Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Rio, Vidic, Evra og Carrick

Giggs og Scholes er jo heller ikke blevet skiftet ud endnu.
Men uanset hvad, så snakkes der om, at en del af pengene også kommer fra salg af egne spillere. Utroligt nok forlyder det, at Everton vil betale £15m for Cleverley.

Og når vi snakker om, at Moyes bare vil smide pengene væk, fordi han ikke har vist ret meget fremgang med det nuværende hold, er det jo ikke noget der er megt hold i.
Prøv at se på de spillere vi har været rygtet interesseret i, og se på hvilke en anden manager ikke ville kunne bruge på Uniteds hold:
Kroos, Gündogan (givet at han ikke er kronisk skadet), Shaw, Reus, Mangala. Bare for at nævne nogle af de største navne vi bliver kædet sammen med.

Det er vel efterhånden klart for alle, at vi har brug for mindst 2 centrale midtbanespillere, en midtstopper og en venstre back.

I øvrigt er der aldrig blevet nævnt 2 mia. Det højeste jeg har set var £200m, som mig bekendt ´kun´ er 1,8 mia. Heraf skulle omkring £50-100m angiveligt komme fra salg af overflødige spillere (Zaha, Cleverley, Anderson, Nani, Young, Kagawa, Hernandez, Büttner, Lindegaard, Bebe, Powell).
Personligt så jeg gerne man beholdt i hvert fald Zaha og Nani. Men oprydningen er jo selvfølgelig også betinget af, at Moyes bliver.
Skrevet af a-mg
Der kan ikke være tvivl om, at der skal købes relativt stort ind til sommer. Det er ikke udelukkende fordi det går dårligt, det er i høj grad også fordi vi af flere årsager vinker farvel til en lang række spillere til sommer. Skal vi læne og tilbage og håbe på, at spillere som Büttner kan udfylde de sko som bliver ledige til sommer?

Det virker til at I overser, at spillere som Carrick og van Persie formentlig ikke igen kommer til at spille så meget i én sæson, som tilfældet var i sidste sæson. Hvis der er hold i rygterne om at Kroos og Shaw er interesseret i et skifte til United, ville det være vanvittigt ikke at slå til. Der er vel heller ingen der siger, at der SKAL bruges 2 mia. kr., men nye spillere bliver der formentlig brug for.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Der sker godt nok meget de her dage.

Først lørdagens kamp:

- Der er spillemæssig fremgang. Siden de to smertelige nederlag til Everton og Newcastle i samme uge i november, har vi hentet 32 point ud af 51 mulige. Det er en gennemsnitlig høst omkring 1,8 point pr. kamp, og temmelig tæt på det snit Arsenal har haft for sæsonen. Nederlagene til Liverpool, City og Tottenham trækker selvfølgelig helt vildt ned på alle tænkelige parametre.

- Vi spiller bedre uden RvP. Rooney trives i rollen som den allerforreste, og endnu vigtigere virker Mata - og i weekenden også Kagawa - bedre med Rooney som station foran sig.

- Det flyvende banner var en skamplet for den gruppe af fans, der stod bag stuntet. Det kan slet ikke forsvares.

Og den generelle uro:

- Forlydenderne om Giggs og Moyes´ anstrengte forhold vil ikke rigtig dø, og noget tyder på, at der kan være noget om snakken. Det sidste går på, at både Phil Neville og Giggs føler sig ´marginaliserede´ som trænere. Det er for mig at se det suverænt mest alvorlige spørgsmåltegn, der er ved at blive rejst ved Moyes´ evner som træner, hvis det er korrekt.

Og endelig morgendagens kamp:

- Hvad jeg lige kan se, risikerer vi at stille med et totalt ramponeret forsvar. Rafael meldes tvivlsom, Evra er ude med karantæne, Evans og Smalling er ligeledes lige på vippen. Især Rafael er et kæmpe problem, da vi reelt set ikke har en afløser til backen. Samtidig vil Moyes sandsynligvis være fristet af at smide Jones op ved siden af Carrick for at forsøge at stresse Bayerns midtbane lidt, men det vil i så fald tvinge ham til at bruge Rio og Vidic bagved.

- Det gode ved de mange skader i forsvaret er til gengæld, at det tvinger Moyes ud i en offensiv tilgang. Arsenal viste på Emirates, at Bayern kan stresses med et hårdt pres. Jeg synes ikke, Bayern er frygtindgydende i deres midterforsvar. Dante og Boateng kan stresses, og hvis Rooney og Kagawa kan finde hinanden derinde omkring, bør der komme muligheder.

- Defensivt er vi afhængige af, at De Gea står en pragtkamp, at Jones præsterer en præstation a la den på Bernabeau sidste år, og at Büttner og Vicic/Rio spiller over evne.

Bolden er rund. Jeg har ingen forventninger udover et underholdende opgør.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Ferguson41
@Alsen

Der er vel mere bare resultatmæssig fremgang, og så alligevel ikke, for igennem hele sæsonen har vi været ret gode til at vinde over holdene udenfor top 9.

