Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inferno
Har Moyes nu pludselig ikke et spilkoncept ??

Det er alligevel noget af det dummeste jeg længe har hørt. Du godeste.

Uddyb gerne...
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Psygnosis
jeg uddyber gerne hvis du fortæller mig hvilket spille koncept han køre med.
Hvis konceptet hedder, Ingen zone pres, eller pres på bold holder what so ever. Samt der ikke bliver løbet nogle ruter eller for hinanden når vi er i boldbesiddelse. Så jo vi har et koncept, men ikke et vi kan bruge til en skid.

Hvis du mener det er idioti at sige vi intet koncept har, så uddyb venligst selv, hvad du mener vi spiller med. Hvordan vi agere ude på banen.

ALT kommer fra individuelle handlinger....

Jeg kan acceptere nederlag, og dårlige resultater. Men når vi spiller SÅ dårligt uden at have nogen form for forbedring i vores spil, samt bare lidt kontrol i løbet af kampene.

Hvor mange gange er vi kommet bagud i år?
Hvorfor skulle spillet blive bedre med nogle andre spillere?
Vi har ikke rykket os 1 meter, siden Moyes kom til.

Dertil har vi set en manager som smed 28m £ ud til en spiller som ikke engang gider vise bare lidt vindermentalitet. Og agerede som en amatør sidste sommer.
En manager som virker ide forladt samt amatør i medierne. Ja meget muligt han er blevet grillet, men hvad regner han selv med efter de sidste 8+ måneder?

Moyes har allerede tabt omklædningsrummet. det er så tydeligt at se..
men hvad vil ledelsen gøre? Give ham endnu mere tid, som resultere flere indkøb som stadig vil mangle en leder, som faktisk har autoritet til at lede United?
Eller bare erkende de har fejlet så bragt, ved at lade Moyes stå i spidsen for United.

Til sommer ny træner, og denne nye træner skal så bygge United op. Hvis top 4 glipper. Ja så bliver det svært at få spillere fra øverste hylde, men det vil jeg gerne tage med, hvis Moyes får en afgang. Spillet bliver IKKE! bedre med ham bag roret, det tør jeg godt garantere.

Klöpp kunne være en fantastisk signing for os.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af forza-mufc
Hvad har du set, der minder om et spilkoncept? Ud til kanterne, indlæg i feltet, gentag? Okay, i basistræk er det da et spilkoncept, men det er et uddateret, forudsigeligt og hamrende ineffektivt koncept. Nu har man så hentet Mata, og selv en dinosaur som Moyes burde kunne se han ikke fungerer som "baglinje" kant. Det kan betyde 2 ting: 1; at Moyes godt er klar over at han skal ændre spillestil, hvilket også hænger sammen med hans udtalelser om sine ønsker om at spille spændende fodbold, men at spillerne lige pt. simpelthen ikke er i stand til at spille sådan, eller 2: han planlægger et salg af enten Rooney eller RvP, da der dermed vil blive plads til Mata bag den forreste, for derefter at fortsætte med sit nuværende "spilkoncept".. Hvis det nu er mulighed 2, gætter jeg på at han er der aller højst til januar 2015 før han er fyret. På det tidspunkt vil vi så være plantet fast i midten af tabellen, med en dybt utilfreds Mata, der undrer sig over hvad i alverden gik gennem hovedet på ham, da han skrev under på en 4 og et halvt årig kontrakt..
Ja sort snak, forhåbentlig (og formentlig) er det ikke noget der sker. Det er da bevist at Eddy KAN rent faktisk sikre permanente transfers, så der kommer nok nogle flere ind til sommer. Herefter burde vi kunne se hvordan Moyes vil spille.. Men igen; forhåbentlig.
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af Slettet(262004201905)

Moyes kan få nok så mange spillere, verdenstjerner etc.. Men hvad nytter det når vi mangler et spille koncept? Alt kommer fra individuelle præstationer.

