Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pryds
Jeg ved ikke hvad Barkley koster, nok mange penge, men klubben bliver jo ved med at sige, at de er klar på at bruge de penge der skal til, så det må de gerne vise... Men det ender nok som i sommerens vindue, med at klubben agere noget så klodset, og så ender det med intet og at Moyes Udtaler at truppen er fantastisk.

Bosse

Det kan godt være at han efter Simeone er blevet træner spiller på kanten, men det gjorde han ikke før og har i alle ungdomsår spillet centralt. Rooney er jo heller ikke central midt fordi Ferguson ville ha han spillede der.
Skrevet af Cabra
De Gea, Rafael, Evans, Jones, Evra, Valencia, Cleverley, Giggs, Januzaj, Rooney, Welbeck.

Puha, Giggs og Clevery som den centrale akse? Satme tyndt.
Skrevet af Il_Preferito
Ok, så har han de seneste 2 år(som er under Simeone)spillet kant.

Jeg tror Barkley koster en bondegård, og en bondegård United ikke nødvendigvis har. Barkley står på tærsklen til sit helt store gennembrud i Everton og PL, og er i år kommet med ind omkring landsholdet, og er temmelig sikkert i spil til en VM-billet.

Der spiller 3 gigantiske talenter i Everton lige nu, men kun en af de 3 ejer Everton. Det er Barkley, og han bliver dyr. Og så er der hele snakken om engelske spillere der handles nationalt, prisen på de unge englændere, etc.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af pryds
Det er også en ligegyldig diskussion om han er kant eller central, for tror han kan spille begge posititoner, og ser ham gerne i klubben.

Barkley bliver mere end dyr, og nej ved ikke om United har de penge de selv bryster sig med, men hvis de har, må de for min skyld gerne smide alle pengene efter ham, han er i mine øjne den mest spændende spiller i PL og tror han ville være fantastisk for United.


Til Kampen idag
Spændende hvordan Giggs og Cleverley på midten fungere, og super at se Fletcher på bænken.
Skrevet af Forza-Lålz
Giggs ?? Cleverly ???? Welbeck ???

Moyes tester sgu også sin egen stilling i klubben med den slags udtagelser.. Nærmest som om han gerne vil ha det skal gå galt..


Edit. Så længe Rooney ligger de tværpassninger så godt som han gør fra midten af banen, skal han spille på midtbanen.. Pinligt tydeligt, så langt bedre han er dernede end både Giggs og Cleverly..

Dobbelt-edit: Come on Danny-boy : farlig i angrebet - ubrugelig på kanten
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af emil.kirk
welbeck scorer.. hva i h...

og forresten: troede ikke januzai ku heade sådan! fedt!
Skrevet af Kratos
Gal det var ellers noget af en header fra Januzaj..

-- man kan jo håbe han udvikler sig i retning af en portugiser der engang var i klubben.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af emil.kirk
det var også lidt min tanke.. mangler selvfølgelig stadig fysik, men det hovedstød der fik i den grad tankerne hen på en tidligere nr 7

og nu scorede welbeck igen
Skrevet af Zaptech
Hvilken lækker start. Welbeck har forhåbentlig lige spillet sig selv af kanten i fremtiden.
Skrevet af VanVidic
Welbeck sender en fuck-finger til alle haters. Utroligt folk ikke kan se hvor stort et talent han er.

edit: utroligt at nogle vil af med ham :) de fleste har nok set talentet hehe..
Skrevet af emil.kirk
mange kan godt se talentet.. i dag har han bare lige haft det sidste han plejer at mangle
Skrevet af Kratos
Jeg tror aldrig der har været nogen der har været i tvivl om Welbecks talent, men hans afslutninger og sære beslutninger nogle gange har gjort meget hate virkelig retfærdiggjort.

Men det ville da være fantastisk hvis det er den her sæson hvor han kan finde ud af at smide kuglen i rusen og begynder at indlæse talentet for alvor.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af TimE
Problemet er vel, at han ikke altid viser det talent som han har.
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af MILANMILAN
Welbeck sender en fuck-finger til alle haters. Utroligt folk ikke kan se hvor stort et talent han er.


Han har jo langt fra levet op til den hype som United-fans er verdensmestre i at skabe omkring deres talenter. Folk har ikke været for hårde mod ham, han har bare langt fra præsteret. Talent er han vel heller ikke mere, han er trods alt 23.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Bosse1983
Problemet er vel netop at Welbeck skal væk fra talentbetegnelsen, og vise at han kan være en bærende spiller. Alternativet er evighedstalent, hvilket ikke er noget United kan være tjent med. Med 3 år som mere eller mindre fast mand, skal der være noget udvikling, især i beslutninger, hvor det er på tide at han stempler ind. Alle forudsætningerne er der jo.

Problemet var længe det samme med Theo hos os, men især sidste sæson begyndte han at levere slutprodukt. Også selvom indsatsen i øvrigt ikke altid var den bedste. Welbeck har omvendt kørt rundt med forsvaret i flere kampe, men har været nærmest Gervinho´sk på den sidste bold.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af VanVidic
Jeg syntes bare han har fået meget kritik, når man tænker på hvor lidt han har spillet på toppen. Han er ikke venstre kant, han er angriber, og når han får chancen som han gjorde mod Swansea så gør han det, i min optik, fantastisk!

Rooney på midtbanen er også EKSTREMT lækkert.
Skrevet af emil.kirk
Er efterhånden træt af Evras attitude.. og så god er han heller ikke længere
Skrevet af Cabra
Er jeg den eneste, der ikke kan få coolsports streams til at virke - jeg kan slet ikke komme ind på siden...

Nogen med et andet stream?
Skrevet af Forza-Lålz
Når Rooney trækker så langt ned på midten som i dag og fordeler boldene så smukt, er det tilsyneladende ligemeget at vi stiller med en af PL´s svageste midtbaner.

Welbeck er dejlig .. på Toppen.. På kanten skal han KUN spille i nødssituationer. For 2 sæsoner siden spillede han hovedsageligt kun på toppen og nettede alligevel 12 gange i ligaen så vidt jeg husker..

Hvis Moyes kan finde ud af at begrænse Welbecks optrædender til angriber-optrædender, så synes jeg man burde overveje at beholde ham som super-sub og sælge Hernandez til sommer.. De er begge gode, hurtigere poachere, men så kan Welbeck til gengæld bare en del mere med bolden.. Det er også syndt at lade Hernandez rådne på bænken når han har vidst sig så trofast og loyal som han har, men tydeligvis gerne vil have mere spilletid.
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af a j o o b a
Kommentatorene på tv3 nævner det ikke engang. Jeg ved vi er i England, men Agbonlahor laver et KÆMPE frispark på De Gea, som fører til det hjørne der. Siden hvornår er det tilladt med 35 km/t at brage ind i ryggen på en modspiller?

Cleverley yeah
"Maradona good; Pelé better; George Best."
annonce
0