Kampene mod hold fra bund 11:
Swansea - United 1-4 0-2 = 6 point
United - Palace 2-0 2-0 = 6 point
United - WBA 1-2 3-0 = 3 point
Sunderland - United 1-2 = 3 point
United - Stoke 3-2 1-2 = 3 point
Fulham - United 1-3 2-2 = 4 point
Cardiff - United 2-2 0-2 = 4 point
Villa - United 0-3 1-4 = 6 point
United - West Ham 3-1 2-0 = 6 point
Hull - United 2-3 = 3 point
Norwich - United 0-1 = 3 point

19 kampe = 47 point

Derimod har hele sæsonen været elendig mod den øverste halvdel.

Kampene mod hold fra top 9:
United - Chelsea 0-0 1-3 = 1 point
Liverpool - United 1-0 3-0 = 0 point
City - United 4-1 3-0 = 0 point
United - Southampton 1-1 = 1 point
United - Arsenal 1-0 0-0 = 4 point
Tottenham - United 2-2 2-1 = 1 point
United - Everton 0-1 = 0 point
United - Newcastle 0-1 = 0 point

13 kampe = 7 point
Skrevet af Cabra
Noget nyt om de tvivlsomme forsvarspillere til aftens kamp?
Skrevet af Alsen_RedDevils
Rafael er definitivt ude, og det er Evra selvsagt også. Smalling skulle til gengæld vist være klar, hvilket kan give følgende konstellationer

Jones/Smalling på HB

Jones/Smalling/Rio CB

Vidic CB

Büttner VB

Vidic og Büttner skulle være sikre, så afhængig af Smallings form er de to andre pladser i spil
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Cabra
Tak.

Det bliver selvfølgelig op af bakke, det her. Rafael havde ellers en revanche til gode.

Mon Moyes spiller Giggs igen i aften.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Ferguson41:

Dine tal taler for sig selv, og hvis man skal tale om fremgang, fordrer det naturligvis sejre mod Everton, Newcastle og Saints. Vi har til gengæld været tæt på fremragende på udebane, så det lyder ikke så dumt, som det burde.

Jeg synes i øvrigt, det er lidt formildende at se, hvordan Spurs og Arsenal har fået tilsvarende ture i maskinen mod Chelsea, Liverpool og City. Mourinho, Rodgers og Pelligrini har om nogen vundet suverænt på de taktiske parametre i den her sæson, når det kommer til de indbyrdes opgør.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af howalt90
Hvis den oversigt over kampene passer er det faktisk ret imponerende. Mod de 11 nederste selvfølgelig..
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Cabra
De Gea, Jones, Ferdinand, Vidic, Büttner; Valencia, Carrick, Fellaini, Giggs, Welbeck; Rooney.
Skrevet af forza-mufc
Hvad skal kagawa gøre for at få en kamp mod de store?? Forsigtige Moyes slår til igen.. Av for en kamp.
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af No17
Det forstår jeg heller ikke. Kagawa plejede at spille gode kampe mod Bayern i hans Dortmund-tid.
\"Soldado makes me realise i wasn\'t that sh*t\" - Gary Lineker
Skrevet af Kratos
Hvad regnede folk ellers med? Vi bliver nød til at stille med 3 på midtbanen for at følge med Bayerns midtbane.

Den eneste chance vi får i aften for at score er på kontra og der er Welbeck of Valencia immervæk hurtigere end Kagawa.

Om det fungerer ved jeg så ikke, men jeg ville have stillet op på samme måde.

Edit:
Til gengæld så jeg lige vores midterforsvar. Av av av. Bayern får en fieldday med en afdanket Vidic og en saltstøtte som Rio dernede.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Mr. Spock
Mourinho, Rodgers og Pelligrini har om nogen vundet suverænt på de taktiske parametre i den her sæson, når det kommer til de indbyrdes opgør.


Jeg skal ikke tale for United, men for Arsenal ville det være falsk trøst at forklare afklapsningerne som taktiske nederlag, det var desværre bare klasseforskel.

Hvis ting går som de plejer når engelske hold møder Bayern, så får I en lektion i fodbold i aften og en uafgjort eller et hæderligt nederlag i Bayern. I må meget gerne bryde den tendens.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af No17
Plejer de engelske hold ikke at vinde i München?
\"Soldado makes me realise i wasn\'t that sh*t\" - Gary Lineker
Skrevet af Forza-Lålz
Ligegyldigt hvor godt Kagawa gør det, synes det umuligt at han får 2 kampe i streg under Moyes.. Bare endnu et argument for, at han ikke aner hvad han laver..
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Goikoetxea
Coventry, Leeds, Liverpool, Spurs, City, Forest har tabt der igennem de seneste 40år.
Wise Men Say...
Skrevet af Cabra
Dejligt at se Yorke og Cole i studiet på SKY og kommentere på aftens kamp. Hvor har de drenge dog givet os mange gode minder.
Skrevet af Kratos
Årh, den kendelse burde da have gået vores vej på hjemmebane :(.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af forza-mufc
Stak han ikke hovedet lidt for meget ned til at det bliver dømt. God start, bedre end forventet.
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
annonce
0