Kunne det tænkes, at det er fordi vi pt. kun har 4-5 spillere der har klassen til at bære United trøjen. Det må sgu være svært, at lave et nyt koncept med en flok spillere, som kun Fergie kunne vinde et mesterskab med. Klopp, Mourinho, Guardiola, eller andre store nutidige trænernavne ville komme til kort med de spillere der pt. er de bedste i United. Måske ville en mere kynisk træner kunne skrabe nok points sammen til en 4. plads.
Men faktum er, at Fergie fik en flok middelmådige spillere tilføjet nogle verdensklassespillere til at overpræstere, og vinde mesterskaber, som ingen anden træner i verden ville kunne.
Moyes har derfor brug for en del udskiftninger på holdet, hvis han skal kunne komme med nye ideer om offensivt fodbold. Det har faktisk siden Cristiano forlod klubben kun være flot fodbold i en kortere periode for et par år siden, hvor forsvaret så også var hullet som en si (jeg har nævnt perioden før herinde, og vil helst ikke komme med flere stikpiller til vores venner fra Arsenal... som meget gerne må tage det mesterskab nu).
I øvrigt var der allerede i den sidste sæson med Cristiano på holdet en begyndelse til ret kedeligt spil.

Nej, jeg er ikke Moyes største fan, og efter sidste kamp var jeg ret træt af at have ham som manager - især da jeg hørte kommentatorerne udtale, at han ikke rigtigt træner offensive løb og spil til træning, da han fokuserer på de defensive positioner og udgangspunkter.
Men ser man på holdet, bliver man til stadighed imponeret over Fergies præstationer med dem - ja, han havde Rio og Vidic i klart bedre forfatning, når de ikke var skadede, og ja Carrick havde en fuld sæson uden skader, hvor han spillede op til sit bedste i næste hver kamp.

Men alligevel - i de seneste 4 sæsoner har vi to mesterskaber og to 2. pladser med næsten det hold vi kan stille i dag - hvor et par af de markante navne selvfølgelig er blevet ældre, og nu ikke helt så imponerende mere. Det er bare imponerende, og ingen anden manager i verden ville have formået det med det her hold.
Skrevet af Psygnosis
Du kan ikke postulere om ingen anden træner ville kunne få denne trup til at spille bedre. Selvfølgelig er vi ikke besat af verdensstjerner på alle kæder, men hvis du forsvarer Moyes med "det kun Ferguson" som kan få disse spillere til at præstere, er du fandme naiv.

lige meget hvor ringe vore trup er, vil middelmådige spillere stadig kæmpe røven ud af bukserne, hvis de havde en leder som kan guide dem, og motivere dem. Moyes bidrager ikke med noget på den front, vores spillere er hådrt såret på deres stolthed. Og lederen har allerede givet op / Tabt slaget.

Min pointe: Jeg er pisse ligeglad om du hedder Ronaldo eller Anders nede fra den lokale boldklub. Hvis du spiller fodbold, kæmper du for at vinde. Og hvilken som helst fodbold spiller kan da finde ud af at løbe.

Hvis du har en træner som Moyes, der kun træner fysik. og ikke ruteløb, taktik med og uden bold. Tror da fanden vores spillere render rundt som høns uden hoveder.

Til gengæld har du en træner som sætter sig ind i det taktiske aspekt, guider spillere til hvordan de placere sig med bolden, hvem har hvilke roller. Hvad gør de hvis de mister bolden, Alt det der pis som jeg kunne bruge timer på at skrive om. Ja så er dine spillere parate til hver kamp.

1.Spillerne er uden tro.
2.Spillerne mangler en leder.

Noget som undre mig, hvordan Moyes kunne banke selvtillid i spillerne i hans Everton tid. Og lad os nu sige, det er United spillerne der er primadonnaer, og ikke gider arbejde for holdet. Pga de føler selv de er for gode til dette skodhold. Hvordan kan det være, en person som Fellaini ikke viste den mindste fightervilje da han spillede i starten? han var så pisse lad, som om manden blev presset til at spille, selvom han ikke gad. Manden har jo skadet holdet mere end han gavnede...Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Kort sagt: Moyes har svære vilkår og et middelmådigt hold. Fergie var den bedste træner ever.
Giv nu Moyes chancen for at hente de spillere han har brug for, inden vi stempler ham som en fiasko.

Jeg vil prøve at tænke sådan næste gang vi taber til et af de mindre hold i ligaen, selvom det bliver svært.

EDIT: @Psygnosis:
I Everton havde han selv valgt spillerne, det har han pt. ikke i United.

