Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Psygnosis
Så du vides bedre end manden selv? Problematikken omkring Rooney er jo netop han skulle omskoles til 10´er selvom han fortrækker ST

Ej for helvede, nu må du holde op. Hvor mange kampe har du set med Rooney, hvor han ikke er gået ned i banen for at hente bolden - både for Everton og for United. Hvis han ikke selv ville gå ned og hente bolden dengang han blev brugt som forreste mand, eller da han blive brugt i en flad 4-4-2, hvorfor fanden gjorde han det så?


Du husker da godt nok ekstremt dårligt, hvis du mener Rooney var tilfreds med rollen som 10´er. Grunden til Rooney trækker så dybt ned i banen, er han kan da udemærket godt selv se midtbanen ikke harmonere, eller hænger sammen what so ever siden tabet af Scholes. Rooney forfanden har selv ytret at han fortrækker at spille front angriber.

Hehe, jeg prøver lige at gentage dig, med en lille ændring (omend din første sætning giver meget lidt mening):
Hele denne her Kagawa OM/FW på DEN potision da Kagawa skulle have sit gennembrud, stod vi MEGET stærkt. Så derfor skulle knægten (og fans´ne) væbne sig med tålmodighed. Han har ikke vist sig god nok.. det er såre simpelt.


Hvem ? udover Rooney som fik 10´er rollen, så vil jeg gerne vide hvem ellers spillede stærkt nok til Kagawa ikke kunne få spilletid.

Så det du siger her er, at Torres stadig er ligaens bedste angriber? - han var det jo i Liverpool, en anden klub i en anden tid, inden han blev skadet. Dog viste Kagawa sig frem i en noget ringere liga, mens Torres var ligaens suverænt bedste angriber i samme liga.

Igen bliver det sidste du skriver underligt. Du skriver, at holdet bliver bedre med Kagawa på, og at flowet vil blive bedre. Mener du dermed, at vi skal spille ham på den centrale midt (altså der hvor flowet bliver skabt)?? Eller mener du simpelthen bare at han skal spille i stedet for de 2 som har gjort det bedre end ham på pladsen (uden at skabe flow i spillet, da det som nævnt bliver skabt længere tilbage)?


Skal vi få en ting på det rene, Torres havde allerede skuffet fælt 1 år før han skiftede til Chelsea. Dernæst fik han alverdens tid og MEGET lang snor til at være berettiget de 500m Chelsea smed afsted for ham.
Du fokusere for meget på andre situationer, du kan være enig eller ej. I min optik har Kagawa ikke fået den tiltro han burde få.

Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Psygnosis
RvP kan spille de 4 forreste pladser - alle sammen bedre end Kagawa.
Mata spiller primært centralt (og hvis du vil udelukke ham, hvorfor medtager du så Scholes og Fletcher i din argumentation for at holde Anderson ude? - begge spillere var ude af holdet i en større del af den til nderson var i klubben).
Januzaj er ofte blevet omtalt som fremtidens 10´er i United, mens Kagawa oftere er blevet omtalt som fløj.


Hvad er din begrundelse for Van P vil være bedre på ligefrem de 4 forreste pladser ?

Er du stupid eller bare blind? jeg har netop sagt Anderson skulle have haft mere spilletid back then, men forfanden han er her ikke mere, derfor ingen relevans til denne samtale om manglende spilletid til Kagawa.

Igen du må bare være blind. Check nu forfanden de stats på det link jeg smed om Kagawa, så kig på hans sæsoner i Dortmund AM i 2 HELE sæsoner. ikke en eneste kamp som LW/RW

Når man er så tidlig i gang med sin karriere som Adnan, kan der sagtens ske ændringer omkring sin position på holdet. Jeg holder mig igen til faktorer. Adnan spiller kanont på venstre fløj derfor unødvendigt at bruge ham som 10´er når vi netop har Rooney/Mata/Kagawa til at kæmpe om den plads.

