Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Coppell
Åh selv jeg tror nu nok vi skal give det et forsøg mod Liverpool. Og det ville da også være tåbeligt andet. Deres forsvar er hullet som en si.

Jeg synes weekendens kamp er svær at kalde, men jeg gætter på 2-2 eller på en perfekt dag 3-2 til United. Til gengæld tror jeg vi fejler mod grækerne og måske vinder 2-1 eller 3-1. Skal vi lammetæve dem uden Mata kræver det for hele hule helvede at den muligvis sure hollænder skruer op for skarpheden. Han skylder i den grad i CL. Grækerne har i år vist i CL at de ikke er nogle pushovers ude - heller ikke mod PSG og Benfica.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Cabra
Mht. CHL. Det bliver godt nok mærkelig ikke at se United der næste år. Jeg kan ikke huske en CHL uden United, det har måske aldrig været tilfældet?
Skrevet af uden_benskinner
det vil være historisk hvis manchester utd ikke kvalificerer sig til champions league - siden klubben har deltaget i turneringen hvert evigt eneste år (siden 1994)...

jeg er tilmed ret sikker på, at manchester utd stadig sidder på rekorden med flest champions league kvalifikationer - foran real madrid og de andre topklubber.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Ferguson41
Man må ikke glemme ift. WBA, at de har hentet uafgjort hjemme mod både Chelsea, Liverpool og Everton under ham Mel, der også led sit første hjemmebanenederlag som manager for dem, så det var ikke en ren dag-på-kontoret-kamp som udgangspunkt. Jeg falder dog heller ikke bagover af begejstring, og det ville jeg ikke gøre, om så vi havde udspillet dem fra første til sidste minut og vundet 6-0. En kamp gør ikke det store, den skal holdes kørende over flere kampe, før man kan begynde at have en realistisk tro på holdet igen.

Ang. United og CL missede vi senest CL i 95/96, og har altså været med 18 sæsoner i træk med denne sæson. Det slutter så her, medmindre der sker mirakler enten i ligaen eller i CL.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Nej, det var en rigtig fin og overbevisende sejr på et svært sted.

Hvad angår Liverpool, har de alle forudsætninger for at gøre ondt. De er hamrende giftige i omstillingsspillet, og Sturridge og Suarez har nogen af de spidskompetencer, vores forsvar ikke bryder sig om. Jeg forventer en kamp, hvor vi vil sidde på boldbesiddelsen, men hvor Liverpool hele tiden vil lure på omstillingerne. Vi har i den eksisterende trup desværre ikke den midtbanespiller, der har hurtigheden og forudsætningerne for at lukke Coutinho ned, så det kræver som udgangspunkt en virkelig, virkelig god defensiv kamp af enten Carrick eller Fellaini. Når det er sagt, er deres forsvar hamrende skrøbeligt, og det bør vi kunne udnytte. Det kunne sagtens blive en målrig affære, hvor De Gea og Mignolet i sidste ende kan blive afgørende for, hvem der trækker det længste strå.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af emil.kirk
James Wilson lavede hattrick for u21 igår. Gode mål.
Skrevet af Mr. Pink
Barcelonaspillere rygtes væk. Hvem kunne være interessante af: Pedro, Mascherano, Alexis?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Mr. Pink
Kan Kroos boltre sig på kanten eller er han "kun" central? Song rygtes væk til United? Morata fra Madrid? Nogen der kender ham?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af pryds
Alexis er topscorer så vidt jeg ved, og har noget af det vi mangler på kanten, mål, fart og dribleevner, hvis Mascherano kommer tilbage på sit Liverpool niveau kunne han være god på den defensive midt, pedro vil jeg ikke ha, syntes han er en forfærdelig type.
Skrevet af Mr. Pink
Pedro er ellers sikker starter på nærmest alle andre hold, tænker jeg. Hvad med Song? Hvad med Morata? Alle lyder spændende og egnede imo. Har lige læst lidt om Morata. Han lyder farlig, men sådan er det jo, når en spiller omtales
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af pryds
Jeg bryder mig ikke om Pedro som type, så har bare ikke lyst til at se ham i Man United trøjen, Song ser jeg gerne i trøjen, syntes han var god i sin sidste Arsenal sæson, Morata ved jeg ikke helt med, han er dyr, og hvad kan han egentlig.
Skrevet af Coppell
Song - NEJ TAK. Manden træffer flere forkerte beslutninger pr kamp end min 7 årige søn.

Mascherano - måske... men NEJ TAK, for lidt spilintelligent til midtbanen og som midterforsvarer duer han kun hos Barca, ikke i PL.

