Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Pindsvine fodbold, når det er bedst (ej, når det er bedst scorer man selvfølgelig selv også).
Jeg ´hyldede´ Chelsea for deres indsats mod Barca, selvom størstedelen af fodboldverdenen mente det var justitsmord. De spillede på den eneste måde de kunne, hvis de ville have an chance for at vinde kampen, selvom det alligevel er lidt kedeligere, end at være et skabende/boldspillende hold.
Det er sådan vi spiller i aften. Med lidt held havde vi været foran med 1 eller 2 nu. Jeg tror stadig på, at Bayern tager den hjem over 2 kampe, og muligvis får hul på bylden i aften, men indtil videre kan jeg ikke invende noget mod vores spil - selvom vi har haft bolden i under 30% af tiden, har vi spillet langt bedre, end mod eksempalvis Olympiakos ude.
Skrevet af Toggle
Redondo
Jeg respekterer også fuldt ud at man kan skabe et hold med så meget bold besiddelse kamp efter kamp. Jeg synes bare at direkte fodbold efter omstillinger er meget federe og der er dortmund til dels hvad jeg er ude efter. Jeg er da også overbevist om at bayern ender mere som det gamle Barcelona jo længere tid guardiola er der. Den store præstation i aften er bare at premier leagues nr 7 et faldent storhold formår at give bayern en fodboldkamp.
LUHG
Skrevet af Slettet(202352200106)
Dortmund er også lidt ala Bayern München og Barcelona, men mange har fejlagtigt skrevet, at Dortmund spiller som Barcelona. Det gør de ikke. De har genpresset, men omstillings spillet er lige så vigtigt. Dortmund er heller ikke glade for at være meget i boldbesiddelse. Mainz spiller måske en form for defensiv fodbold. Det der er imponerende er, at man kan gå fra angreb og så ned i defensiven på ingen tid, og så danne de her "3" kæder, hvor hold som Dortmund, Bayern München og Schalke 04 har haft store problemer med at spille sig til muligheder i denne sæson.

Jeg foretrækker dog til en hver tid Dortmunds måde at spille fodbold på. Real Madrid er også ved at komme efter det under Ancelotti, og de spiller vel bedre fodbold end Dortmund i denne sæson. Det er selvfølgelig en anden diskussion.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Kratos
Vi skal vist være glade for at Pep ikke har læst hvor let de kan komme til indlæg og tænke "Hey, jeg har da Mandzukic siddende på bænken".
FCK og United siden \'92.
Skrevet af CFCHackney
Sådan!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Kratos
Hvem fanden havde set den der komme.. Genialt!
FCK og United siden \'92.
Skrevet af MILANMILAN
Haha, Vidiiiic! :-D
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Toggle
Jåaaaaaaaaaaaaaaaaa
LUHG
Skrevet af Slettet(202352200106)
Fuldt fortjent. Det kunne sgu være dejligt med lidt modvind til Bayern München. Gør dem til et galehus sådan, at Bundesligaen bare bliver lidt mere interessant næste sæson.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Kratos
Moyes er spot on i den her kamp. Selv hvis vi skulle ende med at tabe den 1-2 eller noget så er det godt klaret!
FCK og United siden \'92.
Skrevet af pryds
Ja Moyes kan vi ikke være så meget efter idag, han har set rigtigt indtil videre.
Skrevet af Toggle
Han har også været ude og brokke sig til 4.dommeren flere gange. Dejligt at se ham leve med og ikke bare sidde forstenet. Som jeg har sagt tidligere vinder vi CL kan jeg sagtens leve med en sekundær placering i premier league
LUHG
Skrevet af Liv'pool
Det ville være fucking sjovt hvis det holder hjem. Alene fordi fan af alle mulige ligaer havde så travlt med at skyde pl og i særdeleshed man utd ned. Det lød som om flere havde bekymringer om Bayerns målscore overhovedet kunne stå på stadionsdisplayet.
Må indrømme jeg hepper på jeres hold i aften
Skrevet af Toggle
Hvornår slipper vi for faillaini. Hold kæft hvor er han håbløs
LUHG
Skrevet af Kratos
#ThingsMoreUsefulThanFellaini på Twitter er satme sjov.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Forza-Lålz
Fellaini har været dybt elendig i den her kamp. Hvad fanden er han på banen for når han ikke engang kan vinde hovedstødsdueller mod Alaba ?
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Mr. Pink
Fellaini er mdd det spil ikke engang en sikker starter for AGF. Han taber sine dueller, er ugidelig og langsom
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af a-mg
Flott kamp i dag. Med lidt held kunne vi godt have taget en sejr. Returen bliver spændende. 1-1 er ok og det er bestemt en fordel, at Martinez og Schweini har karantæne. Desuden er Evra tilbage. Welbeck er et super våben i disse kampe, selvom han stadig mangler at gøre det færdigt. Jeg håber, at Jones får midtbanen i returen.
Skrevet af Ferguson41
Flot kamp af alle mand minus Fellaini, og Moyes lagde den helt rigtige taktik, der ikke var langt fra at vinde os kampen. Vi lavede en enkelt fejl defensivt i kampen, og den straffede Bayern som det verdensklassehold de er. Ærgerligt, men det kunne have været så meget værre ovenpå kampene mod Liverpool og City, som alt andet lige er dårligere hold end Bayern.

Vi ryger jo nok ud om en uges tid, men omvendt gav aftenens kamp mig da en tro på, at vi rent faktisk kan lave miraklet. Der skal dog en lignende indsats til som i aften, og så en lidt skarpere omstillingsfase.
Skrevet af pryds
Fuck om vi ryger ud onsdag, kampen i aften viser mig at holdet stadig har kvaliteter, og at de som Rooney udtalte at de står bag Moyes, noget mange måske er negative over men også noget der kan gøre at holdet vokser, spændende at se de næste par kampe i PL
annonce
0