Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af andib
@Coppell

Jeg bliver altid trist, når en af de gamle går på pension. Hverken Man Utd eller Man Utd-tråden er hvad den var for år tilbage.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af a-mg
@Crazy

Jeg er enig med dig på de fleste punkter, men det er væsentligt at man har en afløser klar hvis man vil fyre Moyes. Jeg tænker ikke kun på et stort navn. Der er efterhånden blevet namedroppet nok her i tråden. Hvis man bare trykker på aftrækkeren for at slippe af med Moyes og ikke har en plan klar, kan historien i værste fald gentage sig. Klopp, som du selv nævner, ser jeg som den ideelle afløser. Han kan bygge noget op. Trænere som van Gaal er jeg mere skeptisk overfor.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ja, jeg er efterhånden også blevet lidt loren ved van Gaal. Han vil være bedre end Moyes, men han er imo ikke fremtiden. En løsning med ham i føresædet og Frank de Boer ved siden af i en periode, hvorefter de Boer kunne tage over er blevet nævnt i pressen tidligere. Den mulighed tiltaler mig langt mere, end van Gaal alene.

Af umiddelbare navne tænker jeg de mest oplagte (ift. spillestil og alder, uden skelen til om de er muligheder eller ej - dog har jeg udeladt de helt umulige):

- Klopp (han er det oplagte valg lige nu - vi har været inde på de fleste af hans forcer her i tråden)

- Martinez (Han har en sjov tilgang til spillet, og har vist, at han kan få hold til at spille godt for få midler - lidt i stil med Klopp, hvis man vil lave en sammenligning)

- Frank de Boer (up and comming træner, med hollandske titler, og hollandsk spillestil på CV´et - et interessant men satset valg)

- (lidt som outsider, også fordi jeg så ham nævnt som en af de potentielle afløsere et sted) Michael Laudrup (jeg ved godt, at mange danskere har lidt jantelov mht. ham, og jeg ved godt, at han har rodet sig ud i noget rod med ledelsen i flere af de klubber han har trænet. Men hans fodboldfilosofi er god/offensiv, og han plejer at ramme rigtigt på transfermarkedet med størstedelen af hans handler og så har han altså også formået at få mindre gode hold til at gøre det rigtigt godt). Han har også nogle pokaler på CV´et, omend en engelsk ligacup, 1 dansk titel og 2 danske pokaltitler, samt en finale i copa del rey og kvartfinalen i UEFA cup´en med Getafe ikke er helt det samme som de andre har formået).
Skrevet af Steve Highway-61
Tror fejlen ligger mere i holdet - som jeg aldrig fattede Alex F fik op på det niveau, men det er jo ligegyldigt. Nu hvor der er et par år til næste CL for klubben, og flere profiler vel snart stopper - måske kan man heller ikke holde på Van Persie - er tiden til at bygge et nyt hold op omkring resterne. Om man kan fastholde en position som tophold er ikke helt oplagt.

Angående Bay M-kampen havde tyskerne bare et ekstra gear, da det skulle afgøres. Det synes jeg var ret klart.

Lidt trist at folk smutter herindefra ... fodbold er faktisk sjovest når ens hold ikke kæmper med om titler ... det andet er for opslidende i længden ...
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Ferguson41
@Steve Highway-61

Liverpools hold er heller ikke fantastisk godt på papiret, men Rodgers får det maksimale ud af det, som en dygtig manager gør, og det var også det Ferguson gjorde. Skulle man finde en PL-vinder baseret på truppernes styrke burde City helt sikkert vinde, og selvom de stadig er favorit, så har de jo to svære udekampe på Merseyside, der kan tippe den i Liverpools retning.

Ang. nye managers er jeg heller ikke den store fan af Van Gaal, og heller ikke De Boer. Jeg kan ikke se hvad De Boer har gjort, der er så vanvittigt imponerende, for det er altså ikke imponerende at vinde Æresdivisionen med Ajax i de her år, hvor PSV slet ikke har samme niveau som tidligere, og Feyenoord er trods forbedring, heller ikke på samme niveau, som da de vandt UEFA Cuppen i sin tid. Ajax har de senere år bare skulle holde klubber som AZ, Twente og Vitesse bag sig, for at blive mestre, og det skal de naturligvis kunne.

