Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cheech
Du har intet grundlag for at bedømme mig som journalist, så lad være med det.


Det har jeg såmænd heller ikke gjort, og det kommer jeg heller ikke til, men jeg vil dog sige, at du lader til at have svært ved at fange essensen i en debat. Meget svært.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Coppell
Jeg giver op. Kravler op i træet. Laver en Maude. Kald det hvad I vil.

Se nogle flere kampe inden du udstiller dig selv mere. Det er det bedste råd, jeg kan give.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Bosse1983
@Alsen

Nu havde du, i modsætning til et par af de andre, en anke, som man så kan give dig medhold i eller ikke. Det er muligt at du synes, at dine hypoteser og potentielle scenarier fortjente mere opmærksomhed, men hvis modparten ikke mener grundlaget er der, er det som regel der den strander. Især hvis man skal tage stilling til noget, på præmisser man fra starten af ikke vil godtage. Når jeg målrettet går forbi folk der står og vinker med Vagttårnet i hånden, føler jeg ikke at jeg undviger. Jeg mener bare ikke, at det de har at sige, er værd at spilde min og deres tid på.

@Cheech

Ja, din ageren er helt legitim, akkurat som hvis jeg farer ind i en tråd hvor jeg sjældent deltager, ikke ser kampene, men har en moderat interesse og losser til den første bruger jeg føler ikke holder det niveau, jeg som tavs beskuer fortjener.

Alsen tager i det mindste de proverbiale åretag og prøver at styre skuden i en retning han synes den skal. Da der faktisk eksisterer en art samspil mellem ham og Coppell, giver det mening at han stiller krav. Du fremstår mere som en streaker, der løber gennem tråden, med nosserne dinglende mellem knæene.

Hvis du mener det er det rette niveau, endsige en position man kan stille krav fra, så fred være med det. Udefra lignede det bare et uprovokeret tilfælde af Shit and Run.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Psygnosis
Hvis Cheech ikke ser kampene forklare det en hel del hos mig.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Cheech
Gab, Coppell.

Bosse, jeg er skam ikke uenig i, at Alsen står i en stærkere position til at kritisere end jeg gør. Men eftersom jeg aldrig har påstået det modsatte, så virker det en kende underligt at foretage den sammenligning.

Det gav dig dog et påskud for at bringe en af dine slet ikke gennemkneppede analogier på banen - endda én, hvor jeg har nosser så store som tekopper, tak for det - så måske vandt vi i virkeligheden begge ved at nasserøven fløj til tasterne, og den pooetiske skribent fik lov at åbne for sine...kreative...sluser.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Psygnosis
Du fremstår mere som en streaker, der løber gennem tråden, med nosserne dinglende mellem knæene.


Sødt Bosse, kan godt lide dine illustrative fortolkninger. Dog ville han jo netop have set alle vores kampe hvis hans tepose hang dernede. For efter at have fulgt United i år, tror jeg den gennemsnitlige United fans løg er faldet med 20 cm.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Toggle
Hvad nu hvis det ikke fungerer med Moyes, hvad gør vi så?". Hvis det så var noget man reelt tænkte kunne ske, hvorfor gav man så manden en 6 år kontrakt og ikke 3?

Mon ikke der er noget succesklausul indskrevet i kontrakten? Har man da set united gøre med bl.a. michael owen! Jeg nægter simpelthen at tro på at man bare har givet manden en 6årig kontrakt uden at have klausuler om at man vil se resultater. Spørgsmålet er så om det er legalt??

