Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af emil.kirk
en sejr for fodbolden
Skrevet af Ferguson41
Da jeg så startopstillingen, og det faktum at vi var uden Rooney, tænkte jeg at 3 point ville være fint, uanset hvor elendigt spillet måtte være, og det var elendigt i store periode, ikke mindst i 1. halvleg. Derfor er jeg bare lykkelig nu over, at vi slutter 2013 med en sejr, der bringer os kraftigt tilbage i toppen.

Samtidig dejligt at Welbeck har steppet sådan op i fraværet af Van Persie.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvem var nr. 18, og hvad har de gjort af Young??
Jeg synes han gjorde det godt igen. Det er næsten ligefør jeg hellere vil have vi beholder ham, i stedet for at sælge, nu hvor han har fundet formen. Men også kun lige før - nu må han da være steget et par mil.

Welbeck - Goal Machine!!!

Kagawa kan de godt sælge tilbage igen. Jeg synes simpelthen ikke han er god nok. Han er vildt hypet af mange united fans, men har aldrig rigtigt vist noget i den røde trøje - hverken på den offensive midt eller på kanten. Byt ham med Reus og en spand penge (de mener Reus kan købes for £40m - så smider vi Kagawa med, kan det vel blive 25 + japaneren).
Måske beholder vi ham af kommercielle grunde.
Skrevet af Forza-Lålz
Jeg synes ret skal være ret mht Kagawa, og så erkende at han aldrig har fået chancen for kontinuerligt at præstere på sin foretrukne position.. Hverken Fergurson eller Moyes har vel givet ham mere end 2-3 kampe i træk på den offensive midtbane, og så er det selvfølgelig svært at finde et ordentlig flow i sit spil. Derudover kunne det virke til at han som type virkelig skal have managerens tillid før det virkelig begynder at spille for ham - han har vist det i glimt, men omstændighederne har næsten heller ikke været til andet..

Hvis man kan få Reus i en evt byttehandel med Kagawa synes jeg man skal gøre det - men næsten heller ikke for andre. Kagawa er en fremragende back-up til når enten Rooney eller Van Persie er ude (og så har han bare været "uheldig", at ingen af de 2, har været særligt skadesramt mens han har været i klubben..
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Coppell
Jeg er enig i begge betragtninger mht Kagawa: han har slet ikke leveret, men han har heller aldrig fået chancen på favoritpladsen i mere end en enkelt kamp af gangen. Med Rooney tilbage mod Spurs bliver det næppe heller tilfældet mod Spurs.

Jeg vil fastholde, at på det rigtige hold er han en fremragende spiller. Men det nuværende, i perioder hamrende langsomt spillende Utd hold, er slet ikke mandskabet for ham. HVIS vi får fart i bolden igen, tror jeg stadig på ham, for så vil hans sublime teknik selv i høj fart komme til sin ret. Det gør den ikke med det gåfodbold især Cleverley, Carrick og Giggs fodrer ham med.

Under alle omstændigheder får han chancen sæsonen ud, da jeg ikke forestiller mig, at vi for alvor kan købe en klassespiller til midtbanen i januar. Og da slet ikke i Reus klassen.

Welbeck er jo sådan en spiller, vi alle ønsker får succes. Nu har han så lidt momentum igen, og det er netop dér han skal bevise, at han kan lave mål. Med FA Cup og de to Liga Cup semifinaler kommer der nu et hav af kampe, og vi får i den grad brug for alle mand. Også sev når Rooney og RVP kommer tilbage.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Coppell
I øvrigt synes jeg stadig ikke man kan afblæse krisen trods er det nu 6 (?) sejre i træk.

Sejrene er bortset fra Shaktar faldet mod middelmådige modstandere, spillet er trods forbedringr langt fra overbevisende og slet ikke igennem en hel kamp.

Og jeg tror stadig, at vi kan få en meget brat opvågning, når vi igen møder mere kvalificeret modstand. Måske allerede mod Spurs 1. januar, selv om de også har deres at slås med. Ellers mod Chelsea den 19. januar.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Forza-Lålz
Enig i at krisen på ingen måde er afblæst.. Jeg nævnte efter Newcastle kampen at der var ned potentiel mulighed for at kæmpe sig tilbage i kampen, med 4 sejre over 4 overkommelige modstandere - og det er nu sket, men man ligger stadig nr.6.. Der kan ikke være nogen tvivl om at disse sejre, helt klart har boostet holdets moral, og man kan kun håbe at det nu giver nok selvtillid til at vinde de 2 næste kampe (som begge er på OT).

