Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ferguson41
Vi skal jo i hvert fald selv tilbage i top 4, og allerhelst spille med om mesterskabet i næste sæson, men man har jo sin tvivl med Moyes som manager. Det ville chokerer mig helt vildt, hvis vi om 12 måneder, med Moyes som manager, ligger i top 3 med gode muligheder for mesterskabet.
Skrevet af a-mg
Det vil uden tvivl koste Liverpool mange kræfter, at skulle spille CL næste sæson. Deres trup er ikke ret bred, og jeg er bestemt enig i, at flere af deres spillere nærmest spiller over evne. Man bør dog huske på at flere er disse er unge spillere, som blot kan være ved at forløse deres potentiale.

Selvom jeg faktisk tror på Liverpool i år, vil jeg stadig mene, at Chelsea og City er klare favoritter til titlen i næste sæson. Der er dog ingen tvivl om, at pladserne i top4 ikke er billigt til salg.
Skrevet af stolpesten
Det vil uden tvivl koste Liverpool mange kræfter, at skulle spille CL næste sæson. Deres trup er ikke ret bred


Ingen tvivl om at Liverpool formentlig har spillet over evne i 2014 og kørt på en bølge, meeeeeeeen tror du ikke de forstærker sig til næste sæson :)
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Kroesus
Det der taler for Liverpool er, at det spil de leverer i øjeblikket, startede de på for over et år siden.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Goikoetxea
Ligemeget om det er over et år siden, det er stadigvæk over evne.

Christ.
Wise Men Say...
Skrevet af Ferguson41
Moyes’ 50 failings in 50 games: http://www.unitedrant.co…n-50-games/
Skrevet af Toggle
Ja, der er ikke så meget at være uenig i. Synes dog der mangler en vigtig ting. Hans taktiske snilde under kampene og her mener jeg ikke kun indskiftninger, men sådan generelt. Vi har en plan a - indlæg indlæg indlæg...men mangler plan b, c, d osv. Og plan a skal slet ikke være plan a.
Derudover er den største fejl nok hans defensive tilgang til det hele - og så sejler vores forsvar alligevel i stort set alle kampe. Lige umiddelbart to store fejl jeg synes der mangler på den liste.
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
lige en hurtigt rundspørge herinde: hvad gør mest ondt på jer:

1) at se liverpool løbe med mesterskabet
2) at se manchester city ditto..?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Kroesus
Liverpool ville være det værste.

From worst to least:
Liverpool
Manchester City
Chelsea
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Toggle
Enig med kroesus. For det første fordi liverpool henter ind på vores forspring. For det andet fordi min bror er glødende liverpoolsupporter og det bliver ulideligt at høre på det næste år. For det tredje fordi de har en del usympatiske spillere. Men ellers bliver mit svar lidt som gary nevilles : at det er lidt ligesom at skulle vælge mellem to fremmede mænd der skal knalde ens kone.
LUHG
Skrevet af Kroesus
Læg dertil at Liverpool ikke har vundet Premier League i dens nuværende form.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Zaptech
Jeg mærkede efter dybt inde i hjertet og det viste sig, at jeg ikke under dem andet end yderligere 25 års skuffelser. Tanken om Stevie G med pokalen gør fysisk ondt.
Skrevet af Slettet(262004201905)
I only root for two teams, Manchester United and whoever plays Liverpool.

(passer ikke helt - i DK er det Brøndby og hvemend der spiller mod FCK)
Skrevet af Ferguson41
Tænk tilbage på da:

- Chelsea vandt mesterskaberne i 2005, 2006 og 2010
- City vandt mesterskabet i 2012
- Da Liverpool vandt CL i 2005

Hvad var mest brækfremkaldende?

Personligt husker jeg stadig med gru tilbage på den CL-finale i 2005, og dagene derefter, ja faktisk det næste lange stykke tid efterfølgende. Det var et mareridt af selvforherligelse fra Liverpools fans, mange af dem folk som lige pludselig sprang ud af skabet, og skulle fortælle mig, at det var nu var 5 times in Istanbul, og at alle, og specielt United, nu var i deres shadow.

