Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Coppell
Av, av, av. RVP ude en måned.

Time for Kagawa - eller Chicharito - to shine. Og så må Rooney naturligvis ikke blive skadet.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Mr. Pink
Rigtig skidt nyt:-(

Moyes vil hente spiller(e) i pausen. Hvem?

Bare han også vil sælge:

Anderson

Young

Tvillingerne

BÜttner

Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Kroesus
Du vil af med Rafael?
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Forza-Lålz
Rafael skal ingen vejne - ville være absolut idioti at fokusere på at skille sig af med ham.. Derudover har jeg umiddelbart heller ikke noget imod at have Fabio i truppen, så længe situationen omkring venstrebacken er så usikker som den er. Büttner har ikke niveauet og ser hellere Fabio som back-up og potentiel arvtager til Baines, hvis han kommer til klubben.

Tror af en eller anden grund ikke at Young desværre ikke ryger til December. Tror ikke Moyes tør lade hans rutine og den potentielle (men lille) mulighed for et formskift, gå tabt, så længe holder spiller som de gør.

Nani har man lige forlænget med, så virker heller ikke sandsyneligt at han smutter.. Man kan dog håbe det er et forretningstrick der skal presse prisen op for en russisk olieklub, men tvivler. Det er mærkeligt med Nani. Lige siden hans forfærdelige præstation i den aller første ligakamp forrige sæson (hvor Fergurson efterfølgende satte ham af de næste 5 kampe), fuldstændig har mistet selvtilliden, og heller aldrig har fået chancen siden (af hverken Fergurson eller Moyes) til at komme op på det topniveau vi ved han er i stand til, med assists og mål.
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af VanVidic
Har Nani nogensinde spillet en rigtig god kamp? Det er så langt tid siden, at jeg reelt ikke kan huske det. Han fortjener ikke en plads i startopstillingen, men med vores kanter lige nu om end ikke pest eller kolera, så er jeg komplet ligeglad om Valencia eller Nani starter, det er sku´ ikke dem man forventer festfyrværkeri fra.

Jeg håber desuden at Moyes kan skabe en enhed/hold som han gjorde det i Everton. De gav sig altid 100%, var svære at slå. Hvis han kan overføre det til holdet, bare med United standarder, så ser jeg lyst på fremtiden.

Må indrømme jeg har været overrasket over den store negativitet fra fan siden af. Vi har lige mistet Ferguson, verdens bedste manager. Af hvad jeg har hørt fra Moyes, så lyder det som om han lærer nyt fra dag til dag, både om spillerne men også klubben. Vi har potentielt en britisk manager de næste 20år, det må da også gælde for noget? Det at han også har haft positiv succes i Everton med talentudviklingen, ser jeg som en stor fordel i det her job.

Jeg tror ikke en Ancelotti, Klopp eller Mourinho ville have gjort det meget bedre. Vores hold er ikke dårligt, men der mangler bare kvalitet, og så har spillerne også tydeligvis manglet Ferguson. Jeg kan sagtens forstå at det er en svær tilvænning, når man kun har været vant til en persons metoder. Vi har ret til at sige at klubben er i transition.Og selvom man har lyst til at banke hovedet mod muren hver gang vi taber, så er der´for mig at se, lys for enden af tunnelen.

Giver lige min ideal opstilling med til weekenden.

De Gea
Rafael - Evans - Vidic - Evra
Jones - Cleverley
Januzaj - Kagawa - Welbeck
Rooney

Evra og Vidic er vist tvivlsomme. Januzaj har spillet 2x 90min de seneste 2 kampe, så regner ikke med han bliver spillet. Kagawa har noget at vise nu hvor RvP er ude, så de her næste 5 kampe bliver formentlig afgørende for om han bliver i klubben efter sommer.

Overkommeligt program vi har i resten af måneden.
Lad os håbe vi kan snuppe 12 point i December, og så tror jeg lige pludselig ikke der er lang vej til top 4. :)
Skrevet af Slettet(262004201905)
Rigtig skidt nyt:-(

Moyes vil hente spiller(e) i pausen. Hvem?

Bare han også vil sælge:

Anderson

Young

Tvillingerne

BÜttner

+ Nani, Kagawa, Valencia, Cleverley, Rio, (evt.) Welbeck, Fellaini og et par stykker mere.
Skrevet af morten5392
Hej

Jeg ejer et par sæsonkort til Old Trafford, og har nogle billetter til overs til kampe, som jeg desværre ikke selv kan overvære.

Skulle der være nogen der er interesserede i at se en kamp på Old Trafford, så send mig en besked på morten5392@hotmail.com

Jeg har i øjeblikket følgende kampe til den næste periode:

Man Utd-Tottenham [01/01]
Man Utd-Swansea (05/01) FA-CUP
Man Utd-Cardiff (28/01)
Samt 1/8-delsfinalen i CL, når der er trukket lod.