Desuden mener jeg vi skal ud i en 4-3-3 i fremtiden. hvor vi netop kan få dybde på midtbanen.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Psygnosis, lad os droppe det, vi bliver ved med at vade rundt i det samme. Jeg prøver lige at besvare dine sidste beskeder.Du husker da godt nok ekstremt dårligt, hvis du mener Rooney var tilfreds med rollen som 10´er. Grunden til Rooney trækker så dybt ned i banen, er han kan da udemærket godt selv se midtbanen ikke harmonere, eller hænger sammen what so ever siden tabet af Scholes. Rooney forfanden har selv ytret at han fortrækker at spille front angriber.

Hehe, ok nu kan du tankelæse, og ved at Rooney kun trækker ned, fordi de andre ikke kan spille bold - det kunne de heller ikke dengang Cristiano, Scholes, Giggs, Keane spillede på midtbanen (hvor han også trak ned).
Kan du ikke lige finde det interview hvor Rooney har udtalt, at han partout vil spille forreste angriber, nu du siger, at han har ytret det??
Han har altid trukket ned i banen - hell, det var derfor Tevez ikke passede ind på holdet, fordi han trak ned for at modtage den også. Hvis Rooney hellere ville ligge i gryden og vente på bolden, havde vi sgu nok beholdt Tevez.
Det kan godt være Rooney har sagt, at han hellere vil spille angriber, end wing eller back eller midt midt (alle pladser han også har spillet på), men jeg erindrer aldrig han har udtalt at det passer ham bedre, at ligge helt forrest og vente på bolden, som du der påstår - så du må meget gerne finde det interview, hvor han har udtalt præcist dét.Hvem ? udover Rooney som fik 10´er rollen, så vil jeg gerne vide hvem ellers spillede stærkt nok til Kagawa ikke kunne få spilletid.

Lige nu har vi Mata, Rooney, RvP og Januzaj der spiller den bedre med den stil vi pt. praktiserer.

Skal vi få en ting på det rene, Torres havde allerede skuffet fælt 1 år før han skiftede til Chelsea.

Næ, nej, han havde været skadet i ca. 3-4 mpneder, og havde ikke fundet formen efter sin skade, da han blev solgt i januar vinduet.
Kagawa har heller ikke fundet formen efter sin skade - hvor han i øvrigt heller ikke viste noget inden sin skade.


Du fokusere for meget på andre situationer, du kan være enig eller ej. I min optik har Kagawa ikke fået den tiltro han burde få.

Kagawa er 100% fejlcastet til den spillestil Fergie praktiserede, og er 100% fejlcastet til den stil Moyes pt. praktiserer (det to stile ligger i øvrigt ikke langt fra hinanden, men milevidt fra det vi så United spille i 90´erne og starten af 0´erne). Derfor spiller Kagawa ikke!!!
Skrevet af Slettet(262004201905)

Igen du må bare være blind. Check nu forfanden de stats på det link jeg smed om Kagawa, så kig på hans sæsoner i Dortmund AM i 2 HELE sæsoner. ikke en eneste kamp som LW/RW

Og nu du partout vil gå i FM betegnelser, så spiller United ikke med hvad man vil forstå som en AM i den forstand - vi spiller med en FW, som Kagawa ikke er.
Skrevet af Psygnosis
http://www.theguardian.c…ster-united

Kagawa gider jeg ikke diskutere.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Mr. Pink
Uanset om Kagawa er fejlkøbt eller ej, så er situationen den, at United i Kagawa er en stjerne, der skal bruges. Hverken A do, DG eller Fabio kommer i nærheden. Så må man lægge stilen om, så hans forcer udnyttes. Det er jo absurd ikke at bruge så dygtig en spiller! RVP og Rooney i front. Mata, Fellaini, kagawa, Carrick og Janu aj må rotere, men Kagawa skal jo have langt langt mere end 6-7 kampe ud af 25! Hvorfor diskutere det??
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Mr. Pink
Uanset om Kagawa er fejlkøbt eller ej, så er situationen den, at Kagawa i United er en stjerne, der skal bruges. Hverken A do, DG eller Fabio kommer i nærheden. Så må man lægge stilen om, så hans forcer udnyttes. Det er jo absurd ikke at bruge så dygtig en spiller! RVP og Rooney i front. Mata, Fellaini, kagawa, Carrick og Janu aj må rotere, men Kagawa skal jo have langt langt mere end 6-7 kampe ud af 25! Hvorfor diskutere det??
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(262004201905)
http://www.theguardian.c…ster-united

Har du læst mere end den første paragraf??