Ift rygtet fra ESPN - hvordan er ESPN´s troværdighed ift sådanne rygter? Er det thesun-standarder eller manchestereveningnews-standard?
LUHG
Skrevet af Ferguson41
ESPN er vel et medie som Sky Sports og BBC. Ikke nødvendigvis altid rigtigt på den, men næppe heller fyldt med løgn fra ende til anden.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu Moyes selv er ude og forklare, at han ikke ser sin position forandret, og at han da ikke regner med at blive fyret, er vel et bevis om, at han selv føler sig presset. Ellers kunne han bare have tiet.
Det er svært at sige, om ledelsen har givet ham et ultimatum, men hvis ikke nogen af de ledende personer i klubben mente hans job hang i en tynd tråd, burde de genoverveje deres egen position. Fair nok, at Fergie måske stadig står bag ham. Han kan tillade sig det, og det var ham der udpegede Moyes, så hans ære ligger der jo stadig. Men Woodward og andre ledende personer må have diskuteret situationen, og må have diskuteret Moyes position.
Skrevet af a-mg
Moyes har set presset ud længe. Et samlet exit til Olympiakos kan blive den berømte dråbe. Selvom et eventuelt nederlag blev grundlagt i Grækenland, kandiderer en uge med 0-3 hjemme mod Pool og et samlet nederlag til Olympiakos i CL til at være den værste under Moyes. Det siger i øvrigt ikke så lidt. Med et nederlag i aften er sæsonen definitivt slut, og timingen for en fyring ville være fin, hvis bestyrelsen har mistet troen på Moyes.

Skrevet af Slettet(262004201905)
Problemet med udskiftningen af Moyes er timingen ved ansættelsen af en ny permanent træner. Vi kan jo komme i den situation, at en ny træner kun vil have tid til at foretage 1-2 indkøb, og skulle vente til næste sommer med den resterend fornyelse af truppen.
Det kan jo i sig selv resultere i endnu en sæson hvor vi havner udenfor top 4.

Alternativt skal Woodward og resten af ledelsen fortsætte med den liste Moyes har udarbejdet over sæsonen i samarbejde med de scouta der er i United, og håbe, at de passer ind i de planer en ny træner måtte have.

Man kunne selvfølgelig koordinere, hvis man allerede nu havde en tilkendegivelse fra en træner.
Men i så fald kan vi vel kun tale om van Gaal, da andre potentielle trænere pt. har nok at gøre med at fuldende sæsonen med deres hold, og de derfor ikke vil spekulere i en eventuel fremtidig ansættelse i United, eller hvilke spillere man gerne ville have.

Van Gaal kunne jo godt skrive med United før VM (ja, allerede nu), og først starte jobbet officielt efter VM, og på samme tid se på en potentiel transferliste, og pege på dem der ville passe ind i hans filosofi, så Woodwards arbejde kan starte nu. Det ville man ikke rigtigt kunne med andre trænere.
Skrevet af Ferguson41
Det bør i hvert fald være muligt at foretage sig noget på transfermarkedet, selvom manageren måske først er officielt på plads 1. juli. Det var jo stort set kun os, der virkede bovlamme på transfermarkedet sidste sommer, selvom vi langt fra var den eneste klub med en ny manager, og vi var vel hurtigst ude, og få styr på den nye manager, i og med Moyes allerede blev udpeget i maj.

Problemet med Van Gaal er naturligvis, at han i tilfælde af stor succes med Holland ved VM, først kan komme i gang relativt sent, da VM først slutter 13. juli. Holland er dog heldigvis havnet i gruppe med Spanien, så de ender nok maks. som 2´er i deres gruppe, og i såfald skal de møde vinderen af gruppe A i 1/8-finalen d. 28. juni, og det bliver nok Brasilien.

Så Holland når formentlig ikke ret langt, og med tanke på at Chile også er i Hollands gruppe, et Chile-hold der vandt på Wembley i november, og udspillede Tyskland på eget græs tidligere på måneden, så er det ikke totalt usandsynligt, at Holland måske allerede er færdige efter den sidste gruppekamp mod Chile d. 23. juni. Man har lov at håbe, hvis altså Van Gaal skulle blive Uniteds nye manager, men vi skal jo lige have Moyes fyret først, og han virker desværre ligeså unsackable som Steve Kean i Blackburn.
Skrevet af Coppell
Er lidt off the grid i disse dage, måske til glæde for nogen.

Men held og lykke til os alle i aften. Vi får brug for det, tror jeg. Selvfølgelig er chancen der, men jeg har på fornemmelsen, at Olympiakos de scorer. Vi virker SÅ nervøse hver gang et hold nærmer sig vores straffesparksfelt. Og så skal vi score mindst 4. A huge task for en så søvnig offensiv som vores. RVP skal i hvert fald finde noget helt andet frem end i sæsonen indtil videre. Men håbet er der selvfølgelig, og jeg glæder mig sindssygt til kampen.

