Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Jeg ville være ret nervøs ved Giggs. Det er venner og kolleger over flere år han pludselig skal styre. Han siger at han vil give alle en chance, men i dag lignede det Friends of Giggs på banen. En art reunion for gamle koryfæer. Med Vidic på vej ud af klappen og dette værende "gratis" kampe, forstår jeg ikke hvorfor både han og Ferdninand starter, mens Smalling er henvist til bænken. Ferdinand og Vidic gjorde det fint i sidste kamp, men i forhold til at forberede sig til næste sæson, giver det ikke den store mening. Ligeledes kan det undre at Kagawa var helt ude, med mindre der var en skade jeg ikke har hørt om, samt at Fellaini ikke kom i spil, da Flecher slet ikke så klar ud.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Cabra
Jeg tænkte det samme, Bosse. Men kunne det tænkes, at Giggs i første omgang blot tænker på at vinde de resterende kampe, om så det er med brug af spillere, der ikke er at finde i klubben i næste sæson, på bekostning af fremtiden som eksempel Smalling. Måske han var af den overbevisning, at man kunne overveje at give ham chancen og så ville en række vundne kampe vel styrke hans position, og så kan det godt være at han stoler på, at Friends of Giggs ville kæmpe mere for ham. Det gjorde så ikke.
Skrevet af uden_benskinner
når man ligger og knepper sin brors kone (næsten en form for "familie incest") gennem en årrække, så er jeg nok mere psykologisk forundret end forarget - men mener alligevel på den konto, at giggs nok aldrig bliver helt værdig som enerådig man utd-manager... - det er helt uden pis faktisk.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg ville være ret nervøs ved Giggs.

Det er ikke så meget på kampen i dag eller forleden jeg vurderer, men han er jo slet ikke klar til at overtage en klub af Uniteds størrelse. Når mange siger at hans minder om Guardiolas, glemmer de, at Guardiola var dybt forankret i Barcelonas ungdomsafdeling i lang tid, før han blev førsteholdstræner. Han havde altså en del erfaring med ungdomsholdene, som Giggs jo ikke har.
Jeg tror ikke han tænker ret meget på næste sæson, når han stiller holdet til de sidste kampe. Jeg tror mere han satser på erfaringen og satser på det sikre, og håber det kan give 4 sejre, hvilket så ikke lykkedes i dag.
Skrevet af Bosse1983
Jeg kunne nu sagtens se Giggs som manager i United, er evnerne til det. To scenarier ville dog give mere mening, end at han skal lave en "Monk". Den ene, at han står i lære under en anden manager, eksempelvis Van Gaal, og trækker sig fra banen, og denne manager kan så stå for den nødvendige udrensning, som jeg kun kan forestille mig bliver vanskelig for Giggs. Alternativ nr. 2 er at han tager et par år i en anden klub, eventuelt på et lavere niveau og kommer tilbage, når han har udrettet lidt der.

@Cabra

Ja, det kan da være at han tænkte, at det at samle bandet for et sidste blowout, som var de Rolling Stones, var sagen og noget der kunne hive sejrene hjem. Hvis det glipper, ser han dog desværre også så meget mindre kompetent ud. Han lignede en bias Vialli, med den selektive rotation hvor enkelte helt holdes ude. Hvem er det nulbonner som Young og Nani skal vise sig frem for, hvis ikke Giggs? Ingen ny træner har den mindste interesse i at Giggs, efter eget udsagn, giver folk chancen til at vise noget i disse gratis kampe.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Mr. Pink
1: Hvorfor spiller Young for United? Han magter end ikke at tæmme en bold og lave et træk med læderet uden at miste den. Hans indlæg er 9/10 gange upræcise og ufarlige.
2: Hvorfor spilles der ikke med 200 mio manden på hjemmebane mod et svagt hold, så parykken har mulighed for at få tanket seselvtillid?
3: Hvorfor spiller man med to midterforsvarer, der er i deres karrieres efterår, når man har gratis kampe til at få kørt yngre spillere ind?
4: Hvorfor HELVEDE bliver de VED med at lave indlæg, når ingen kan heade dem ind (Mata, Chica Rooney og RvP). Vi er jo IKKE stærke i det offensive luftspil! Og hvis vi var ville Young eller Evra ikke kunne ramme alligevel!!
5: hvorfor spiller Kagawa ikke??!!!!
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Ferguson41
@Mr. Pink

1: Jeg aner det heller ikke. Han må jo være fænomenal til træning, eller have en kvalitet som jeg ikke kan få øje på.
2: Fellaini er ligeså elendig som de øvrige, og jeg ville hellere have brugt Cleverley i går. Han er heller ikke fantastisk, men stadig det bedste alternativ.
3: En lille afskedsgave fra Giggs til kammersjukkerne. Lad Varela spille den højre back, og spil så med Jones og Smalling i midterforsvaret mod Hull.
4: Vi spiller generelt utrolig ulogisk, og den manglende fantasi der gør, at alt skal foregå udover kanterne er rystende. Vi søger jo kanterne hurtigere end West Ham.
5: Jeg "håber" han var skadet, ellers har Giggs tabt småkagerne big time.

