Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af a-mg
Jeg vidste ikke, at Mata kun skulle spille i Man. Utd. i foråret.


Du skrev selv:

Hvorfor CFC så lader ham gå midt i sæsonen til en konkurrent frem for at vente til sommer, fatter jeg ikke


Om United får ham nu eller til sommer, er Chelsea vel fuldstændig ligeglade med. De vil måske endda helst have Mata i United-trøjen nu, så han eventuelt kan være med til at tage point fra City og/eller Arsenal. Der kunne naturligvis være flere potentielle købere til sommer, men de kan reelt ikke være sikre på at få et bud i denne størrelsesorden til sommer.
Skrevet af Ferguson41
Enig, Acheron. Det burde klubben og Ferguson være bekendt med. Men som jeg skriver, måske tog de bare fejl. Det er selvfølgelig også nemmere at leve med et stille væsen, når tingene går godt, men når tingene går helt katastrofalt og der ikke synes nogen bund i nedturen, så ville man gerne se lidt ild i øjnene og noget determination. Der er intet. Han ligner allerede en mand, der er fyret, selv om jeg ikke tror han er det.


Det er en ny situation for Moyes at være presset, for i Everton var han aldrig i fare, selv når de åbnede flere sæsoner med elendige resultater. Han havde så også en evne i Everton til at vende tingene, og derfor endte de sjældent udenfor top 7, og den evne skal han også finde frem nu i United. Forskellen er så bare, at i Everton var det hans spillere, nogen han havde udvalgt, det er det som bekendt ikke i United.

Normalt siger man fodboldklubber fyrer for hurtigt osv. Men jeg kan ikke komme i tanke om et eneste, verdensomspændende brand, hvor en mand i Moyes´ situation IKKE var blevet fyret med den katastrofale udvikling. Og heller ikke ret mange store fodboldklubber. Om overhovedet nogen.

Det er jo ikke bare en smule nedtur eller dårlig form. Det er jo det totale kollaps.


I sidste sæson holdte Arsenal hånden over Wenger, selvom de røg ud af de to pokalturneringer mod Bradford og Blackburn, og længe så ud til at glippe top 4. Ellers er det rigtig nok svært, at finde andre eksempler i nyere tid, på managers der har fået så lang snor som Moyes, i så stor en klub.

Ferguson fik tid, ja. Men hans udgangspunkt var mildest talt også et andet. Moyes overtager et hold med et hav af mesterskaber og 3 CL finaler inden for forholdsvist kort tid.


Fergusons umiddelbare udgangspunkt var et helt andet, i og med vi lå under stregen da han overtog, men han overtog dog et hold, der ikke var endt udenfor top 4 de foregående fem sæsoner, og havde vundet to FA Cups. Ron Atkinson blev fyret fordi han ikke magtede at skubbe os det sidste stykke, så vi vandt mesterskabet, for de fem top 4-placeringer og to FA Cups Atkinson leverede i perioden 1981-1986, var det bedste man havde set fra United siden Busby-dagene, men netop der viste klubben, at den ikke var totalt blødsøden.
Skrevet af Kratos
Jeg synes på ingen måder Moyes skulle fyres. Alle vidste at når den nye manager startede skulle der startes en genopbygning af holdet. Moyes viste trods alt i Everton at han formår at genopbygge et hold og gøre det konkurrence dygtigt. Den slags tager altså ikke bare lige en halvsæson. Se på Liverpool og Rodgers som efterhånden ahr fået genopbygget sig selv. Den slags kan altså ikke gøres uden at gå igennem et par transfervinduer. I FM kan man selvfølgelig nemt lige fikse det i 1-2 vinduer, men sådan er virkeligheden desværre ikke.

Jeg går helt ind for at give Moyes tid til at få nyt blod ind og stille og roligt rydde op i SAFs gamle drenge. Uanset hvordan det nu går den her og næste sæson skal det jo gøres og hvis ikke af Moyes så står den næste manager med lorten.