Jeg tror ikke Moyes bliver fyret omgående, hvis vi ryger ud i aften. Men jeg tror et exit mod grækerne vil betyde fyring senest til sommer. Det vil være dråben, der får det i forvejen ekstremt fyldte bæger til at flyde over. Pressen i England omkring fyring spidser også gevaldigt til. Ungdomstræneren i Everton, Kevin Sheedy, svinede også Moyes til den anden dag. Han er virkelig, virkelig presset.

Men jeg KAN simpelthen ikke få mig selv til at håbe, at vi taber i aften for at komme af med Moyes. Vi må gå efter det. 100 pct. Altid.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Slettet(262004201905)

Men jeg KAN simpelthen ikke få mig selv til at håbe, at vi taber i aften for at komme af med Moyes. Vi må gå efter det. 100 pct. Altid.

Jeg tror heller ikke en sejr (og videre deltagelse) mod et relativt svagt græsk hold vil være dét der får ledelsen til at beholde Moyes. Skulle han skabe det helt umuligt, og vinde CL, kan piben måske få en anden lyd (dette er rent hypotetisk, da jeg ikke forventer vi overhovedet kan komme i nærheden - det vil være en præstation der overgår Chelseas mht. både overraskelse og overpræstering af holdet, da vi er en del svagere, end de var), men ellers tror jeg han er fortid til sommer, næsten uanset hvad der sker i den resterende del af sæsonen.

Dråben kan også komme mod West Ham, City eller i næste runde af CL, hvis vi går videre.
Skrevet af Psygnosis
@Crazy

Alternativt skal Woodward og resten af ledelsen fortsætte med den liste Moyes har udarbejdet over sæsonen i samarbejde med de scouta der er i United, og håbe, at de passer ind i de planer en ny træner måtte have.


Jeg er bliver rystet når jeg læser sådanne forslag. Hvorfor skulle vi dog skaffe spillere som Moyes/Scouts har spottet. For at tvinge den nye træner til at finde plads til dem i hans system? Det er så hul i hovedet, og på samme niveau som at sige. Ferguson skulle have haft transfervinduet med inden han smuttede grunden hans rutine. Jeg får tics af den her slags kommentarer.

Angående i aften, skal vi da alle håbe på en United sejr. Vi fortjener lidt positiv fremgang resultat mæssigt. Især denne sæson i mente. Jeg tvivler på videre avancement. Men hvis det lykkedes bliver det på individuelle præstationer, og det vil jeg kunne leve med.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Slettet(262004201905)

Jeg er bliver rystet når jeg læser sådanne forslag. Hvorfor skulle vi dog skaffe spillere som Moyes/Scouts har spottet. For at tvinge den nye træner til at finde plads til dem i hans system? Det er så hul i hovedet, og på samme niveau som at sige. Ferguson skulle have haft transfervinduet med inden han smuttede grunden hans rutine. Jeg får tics af den her slags kommentarer.

Kunne du ærligt talt ikke højne dit niveau lidt.
Kom i det mindste med et konstruktivt bud på hvordan klubben og en ny træner skulle agere, hvis ikke man skulle bruge eksisterende scouting data.

Vi er enige om, at klubben mangler 5-6 spillere (muligvis mere), for at kunne konkurrere om top 4 pladserne i PL, ikke?

Hvis man mangler 5-6 spillere, hvad ville dit bud så være for forløbet, hvis man først får en ny træner ind i juli, og det suverænt skulle være ham der udpegede spillerne (det er jo f.eks. ikke sådan man gør det i Barcelona, hvor man håndplukker en træner der passer til spillermaterialet)??

Skal han bare signe spillere, uden at sætte sig ind i den nuværende trup?
Skal han bare signe spillere, som ikke er scoutet grundigt?
Kan han på 1-1,5 måned signe så mange spillere, uden at have forhandlet med klubberne og snakket med agenter inden?

Kan ovenstående 3 præmisser (som jeg umiddelbart tænker var det du havde i hovedet) tænkes at være en del mere useriøst, end at fortsætte med forhandlinger om nogle af de spillere, man har indgående kendskab til gennem indgående scouting i denne sæson.

Alternativt vil du måske bare fortsætte med den nuværende trup + 1-2 signinger, og forvente et langt bedre resultat, så træneren kan implementere resten af sine planer 1 år senere (altså sådan som det har været tilfældet med Moyes i år)??

