Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Zaptech
Det lignede den gamle Young. Fedt mand
Skrevet af Kratos
Ja, ufatteligt vi bare trækker os tilbage. Håber på Valencia ud snart og Rooney ind..


Og så laver Young den der?!?!?!?
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Kratos
Mata assist ikke sandt?
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Schleimann
Sådan Young, du kan jo godt. Vigtigt mål.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Schleimann
Det havde også været for meget af det gode, hvis Evans havde krøllet den op i hjørnet. Virkelig imponeret af Smalling.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Coppell
Ja Smalling er i færd med at overhale både Evans og måske også Kaizer Phil. Har en fantatisk hurtighed, stor springstyrke og skal "kun" forbedre sin spilforståelse.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Zaptech
Defensivt, ja. Jeg mener dog, at Evans er vores klart bedste midtstopper på bolden, hvilket er et kæmpe plus i kampe som i dag. Han er endda nogenlunde med både højre- og venstreskøjten.
Skrevet af Cabra
Spændende fase vi går i møde - med så mange gode, offensive kort på hånden.
Skrevet af RTG
Vigtig sejr idag. Vi var i fuld kontrol over Cardiff hele kampen og så fik vi spillet noget god fodbold.

Mata spillede en fornuftig kamp.
#20
Skrevet af Kratos
Matas boldomgang er ren poesi. Det var satme en fornøjelse at se på. Og så var det skønt at se RVP og Rooney tilbage. Giggs på midten var præcis sådan man kunne have gættet det ville være. Der skal simpelthen en CM ind så hurtigt som muligt. Ærgerligt vi nok ikke når det her i januar.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Ferguson41
Fuld kontrol synes jeg nu ikke vi havde gennem alle 90 minutter, men 2-0 målet lukker reelt kampen, og derfra har Cardiff ikke rigtig noget, mens vi selv burde have scoret mindst en mere.
Skrevet af Kratos
Bonus var sangene "Who put the ball in the German´s net" og "Let´s all go to Nando´s".
FCK og United siden \'92.
Skrevet af pryds
Så længe Giggs er på den centrale midt er vi aldrig i fuld kontrol, synd at en legende skal slutte sådan...
Skrevet af Kratos
Fandt lige den her:

Mata´s debut: 2 shots - 45/52 passes (18/24 attacking 3rd), 5 chances created, 1 assis
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg var ikke imponeret af Mata. Langsom i spillet, og skulle bruge for mange berøringer, for at vende. Men jeg forventer selvfølgelig det bliver bedre med flere kampe i benene, og bedre kendskab til hans medspillere. Han er en klassespiller, uden kamptræning.
En OK kamp, uden at imponere - og assisten, tjaa det var en 2 meters aflevering til en upresset medspiller, som selv skaber chancen bagefter - den kunne alle spillere på banen have lavet, selv vores midterforsvarer. Men den tæller selvfølgelig med i statistikken.
Skrevet af VanVidic
3 point - dejligt.

At få RvP og Mata på banen hjalp så meget.

Jeg forstår mere og mere problemerne vi er i. Fodbold har udviklet sig, og midtbanen er nok blevet den vigtigste faktor til succes. En 40årig winger og en CB på den centrale er bare ikke godt nok.

Tænk hvad det ikke kan blive til med f.eks gundogan og carvalho.

De Gea
Rafael - Smalling - Jones - Shaw/Coentrao
Gundogan - Carvalho
Mata - Rooney - Januzaj
RvP

Man har jo lov at drømme, men det er vel de 3 positioner som Moyes han snakker om skal forstærkes. Det vil gøre os fantastiske!

Smalling spillede imo fantastisk i dag, ligesom mod sunderland.
Tror han bliver en af de bedste en skønne dag, han skal bare lige træne sit pasningsspil.
Skrevet af Bosse1983
Carvalho er da spændende og har været det i nogle år, men det er stadig en spiller der sidste sæson var på lån i en obskur Belgisk klub. Nu er den potugisiske liga i forvejen ikke den stærkeste, så til trods for at han har fået en art gennembrud, ligner det enten FM-mentalitet eller panik, hvis man forventer at han kan glide ind foran de eksisterende og gøre en større forskel.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af VanVidic
Det er måske også lidt panik, men den midtbane er så udsultet for talent så man snart ikke kan tænke på andet. Carrick er stadig fast på den plads, og det er nok mere hans makker vi skal finde, men Carrick bliver ikke yngre, og jeg er ikke sikker på Fellaini kan overtage(selvom man kan håbe).

Skrevet af Schleimann
Fin kamp i går, men Giggs, Jones centralt? Det går bare ikke. En ide kunne være, at lade Rooney spille CM i dele af foråret, da der virkelig mangler kvalitet på den midtbane. Vi klarede den i går, men det er ikke godt, at overlade så meget af initiativet til Cardiff på OT, og med lidt mere held i sprøjten, havde de også scoret. Den går ikke mod bedre hold.

Dejligt at de store kanoner er tilbage.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Kratos
Jeg forstår ikke hvordan du synes Mata var langsom i spillet. Hans løb var da stort set altid for hurtige i forhold til hvordan han fik bolden. Man kunne tydeligt se han kun har trænet med nogle dage, vores opbyggende spil er simpelthen i et lavere gear end hvad Chelseas er.

Så i hvert fald flere gange hvor Mata søgte bolden med et løb, men måtte sætte farten ned eller trække et andet sted hen fordi 1-2 afleveringen faldt for langsomt.

Med lidt mere kamptræning og holdtræning tror jeg dog han bliver rigtig giftig. Han viste det i hvert fald i glimt i går hvad man kan se frem til synes jeg.
FCK og United siden \'92.
annonce
0