Allerede i 2. paragraf står der: "Rooney described himself as "happy" and "settled" at Old Trafford now David Moyes is in charge" - altså efter han nu er kommet op på sin position som hængende angriber, i stedet for den midtbanerolle du så gerne ser ham i.

Hvis du læser HELE denne paragraf, giver det måske en bedre forståelse (jeg understreger lige de vigtige dele:
"Rooney´s account is that, after nearly a decade at the club, he felt he had done enough to warrant a place in "my position", namely as centre-forward, and was fed up of being told to help out in midfield. "Everyone at the club knew where I wanted to play and I think that´s why I was disappointed. I got told to play in midfield and I didn´t want to. I just think there had to come a point when, for my own career, I had to be a bit selfish really."


Rooney var ikke sur over ikke at spille den forreste angriber, men sur over at spille helt nede ved siden af Carrick, og til tider som venstre fløj. Ellers ville han sgu da ikke lige have forlænget, når nu han stadig ikke spiller den forreste angriber.
Rooney har alle dage været en spiller der har villet deltage i spillet, og ikke bare løbe i hullerne og være den kliniske afslutter. Derved passer han rigtigt skidt som den forreste mand i en 4-4-1-1
Skrevet af Psygnosis
Er vi ikke enige om vi altid har spillet Rooney bag Van p? Og det han netop fortæller han var utilfreds med en ny spiller overtog hans favorit position. ikke CF men ST. Rooney kan tydelig affinde sig med rollen som CF.

Og hvis hans favorit plads er CF hvorfor brokke sig over Van P´s ankomst til OT? Og så kommer vi igen til formationen som vi pt spiller, absolut ikke passer til de spil typer vi har. Adnan/Mata/Kagawa... Alle spillere som ville tilpasse en 4-3-3 langt bedre. Og igen hvis Rooney er CF jamen så spiller han jo ikke engang på Kagawa´s plads, hvor du skrev vi ikke kunne få plads til Kagawa grundet Rooney.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Er vi ikke enige om vi altid har spillet Rooney bag Van p? Og det han netop fortæller han var utilfreds med en ny spiller overtog hans favorit position. ikke CF men ST. Rooney kan tydelig affinde sig med rollen som CF.

Har du læst artiklen, eller har du læst overskriften?

Han brokker sig jo ikke over RvPs ankomst, men over at spille på midten efter RvP´s ankomst.


Og igen hvis Rooney er CF jamen så spiller han jo ikke engang på Kagawa´s plads, hvor du skrev vi ikke kunne få plads til Kagawa grundet Rooney.

Jeg troede ikke du ville diskutere Kagawa mere - du vil have ham ind på Rooneys plads, som ikke er den offensive midtplads, som du snakker om.
Kagawas favoritposition er ikke en position vi benytter pt. i United. Den der kommer nærmest (placeringsmæssigt) er den hængende angriber, som Rooney spiller.
De positioner der vil ligge bedst til Kagawa i Uniteds nuværende system, er faktisk hvis han kan få en wing plads, hvor han har lov til at trække ind i banen.
Skrevet af Psygnosis
http://www.dailymail.co.…Persie.html

Igen ja Rooney var utilfreds med at spille på midtbanen, men hans favorit position er stadig ST. Som sagt ser det ud til han kan leve med en CF rolle. Især nu han netop ikke bliver forbigået hvad angår status i klubben.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Mr. Pink
Det ændrer ikke på, at Kagawa skal bruges, og at man bør gå rigtig langt for at få så stor en spiller til at fungere.