Det er nemt bare at råbe idiot (eller "fyr moyes" og "brug Kagawa").
Det er lidt sværere, men langt mere brugbart i en debat, at være konstruktiv.
Skrevet af Inferno
"Dråben kan også komme mod West Ham, City eller i næste runde af CL, hvis vi går videre."

Ja, det kan den da. MEN, det kunne jo også være, at klubben gør som under de tidligere managere og giver Moyes tid.
(eller mere tid om i vil).

Jeg ved ikke om det ligefrem er klubbens filosofi (at give manageren tid), men tidligere har man meldt ud at manageren vil få tid, og det har ikke bare været tomme ord.

Personligt tror jeg IKKE, at Moyes bliver fyret. Ikke nu, ikke efter et evt exit i chl og ikke til sommer. Med andre ord, så tror jeg han som minimum får starten på den nye sæson med, og det vil heller ikke overraske mig hvis han får hele næste sæson med.Vi får se.Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg ved ikke om det ligefrem er klubbens filosofi (at give manageren tid), men tidligere har man meldt ud at manageren vil få tid, og det har ikke bare været tomme ord.

Personligt tror jeg IKKE, at Moyes bliver fyret. Ikke nu, ikke efter et evt exit i chl og ikke til sommer. Med andre ord, så tror jeg han som minimum får starten på den nye sæson med, og det vil heller ikke overraske mig hvis han får hele næste sæson med.Vi får se.

Indtil for nylig ville jeg have været enig i den tanke. Og jeg tror da heller ikke han ryger før tidligst til sommer. Man vil ikke vinde noget ved at ansætte en midlertidigt, da der mildest talt ikke er mere at spille for, når vi ryger ud af CL.
Og du kan have ret i, at han får lov til at implementere sine transferplaner og starten af næste sæson, netop fordi der nu er lagt planer (må man da håbe) for hvilke spillere man vil hente, hvilket vil blive nulstillet ved ansættelsen af en ny træner.

Men på den anden side, tror jeg efterhånden ledelsen er ved at indse, at han kan have været det forkerte valg.
Og skal man skifte træner, skal det jo helst være i sommerpausen.

Det kan selvfølgelig være, at han får tid til sine planer, og man derfor vil vente med udskiftningen til efter næste sæson (måske med en midlertidig overgangsfigur, hvis det går helt galt i løbet af næste sæson).
I så fald må man jo håbe (hvis han ikke lykkes med sine planer), at de spillere han henter, kan bruges af hans efterfølger, så der derefter kun skal hentes nogle få nye spillere (i modsætning til det hold Fergie efterlod).
Skrevet af Psygnosis
Kunne du ærligt talt ikke højne dit niveau lidt.


Jeg har svært ved at dy mig når jeg læser så inkompetente forslag. Måske har jeg en dårlig hukommelse. Men mener det også var dig som forslog den ide med Ferguson skulle have haft transfervinduet med inden han smuttede. Desuden mener jeg netop sådanne udtalelser eller forslag er med til at falde i niveau når vi snakker almen viden omkring en fodboldklub. Så måske skulle du selv se lidt indad.

Kom i det mindste med et konstruktivt bud på hvordan klubben og en ny træner skulle agere, hvis ikke man skulle bruge eksisterende scouting data.


Jeg er sikker på de fleste top trænere, vil kunne se hvilke personligheder og profiler vil passe til en klub som United. Samt kommer det helt an på hvem man vælger, for derefter plukke de udvalgte spillere som netop passer til den spille filosofi træneren har.

F.eks Mourinho i Porto ville gerne have haft Drogba. Manden var for dyr til Porto´s budget. Året efter kom Mourinho til Chelsea og fik en kæmpe sum penge, og han købte netop Drogba. Du ser tusindevis af situationer hvor forskellige trænere har en lille bog om hvilke spillere de kunne tænke sig, til netop deres spillestil. Mourinho overtog et middelmådigt Chelsea mandskab og fik de penge han skulle bruge for at købe ind til hans stil. Samme situation vil være i United. At Moyes netop ikke gjorde det, viser jo netop at Moyes ikke kan tænke selv og agerede som en SAF V.2 uden held. For hvis Ferguson kunne vinde et mesterskab med dette hold. Jamen så kan jeg (red. Moyes jo også)

Vi er enige om, at klubben mangler 5-6 spillere (muligvis mere), for at kunne konkurrere om top 4 pladserne i PL, ikke?