Jeg håber på disse 11 mod Hull:

De Gea
Varela - Smalling - Jones - Evra
Carrick - Cleverley
Valencia - Mata - Kagawa
Van Persie
Skrevet af Mr. Pink
Dejligt hold! Hvad med Januzaj?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Ferguson41
Januzaj har ikke vist noget i lang tid, så han kan maks. komme på bænken. Vi har også brug for Valencias power, som et alternativ til vores ellers meget langsomme mandskab.
Skrevet af Mr. Spock
Retorikken kører næsten udelukkende i skingre ekstremer herinde efterhånden - 100% af alt er 100% forkert hver gang. Der kan måske være noget krisebearbejdelse i det men det lukker da døren for en fornuftig diskussion.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af FalconLFC
Ferguson41:

Jeg ser ikke Rooney i opstillingen?
Skrevet af Ferguson41
Retorikken kører næsten udelukkende i skingre ekstremer herinde efterhånden - 100% af alt er 100% forkert hver gang. Der kan måske være noget krisebearbejdelse i det men det lukker da døren for en fornuftig diskussion.


Jamen denne sæson har også været ekstrem (dårlig). Vi har sjældent spillet godt, og alle syv hjemmebanenederlag i sæsonen har været fortjente. Der er ikke et af de nederlag hvor man bagefter har følt, at vi gjorde hvad vi kunne, og så scorede modstanderen på deres eneste chance i kampen.

Tonen herinde skyldes den afmagt der hersker. Det er et voldsomt fald vi har taget os på 12 måneder, fra at være suveræne mestre med 89 point, til nu at have tabt 12(!) kampe på en sæson. Vi havde før denne sæson tabt 14 kampe over de sidste tre sæsoner. Denne sæson har også budt på 7 nederlag på Old Trafford, det er det højeste antal siden 73/74, en sæson hvor vi rykkede ned.

Denne sæson er også den første siden 90/91, hvor vi ender udenfor top 3, så det har været en ekstrem sæson, hvor mere eller mindre alt er gået galt. Jeg har svært ved at finde lyspunkter, udover måske fyringen af Moyes, som vel var sæsonens højdepunkt.

@FalconLFC

Jeg ved ikke om Rooney når at blive klar til Hull-kampen, men ellers så jeg gerne, at han startede på bænken alligevel.
Skrevet af andib
Der er jo også en del, der hele tiden har ment at Man Utd blev holdt kunstigt i live af SAF og var spændt på at se hvordan det ville se ud, når han en dag forlod managerposten. Dermed ikke sagt at I ikke kan vende tilbage igen, men jeg tror det blive en længerevarende proces inden I er tilbage hvor det er helt sjovt.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Mr. Pink
Skingre ekstremer? Realisme krydret med enorm skuffelse over den pauvre indsats. Gang på gang har majoriteten herinde agiteret for Moeys´ afgang, rystet på hovedet over Youngs elendigheder, undret dig over Kagawas manglende spilletid samt Fellainis forfærdelige form. Og for hver uge der er gået er der blot blevet lagt ekstra lag på skuffelsen, fortvivlelsen og ærgrelsen. Hvad ekstremt er der ved det? Hvori består det skingre? Holdet er i forfald. Der er meget få lyspunkter. Spillet er ide- og fantasiløst. Spillerne mangler nerve, hiddighed samt en forståelse for taktikken - som så vist bare har været 38 indlæg pr kamp . Skidt med om de ramte nogen eller om det ikke fungerede.De har bare fortsat hovedløst med at pumpe bolde ind i feltet eller om bag mål.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Alsen_RedDevils
Jeg kunne godt ønske mig, at man gav Conte et alvorligt kig, inden man låser sig fast på Van Gaal. Jeg er ret begejstret for hans måde at håndtere presset på som Juve-træner, der vel på mange måder er den italienske pendant til Manchester United.


\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Schleimann
Nogen der har en ide om, hvorfor Kagawa pludselig er ude i kulden igen? Jeg synes ellers, han har haft nogle fine præstationer på det sidste.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Ferguson41
Tjah, jeg har det lidt med Conte som jeg har det med De Boer. De vinder mesterskaber i en svag liga, og ingen af dem har rigtig leveret noget europæisk.

Jeg er ikke for alvor imponeret, men Conte er naturligvis en mere langsigtet løsning ift. Van Gaal, selvom Conte jo så åbenbart er kørt lidt død i det, efter blot tre år i Juventus. Det er sjovt hvordan trænere i storklubber nu om dage, kører døde i det efter 3-4 år, når man tænker på, at Ferguson holdte i over 26 år.
Skrevet af Ferguson41
@Schleimann

Jeg fatter det heller ikke, eftersom han ikke står angivet som skadet nogen steder. Giggs vil give alle noget spilletid, men hvorfor ikke have ham med på bænken i det mindste?
Skrevet af Alsen_RedDevils
Så svag er den italienske liga nu heller ikke. Derudover peger pilen bare i den rigtige retning - deres pointhøst har været støt stigende, og man scorer flere mål for hvert år.

Contes manglende meritter i Europa er vel det eneste, der taler imod, men vores naboer i Manchester har så rigeligt demonstreret, at det er en vanskelig øvelse at møve sig ind i CL på kort tid. De to klubber har også været fælles om relativt vanskelige lodtrækninger.

Taktisk synes jeg Conte er ret interessant. Hans hang til 3-5-2´eren ville eksempelvis løse vores hovedpine på backerne, hvor vi i øjeblikket står over for at skulle hente 2-3 til sommeren - alt afhængig af Evras beslutning.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Cabra
De Gea, Valencia, Jones, Smalling Büttner, Carrick, Fellaini, Kagawa, Januzaj, Lawrence, Wilson

Man må sige, at Giggs har rystet posen. Spændende med de unge drenge.

Giggs er selv på bænken.
annonce
0