hjem på udebane under Ferguson. Jeg er personligt mere tryg ved at højresiden hedder Smalling/Valencia end Rafael/Nani, når føringen ikke er større sidst i kampen.

Moyes bør have kredit for at turde spille Januzaj på trods af, at han næppe selv havde forestillet sig dette scenarie.
Skrevet af Cabra
Moyes bør have kredit for at turde spille Januzaj på trods af, at han næppe selv havde forestillet sig dette scenarie.

Det har vel også noget med evt. kontraktforlængelse at gøre, og når der ikke er mange andre alternativer - i god form, så er det jo pisse oplagt.
Skrevet af a-mg
Det er ikke mere end en uge siden, at Moyes blev kritiseret for at sætte Januzaj ind i stedet for Kagawa. Det er modigt at holde fast i en 18-årig knægt, når man har tabt to kampe i træk og har præsteret den værste sæsonstart i over tyve år.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg er personligt mere tryg ved at højresiden hedder Smalling/Valencia end Rafael/Nani, når føringen ikke er større sidst i kampen.

Det er jeg absolut ikke. Det viste sig da også at blive et godt pres fra Sunderland, som ikke var så langt fra at udløse et mål efter udskiftningerne. Inden dem var de ikke rigtigt tæt på.
Skrevet af a-mg
Det er nu ret normalt, at et hjemmehold som er bagude med en enkelt skaber nogle chancer sidst i kampen. Både Smalling og Valencia er langt bedre defensivt end dem de erstattede.
Skrevet af Ferguson41
Det har vel også noget med evt. kontraktforlængelse at gøre, og når der ikke er mange andre alternativer - i god form, så er det jo pisse oplagt.


Nu er du bare negativ for at være negativ. Moyes kunne sagtens have valgt en konservativ løsning, efter sådan en svag start, og f.eks. startet med Kagawa, som så mange United-fans fortsat har en enorm tiltro til, men han vælger den friske med Januzaj, og når han vinder kampen for os, så fortjener Moyes ros for den beslutning.
annonce
0