Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ferguson41
@Toggle

Det er altså en dårlig undskyldning, hvis man skal have Ferguson til at stå på sidelinjen, for at gide at forsvare i en CL-kvartfinale. I sidste ende viser kampen i dag nok bare, at de begge er over the hill, med eller uden Ferguson.
Skrevet af sørenspiller
Moyes skal have tid. Han har fået en seksårig kontrakt, så at fyre ham efter en dårlig sæson med et gammelt, samt slidt spillermateriale er ikke den rigtige beslutning.

Der skal ryddes op, og så er United tilbage i toppen af europæisk fodbold.
Jeg sagde det først...
Fan af FCM. Sympatisør af Liverpool, Atletico Madrid, og Bayern München Jeg elsker SønderjyskE-genet. Vibor* og AGF rykker ned i 13/14 sæsonen \"Der er godt nok mange grunde til ikke at kunne lide dig.\" - bold.forside
Skrevet af Toggle
Klart at han skal have tid...nu har han fået et år og udgangspunktet er blevet mere og mere defensivt. Men okay det er jo også en måde at spille på.
LUHG
Skrevet af Ferguson41
@sørenspiller

"Sympatisør af Liverpool siden altid."

Jeg forstår udmærket hvorfor du gerne ser Moyes få mere tid, og allerhelst får lov at blive de næste 25 år.
Skrevet af Zaptech
At kritisere Moyes på baggrund af Bayern-kampene er da hul i hovedet. Havde spillerne ikke hvilet på laurbærrene lige efter Evras mål, havde det måske set anderledes ud.
At man ikke udnytter spilstoppet til at komme på plads, er utilgiveligt. Tre sekunder efter opgivningen har de spillet sig i dybden bag Jones, HVORDAN!?!?

Lige fra starten har jeg sagt, at Moyes skulle have to sæsoner og et samlet nederlag til Bayern ændrer ikke på det.
Skrevet af TimE
Tak for kampen Jungs, det blev sgu nogen vilde kampe! Synes uden tvivl at i faldt med ære, og med nogen marginaler kunne det snildt være endt anderledes.
Held og lykke med resten af sæsonen.
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af stern-des-südens
Tak for kampen.

Moyes viste i de to kampe mod Bayern at han er et taktisk geni. Jeg synes det er spillertruppen der er problemet hos United.
Pga. Moyes gav United, Bayern noget modstand.

Det United behøver er en Scholes/Keane type der kan samle holdet - Rooney er ikke god nok til dette.

Det ville være dumt bare at fyre Moyes
FC Bayern München - Mein herz bleibt an der Isar Fan siden Sensible Soccer: 92/93 edition!!
Skrevet af Kemkem
Der er godt nok gået mode i at kritisere Moyes og kræve ham fyret, når det er noget af det første, der bliver skrevet efter to forholdsvis gode kampe mod verdens bedste klubhold.

Ingen tvivl om, at Moyes første sæson i klubben ikke har været acceptabel. Men giv nu manden tid! I kan ikke sammenligne situationen med andre klubber, der har fået ny træner. Moyes har taget over efter en institution i både engelsk og europæisk fodbold. Ferguson var manager i 25 år. Han har skabt det United er i dag, og det erstatter du ikke bare lige på 1 år.

Både Mourinho og Pellegrini har haft meget lettere arbejdsbetingelser. Moyes har påtaget sig verdens sværeste opgave - at afløse en af historiens største managers.

Dertil vil jeg gerne kritisere Ferguson for at tænke alt for kortsigtet i de sidste par sæsoner. Bl.a. har den centrale midtbane jo råbt på forstærkninger de sidste 2-3 år.
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af Mr. Spock
Beklager jeg er skuffet over at tabe en kamp og jeg mener og har ment hele sæsonen at vi bør kunne spille op med de allerbedste.


Så beder du da om at blive skuffet. Lige nu er det kun Chelsea og City af de engelske hold der kan "spille op med de allerbedste". Der bør være rigeligt med Anti-Moyes skyts at tage af til at man behøver bruge et forudsigeligt og ganske hæderligt exit til verdens bedste hold.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Slettet(262004201905)
Moyes viste i de to kampe mod Bayern at han er et taktisk geni.

Arhh, taktisk geni ligefrem?? Mourinho vil spille på nogenlunde samme måde, hvis Bayern støder ind i Chelsea i næste runde, og Simeone vil heller ikke lade Atletico komme bragende, hvis det bliver dem.

Grunden til, at vi er mange der gerne ser Moyes fyret, er at selvom der er offensive kvaliteter i truppen, har spillet været ideløst i alt for mange kampe i denne sæson, og der har ikke været spor af forbedringer på den front. Dette har været både imod tophold og mod mindre gode hold, og der er bare trænere derude, som har vist de vil meget mere bold, end Moyes.
Læg dertil, at han ikke formår at få United til bare at kæmpe med om top 4 placeringerne, mens et meget mindre hold som Everton nu muligvis kvalificerer sig til CL.
2 gode kampe mod Bayern får os jo ikke til at ændre mening omkring Moyes. I de fleste andre topklubber var han nok allerede røget.
Jeg synes det er fint man har givet ham tid, da man som regel ikke rigtigt kan hente toptrænere i midten af sæsonen alligevel, og 6 måneder er for lidt tid for en ny træner.
Men af samme grund bør han blive udskiftet til sommer, da vi ellers vil skulle vente 1 år med at udskifte ham, når han har fået indkøbt spillere til muligvis at kæmpe med om top 4 placeringerne, men sandsynligvis ikke kommer til at spille den slags bold, som United fans forventer (og som vi også var skuffede over, at Ferguson ikke kunne levere i sine sidste år).
Skrevet af Coppell
http://www.youtube.com/w…oHhgllqSKro

Det virker som et passende tidspunkt at sige tak for kampen her på bold.dk. Jeg gør hermed min lille ferie på bold.dk permanent. Takken går til alle United-fans uden undtagelse. Inklusive - eller måske endda især - et par stykker jeg kom lidt i clinch med til sidst. Også tak til andre gode fans på sitet, især nogle Arsenal-fans, som jeg har haft en svaghed for.