Skal man vurderer De Boers evner, skal man gøre det udfra europæiske resultater, og her er der ingen nævneværdige resultater, udover sejren mod Barcelona i efteråret, og så da de slog os på Old Trafford i en kamp, hvor vi tydeligvis bare skulle have trillet den færdig, efter en 2-0 sejr i Amsterdam. Årets Europa-exit mod Salzburg var heller ikke ret køn med 1-6 sammenlagt, og Ajax har generelt fået flere lussinger europæisk der kan indikerer, at De Boer ikke er den skarpeste taktisk.
Skrevet af Kroesus
Hvad med Bilbaos træner? Han spiller en god blanding af smart og offensiv fodboæd og hans arbejde med talenter er beundringsværdigt.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Steve Highway-61
Ferguson41,

Man kan heller ikke rigtigt sige at Liverpools træner har fået noget ud holdet endnu.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af JuveFella
Man kan heller ikke rigtigt sige at Liverpools træner har fået noget ud holdet endnu.


Ironisk? Han har da netop løftet dem til en top 4 placering i år, og får det bedste ud af de fleste spillere, samt virker ganske habil taktisk. Defensivt har de haft der mangler jovist, men så længe man har så skarpe offensive kræfter, er det sekundært, men defensiven skal vel nok blive rettet op på, så længe man kan holde fast i deres nuværende offensive spillere, og hvorfor skulle man ikke det når man ryger med hvor det sjovt, nemlig CL.

Edit . Beklager United fans at snakken faldt på Liverpool herinde.
Skrevet af uden_benskinner
nu hvor snakken går på nye, potentielle trænere, så kan det faktisk undre lidt, at der ikke er flere man. utd. stjernespillere fra good old times der i mellemtiden er blevet trænere - og af samme årsag aspirerer til en lang tjans i klubben.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Uden benskinner
Hvad er mange? Der er bruce, hughes, robson, giggs (mangler vist bare det sidste af pro licens) solskjær, Neville, keane...

Er der nogen der har hørt at vi har skrevet med shaw for 27mio twitter.com/RedIssue/status/452903495302414336
LUHG
Skrevet af Ferguson41
Skrevet af DanishBhoy
@Kroesus

Ernesto Valverde er manager i Bilbao nu, men mon ikke det er Marcelo Bielsa du mener? han skulle være milimeter fra at skrive under med Marseille
Is it cold in his shadow?
Skrevet af FalconLFC
Jeg kan ikke forstå, at I gider bruge tid og energi på at spekulere i nye manageremner. Hvis Moyes skulle være fyret var det sket for længst, han må nyde næsten ubegrænset tillid på direktionsgangene. Indse at I kommer til at hænge på manden i en rum tid og accepter, at det sandsynligvis kommer til at tage tid, inden United måske kommer til at være med helt i top igen, uanset de økonomiske midler der stilles til rådighed for Moyes.

Jeg tror personligt stadig ikke, at Moyes er manden der kan gøre det, men jeg kan jo tage fejl. Dog intet der tyder på det pt.
Skrevet af Ferguson41
@FalconLFC

Du snakker udfra hvad du håber, ikke hvad du tror/frygter. ;-)
Skrevet af forza-mufc
Jeg håber at de sidste par kampe har vist Moyes, at han godt kan stole på kagawa, og at han sagtens kan levere en godkendt præstation. At have kagawa som backup til Mata på 10´er pladsen er luksus. Rooney skal bare forblive forreste angriber, så må VP skippes afsted til sommer..
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af Mr. Pink
http://www.bold.dk/nyt/S…hester-City

Hvad med ham? For meget skadet, eller?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Steve Highway-61
Juvefella

Jo men da ikke noget der minder om Alex F i en sådan grad at man kan sige at man ikke forstår hvordan han kunne få det ud af holdet ... If you know what I mean ...
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af a-mg
Det kan sagtens være en fornuftig beslutning at sælge RvP til sommer. De seneste kampe har spillemæssigt været blandt sæsonens bedste, hvilket blandt andet skyldes, at Mata og Kagawa har fået lov til at spille i rummet mellem modstanderens kæder.


@Crazy
Jeg tror simpelhen ikke på Laudrup. Han har for mig at se, ikke vist noget der gør ham fortjent til at blive sat i forbindelse med jobbet i United. Han ville være en kæmpe lottokupon.
Skrevet af forza-mufc
@a-mg netop, det virker til at Rooney og Rvp slet ikke fungerer sammen i en opstilling med kreative spillere. Rvp er 30, er begyndt at blive meget skadet igen, og så har Rooney lige forlænget sin kontrakt. Men hvis Rvp skippes afsted, hvem kunne hentes i stedet? Der er snak om cavani, men efter senere tids udtalelser, efterfulgt af ringe præstation, virker han som en type der har det med at smide legetøjet ud af barnevognen hvis han ikke får sin vilje
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af a-mg
Selv uden RvP er vi relativt stærkt besat på de to forreste pladser. Derfor mener jeg ikke nødvendigvis, at man bør hente en angriber, selv hvis RvP sælges. Der vil i højere grad være behov for forstærkninger i de øvrige kæder.
annonce
0