Hvis det sker og man så samtidig har Rooney, VP, Carrick, Rafael, Vidic og Valencia tilbage i kampform, ser jeg næsten frem til mødet med Chelski på broen
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Slettet(262004201905)

Hvis det sker og man så samtidig har Rooney, VP, Carrick, Rafael, Vidic og Valencia tilbage i kampform, ser jeg næsten frem til mødet med Chelski på broen

Vi kan jo altid håbe på at Mourinho spiller taktisk igen, som mod os i den første kamp og mod Arsenal. Så bliver det en rolig 0-0 eller evt. 1-1 , eller muligvis en 0-1´er.

Suarez må vel også ramme en formkrise på et tidspunkt, og så kommer pool også i problemer mod lidt mindre modstandere.

Mht. Kagawa og chancer for at vise sit værd, så synes jeg han har fået rigeligt med chancer. Januzaj skulle kun bruge én på at bevise, at der er talent i ham.
Jeg anfægter ikke, at Kagawa var god for Dortmund, men de spillede på en helt anden måde, end United gør, og han passer bare ikke ind på holdet, som vi spiller pt.
Skrevet af trannel
"Sejrene er bortset fra Shaktar faldet mod middelmådige modstandere, spillet er trods forbedringr langt fra overbevisende og slet ikke igennem en hel kamp."

Det synes jeg er en lidt hård dom. Mod Villa og Wham synes jeg vi spiller ganske fint. Højt genpres, en højreside i hopla og en allestedsnærværende Rooney. Mod Hull fordoblede vi altså deres total for indkasserede mål på hjemmebane på bare 90 minutter, det er bestemt godkendt. Defensiven lignede så godt nok noget i starten af kampen, som Moyes havde fundet i serie 5. Men hvad angår de tre kampe har vi ikke spillet mindre overbevisende end under Fergie imo. I dag vidste vi jo godt det nok ikke blev til en opvisning, ingen Rafael, Valencia, Nani, RvP, Rooney og en Carrick der lige er vendt tilbage fra skade, det kan selvfølgelig ses. Men kampe som disse spillede vi jo utallige af under Fergie uden nogen løftede øjenbrynet.

Man skal kunne kravle før man kan gå, og jeg synes der er klare tegn på vi er på vej i den rigtige retning.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af a-mg
Mourinho plejer at begrænse den ultra-defensive indstilling til udebanekampe.

Uanset udfaldet af morgendagens kampe, er der maksimalt 3 point til fjerdepladsen. Ganske glimrende.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det kunne nu være rart med Chelsea og Newcastle sejre. Chelsea forventer jeg over os til sidst alligevel, og Newcastle er ikke stærke nok til at holde ved i toppen, men er altid farlige hjemme.
Skrevet af Coppell
Jeg håber på uafgjort i Chelsea og selvfølgelig Newcastle sejr.

Jeg er som udgangspunkt enig i, at Chelsea på sigt mere sandsynligt ender over os end Liverpool, men i denne skøre sæson ved man aldrig, Liverpool har også gjort det godt, så pointtab til begge vil være fint.

Er helt enig i at Newcastle status som det mest formstærke hold i PL overhovedet bliver ændret på et tidspunkt. Formentlig snart.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af han_solo
Hvor er det sindssygt at tænke på at Liverpool lå nr 1 for under en uge siden, men nu ligger de med kun 2 point over United :) Godt nytår!
UTD
Skrevet af Goikoetxea
han_solo

Ja, måske skulle du sætte holdene ind som de 2 hold mødte ind i dit regnestykke også, så havde det måske set lidt mere pænt ud.
Wise Men Say...
Skrevet af a-mg
Liverpool og United har vel mødt de samme hold i sæsonens første halvdel.

Det er dog positivt, at man efter en halvsæson, hvor United har været en skygge og sig selv, og hold som Arsenal, Liverpool og Everton nærmest har spillet over evne, kun er 3 point fra fjerdepladsen.Skrevet af Bosse1983
Hvor længe skal Arsenal præstere for at det ikke er at spille over evne?

https://twitter.com/Uber…944/photo/1

Andres deroute in mente, og med den stamme og form man tog med ud af sidste sæson, er det efterhånden et udtryk for manglende begavelse at påstå, at der spilles over evne. Det rækker næppe til et mesterskab, men resultaterne svarer nu meget godt til hvad man kunne forvente.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Ferguson41
Mesterskabet afgøres fra august-maj og ikke fra januar-december, så den kalenderårstabel kan man ikke bruge til ret meget. Hvis Arsenal går ned i foråret, så kan de jo ikke bruge deres gode form i 2013 til noget.
Skrevet af Thostrup
Der snakkes om hvorvidt Arsenal spiller over evne og ikke om de vinder mesterskabet. Læs hvad manden skriver.
Arsenal FC
Skrevet af Inferno
Hvad med om du selv gjorde det samme.

Helt enig med AMG.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Il_Preferito
Det gør han da netop også? Modsat Ferguson, eksempelvis.

Hvor længe skal man præstere før man ikke længere "nærmest spiller over evne"? Vi taler om det bedste mandskab målt på et helt kalenderår.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0