Jeg har altid holdt af det mundheld, der går nogenlunde sådan "man skal huske at skride før man bliver det sure gamle røvhul". Måske kan jeg lige nå det.

Det er ikke et tegn på, at en medløberfan stikker af. Som nogen måske vil vide er jeg gammel nok til at have oplevet 80´ernes United. Og denne sæson er nok den, hvor jeg har set allerflest United-kampe, God help me. Men jeg stikker af fra bold.dk.

Er Moyes den rigtige mand? Tiden vil vise det. Jeg tror det ikke. Men han har nok købt sig lidt tid med et par overbevisende sejre over bundhold, Matas tegn på forår og et hæderligt - men heller ikke mere - exit mod Bayern.

Pas godt på hinanden... No, fuck it. Skide være med jer :-) Pas godt på United.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Emilkirk
En smiley! Så står verden da ikke længere.
Tak for alt, selvom jeg som regl blot holder mig til at observere.
God tur
Skrevet af Alsen_RedDevils
Og selv tak til dig, Coppell. Jeg har personligt været glad for dit bidrag i tråden, også selvom vi var uenige til sidst. Det har aldrig været personligt. Du er selvskreven til vores virtuelle Hall of Fame, der foreløbig tæller NTD, Kongen og Razz. Alt godt.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af uden_benskinner
coppell,

trist med dit farvel. du har altid været én af de mest interessante at læse i denne tråd - altid med et højt og sagligt bundniveau. du vil blive savnet.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Alsen_RedDevils
Overordnet om de to kampe mener jeg ikke, at de hverken sætter Moyes frem eller tilbage. Moyes fortjener kredit for det taktiske et langt stykke af vejen, men det hører også med til historien, at vi mødte et Bayern-hold, der er set stærkere hele sæsonen, og at vi aldrig fik slået kapital af de to føringer, vi fik i kampene. I gårsdagens kamp mener jeg, at Moyes tager et helt uforståeligt valg, da han smider Chicharito på banen i stedet for Fletcher. På det tidspunkt resterede der godt og vel 20 minutter, og jeg mener, det var vigtigere at holde Bayern fra fadet indtil det 80 minut, hvorefter man kunne satse de sidste 10. Moyes sætter Chicha ind på et tidspunkt, hvor vi tydeligvis er rystede, og ved Robbens mål manglede der netop opbakning fra den centrale midtbane.


\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af TimE
Så.. Han får høvl når han IKKE idetmindste prøver på at tage chancen og få scoret, og han får høvl når han gør..?

Nemt har han det sgu ikke.
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Ferguson41
Problemet med at tage en midtbanespiller ud for en angriber med 20 minutter igen er, at det ødelægger holdets grundform, og når modstanderen ikke bare har tænkt sig at parkere bussen, så er der en god chance for, at de skaber chancer den anden vej, og potentielt lukker og slukker endegyldigt.

Jeg tror også vi havde stået bedre, hvis vi bare havde lukket af for Bayern frem til det 80. minut, og så havde satset, og her ville jeg måske nok hellere have taget en forsvarsspiller ud fremfor en midtbanespiller.

Jeg vil også sige, at vi nok fik scoret for tidligt, hvis man skal gå helt ned i detaljen, for nøjagtig som på Old Trafford havde Bayern alt for lang tid, til at komme tilbage. Man kan naturligvis ikke planlægge, hvornår man skal scorer, men jeg tror vi havde haft den største chance for overraskelsen/sensationen i går, hvis det havde stået 0-0 indtil det 80. minut. Så kunne Bayern i teorien være blevet lidt nervøse, og havde vi så slået til med under 10 minutter igen, så kunne chokket måske i højere grad have sat sig i dem, end det var tilfældet i går. Dog må vi naturligvis aldrig lukke dem direkte tilbage, kun 22 sekunder efter de gav op, det er uacceptabelt på så højt niveau, men desværre klassisk for denne helt igennem elendige sæson.
Skrevet af Alsen_RedDevils
TimE, nu er der nuancer, og som kampen forløb var det selvmord at tage en midtbanespiller ud på et tidspunkt, hvor vi i forvejen havde mistet grebet over kampen. I sidste ende handler det om, hvordan man bedst muligt iscenesætter sin egen chance, og 20 minutter (+ tillæg) er lang tid, hvorfor det i første omgang handlede om at komme undgå, at kampen blev lukket.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af sørenspiller
@sørenspiller

"Sympatisør af Liverpool siden altid."

Jeg forstår udmærket hvorfor du gerne ser Moyes få mere tid, og allerhelst får lov at blive de næste 25 år.Jeg sympatiserer med Liverpool, men jeg hader ikke Manchester United.

Fan af FCM. Sympatisør af Liverpool, Atletico Madrid, og Bayern München Jeg elsker SønderjyskE-genet. Vibor* og AGF rykker ned i 13/14 sæsonen \"Der er godt nok mange grunde til ikke at kunne lide dig.\" - bold.forside
Skrevet af Mr. Pink
Coppell? Det kan du ikke gøre mod os. Først Kongen så Razz og nu dig? Men det er forståeligt. Tak fordi du altid har holdt højt niveau samt haft en svaghed for transferrygter. Ha det godt og pas på dig selv. Når det kommer til alt, er det jo bare fodbold...eller. Håber du en dag genopstår. Mange hilsner
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
annonce
0