Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
Ogden har netop udtalt til mutv at shaw handlen er så godt som sikker. Så mon ikke han er vores inden længe
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Om det bliver Shaw, eller en anden venstre back til en pris der rent faktisk afspejler spillerens nuværende kvaliteter betyder ikke så meget, men jeg tror da også at klubben jagter en ny back. Men det vil, alt andet lige, være noget nemmere for en ny at komme ind, hvis alt presset ikke er på ham fra start, og hvis han har en erfaren at lære fra, og som tager en portion af kampene. Og så er denne forlængelse klart at foretrække, end en signing af Cole, som nok er stærkere defensivt, men som stadig kun ville være for en kort periode, og som ikke i samme grad vil have betydning for holdet udenfor banen.
Skrevet af Sandormen
Den der med "nu skulle den gerne være sikker" Har jeg hørt en million gange. Hazard var jo også så godt som vores etc etc... Jeg vil meget gerne have Shaw til OT, men jeg jubler ikke et sekund før den er officiel!
Bleeding red - the devils colour.
Skrevet af forza-mufc
Og selvfølgelig, guardian rapporterer at Shaw nu er blevet i tvivl om hvorvidt han skal til united alligevel, grundet Evras kontraktforlængelse
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ja, i øjeblikket jagter aviserne alle små korn, og digter på de mindste tegn.

Kroos udtalelse, som alle i denne verden bør tolke som "jeg ved ikke hvad der sker med min fremtid, men indtil videre er jeg også at finde i Bayern i næste sæson." - den blev vendt til "United misser også chancen for at tegne med Kroos, spilleren udtaler at han vil blive i Bayern". Det var lidt det samme med Carvalho, som også udtalte noget i samme stil.
Skrevet af a-mg
Haha, du har ret Crazy. Det er næsten spild af tid at skulle forhold sig til alt, som aviserne skriver for tiden.

Vi må til gengæld ikke håbe, at Luiz-handlen sætter standarden for prisen på forsvarsspillere i dette vindue.
Skrevet af forza-mufc
Enig, men synes nu at guardian plejer at have rimelig godt styr på deres BS detektor. Er dog nok bare nem at påvirke her efter en sæson, hvor alt bare er gået galt.
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af Kratos
Januzaj fik debut for Belgien i går og blev derved MUFC akademispiller nr. 100 der fik international debut.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Slettet(262004201905)
En god artikel om vores kommende træner:
http://www.theguardian.c…ted-manager

Den afspejler mange af de ting der har været nævnt før. Men i disse tider, hvor rygterne går frem og tilbage, er det jo rart at vide, at der nu kommer en mand, der tilsyneladende ved hvad han vil, og hvordan han opnår det, hvis han bare får tilliden fra klubben.
Skrevet af dshoig
Miranda er på vej? Kender ikke lige kilden og om hvorvidt den er troværdig.
Manchester United siden Schmeichel det sagde hun også i går
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ja, det rygte er blomstret op i dag. Men det forlyder, at han koster £24m - lidt højt for en forsvarsspiller på 29, som ikke er på landsholdet (Luiz, Dante og Silva er på før ham, hvilket imo ikke er betryggende - ligesom den rygtede pris på Luiz er helt i skoven).
For det halve ville det måske være et godt køb, men til den pris må man da kunne finde en yngre.
Arda Turan er også blevet rygtet i dag.
Skrevet af emil.kirk
Skrevet af Slettet(262004201905)
Twitter rygter siger, at Miranda rygtet er falsk.

Der er rygter frem og tilbage omkring et væld af spillere.
Men det eneste faktum vi har fået indtil videre, er at Macheda skifter til Cardiff gratis.
Skrevet af andib
De respektive landsholdsspillere må også være svære at hente for tiden, så går ikke ud fra, at der kommer de store spillerhandler inden VM er overstået. Miranda er ikke med for Brasilien, så han kunne selvfølgelig være en mulighed allerede nu, men ellers tror jeg godt de fleste fans kan regne med at vi skal efter VM før de store handler bliver lukket.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Sandormen
Shaw handlen burde have været lukket nu for at fremtidssikre os på netop den position. Desuden hvis rygtet skulle være sandt, beløbet på Miranda en smule højt med det i mente manden er 29 år. Samt stiller jeg spørgsmålstegn ved hans kunnen. Atl. forsvar har været af vanvittig kvalitet de sidste 2 sæsoner. Men er det som en enhed de spiller godt, eller er det Miranda selv som har et meget højt niveau eller er det Godin som trækker ham op på det stabile niveau de har vist. Jeg tror det er en kombination af det hele, og derved mener jeg ikke man skal ud og investere så mange penge i en så gammel spiller.

Benatia fra Roma kunne sikkert hentes for samme pris eller mindre.

Os United fans må sikkert igen se langt efter de helt gode spillere fra øverste hylde. Og må nøjes med "leftovers" til en latterlig overpris.
Bleeding red - the devils colour.
Skrevet af Kratos
Hvor lækker Benatia end ville være så har han selv udtalt at drømmeskiftet er til noget a la City, Real eller Bayern (dvs. MANGE penge eller store pokaler NU) og ingen af de ting kan vi rigtige give ham. Så selv hvis Roma ville sælge så ville der være langt bedre tilbud han kunne tage.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Sandormen
Den med pengene giver jeg ikke meget for, da vi om nogle pt smider rundt om os med vanvittige lønninger. Samt skulle Kroos jo netop have tænkt på os pga. vi ville matche hans lønkrav.

Den med pokalerne ved man jo nok skal komme, vi har en solid stamme økonomisk vi har bare manglet den rette træner og motivator. Dog mangler vi det vigtigste i Manchester, Godt vejr :)
Bleeding red - the devils colour.
Skrevet af Kratos
Malcolm Glazer er død, 85 år gammel. Nyheden er lige ramt twitter.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Toggle
http://www.sundayworld.c…r-luke-shaw
Sunday world - pålidelig?
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det seneste jeg har læst, er at Shaw gerne vil til United, og de er enige om detaljerne i en kontrekt, men at Southampton og United endnu ikke er enige om en pris - første bud blev afvist.
annonce
0