Morata, måske et stort potentiale, men skal han ikke til Arsenal? Og kræver det ikke, at vi sælger mindst én og måske to angribere? Synes ikke han er noget logisk køb.

Pedro - joeh. Ikke en decideret vauww spiller, men han er nok rigeligt god til at vi kan bruge ham. Men jeg tvivler på, at Barca sælger ham. Og jeg tror slet ikke at de sælger Alexis, som ville passe endnu bedre til os og ligesom Pedro tilføre os noget hårdt tiltrængt speed.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Kroesus
Hvor Pedro er en langt mere produktiv spiller end Young, så ville jeg være meget ked af at se ham i United-trøjen. Hans attitude på banen er simpelthen så forfærdelig.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(262004201905)
Alexis ville være fin, men jeg tror heller ikke vi skal holde vejret mht. ham - han er for god til at Barca vil sælge ham (ellers skulle det være i en handel hvor RvP går den anden vej - men det er der jo allerede spekuleret i mht. en evt. Kroos handel).
Han kan både spille på kanten, og evt. centralt (hvilket vi kan få brug for, hvis RvP bliver solgt til sommer, hvilket jeg synes rygterne indikerer kan være en rimelig sandsynlighed).
Skrevet af Psygnosis
Jeg ser kun Alexis som potentiel signing, hvis vi skal forhåbe os på hurtigere og bedre teknisk spil på OT.

Jeg er helt hook på vi satser på Kroos, og håber han vælger os fremfor Bayern. Men hvis jeg kunne vælge 1 spiller vi skulle gå All-in for. Må det blive Luke Shaw.

Talentfulde venstre backs hænger ikke på træerne, og Shaw vil have gigantisk indflydelse på vores hold igennem de næste 8+ år. Forstå mig ret, Kroos er en super spiller, men man ser bare langt flere talenter folde sig ud på den centrale midtbane end på back pladserne.

Ønske scenarie: vi konvertere til 4-3-3 i fremtiden.

Samt signer Shaw + 1-2 CB + 1 central midtbanemand + 1 angriber
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Slettet(262004201905)
OK, jeg har det omvendt. Der er pt. 5-6 store back talenter til venstre back pladsen, som render rundt i Europa, mens vi bliver kædet sammen med en bunke spillere til midten, som imo ikke har den fornødne klasse eller potentiale. Kroos er selvfølgelig verdensklasse, og Carvalho har så vidt jeg forstår (jeg har ikke selv set ham spille) et stort potentiale. Men ud over de to, og evt. Koke (som også har vist stort potentiale) synes jeg faktisk ikke ret mange af de andre vi er kædet sammen med har den klasse eller det potentiale, som vi forventer en United mand bør have.

Det kunne være fint med Shaw, men hvis Chelsea er med i løbet om ham, vinder de med 90% sikkerhed, hvis de er villige til at betale det samme som os, og villige til at give omkring det samme i løb. Men viste han overhovedet noget sidste sæson - ellers betaler man £30m+(??) for en spiller der har haft én god sæson i PL (på senior niveau i det hele taget)!!!
Skrevet af Psygnosis
Hos nogle spillere spotter man bare hurtigt om de har den fornødne klasse. Shaw har virkelig det som skal til for at blive verdenklasse på sin position. Drengen er kun 18 år. Men hold nu kæft han spiller på et utroligt højt niveau, og har en skræmmende fysik. Noget som jeg ofte mangler hos en back (læs Rafael)
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Coppell
Luke Shaw har et fantastisk potentiale, men behovet for en Kroos (men endnu hellere Gündogan) type er efter min mening større. Synes også der er flere venstre backs at vælge imellem, og prisen på og konkurrencen om Shaw bliver latterligt stor.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Kratos
Morata ville være ret meh. Han er ikke så gammel (22), men er høj, kan bruge hovedet og kan afslutte. Hans teknik er dog forfærdelig.

Shaws pris er ret fornuftig selvom han selvfølgelig er skruet højt op fordi han er englænder. Var han tysk, fransk eller spansk havde den nok ikke være lige så høj. Jeg er dog ikke et sekund i tvivl om at hvis han ikke render ind i kæmpe skader eller noget ender han med at have 100+ kampe for Englands landshold. Allerede nu i en alder af 18 har han bidt sig fast som stensikkert navn på Soth´ons holdkort og følger fint med på PrL niveau. Og som andre har nævnt er han god defensivt, habil offensivt med stort potentiale og har en god fysik.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Coppell
Skal i øvrigt love for, at Fellaini er ude og lovprise Moyes. Selv om spillere siger så meget tyder det på et meget tæt forhold, og det tyder igen på at han nok skal få en ny, ordentlig chance for at slå igennem.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
annonce
0