--

og som det ser ud nu er Mata fløjet i helikopter til Manchester til en rundvisning på Carrington og senere det obligatoriske lægetjek. I think it´s happening!!
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Mr. Spock
Det skal vel også med at Everton er blevet bedre uden Moyes?
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Schleimann
Min tålmodighed er efterhånden sluppet op, og jeg har ellers forsvaret Moyes fra dag et af, og i stedet givet truppens manglende kvalitet skylden, for de dårlige præstationer.

Hvis vi leverer en så pinlig indsats igen, så kan jeg ikke mere. Sidste chance.
Og drop nu den forældede, defensive, destruktive 4-4-2.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Mercenary
Cardiff må I vel for helvede kunne slå, og flere indbyrdes opgør for hold over jer i næste runde. Så kører Moyes-bussen lidt igen. Han ryger ikke foreløbig, slet ikke hvis Mata kan tilføre lidt gejst.
Lose all to save a little
Skrevet af CrimsonFiend
@Kratos

Jeg er som udgangspunkt enig. Men mit største problem med Moyes er som Coppel også skriver den totale mangel på noget der ligner et spilkoncept eller en fodboldfilosofi. I stedet lader det til at man fortsætter en stærkt konservativ og reaktiv stil som jeg ikke syntes klæder United (og det gjorde det for så vidt heller ikke under Ferguson).

Hvis en eventuel fremtidig manager har en klarere vision af hvilken fodbold han ønsker at spille er 100mio£ vel en kærkommen lort?
Skrevet af Acheron 3
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Schleimann
Merc

Vi kunne ikke slå dem på udebane, og United er ikke et hak bedre på OT, tværtimod. Det understregede kampen i går.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Coppell
Der er mange ædruelige argumenter for at give Moyes mere tid. Og det får han jo osse. Det ved vi forhåbentlig godt allesammen. Selv jeg som efterhånden er ved at være pissetræt af ham.

Men svagheden ved mere-tid-argumentet er selvfølgelig, jamen hvad nu han er den forkerte mand? Hvad nu hvis han også er den forkerte mand efter 18 mdr? Og efter 36? Den mulighed foreligger i allerhøjeste grad. Der er faktisk intet i Moyes´ tid i United, der peger på det modsatte. Kun en tiltro til, at noget han har kunnet i Everton, vil han også kunne i Utd.

Og så håber jeg f... at han begynder at spille noget sjovere fodbold på et tidspunkt, når det forhåbentlig går os lidt bedre.

Jeg tror såmænd også vi slår Cardiff, når vi får tilføjet lidt Rooney, Mata (?) og måske endda RVP. Men den næste katastrofe venter altid lige rundt om hjørnet i denne sæson.


\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Mercenary
Jep, mit indlæg var ikke et partsindlæg på Moyes´ side, men jeg tror bare at en sejr imod Cardiff og uundgåelige pointtab til hold over jer, køber ham lidt mere tid, så I kan bumle videre.
Lose all to save a little
Skrevet af Acheron 3
At ansætte en ny manager er i de fleste tilfælde en gambling. Det er sjældent at man ved med sikkerhed, at resultaterne automatisk følger med og at vedkommende passer til klubben. I dette tilfælde har klubben vidst, at det alt andet lige vil være svært at følge i Fergusons fodspor, lige som klubben sandsynligvis er klar over, at i hvert fald en del af truppen står foran en udskiftning. Af samme grund giver det mest mening at tænke langsigtet. At erstatte en gennem årtier så succesrig manager klares ikke med et quick fix. Derfor får Moyes også mindst sæsonen ud, og sandsynligvis også mindst halvdelen af næste. Så har han fået i alt tre transfervinduer til delvis at forme sit eget hold, og det er derefter det som han reelt bør bedømmes på.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Mercenary
Med mindre selvfølgelig han taber de tre næste, og der ikke er noget som helst fremgang at spore. Der er altid undtagelser, selv for de mest fremsynede og fornuftige beslutninger.