Det bliver vel ca. det antal spillere vi skal have. Grundet pension + salg af andre spillere og generelt mangel på kvalitet i truppen.

Hvis man mangler 5-6 spillere, hvad ville dit bud så være for forløbet, hvis man først får en ny træner ind i juli, og det suverænt skulle være ham der udpegede spillerne (det er jo f.eks. ikke sådan man gør det i Barcelona, hvor man håndplukker en træner der passer til spillermaterialet)??


Vi er ikke Barcelona og har aldrig været det. Barcelona´s spiller med tiki taka, boldbesiddelse er alfa og omega for dem, de har spillet sådan siden Cruyff implanterede systemet helt ned til deres U-14 drenge. De ved lige præcis hvilke spillere som passer ind til deres system. Igen sætter du et stort spørgsmålstegn ved din viden omkring vores situation.

Alle andre klubber venter da netop og ser hvilken træner de får. For så derefter drøfte hvilke spillere vil passe godt ind til systemet og konceptet. Dernæst vil de være tilgængelige etc.

Skal han bare signe spillere, uden at sætte sig ind i den nuværende trup?
Skal han bare signe spillere, som ikke er scoutet grundigt?
Kan han på 1-1,5 måned signe så mange spillere, uden at have forhandlet med klubberne og snakket med agenter inden?


Hver træner har sin egen måde at håndtere sagen på. Nogle vi se tiden an. Andre som Mourinho, Pellegrini etc. sætter deres præg på holdet fra dag 1. Man har en ide om hvilke spillere passer til sit koncept. Hvor er der mangel på kvalitet og fornyning.

En klub som United skal have en top træner, hvis denne træner ikke engang kan se eller ved hvor lokummet brænder henne er han ikke den rigtige. Det med at scoute forstår jeg ikke helt hvad du hentyder til. Vi mangler kvalitet i vores trup pt. Og de fleste klassespillere kan man følge hver eneste uge, endda op til 2 kampe til tider. Hvis man skal ud og scoute hver eneste spiller virker man heller ikke komplet nok til jobbet. Den udvalgte træner har allerede en liste over spillere han godt kunne tænke sig at træne skal du se.

Kan ovenstående 3 præmisser (som jeg umiddelbart tænker var det du havde i hovedet) tænkes at være en del mere useriøst, end at fortsætte med forhandlinger om nogle af de spillere, man har indgående kendskab til gennem indgående scouting i denne sæson.


Tror min kommentar ovenover fyldestgøre det svar.

Alternativt vil du måske bare fortsætte med den nuværende trup + 1-2 signinger, og forvente et langt bedre resultat, så træneren kan implementere resten af sine planer 1 år senere (altså sådan som det har været tilfældet med Moyes i år)??


Nej jeg er skuffet over Moyes ageren på transfer markedet. Han tænker for meget over "hvad ville Ferguson have gjort" Hvis jeg var blevet ansat i United, var min første signing en midtbanegeneral. Siden Scholes har det været vores akilleshæl.

Der skal renses ud i truppen, og jeg forventer den nye træner er mere kompetent og innovativ end Moyes.

Det er nemt bare at råbe idiot (eller "fyr moyes" og "brug Kagawa").
Det er lidt sværere, men langt mere brugbart i en debat, at være konstruktiv.


Det er meget sjovt du netop kommentere på de to punkter. Jeg har debatteret Moyes. Jeg har debatteret Kagawa og mit syn på sagen. Hver gang jeg netop har ytret min mening og med en længerevarende forklaring på mit syn. Virker det til de fleste kritikere vælger at ignorere mig. Jeg kunne have valgt og råbe højlydt "HVAD SAGDE JEG!" men prøver at beherske mig. At du ikke gider bladre et par sider tilbage og se jeg faktisk har været konstruktiv og analyseret hvorfor jeg har de holdninger jeg har ang. Moyes, Kagawa, end bare at råbe "Fyr Moyes" "Brug Kagawa" kan ikke være mit problem.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Slettet(262004201905)
@Psygnosis:
Nøj, det bliver langt det her, men OK here goes:

Men mener det også var dig som forslog den ide med Ferguson skulle have haft transfervinduet med inden han smuttede.