Fellaini var imo et panikkøb, men lad os nu lige se, om han ikke vil kæmpe røven ud af trusserne, når han kommer tilbage.
Jeg er stadig ikke rigtigt glad ved lige præcis det køb, men han skal stadig have muligheden for at bevise sig.
Kagawa har vist nogenlunde lige så meget i en del flere kampe, men ham råber United fans jo stadig på.
Og dem der så påpeger, at Kagawa er blevet brugt på en forkert position, bør vel så på samme tid se på at Fellaini har haft samme problem. Fellaini fungerede bedst på den offensive midt for Everton - en plads vi nu har 5 spillere til.
Skrevet af Psygnosis
Jeg ville kunne give Moyes år, hvis jeg følte han er det rigtige valg. Hvis han dog gad stoppe med at vise den taber metalitet, som om han allerede har prøvet hvad der nu skal prøves for at vinde kampe. han virker opgivet allerede, og det gavner hverken spillerne eller fansne som burde stå bag ham.

Så nej jeg støtter ikke en mand som allerede virker fortabt til dette job.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Psygnosis
Kagawa er for mig som med Nani, han er humør spiller. Han skal have kontinuitet og spille regelmæssigt. Men sig mig lige hvornår Kagawa har fået den chance? Og som 10´er over flere omgange ?
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af han_solo
http://www.telegraph.co.…summer.html

Vidic har lige bekræftet, at dette bliver hans sidste sæson i United! Dvs der i DEN GRAD skal ud og forstærkes i forsvaret også..
UTD
Skrevet af Psygnosis
Med hensyn til Evra snakken, mener jeg det ville være en god ide at rydde helt op imens vi er igang. Synes Evra har været meget afvekslende siden VM 2010.

1 X RB (Rafael er skadet for ofte, så det ville pynte med en fuldblods højreback end Smalling)

2 X CB (Vidic/Rio er væk til sommer, desuden har vi kun 3 Gode forsvare, hvor jeg mener Evans og Jones har nogenlunde klasse)

1 X LB (Håber lidt det bliver Evra´s sidste sæson. Som sagt svinger hans præstationer for meget, og har gjort i for lang tid)

1 X CM (Har været akilleshæl de sidste 6 år)

1 X LM (Jeg håber Young er fortid sammen med Moyes, er da kun ham som kan finde på at give Young spilletid)

1 X ST (Kun i tilfælde af Rooney eller VP smutter)

Jeg gider ikke engang opremse hvilke spillere ville passe godt til os etc. Da jeg mener det hele afhænger af top 4. Hvis top 4 glipper, håber jeg vi køber nogle usleben diamanter. Eller spillere som værdsætter fuld spilletid fremfor tid på bænken i deres respektive klubber.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Vi har brug for 2 centrale midtbanespillere, og med tilgangen af Mata, mener jeg godt en venstre midt kan vente, da vi pt. har 6 der kan spille pladsen, hvoraf 2 af dem har stort potentiale og klasse. Ja, vores wingere har været ringe, men manglen er så meget større andre steder, og 2 midt midt er så meget vigtigere. En ny angriber regner jeg ikke med.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Kagawa er for mig som med Nani, han er humør spiller. Han skal have kontinuitet og spille regelmæssigt. Men sig mig lige hvornår Kagawa har fået den chance? Og som 10´er over flere omgange ?

Så du mener manageren skulle have droppet Rooney, for at prøve at spille Kagawa i form, og dermed have smidt endnu flere points i ligaen? - En Kagawa vi ikke har garanti for overhovedet kan noget i PL.
Folk snakker ham op, og siger at han skal have 10´er pladsen, og selvom han har gjort det elendigt (på en skala fra Tom Cleverley til 10, har han ligget tættere på Tom Cleverley i de kampe han har fået derinde) mener man at han bare skal have tid. Men hvor meget tid vil man give ham, når nu man ikke vil give Moyes tid??
Han har fået masser af spilletid - men en stor del af den har han fået på venstre fløj. Bliver en spiller virkeligt så meget dårligere, hvis man flytter ham lidt til venstre for "hans naturlige udgangsposition"? - De andre med det udgangspunkt ville normalt bare trække ind i banen, når chancen var der, men det kan han bare ikke finde ud af, eller hvad?
Januzaj har da ikke haft problemer uanset om han har spillet på højre, venstre eller bag forreste angriber.
Skrevet af Kratos
Forstår ikke hvorfor folk hater sådan på valget af Young i mange kampe. Har i set hvor lidt de andre alternativer trækker tilbage og hjælper med at forsvare? Young er den eneste der gør det og med Evra´s sæson i mente hvor han ofte er helt væk så bliver kanten nød til at hjælpe med at forsvare. Det er desværre et nødvendigt onde.

