Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Alle skriverierne om Baines går pt på, at han har skiftet mening og bliver i Everton og forlænger med dem. Jeg er ikke specielt ked af det, men vi får brug for en ny venstre back, når Evra formentlig skrider.

Jeg er helt enig, men min pessimisme gik mere på at Moyes sikkert ville være klar til at betale en klar overpris for Baines, fordi han kender ham.
Jeg mener Baines vil være fejlcastet til United, da han er for gammel ift den pris der nævnes.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Jeg deler GN2´s frygt for en gentagelse af sommerens FM-øvelser. Det er ikke så meget dét, at man tilsyneladende er på jagt efter spillere - det giver sig selv. Men hvorfor I alverden går man først i gang nu? Man har jo selv brugt tiden som en undskyldning for sommerens forgæves jagt, hvorfor man forventeligt kunne have fortsat afsøgningen i kulisserne henover efteråret. Derudover er det jo kun i England, at bolden har rullet henover jul og nytår.

Evra og Vidic bliver ofte - med god grund - nævnt som gode eksempler på, at der kan være kvalitet at hente i januar-vinduet. Evra blev officielt hentet den 6. januar, efter United havde sendt officielle forespørgsler omkring nytår. Handlen med Vidic blev lukket den 25. december 2005, og han skiftede 10 dage efter, da arbejdspapirerne var i orden.

Vi er over 14 dage inde i vinduet nu, og der er absolut intet, der tyder på, at man er i nærheden af at lukke en handel. Det stinker med andre ord af den samme rådvildhed som i sommers. Der endte vi med 275 millioner tung dødvægt på vinduets sidste dag.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Coppell
Nørden Jonathan Wilson om vores chancer for at undgå at blive domineret på midtbanen i weekenden. Han mener Kagawa er nøglen - og er sjovt nok ikke overoptimistisk.

http://bleacherreport.co…ast-chelsea

Jeg deler fuldt og helt transferfrygten. Hvis man nu havde været prof, havde man vel scoutet som sindssyge i efteråret, når det nu gik så skidt og være klar til at hugge til hurtigt i vinduet. Well, sådan gik det ikke.

I øvrigt forlyder rygterne, at det var Lucas Moura, som Moyes scoutede i Frankrig og ikke Matuidi.

\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af GN2
Moyes´ og Phil Nevilles rundtur på hvad der lader til at være samtlige fodboldstadions i Europa i denne otte-dages kamppause, sender også et mærkeligt signal om panik før lukketid og at scoutarbejdet i løbet af efteråret ikke har været tilstrækkelig målrettet.

Jeg håber næsten, at det er et udtryk for den indledende fase i udpegningen af de rette mål i sommerens transfervindue. Ellers virker det rigtig nok rådvildt, og det kommer der sjældent noget godt ud af.
20
Skrevet af Kroesus
okay one down, plenty more to go.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg deler fuldt og helt transferfrygten. Hvis man nu havde været prof, havde man vel scoutet som sindssyge i efteråret, når det nu gik så skidt og være klar til at hugge til hurtigt i vinduet. Well, sådan gik det ikke.

Det skal vel retfærdigvis også siges, at en stor del af de spillere man eventuelt er interesserede i, ikke er tilgængelige i januar vinduet, både fordi spilleren har et ønske om at fuldføre sæsonen i sin klub, eller fordi klubben har brug for spilleren.
Hvis vi antager, at alle de opstillede mål er realistiske, er der jo i hvert fald følgende problemer:
Atletico ligger delt 1´er i Spanien, og er stadig med i CL - både spillere og klub vil holde hårdt fast på de chancer der er for både titel og CL i år, og vil ikke være interesserede i et skifte nu.

Dortmund spillerne vil have CL og derfor stå i samme situation.

PSG spillere vil have både titel og CL at spille for.

Så i bund og grund er det kun spillere fra klubber der reelt ikke har noget at spille for (det være sig nedrykning, oprykning, titler, CL avancement etc.) der vil være tilbøjelige til at sælge. Alternativt snakker vi mindre rige klubber i mindre ligaer som vil risikere noget mod en lukrativ aftale/pris.
Umiddelbart kunne det selvfølgelig være fra Brasilien, Norge eller Sverige, da de jo netop har afsluttet deres ligaer. Men Everton har udtalt, at han tidligst skifter til sommer - mon ikke fast spilletid hjemme før slutrunden betyder noget der.