Jeg glemmer aldrig da O´Shea scorede i overtiden på Anfield i marts 2007, og bragte os på vej mod det mesterskab, som Liverpools fans inden sæsonen selv havde udset sig, mens vi jo slet slet ikke var gode nok, vi var færdige, Ferguson var færdig osv., men gu var vi ej.

Jeg kan godt anerkende, at Liverpool som klub er mere ægte end Chelsea og City, men inderste inde hader jeg bare Liverpool, og tanken om Stevie Me der løfter PL-trofæet er ikke til at holde ud. De MÅ ikke vinde, og jeg bliver helt sikkert rent boy for en dag om et par uger, når Mourinho forhåbentlig hiver endnu et taktisk mesterværk opad hatten, vinder på Anfield, og kører titlen hjem. Omvendt tager jeg gerne et scenarie, hvor Liverpool fører PL inden sidste spilledag, hvorefter de kvajer sig mod Newcastle, og smider mesterskabet. De tårer der vil løbe nedad kinderne på størstedelen af Anfields tilskuere i det tilfælde, vil være et lille plaster på såret efter denne mareridtssæson. Når United ikke kan vinde, så skal Liverpool i hvert fald heller ikke.
Skrevet af Steve Highway-61
F,

Gang den følelse med 13, så ved du hvordan vi har haft det siden 1990 :-)
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Forza-Lålz
@ Fergurson

Fremragende læsning der jo meget godt opsummerer og samler al den frustration, som man har bygget op som sæsonen er skredet frem.

Der er måske lige 1-2 punkter jeg ikke er enige i, men det er stadigt skræmmende så mange fejltagelser den mand har lavet
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Mr. Pink
"Tænk tilbage på da:

- Chelsea vandt mesterskaberne i 2005, 2006 og 2010
- City vandt mesterskabet i 2012
- Da Liverpool vandt CL i 2005

Hvad var mest brækfremkaldende?"

Ha ha. Ret godt ramt. Måske er det værre, fordi der bare er så mange Liverpool-fans, som kan være virkelig irriterende. (Især tilbage i 05 hvor de ellers havde fået klø af Milan, som så valgte at slappe af)

Når det er sagt, så under jeg faktisk S.G at stå med en PL-pokal. Han er en fantastisk spiller, der fortjener det. Om det så opvejer, at jeg skal høre på alle de Liverpool-fans i et år, det må tiden vise, men lad nu bare The Special One vinde igen. Så er der underholdning
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af GN2
Forstår slet ikke, at det kan stilles til diskussion hvilke af de opstillede onder der er værst.

Et mesterskab til Chelsea vil selvfølgelig være det mest belejlige, men står valget mellem City og Liverpool kan der ikke herske tvivl. City er med tre mesterskaber ikke andet end en historisk fodnote i liga-sammenhæng, og det vil ikke rykke ved det store hvis de fik et fjerde til samlingen. Derimod vil der være en næsten ubærlig tragikomik i, at Liverpool skulle ende deres mesterskabstørke i sæsonen efter SAF´s pension. En tragikomik der blot forstærkes af, at vi lige nu ligger til at slutte på, og maksimalt tangere, den værste ligaplacering i denne 24-årige(!) periode.

Joken der florerede i sommers efter Thatchers død og Fergies pension om en scouser med en magisk lampe og tre ønsker, synes alt for virkelig lige nu.
20
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der er da ellers gang i Klopp rygter i dag.

Sun beretter, at han er Tottenhams førstevalg, og at de vil betale £20m for at købe ham fri af Dortmund.

Daily Mirror skriver, at Uniteds førstevalg til en mulig afløser for Moyes er Klopp. Der står dog også "if they decide the gamble on David Moyes cannot go on."
Efter sigende skulle de også allerede have været i kontakt med van Gaal.

Og spanske Sport skriver, at Barcelona har udset Klopp som afløseren for Tata Martino. Denne skulle afhænge lidt af, om Barca vinder Copa del Ray i morgen eller ej.
Skrevet af Ferguson41
Det ville være et plaster på sæsonens sår, hvis Klopp blev offentliggjort som ny manager, men kender jeg den her forbandede fodboldverden ret, så ender han naturligvis i den forpulede catalanske højborg, mens vi fortsætter ufortrødent med The Chosen One.
annonce
0