Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BSZn
JA FORHELVEDE! Rooney viser fandme format i de her tider.
Glory, Glory Man United!
Skrevet af Kratos
Okay, Hull har så åbenbart kun indkasseret 3 mål på hjemmebane indtil videre i sæsonen (5 nu så), så det er ikke en let bane.

FUCK YEA ROONEY!
FCK og United siden \'92.
Skrevet af han_solo
Utroligt hvor mange der skynder sig ind og kritisere da vi kom bagud, men næsten ingen ros ved at kæmpe sig tilbage i kampen så hurtigt!

En sur Rooney, er en god Rooney :D

Udover forsvaret var direkte pinligt de første 20 minutter, så har jeg været meget begejstret for angrebsspillet i dag, det har set bedre og bedre ud de seneste par kampe og jeg sidder klart med fornemmelsen, at vi nok skal få noget godt ud af den her kamp!
UTD
Skrevet af Kratos
Udover de to mål er angrebsspillet da droslet noget ned. Vi skal ud efter pausen med fart over feltet og få det 3. mål, ellers tror jeg kampen bliver punkteret fuldstændig.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af ManCity93
Intet mesterskab til jer i år.
Kommer det bag på jer? & hvad synes i om Moyes?
Skrevet af forza-mufc
Tror ikke der var nogen United fans, der seriøst troede vi ville tage mesterskabet hjem i den første sæson efter SAF. Starten var trist, og der har været op og nede perioder, men spillet er blevet bedre, og det virker til at Moyes er fuldt ud klar over, at midtbanen trænger til fornyelse. Moyes´ behandling af Januzaj synes jeg har været eksceptionelt, og det er fantastisk at vi fik ham tilknyttet, på papiret, de næste 5 år.
Alt i alt er jeg positiv, og forhåbentlig kan vi trække en ChL placering til maj måned
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af Schleimann
3 point er hjemme - jeg var ikke et sekund i tvivl.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Kratos
At du overhovedet gider svare ham.

Udover det var det lækkert at få kæmpet de 3 point hjem, må indrømme at jeg havde troet Hull ude ville blive en ren walkover, men når man så har læst at de kun har indkasseret 3 mål hjemme inden den her kamp, så giver det god mening at det ikke blev så let.

Super med 3 point, ærgerligt at Rafael blev skadet igen.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Cabra
Både Everton og Arsenal bagud efter en times tid. Everton med ti mand. Det kan blive en god dag.
Skrevet af Kratos
Rafael har fået en forstrækning i lysken. Så det kan være alt fra 1-6 ugers pause alt efter omfang.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af trannel
Vintage United i dag, det var dejligt at se. Men hvor er det dog træls Jones og Rafael bliver ved med at gå i stykker i tide og utide. Tony V og Rafael er klasse på den højreside, nu er den væk hvert fald de næste to kampe. Smalling er slet ikke den samme trussel fremad banen, så håber det bliver Tony V på backen og Januzaj foran vi kommer til at se.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Alsen_RedDevils
Der er behov for en ordentlige gardering til begge backs. Tiltroen til Fabio er tilsyneladende ikke ret stor, selvom jeg egentlig synes, at han har gjort det O.K, når han har spillet. Noget tyder på, at man vil forsøge sig med Baines igen til januar, men det er altså ret mærkeligt, når nu Evra stadigvæk har niveauet og i øvrigt sjældent døjer med skader. Selvom forsvaret så tungt ud igår, kan jeg godt lide Evans og Smalling i midterforsvaret. Det er der perspektiver i, så det må være en prioritet - på lige fod med indkøbet til midtbanen - at man finder en god højreback. I øvrigt synes jeg Rafael er faldet i niveau i år - primært i hans spil fremad banen. Det kunne være sundt med hårdere konkurrence om pladsen.

Derudover er det da en positiv stime, vi er inde i, og med en sejr ude mod Norwich kan man vel godt tillade sig at håbe på, at vi kan med i kapløbet til det sidste.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Cabra
Evra har da været impliceret i flere mål, og været udsat for en del kritik, Alsen?

