Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kroesus
@Schmitte

Hvilket leder os hen til hvorfor 90% af de regelmæssige brugere af denne tråd ønsker Moyes ud af klubben.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Coppell
Jeg har da osse ondt af Moyes. Og det er muligt, at han ikke har resigneret. Men vores spil er uhyggeligt éndmiensionelt, ja gammeldags, hvilket den ensidige fokusering på de mange indlæg desværre viser.

Alt sejler, forsvaret, midtbanen, anrgebet, resultaterne, Moyes´ "taktik". ALT. Og det bliver kun værre. 2014 har jo været et annus horribilis med den ene ydmygelse efter den anden.

Det der nok redder Moyes på kort sigt er, at vi ikke har en hjælpetræner, der kan sættes ind som f.eks. dengang vi havde Queiroz eller sågar Meulensteen. Vi har kun Moyes´ håndplukkede mænd, alle dybt fedtet ind i fiaskoen, og så Giggs, der selvsagt ikke er klar.

\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Spanky
Sæt Giggs og Scholes ind resten af sæsonen og læg kassen der ikke kan få DFB/Löw til at sige nej efter slutrunden.
Skrevet af Psygnosis
Jeg kunne nu godt tænke mig en træner som ikke har til i Prl, som vil kunne komme med noget innovativ fodbold på OT, sådan det ikke kun er kedeligt. Spillet kunne til være røv sygt selv under SAF, men vi fik da i det mindste resultaterne. Så kunne man sluge det kedelige spil der til tider var.

Klöpp ville være bedste valg for mig hvis vi kunne vælge.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af han_solo
http://9gag.com/gag/a9d5…-as-protest

Måske lidt ekstremt, men viser da hvor tilliden efterhånden ligger!
UTD
Skrevet af Mr. Pink
Stats på Mata? Han bruges jo ikke korrekt. Hans forcer udnyttes ikke!
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Mr. Pink
Stats på Mata? Han bruges jo ikke korrekt. Hans forcer udnyttes ikke!
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af han_solo
Tja indtil videre er det da 3 kampe, 3 assists, men nej han var meget usynlig i dag og bidrog vel ikke med noget, som Kagawa ikke ville have kunne og det er ingen kritik af ham, men simpelthen at man fortsætter med at have indlæg som eneste game plan, tiltrods for, at man efter 46 af slagsen i første halvleg, ikke for alvor var farlige!

Er der egentligt tal på, hvor mange point vi har smidt i de døende minutter i denne sæson?
UTD
Skrevet af FalconLFC
Mata bruges bestemt ikke optimalt. Han og Rooney spiller jo reelt samme plads, men de udligner hinandens forcer. Hvorfor spille med de 2 når taktikken åbenlyst er på indlæg fra kanterne? Mata er jo til det snævre, hurtige spil på midten af banen, hvilket både Rooney og RvP også magter, men spillet skal åbenbart kun køre over fløjene, hvilket i dag var til Fulhams fordel.

Og så stor fysisk kapacitet har RvP heller ikke, at han bare fejer 2-3 forsvarere væk og pander den ind.
Skrevet af Ferguson41
@han_solo

Vi har indkasseret mål i overtiden mod Southampton (H), Cardiff (U), Swansea (H), Sunderland (H) og nu i dag. Vi har samtidig ikke scoret et eneste mål i overtiden. Det er den omvendte verden.

@FalconLFC

Vores taktik er tåbelig ift. materialet. Man skulle tro vi havde Beckham på hver fløj og et par Shearer´er i angrebet, men selvom det ikke er tilfældet, bliver vi bare ved og ved med den samme formel hele tiden. I dag slog vi rekorden for antal indlæg (81) i en kamp, i de otte år Opta har lavet statistik for den slags. Vi har spillerne til mere end en 7. plads, men Moyes udnytter det bare slet ikke.
Skrevet af morsor
"Vi har spillerne til mere end en 7. plads, men Moyes udnytter det bare slet ikke."

Det vil jeg bestride.

I har sikkert været inde på det før - men AF fik godt nok meget ud af et ret ´mekanisk´ hold som han selv havde samlet. ManUtd har været en ´resultat-kværn´ længe og det ser ud til at slutte nu.