Jeg tror på, at Moyes har en shortlist med både realistiske og urealistiske emner, men jeg tvivler på at ret mange af disse emner er tilgængelige her i dette vindue - desværre.
Skrevet af Ferguson41
Vi henter måske en enkelt spiller nu her, men det er først til sommer der sker noget større. Som det også nævnes er det ikke så ligetil, at hente spillere her i januar, og det kan vi ikke rigtig gøre noget ved. Hellere holde på pengene, fremfor at købe for at købe, og ende med en Fellaini igen.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Alligevel lidt vildt med Anderson, selvom det forbliver et af dette århundredes største gåder, hvorfor både klub og spilleren selv har været tilfreds med at fortsætte et forhold, der har kastet så lidt glæde af sig og så på en position, hvor vejen til spilletid ellers har været umådelig kort.

Jeg tror ikke, jeg kommer til at knytte så store forhåbninger til en spiller igen foreløbig, som jeg gjorde med Anderson for år tilbage. På sine bedste dage erindrer jeg næsten ikke en central midtbanespiller med et lignende flow, touch og elegance i sit spil. Han viste sig overraskende disciplineret og fysisk i sin første sæson, og det borgede på alle måder for, at Ferguson endelig havde fundet den centrale midtbanespiller, der kunne bidrage i begge ender.
Vi spillede mange gode kampe i Andersons første sæsoner, så det er svært at huske hvilke kampe, hvor han virkelig strålede. På stående fod husker jeg F.A-cuppen mod Arsenal i 2008, hvor vi vandt 4-0, og hvor Anderson og Nani var i hopla.

At han sidenhen er faldet så meget i kadence er vel en gåde lig den, der omgærder Torres i Chelsea. I Anderson tilfælde ligger det brasilianske syndrom lige for. Han placerer sig vel blot i rækken af spillere som Ronaldinho, Robinho og Adriano, der det ene år præsterede på allerhøjeste niveau for at virke umådelig ordinær den næste.

Ferguson taler overraskende pænt om ham i biografien, selvom der som bekendt både har været problemer med rejser til Rio i tide og utide og ikke mindst kampvægten, der har fået Bosnich til at ligne en topatlet i sammenligning.

Anyway, jeg tvivler sgu på, at Fiorentina (og serie A) bliver stedet, hvor han får sin revival, men det skal være ham vel ondt.

Anderson son son,
He´s better than Kleberson,
Anderson son son,
He´s our midfield magician...


To the left; to the right,
To the samba beat all the night,
He is class with a brass,
And he s*its on Fabregas!


\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ferguson taler overraskende pænt om ham i biografien, selvom der som bekendt både har været problemer med rejser til Rio i tide og utide og ikke mindst kampvægten, der har fået Bosnich til at ligne en topatlet i sammenligning.

Men på den anden side har han vel skævet til Rooney og Ronaldo (Luiz Nazario - eller fede Ronaldo) som jo har klaret sig fint med endnu ringere fokus på deres fysik end Anderson selv.
Skrevet af Schleimann
Meldingerne går på, at døren står på klem for eventuelle forhandlinger med Shaw, grundet intern uro i Southampton efter Corteses afgang. Men selvfølglelig er El Plastico også interesseret, så vi er nok bagerst i køen.

Chelsea har allerede købt Matic og præsenterer vel snart Zouma, på trods af Mourinho forudså et stille transfervindue. Men det er jo også Chelsea. Hvad City skal med endnu en venstreback er mig en gåde, men de er nok bare med i kampen, fordi de kan.

Bliver Rooney klar til på søndag?
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Forza-Lålz
Moyes er allerede gået i gang med projekt mist-ikke-stjernerne, og har vidst sendt Rooney til de varme lande for at pleje en skade der har trukket ud i nogle uger efterhånden..

Jeg ser det som mest realistisk at man henter Ander Herrera hos Athletic Bilbao. Mig bekendt spiller de ikke europæisk i år, selvom de til gengæld kommer til at ligge og kæmpe om cl-kvalen her i foråret. Dette betyder nok at der skal betales overpris igen igen, men fra et realistisk perspektiv ville dette være den mest optimale løsning, da han er ung, talentfuld og ville have en plads i truppen på den lange bane. Så kan Moyes for alvor begynde resten af udrensningen til sommer..
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Schleimann
Er han ikke kommet hjem fra de Bountystrande endnu?