Jeg mener i øvrigt, at vi bør være bedre stillet i midterforsvaret. Der er perspektiver i de unge spillere. Men jeg synes, der mangler en rigtig klassespiller i det midterforsvar. Jeg ved ikke, om Vidic stadig kan nå sit tidligere niveau, men det er det niveau, vi bør efterlyse i mine øjne. Jones er den eneste, jeg kan se, som har forudsætningerne til med tiden at komme op på det niveau. Derfor mener jeg vi til sommer skal have en status over midterforsvaret og blandt andet vurdere, hvor en Vidic står. Rios tid er færdig.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Evra har endnu ikke forlænget sin kontrakt der udløber til sommer. Mange mener han vil slutte karrieren i Frankrig, og med de udfald han har haft i denne sæson, er det fint, hvis vi finder afløseren nu. Der er bare ikke ret meget perspektiv i, at hente en Baines, som selv har toppet, og vel kun kan yde sit maksimale i maks 2-3 sæsoner mere, og vel koster over £20m.
Så ville det give mere mening, at hente en af de mange yngre venstre backs vi har været kædet sammen med.

Southampton har udelukket et salg af Shaw i vinterpausen, så hvis vi skal hente ham, bliver det tidligst til sommer, og han bliver nok ikke billig.
Skrevet af a-mg
Baines bliver formentlig heller ikke billig, og der er trods alt mere perspektiv i Shaw. Smalling har gjort det glimrende den seneste tid. Man kan ikke udelukke at ham og Jones kunne blive et ok par.

Det er desuden rart at se Fletcher få spilletid. Han kan blive et udemærket aktiv, hvis sygdommen er overstået og han får nogle kampe i benene. Hans aggresivitet kunne man godt have brugt i flere af de kampe, som er endt med pointtab.
Skrevet af trannel
At der sker store udskiftninger i forsvaret til sommer tror jeg ikke der er tvivl om. Her til januar tror jeg ikke på det store. Men til sommer er Rio færdig, det samme er Evra tror jeg. Vidic kan også sagtens have gang i sin sidste sæson, medmindre han er indstillet på begrænset spilletid, da både niveauet og kroppen ikke er til mere.

Shaw er ikke videre realistisk, han er stor Chelsea fan, og de skiller sig af med Cole til sommer, så det er oplagt han ender der.

Angående Evras niveau synes jeg det er acceptabelt pt. men så heller ikke mere. Angående Rafael synes jeg nu bestemt ikke han er dalet i niveau. Skader har holdt ham en del ude, så der må også være plads til man lige finder sig selv. Aston Villa kampen er jo et eksempel på den klasseforskel der er mellem højresiden og venstresiden på holdet. Valencia og Rafael var involveret i alt offensivt. Alle tre mål blev skabt gennem gennembrud i højresiden, hvor Valencia og Rafael gjorde hvad der passede dem. De gange Smalling har spillet derude synes jeg i den grad vi har manglet Rafael.

Ærgerligt brormand slet ikke virker til at nå samme niveau og hvis Büttner er foran ham i køen, så er det bare med at skyde Fabio afsted, for så kan der ikke være meget fremtid i ham.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Forza-Lålz
Det er ærgerligt at Fabio ikke virker til at have Moyes tillid.. Han har jo alle forudsætningerne for at være ligeså god som Rafael, + han også kan spille højreback..

Hvad med det nye unge indkøb fra i sommers ? Måske han kunne få lov, eller er han udlejet ?

Tror det bliver noget i stil med

De Gea

Smalling - Evans/Ferdinand - Vidic - EvraJanuzai, Carrick, Clever, Young

Rooney

ChichaKunne dog godt håbe en spiller som Zaha for chancen fra start i morgen.. Der skal spares og Norwich har haft dårligt form hele december..
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Alsen_RedDevils
Cabra, hans niveau har vel været lidt som de andre - for svingende. Men det virker primært som om, at det er koncentrationen, det kniber med stadigvæk. Han plejer dog at være god, når det gælder, og det gør det jo sådan set resten af sæsonen. Når han er bedst, fås det jo ikke meget bedre, og hans aktuelle niveau er stadigvæk ikke en lænke om benet for holdet som sådan.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvad med det nye unge indkøb fra i sommers ? Måske han kunne få lov, eller er han udlejet ?


Guillermo Varela... Det lader til, at han gerne vil hjem pga familiære årsager - måske bare på leje.

http://sportwitness.ning…se-of-famil


Lige nu tror jeg bare han spiller for reserverne.
Skrevet af Schleimann
Jeg planlægger en fodboldtur med nogle venner, hvor vi selvfølgelig skal se United. Nu har jeg surfet rundt på nettet i et stykke tid, men når man læser anmeldelser af diverse websites, virker det som om, mange af dem ikke er til at stole på.

Skal man være naiv og tage chancen? Hvad er jeres erfaringer?
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
annonce
0