Det mest alvorlige er dog at i denne periode føler selv Fulham at de har en chance på Træfortet.

Som Evertonian vil jeg dog sige at Moyes´ bedste egenskab var evnen til at lære - og han udviklede sig ret meget over 10 år. Spørgsmålet er hvor meget tid han har og hvad en evt forsmædelig CL-exit vil gøre.

Jeg må dog også sige at ingen Toffees beklagede at han tog staben (og PNev) med sig, mens en del ManUtds nok gerne havde set Møllesten osv blive.
-- COYB --
Skrevet af Fribytter
Mata passer fint ind i Moyes´ koncept, men Mata løser bare ikke nogle problemer. Rooney og Van Persie er typer, der ikke har det mindste imod at tage ansvar i det opbyggende spil, så Matas kvaliteter er i den henseende ikke en mangelvare, når de to er med.

Nu er jeg ikke meget for at konkludere, at Moyes´ koncept på hodgsonsk facon højest rækker til suptoppen. Det er dog lidt besynderligt, at han ikke bygger mere på sit koncept nu, han har overtaget to verdensklassespillere, som kan mere end bare udfylde simple roller.

Van Persie og Rooney har begge god fysik, et godt overblik, og kan begge finde ud af at aflevere. Moyes har meget mere end en boksangriber og en dynamisk offensiv midt/hængende angriber til rådighed i de to, men de synes fastlåste i deres roller. Eller Rooney gør ikke - han har en del frihed til at gøre, hvad han vil, men den frihed går så ud over Mata, der ligesom Rooney gerne vil ind og præge spillet centralt. Her har FalconLFC fat i noget imø.. De to spillere vil i høj grad det samme, og de havde hver især mere gavn af en spiller at sigte efter end af hinannden.

Nu er Mata selvfølgelig ikke kun købt med tanke på de resterende kampe i denne sæson, og han er en type, som de fleste trænere kan bruge, så jeg tror ikke, man skal frygte, at Moyes har brændt pengene af på en spiller, som er en udpræget Moyes-spiller. Hvis man imidlertid ser på, hvad Ferguson var ude efter i en del vinduer, så var det en slags fløj/kantangriber med fart og mål i støvlerne. Den slags er selvsagt ikke billigt eller let at få fat i. Men Young, Zaha, Moura og Hazard peger i retning af et stort ønske om en sådan spiller, og rygterne går også på, at Moyes forsøgte sig på Bale i sommers.

Jeg tror ikke, at Mata kommer til at fungere optimalt, før Man. Utd. har en spiller, der er en stor trussel i dybden. Jeg har som LFC-fan overværet, hvor svært Coutinho har haft det i efteråret sammenlignet med foråret. Han har ikke spillet decideret dårligt, men han har heller ikke været helt så afgørende. Nu er Sturridge imidlertid tilbage i fulde omdrejninger, og Sterling spiller med enorm selvtillid, og sjovt nok byder Coutinho nu også ind med de lækre afleveringer i dybden, som man har savnet. Coutinho er pt. den spiller i PL med flest præcise stikninger i dybden. Hvis Mata skal komme til sin ret, mens Rooney og Van Persie også er på banen, skal Man. Utd. have en målfarlig hurtigløber på banen også.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af han_solo
@Ferguson41

Tænkte nok det var noget i den stil, det er sgu deprimerende.

Kampen i dag, var personligt dråben i bæret for mit vedkommende angående Moyes. Skulle United vælge at holde på ham og det hele ender lykkeligt, skal jeg være den første til at indrømme, at jeg tog fejl, men kan simpelthen hen ikke se det!

Forstod ingenting af hans taktik i dag.. Han måtte næsten have erfaret, at indlæg ikke var vejen frem og mod et hold, der gav ingen modstand på midtbanen, fatter jeg ikke, at man ikke forsøgte sig med, at spille med Rooney og RvP helt fremme, tage Mata ned ved siden af Carrick som fremskudt playmaker og så evt have Januzaj og Kagawa(eller have beholde Young for den sags skyld)og bruge dem som kanter der søger ind i banen!