Personligt er jeg ikke så meget for Herrera, da det ikke er offensive midtbanespillere, der er det store behov for. Vi har allerede Rooney og Kagawa, som jeg stadig tror på. Han skal ikke længere ned i hierarkiet.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af pryds
Rooney er tilbage fra stranden.

Herrera vil ikke afsted, og tror heller ikke han er det vi mangler, vi mangler en der kan gå begge veje, en type som Barkley.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Herrera spiller da, mig bekendt, på den centrale midtbane, og ikke som fremskudt offensiv midt.
Men jeg har selvfølgelig kun set lidt til ham og Bilbao.
Om han er god nok, skal jeg ikke kunne sige. Mange rapporter fra Spanien går på, at han er i gang med en skidt sæson.
Skrevet af Forza-Lålz
Jeg er da også ret overbevist om at han er central midtbane - en boks til boks spiller.. Tænker bare, at hvis interessen var der i sommers, må den da også være der nu. Specielt nu hvor midtbanen er faldet så hårdt igennem..

Vidal eller Marchisio kunne nu også være lækkert og Juve har alligevel en klasse midt-midt i overskud.. De mere langt ude rygter går jo på at Moyes holdte møde med Juve´s bestyrelse for nyligt for at diskutere et salg men det lyder for godt til at være sandt...
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Alsen_RedDevils
Nu var Herrera ret langt nede på den forholdsvis lange liste af midtbanespillere, man jagtede i sommers. Det lignede i høj grad et udslag af panik. Efter vores påståede interesse i sommers så jeg et par kampe med Bilbao, og her lignede han ikke løsningen på vores hovedpine, selvom han ganske rigtigt er boks til boks spiller. Alene i Bilbao vil jeg mene, at der er en mere ideel kandidat i Iturraspe. Jeg mener også, NickRomano, der har en noget bedre viden på det område end mig, påpegede Herreras åbenlyse mangler i sommers.

Der er ikke behov for flere hovsa-løsninger, som Fellaini kandidaterer til at ligne. Hvis det kræver, at vi venter til sommer med at handle, må det være at foretrække. Vi har dødvægt nok i truppen lige nu.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der er ikke behov for flere hovsa-løsninger, som Fellaini kandidaterer til at ligne.

Det synes jeg er meget pænt vinklet. IMO er han klubbens største flop til dato qua prisen og kvaliteterne. Veron, som vel var det tidligere havde stort potentiale, og spillede da også udmærket (ham kunne vi godt bruge nu), men var presset/hæmmet/vurderet ud fra, at han var klubbens dyreste køb ever på det tidspunkt.
Bebe er ikke helt med der, da den handel bare var underlig.
Skrevet af Coppell
Veron var en langt bedre fodboldspiller, end Fellaini nogensinde kommer i nærheden af at være. Men vores midtbane var langt bedre end den nuværende dengang, plus at Veron nok bare ikke passede ind.

Fellaini BURDE passe ind, han BURDE have slået til da vejen til holdkortet er relativt kort. Men han har også været meget skadet og skal selvfølgelig have en chance mere ikke mindst pga. den høje pris for ham.

Ligesom Alsen venter jeg hellere til sommer, hvis det betyder bedre spillere. Så lad os smide denne sæson, selv om det kommer til at gøre ondt at se Bate Borisov men ikke Utd i næste års CL.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ligesom Alsen venter jeg hellere til sommer, hvis det betyder bedre spillere. Så lad os smide denne sæson, selv om det kommer til at gøre ondt at se Bate Borisov men ikke Utd i næste års CL.

Jeg er helt enig. Kan vi få et stort talent nu, skal han selvfølgelig hentes, men ellers er mulighederne bare så meget større for at få de rigtige spillere til sommer. Og vi gider ikke flere panikkøb - jeg tror heller ikke Moyes var helt vild med at betale en kæmpe overpris for en spiller der ikke var hans førstevalg - men han må have følt sig presset til at købe (ligesom han har følt sig presset til at bruge halvskadede RvP og Rooney - det lærer han forhåbentlig af).

Så hellere bevare status quo nu, eller endda sælge/udleje en eller flere af vores nærmest overflødige spillere (Nani, Cleverley, Anderson, Young, Büttner, Fabio etc.) og vente til sommer med at købe, hvis de rigtige spillere så er tilgængelige der.
annonce
0