Men lige nu, ser jeg heller ikke Moyes fyret inden for den nærmeste fremtid, hvis bare han får hutlet et par resultater hjem.

Jeg tror han ser frem til at sole sig lidt i Matas ankomst, på flere måder.
Lose all to save a little
Skrevet af Fribytter
@ han solo

Ja, hvis de skulle det. Men det er jo et valg, de selv træffer. Der er ingen, der tvinger dem til at sælge, og der er ikke et reelt behov for at sælge i januar.

@ a_mg

Jeg mener jo ikke, at de skal vente til sommer og så lade ham gå til en konkurrent. Det vil også være fjollet til den tid. At vente med at sælge Mata til sommer vil øge sandsynligheden for, at flere klubber, som CFC ikke skal konkurrere med mesterskabet om, viser interesse for Mata. Mata bliver jo, formentlig, solgt nu til Man. Utd., fordi Man. Utd. er den eneste klub, der har vist reel interesse og er kommet med et højt bud. Til sommer vil flere interesserede klubber kunne drive prisen op i samme leje.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Acheron 3
Med mindre selvfølgelig han taber de tre næste, og der ikke er noget som helst fremgang at spore. Der er altid undtagelser, selv for de mest fremsynede og fornuftige beslutninger.


Kommer Mata bør han kunne gøre en forskel, men ellers er truppen jo den samme. Kravet om fremgang er selvfølgelig uundgåeligt og logisk, men jeg tror først at det virkelig kommer efter sommerens transfervindue, altså når 2014-15 sæsonen starter. På det tidspunkt vil det i højere grad være Moyes´ eget mandskab. Lige nu bliver han til dels bedømt på mangler som Ferguson ikke fik udbedret, lige som fraværet af RvP og Rooney heller ikke gør det lettere for ham.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Mr. Spock
En ting er hvad der er sportsligt fornuftigt, noget andet er hvor længe en klub som United kan leve med at være i "krise" - den tolerancetærskel bliver lavere for hvert år der går og jeg tviler på United er helt hævet over udviklingen. Det er også uheldig timing at skiftet skulle ske op til en sæson hvor alle andre topklubber går frem, Liverpool og Arsenal endda betragteligt. I en lidt blødere sæson kunne United have ligget nr. 4-5 stykker nu med samme pointhøst.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Schleimann
@Coppell

Jeg tvivler på, at Rooney og RvP er klar til kampen mod Cardiff. Derfor føler jeg mig langt fra sikker på de tre point. Mata kunne pynte gevaldigt, medmindre Moyes bruger ham i en 4-4-2(!)

EDIT: Mata - Carrick på CM
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Mercenary
@Acheron

Dit indlæg er jeg helt med på. Det er den rationelle måde at anskue det på, men som Spock nævner, kan ledelsen vel ikke blive ved med at se igennem fingrene med den ene ydmygelse efter den anden, hvis vi antager det fortsætter.
Lose all to save a little
Skrevet af Acheron 3
En ting er hvad der er sportsligt fornuftigt, noget andet er hvor længe en klub som United kan leve med at være i "krise"...


Lige nu har den varet siden august, altså i små 5 måneder. Kravet om resultater er i øvrigt tilstede i alle klubber. Det er jo ikke for sjov at samtlige bundhold fraset West Ham har sparket deres respektive managers.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Coppell
Kommer Mata bør han kunne gøre en forskel, men ellers er truppen jo den samme. Kravet om fremgang er selvfølgelig uundgåeligt og logisk, men jeg tror først at det virkelig kommer efter sommerens transfervindue, altså når 2014-15 sæsonen starter. På det tidspunkt vil det i højere grad være Moyes´ eget mandskab.

Her er vi desværre helt enige. Jeg har allerede afskrevet denne sæson og tror meget, meget lidt på, at vi når top 4. Den eneste ydmygelse der er tilbage er det mulige og ydmygende exit til Olympiakos i CL, eller hvis vi får en snitter i egen hule mod City for eksempel.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
annonce
0