Prisen er 375 kr. pr. styk, face value.

Pladserne er ved East stand upper, med en super udsigt over banen.

Mvh
Morten
Skrevet af Cheech
Jeg tror budskabet er sevet ind. Skrid så.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Mr. Pink
"Nani, Kagawa, Valencia, Cleverley, Rio, (evt.) Welbeck, Fellaini og et par stykker mere."

Enig mht. Nani.

Kagawa og Valenvis skal ikke ud.

Cleverly burde få en chance (halvsæson til)

Rio? Han må blive til han stopper

Danny kan vi evt. leje ud??

Fellaini er jo lige købt. Han har spillet pivringe, men han må da i det mindste få bare halv så meget snor som den lille fede brasilianer har fået.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Forza-Lålz
Selvom det gør ondt at sige, var det lækkert for vores C.L-chancer med en 1-1 mellem Newcastle og Southampton i dag..

Så stryger vi forhåbenligt forbi Southampton i morgen, hvilket kan give selvtilliden til at ramme formen og passere forbi både Tottenham og Newcastle over de 3 runder.
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Cabra
Der er jo ingen af de klubber, der ender i top fire, så kan ikke se, hvordan det er lækkert?

Skrevet af Forza-Lålz
Godt læst !
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Cabra
Du skriver, det er lækkert for vores CL-chancer med en 1-1 mellem Sou og New. Hvad er dit problem? Det er da tyndt at tro at det giver selvtillid at passere et enkelt hold.
Skrevet af Will
Hvilken b2b-spiller tror I, at Moyes vil gøre all-in for at hente til januar?

Er det sådan, at vi i Dortmund skal frygte at miste Gündogan eller har den iltre skotte andre transfermål?
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af pryds
I skal kun frygte det hvis Kagawa bliver en del af det, og så tror jeg det er Gündoğan, men er ret sikker på at det ikke sker, tror Moyes vil gå benhårdt efter Koke i Madrid.
Og nu går rygterne på at Moyes søn er Barkleys agent, og at han vil gå efter ham også, Det må han meget gerne.
Skrevet af Il_Preferito
Er Koke ikke fløjspiller?

De midtbanenavne jeg har set nævnt i forbindelse med United de fleste steder, er Matuidi, Guarin, og Fernando. Koke-rygtet er vist primært kommet fra at nogle mener at have set Moyes på Calderon da Atletico slog Porto i onsdags. Der kunne han så også have set på Fernando(og Mangala, som man vist også snuser lidt omkring).
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af MILANMILAN
Håber godt nok ikke at United køber Guarin, for jeres egen skyld. Magen til lavt bundniveau skal man fandme lede længe efter, plus at I kommer til at forstærke Inter med en pæn pose penge. Matuidi ville være et glimrende køb, til en overkommelig pris, hvis han ikke har tænkt sig at forlænge i Paris.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af pryds
http://en.clubatleticode…2013-2014-2
Han er central midtbanespiller

Syntes bare ud fra hvad man læser sig til på diverse United sider og foraer at Koke er en man er ude efter.
Mangala kunne det også sagtens være, han har også været rygtet til i noget tid og en ny central forsvarsspiller kunne der også blive brug for.

Håber de køber Koke og Barkley, så er midtbanen sikret i nogle år.
Skrevet af Il_Preferito
Ok, så spiller Koke øjensynligt bare meget venstrekant under Simeone.

Men både Koke og Barkley så? Så vidt jeg kan forstå, spekulerer man i at Koke har en klausul der hedder 24 mio € - Fin pris, hvis man tale ham væk fra et af de mest interessante fodboldhold på den europæiske scene lige nu.

Hvor meget tror du selv Barkley koster?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Bosse1983
Skulle et link til en Atletico-side, bevise at Koke er central midt? Oxen, Theo og Ryo står også som angribere på Arsenals side, mens Wilshere er central midt, men aldrig befinder sig der længere i opstillingen. Koke har alle kampe, undtaget en enkel, jeg har set, haft sit udgangspunkt på kanten i en 4-4-2 eller deres ChL-variant som vel mere er med dobbelt pivot. Lidt som Isco og andre moderne typer, vandrer han dog en del i løbet af kampene.

Matuidi ville vel være glimrende, i det mindste langsigtet, selvom han ikke bidrager med den kreativitet i længderetningen, som man vel har behov for ved siden af Carrick. Nu har man jo trods alt hentet Fellaini, selvom det ikke ser ud til at man havde en plan med ham. Barkley bliver naturligvis hamrende dyr, så mon ikke man også har et øje på kontinentet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0