"His 17 goals and ten assists in 38 starts helped Dortmund to the Double in 2011-12, with his final strike of the season opening the scoring in the German Cup final victory over Bayern Munich."

ALternativt skal han sælges asap.

Kan man ikke finde plads til ham, Fellaini og de andre store navne på holdet, så skal de jo sælges. Det er simpel logik. Men hans talent og evner kræver, at man giver ham chancen. Det er ikke en chance, at spille på en forkert position i et ikke kontinuerligt forløb.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af JohnnyDrama
Mig bekendt spillede Rooney også med en 10´er agtig rolle vekslende med ST rolle dengang I havde CR7. Falder argumentet så ikke lidt der?
YNWA
Skrevet af Alsen_RedDevils
Nå, Inter har åbenbart ikke set meget Premier-League det sidste halve års tid, når man påstår, at Vidic er en af ´de stærkeste forsvarsspillere´. Han var decideret rædselsfuld i denne sæson, mens det var mere jævnt sidste år. Når det er sagt, har jeg været stor tilhænger af, at man har ladet ældre spillere gøre deres karrierer færdige hos os, men det er selvfølgelig betinget af, at de stadigvæk har noget at bidrage med på banen. Vidic har alle forudsætninger for at kunne få en lang karriere endnu, men det kræver godt nok, at han indser, at hans fysik er aftagende, og at det er hovedet, han skal bruge fremadrettet.

Med Rios ventede pension og Vidic afgang bliver der frigjort en hel del luft i lønbudgettet. Jeg håber, man henter to centerforsvarer - en ung med fremtiden foran sig og en etableret en af slagsen, der kan gå ind og spille fra dag 1. Det må være et krav til begge, at de er bedre med fødderne, end dem vi har, og at de har lidt speed, ligesom der er ikke plads til flere sicknotes, hvorfor en mand som Jagielka ikke bør komme i betragtning.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Jeg har i den forbindelse en svaghed for to centerforsvarer, der hver især ville give en ny dimension:

Chico Flores - han er med afstand en af PL´s bedste med bolden. Hans raids frem i banen kan slet ikke overvurderes nok, og han har vist, at når han koncentrerer sig, så har han både fysikken og hovedet til at spille med i toppen. Han har en del cunt-faktor, og hans periodevise koncentrationsudfald skal man selvfølgelig have sat skik på. Men på bundlinjen står en bevist PL-forsvarer, der velsagtens kan hentes til rimelige penge til sommer (har Monk ham egentlig sluttet fred?) , og som ville bidrage med noget nyt.

Bonucci - han ville passe perfekt ind vores koncept, og hans diagonale afleveringer over en halv bane er så fremragende, at det er et våben i sig selv. Med vores brede fløje ville det virkelig blive giftigt. Derudover har han selvfølgelig bevist sig hos både Azurri og Juve. Han ville selvfølgelig ikke være billig, ligesom italienske forsvarsspillere altid skal vænne sig til et højere tempo og mere duelpræget spil.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Kroesus
Du tror ikke de to er for unge og vil stå i vejen for Smalling og Jones? Og evt. Keane? Jeg mener vi skal lede efter ældre spillere til at erstatte Ferdinand og Vidic.

Har Coloccini underskrevet en ny kontrakt med Newcastle? Ham har jeg netop et godt øje til. Ham og Fellaini må give os nogle penge i merchandising.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Inuk.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Coppell
Udmærket aften for det lidt for kendte "Spillere-som-Moyes-ikke-kan-bruge-United".

Mål og assist af Kagawa.
Mål af Fellaini.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Psygnosis
Benatia fra Roma ville bringe noget styrke i luften. Vi kunne godt bruge flere trusler på standard situationer.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Mr. Pink
"Udmærket aften for det lidt for kendte "Spillere-som-Moyes-ikke-kan-bruge-United".

Mål og assist af Kagawa.
Mål af Fellaini.
"

Ja, det er da klart brænde på bålet, der brænder under Moyes.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
annonce
0