Du tager helt fejl. Jeg foreslog, at Fergie og eller Gill havde arbejdet bag kulisserne og hjulpet de nye. Der er stor forskel.
Men uanset hvad, så var det en mindre note i et længere indlæg, og selv i den situation var du jo bare en lemming der faldt med på Coppells vogn i den sag.
I øvrigt begrundede du heller ikke dengang din holdning (eller den holdning du kopierede fra Coppell).


Jeg er sikker på de fleste top trænere, vil kunne se hvilke personligheder og profiler vil passe til en klub som United. Samt kommer det helt an på hvem man vælger, for derefter plukke de udvalgte spillere som netop passer til den spille filosofi træneren har.

Hehe, og her besvarede du så min mistanke. Man skal bare ansætte en træner, som hovedløst går ud og henter spillere, som de har været interesseret i i den position de har været i tidligere - uden nogen former for tanker på hvordan de falder ind i det nye hold de overtager. Du tror ikke der var en grund til, at Moyes gik hovedløst efter de største stjerner på fodboldhimlen i sommers. Det var spillere han ikke behøvede at scoute han gik efter.

Du ser tusindevis af situationer hvor forskellige trænere har en lille bog om hvilke spillere de kunne tænke sig, til netop deres spillestil. Mourinho overtog et middelmådigt Chelsea mandskab og fik de penge han skulle bruge for at købe ind til hans stil.

Tusindevis ligefrem?? - jeg har aldrig set en træner have en lille bog med spillere. Men jeg har da haft en shortlist da jeg selv spillede chanpionship manager, hvis det er dét du refererer til.
Mourinho brugte 2 transfervinduer på at opbygge et slagkraftigt hold, efter flere andre trænere før ham havde hentet en del rigtigt dygtige spillere. Han hentede mig bekendt ikke ret mange bærende spillere i første vindue. I hvert fald ikke 5-6 stykker.

Vi er ikke Barcelona og har aldrig været det. Barcelona´s...
Alle andre klubber venter da netop og ser hvilken træner de får. For så derefter drøfte hvilke spillere vil passe godt ind til systemet og konceptet. Dernæst vil de være tilgængelige etc.

Hvorfor er det du partout vil gøre et lille eksempel til et større emne??
Vi kunne nævne en del andre klubber. Real f.eks. har i lang tid gået efter de største navne uden at tænke på hvem træneren ville bruge. Og så har de ladet træneren købe nogle enkelte spillere ind selv, som passede ind i konceptet og sammen med de resterende spillere.
Det er absolut ikke unormalt i fodboldverdenen, at den sportslige ledelse udstikker den røde tråd, og finder en manager der passer ind, i stedet for at hyre en manager, der køber for flere mia. for så at blive fyret 5 måneder senere.

Nu forkorter jeg lige det næste ved at parafrasere lidt.
Jeg skrev: "
Skal han bare signe spillere, uden at sætte sig ind i den nuværende trup?
Skal han bare signe spillere, som ikke er scoutet grundigt?
Kan han på 1-1,5 måned signe så mange spillere, uden at have forhandlet med klubberne og snakket med agenter inden?
"
Du svarede noget i stil med: "Ja, det var sådan set det jeg tænkte mig"

Så du mener seriøst at enhver toptræner bare sådan out of his mind render rundt med 5-6 topkandidater til enhver plads til ethvert hold de måtte overtage (der er stor forskel på om man overtager Tottenham eller United - både mht. hvad der er brug for, og mht. hvad man har råd til og kan få fat i - så reelt set skal træneren på forhånd vide hvilke ca. 5-6 spillere på 11 pladser der kunne være interessante for Tottenham og hvilke 5-6 spillere på 11 pladser der kunne være interessante for United - ligeså for et hvilket som helst andet hold denne kunne tænke sig at træne), og at han vil kunne forhandle 5-6 spillere hjem på omkring 1-1,5 måned, og at scouting i fodboldens verden er dumt.
Og så skriver du at jeg er useriøs - lidt sjovt, eller måske bare sørgeligt.
annonce
0