Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pryds
Målet viser jo at vi mangler to til den centrale midt, gletscher og Carrick tosser rundt ved målet.
Skrevet af SotD
Baseret på kampen i dag er der ikke meget ændret i forhold til under Moyes. Det er måske ikke så nemt, at vinde med United som mange gør det til. At Sir Alex har formået det fortæller nok mere om hans kvaliteter, end de andres mangler.
Silkeborg IF
Skrevet af Cabra
Baseret på kampen i dag er der ikke meget ændret i forhold til under Moyes

Det er jeg enig i. Den store forskel mod Norwich var viljen og energien, fordi spillemæssig var det heller ikke en stor fornøjelse, men i dag er vi tilbage til, hvad der ligner en umotiveret flok spillere.
Skrevet af Ferguson41
Giggs er som ventet heller ikke god nok, men heldigvis er Van Gaal klar rundt om hjørnet. Det er dejligt, at den her lortesæson er slut om otte dage, så kan vi forhåbentlig starte på en frisk under en kompentent manager, der har mere at byde på end spil udover kanterne.
Skrevet af Cabra
Det er hans anden kamp? Det er jo en urimelig baggrund at vurdere ham på. Men derfor bør vi heller ikke tage chancen, hans tid kan komme senere, lige nu skal vi træffe de sikre valg. Det er nok også meget sundt at han kunne blive træner for et hold af spillere, hvor han er tæt knyttet med en del af dem.
Skrevet af SotD
I har sikkert snakket om det, men de nævnte på 3+, at Pep Guardiola også var en mulighed fordi han ikke var tilfreds i Bayern (eller de ikke var tilfreds med ham).

Hvem vil I helst have? Hvis man altså havde den frihed. Personligt mener jeg at van Gaal er klart bedre til et hold som United. Det dur ikke i England at spille bolden rundt i cirkler. De få kampe hvor Liverpool har forsøgt det, er det gået helt galt. Når der spilles direkte og hurtigt, og god teknisk bold er der masser at komme efter, men det andet bliver slået i stykker på et helt andet niveau end i stort set alle andre ligaer - Er mit indtryk.
Silkeborg IF
Skrevet af Ferguson41
Det er ikke det at vi er bagude der er problemet, men at spillet fortsat er langsomt og idéløst. Nye managers kan altså godt komme ind, og allerede fra start få et hold til at spille godt, men det har ikke været tilfældet. Mod Norwich var vi jo heller ikke forrygende, før efter vi var kommet på 2-0, og indtil 1-0 havde spillet været ligeså ringe som under Moyes.
Skrevet af andib
Måske det bare er nye spillere, der skal ind?

Svært at vurdere Giggs ud fra 2 kampe, selvom jeg da godt forstår hvorfor man foretrækker Van Gaal fremfor Giggs i første omgang.

Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Ferguson41
@SotD

Guardiolas spillestil er for langsom efter min smag, men det kan også være problemet med Van Gaal. Jeg savner et United-hold med fart og tempo, både når vi skal nedbryde modstanderen, men også når vi har muligheden for en omstilling.
Skrevet af frederikv11
United fan eller ej... Det er imponerende hvad Sunderland har gang i.
Hvorfor ik?
Skrevet af Cheech
L. Haahr, du har jo ikke spillet en krone på kampen.

https://www.facebook.com…e=3&theater

Det er dig, ikke? Kom ikke og bild mig ind, at en mand, der ser sådan ud, har lært at udfylde en tipskupon, endsige at tørre sig selv efter toiletbesøg. Du får Simon Makienok til at se distingveret ud.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Blastino
@Cheech

LOL!
The Gunners
Skrevet af pryds
Cheech

God humor, dejligt lige at få et grin imens kampen kører i baggrunden.
Skrevet af Ferguson41
Første hjemmebanenederlag til Sunderland siden 1968. Så fik vi også den noteret.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror nu godt Guardiola kunne få holdet på ret kurs og bygget noget op. Men det bliver ikke aktuelt i denne omgang - Bayern fyrer ham ikke efter en sæson hvor de har vundet bundesligaen med flest points nogensinde, og de nåede semifinalen i CL og er i pokalfinalen. Ellers ville de jo skulle fyre deres træner hver sæson, bortset fra når de tager the treble, hvor de så alligevel skiftede Heynkes ud.

Men jeg er personligt ikke vildt begejstret for Tiki Taka, da jeg synes det bliver kedeligt at se på, så personligt håber jeg på en anden træner. Og det vil ikke være skidt med en van Gaal der kan bygge noget op, som en anden kan føre videre.
Skrevet af Stodderkongen
Tiki taka er vel, trods alt, ikke værre end det lort i skal se på hver weekend for tiden?
http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2011/03/x610.jpg
Skrevet af Kroesus
Tiki-taka er værre end det lort vi ser nu. Det er søvndyssende og uengagerende og det ville for mig være den største katastrofe hvis vi begyndte at spille sådan (ikke at vi har spillerne alligevel). Jeg ville ikke tænde for kampe hvis det blev vores spilsystem.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Ferguson41
Der er intet der er værre end det vi så mod Sunderland, heller ikke tiki-taka under Guardiola, da det trods alt vinder langt mere end det taber. Det vi så i dag, og har set i store dele af sæsonen, er bunden af bunden indenfor fodboldtaktik.
Skrevet af uden_benskinner
fuck nej. man utd skal ikke have tiki-taka designet af ham perfektionisten fra barca og bayern - så hellere giggs og beckham fire sæsoner i streg.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Fandme hellere se på det lort her end tikitaka. Helt ærligt...giggs har haft ansvaret i under to uger, spillerne er mentalt flade...de fleste er gået på sommerferie eller taget til vm hvorfor man ikke satser helhjertet på noget da man risikerer at blive skadet. United havde ikke ligeså meget at spille for som sunderland så der er klart en motivation til forskel. Synes ikke det er fair at vurdere giggs managerevner ud fra disse fire kampe. Når det så er sagt så håber jeg på at vi signer et stort managernavn de næste to år for at lave noget forarbejde og så køre giggs i stilling til at overtage. Ja har været ude og argumentere for at vi burde beholde giggs og det mener jeg faktisk også stadig kunne være en løsning men håber snart at der bliver meldt noget konkret ud. Ser virkelig frem til at denne sæson er overstået.
LUHG
annonce
0