I stedet tager han Valencia ind, som bekendt kun bidrager med indlæg og Chicarito, som heller ikke kan bidrage med det store mod høje forsvare, der bare står og header væk og det ender ud i, at det er Carrick af alle mennesker, der står for at lave bare lidt afslutninger udefra.

Havde Fulham ikke scoret til sidst og vi havde fået alle 3 point, havde det stadig været håbløst. ISÆR mod en af sæsonens klart dårligste hold!
UTD
Skrevet af Ferguson41
@morsor

Holdet var/er ikke så godt som det så ud sidste sæson, med 11 point ned til 2. pladsen, men hvis en 7. plads er hvad det rækker til, så var sidste sæsons mesterskab vel næsten den største managerpræstation i fodboldhistorien, og det mener jeg trods alt ikke er tilfældet.

Vores taktik er for nem at læse, og samtlige seks hold over os benytter meget mere varieret spil (Arsenal er dog nogengange for centreret i deres spil), og skaber jo altså også noget bedre resultater med det spillermateriale de har. Evertons spil og resultater efter Moyes er smuttet, har jo heller ikke ligefrem været værre, selvom man måske ikke placeringsmæssigt ender højere end sidste sæson, men der er en meget større tro på tingene er mit indtryk, og Martinez får generelt mere ud af spillerne end Moyes gjorde. Det taler heller ikke til Moyes´ fordel, uagtet at Martinez selv er en dygtig manager.
Skrevet af morsor
@Ferguson41

Der er - for en gangs skyld - rent faktisk konkurrence om pladserne.

Moyes er startet dårligere end jeg troede. CL er vel gået som det skulle (eller næsten bedre), men jeg sagde allerede i sommers at det nok var vigtigt at han vandt over Liverpool (især på Anfield) ved første lejlighed. Det skete så ikke. Og så tabte man til WBA således at alle fik blod på tanden. De assistenter han har med er jeg ikke sikker på er gode. Jeg tror mere de er enige med Moyes, for selv hos Everton var der skepsis omkring dem. Ikke mindst Chris Woods.

Liverpool har først nu fået styr på hjemmebanen efter en periode hvor alle hold mødte op med en tro på at de rent faktisk kunne få points. Det er nok det ManUtd oplever nu.

Desuden er PL efterhånden blevet mere offensiv - der er ikke 7-8 negative hold, så de fleste har nogle der kan udnytte småfejl.

Som Evertonian ville jeg da gerne have Rooney og RvP og Chicharito eller Valencia ville jeg gerne have billigt (hvis det var muligt). Men Everton synes jeg faktisk har en bedre central midtbane end ManUtd.
-- COYB --
Skrevet af Coppell
http://www.caughtoffside…eplacement/

Caught off bullshit er jo mere utroværdige end en ung SF´er, der lover loyalitet til partiet, og jeg NÆGTER at tro, at Ferguson på nogen måde vender tilbage. Men det ville ikke være underligt, hvis der var krisemøde efter i går. Det er jo lige før man giver Moyes ret i, at det ikke kan blive værre.

Bortset fra, at det kan det selvfølgelig sagtens.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Kratos
Jeg er på den fløj der stadig tror på Moyes og han har sommerens vindue med for at overbevise om han er det rigtige valg.

Dertil skal det dog siges at jeg INGENTING forstod af hans taktiske dispositioner mod Fulham.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Coppell, den der vanvidsteori har de præsenteret med jævne mellemrum og altid efter et pointtab. SAF ville aldrig nogensinde indlade sig på en sådan aftale.

Kratos, hvilke dispositioner var du ikke enig i?
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Coppell
Hvis man - kortvarigt - skal tage ja-hatten på, så er vores kampe godt nok ikke kedelige. Er stadig rystet efter i går. Det er den mest groteske kamp i år. Et vanvittigt massivt (og desværre fantasiløst) bombardement, det forløsende comeback og så selvfølgelig en så gigantisk en spand kold vand i hovedet, at man slet ikke forstår det.

\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
annonce
0