Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hehe, det er nu alligevel sjovt at se hvad "journalisterne" finder på af sjove rygter. Seneste er:

- United skule have budt næsten £50m for Koke (hvilket udløser hans frikøbsklausul.
- United er favoritter til at signe Cristiano Ronaldo i løbet af sommeren (7/1 hvilken bookmaker det skulle være, er ikke nævnt)
- United skulle hav budt #25m for Angel de Maria


Hvor meget tankegang har disse "journalister"??
- Det skal retfærdigvis siges, at den artikel der nævner Ronaldo rygtet, mener det vil være et skridt tilbage for ham, at skifte CL vinderen ud med et hold der end ikke er i CL i næste sæson, og at van Gaals personlighed måske kan sætte Ronaldos på prøve.

Men som jeg ser det, er ingen af ovenstående rygter overhovedet i nærheden af at være bare potentielle. United vil aldrig betale £50m for Koke, og Real vil aldrig lade di Maria slippe for sølle £25m.
Skrevet af Slettet(231444192811)
Noget skal de jo have et skrive om - velkommen til Silly Season! Tiden hvor alle spillere i verden bliver linked til United!

Skal United ikke snart have lavet deres første signing/salg - egentlig? Regner med der sker en masse i dette vindue.
Spurs
Skrevet af Kratos
Jeg synes mere at vi angiveligt skulle være efter Schweinsteiger er et endnu sjovere rygte.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det ved jeg ikke. Schweinsteiger rygtet er mere "realistisk" end mange af de andre rygter der florerer. Pep mener efter sigende, at han er for langsom i spillet i forhold til den måde Pep vil spille på, og van Gaal har arbejdet med ham før, og prisen er ikke helt hen i vejret for en spiller på den alder. Men jeg mener så ikke han er en ønskespiller for os lige nu. Carvalho så jeg gerne i klubben, og den mener jeg heller ikke er totalt urealistisk.
Skrevet af Mr. Pink
Fabregas? 250 mio. Pique har talt over sig. Hent ham asap
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(231444192811)
Ja for Chelsea, pink?

Sky skriver dog:

Some interesting logic in the Daily Express today who claim that Manchester United are leading Chelsea in the race to sign Barcelona´s Cesc Fabregas because the Red Devils won´t be in next season´s UEFA Champions League and are not viewed as direct rivals by the Catalan club.


Jeg tror dog ikke, at det har noget at sige anyways. Håber dog han ender i ManU.
Spurs
Skrevet af han_solo
Man sidder så småt og bliver nervøs omkring Ed Woodward. Vi har simpelthen ikke råd til endnu et transfer vindue, hvor man jager døde ender!

Ved godt der er lang tid endnu og de helt store signings først kommer efter VM, men det er alligevel tankevækkende, at Liverpool allerede har købt 2 spillere og vi er ikke engang i nærheden af et rygte, der virker til at have bare lidt på sig!
UTD
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der er jo heller ikke ret mange andre klubber der har færdiggjort nogen handler endnu. Chelsea synes tæt på et par spillere, men der er stadig ikke noget officielt. Ligeså med Liverpool og Can (ja, Liverpool signede så Lambert, men det er vel heller ikke den slags signinger vi sidder og håber på lige nu).
Seneste rygte er i øvrigt at vi skulle have lagt et kæmpe bud på Vidal.
Skrevet af Ferguson41
Hvis denne sommer også bliver en farce, så skal Woodward naturligvis fyres, og så må vi have en rigtig DoF ind, eller i hvert fald en med erfaring i at hente spillere. Endnu en sæson udenfor top 4 vil være en katastrofe, som endegyldigt kan sætte os langt tilbage ift. specielt City og Chelsea.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu kan vi jo af gode grunde ikke vide hvad der sker bag facaden, og pressen linker jo til højre og venstre, hvilket får forhåbningerne blandt fans helt op.