Tak for alt Vida! Du var nok den bedste CB jeg har set spille da du var på toppen.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Coppell
Young har spillet et par hæderlige kampe på det seneste ja. Men det sletter ikke alle de dårlige. Eller det faktum at han bare ikke er god nok, hvis Utd vil tilbage på topniveau.

Tak for alt til Vidic. Helt enig. En kæmpe, en kriger og en fremragende makker til Rio, da de var på toppen sammen. Nu er de begge past their best. Havde muligvis håbet på Vidic i en sæson som støttespiller, men fair enough, at han vil videre. All the best.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af a-mg
Er enig med Crazy. Hvordan kan man beskylde folk for at være naive i forhold til Moyes, og samtidig tro at Kagawa løser alle vores problemer? Han har været elendig, og det er helt fair at han ikke spiller mere end tilfældet er.

Ærgerligt med Vidic. Da han var bedst, vandt han mesterskabet for os.
Skrevet af Kroesus
Desuden er der mange der ikke er villige til at se gennem fingre med at Young er vores værste diver. Det er en skændsel og han er den værste i klubben til det.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(262004201905)
Desuden er der mange der ikke er villige til at se gennem fingre med at Young er vores værste diver. Det er en skændsel og han er den værste i klubben til det.

In all fairness virker det faktisk til, at han har droppet det i de sidste kampe han har spillet - men modstanderne bliver stadig ved med at råbe ad ham, når de har lagt ham ned, og dommerne overser klare frispark til ham, grundes hans ry. Man ligger som man har redt, høster som man sår, rider som man sadler etc. - han skal arbejde hårdt på at slette det ry.

Ja, Vidic var en kæmpe for os, og det er ærgeligt han skulle slutte i en formkrise i en sæson hvor han har haft mange skader.
Jeg mener dog Stam var bedre i sin storhed, hvis man partout vil sammenligne.
Skrevet af Inferno
Psygnosis, nu må du da lige tage dig lidt sammen. At påstå at Moyes ikke har et spil koncept er simpelthen for dumt, og det burde ikke være nødvendigt at forklare hvorfor. Og nej, jeg skal da ikke forklare dig i detaljer fra top til tå hvad det består af, hold nu op. Der er himmelvid forskel på ikke at have et koncept, og så til at det evt er svært for den enkelte at se tendenser osv. At spillet for tiden ikke er kønt osv er der jo mange forskellige årsager til. I sidste ende er ansvaret Moyes, men der er jo helt åbentlyst brug for forstærkninger, og det bør Moyes have muligheden for. Nok om det !

Trist mht Vidic, men fair nok at han ønsker "forandring" og melder tidligt ud om det. Han vil blive savnet når tiden kommer.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Coppell
Morten Bruun skriver på Twitter (her med kursiv) - og min vurdering (med fed selvfølgelig):

Jeg kan ikke se, at United kan sætte et nyt verdensklasseforsvar sammen med det nuværende materiale. Moyes må på markedet.

Enig.

En hurtig og muligvis uretfærdig dom:

Rio: Færdig.
Enig

Jones: Ja, tak, men uden skader. Enig.

Evans: Måske med pil op. Enig.

Smalling: NEJ TAK. Uenig. Enig i, at hans niveau er for svingende, men hans potentiale er meget stort og med den rette tid og læremester, så måske.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Ferguson41
I teorien er både Evra, Ferdinand, Rooney, Giggs, Lindegaard, Chicharito, Nani, Young, Van Persie, Cleverley, Valencia, Kagawa og Büttner på vippen til sommer af den ene eller anden grund. Selvom de fleste af de her spillere i mine øjne ikke er gode nok, så kan vi jo heller ikke sælge dem alle, så Moyes (eller en anden manager) skal virkelig igang med det store puslespil, så vi står så stærkt som muligt til august.
annonce
0