Selvfølgelig vil det være en katastrofe, hvis ikke vi får signet noget kvalitet denne sommer, og meget vil falde tilbage på Woodward. Men lad os nu lige se, om der ikke kommer noget ind, inden vi maler fanden på væggen allerede før vinduet officielt åbner (i England er det 9/6).

I øvrigt skulle Mangala have udtalt, at han hellere vil til Chelsea eller United, end City, da han mener det er mere velrennomerede klubber. Det kunne da være et fint skud, at hente ham for næsen af City, hvis det passer, og han passer ind i van Gaals filosofi (det sker vel kun, hvis Hummels, som sandsynligvis er det primære mål til den plads, ikke er en mulighed).

Og nu vi er ved det, så er der jo stadig mulighed for at van Gaal kan bistå signinger efter VM slutrunden. Han har trods alt mere erfaring i at signe topspillere, end Moyes har/havde.
Skrevet af Fribytter
Van Gaal har jo også været i spil til stillingen som sportsdirektør i flere klubber - bl.a. LFC. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, at Van Gaal ikke også har meget at sige - og mere end Woodward - i forhold til transfers. Van Gaal er blevet kaldt den mest pragmatiske blandt idealisterne og er en kapacitet, der er hentet ind for at bygge en trup op, der er langt lettere for ledelsen at matche i forhold til en ny træner end den, Ferguson efterlod. Og han er hentet ind, fordi han har et kæmpe netværk og enorm erfaring, som en uerfaren Woodward kan læne sig op af.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Problemet er så bare i den situation, at van Gaal ikke er tilgængelig, før Holland er ude af VM. Mange håber vel på, at Woodward signer en eller to spillere, inden VM starter om 7 dage (eller evt. under VM).
Skrevet af Ferguson41
Nu kan vi jo af gode grunde ikke vide hvad der sker bag facaden, og pressen linker jo til højre og venstre, hvilket får forhåbningerne blandt fans helt op.

Selvfølgelig vil det være en katastrofe, hvis ikke vi får signet noget kvalitet denne sommer, og meget vil falde tilbage på Woodward. Men lad os nu lige se, om der ikke kommer noget ind, inden vi maler fanden på væggen allerede før vinduet officielt åbner (i England er det 9/6).


Ovenpå sidste sommer hvor vi var chokerende inaktive (eller bare generelt uduelige), så er det oplagt at male fanden på væggen allerede nu, og så kan man evt. male ham over, når der bliver hentet spillere af den rette kvalitet.

Jeg har dog også et håb om, at Van Gaal kan få mere ud af de spillere vi allerede har. Nu har flere fra mesterholdet 12/13 godt nok forladt klubben, men for et år siden overtog Moyes en trup, der havde vundet mesterskabet suverænt, kun Scholes havde forladt klubben, og han var ikke en specielt vigtig spiller i sin sidste sæson. Alligevel faldt vi med et brag, og selvom Ferguson nok fik mere ud af spillerne end nogen anden vil kunne, så mener jeg heller ikke vores trup generelt er så elendig, som den så ud i store dele af sidste sæson.

Trupperne i 11/12, 12/13 og 13/14 var næsten identiske, og i de to førstnævnte sæsoner skrabede den trup 89 point sammen, et højere antal end City fik i den forgangende sæson. Det var vel ikke bare Fergusons evner og tilfældigheder der gjorde det?
Skrevet af Fribytter
@ Crazy

Mon ikke Van Gaal er tilgængelig i et eller andet omfang? Selvfølgelig kan han ikke rejse rundt til de forskellige klubber og forhandle. Det må Woodward tage sig af. Men det er også en meget normal arbejdsfordeling uanset hvad. Det har aldrig været fodboldmændene, der har stået for forhandlingerne i LFC, og selv med den nye komite er det Ayre, der står for forhandlingerne.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Man kan vel forvente, at van Gaal allerede har udpeget både 1., 2. og 3. valg til de positioner han gerne vil have nye spillere til, så Woodward har mulighed for at lave de fornødne handler så hurtigt som muligt.
Men jeg tror faktisk ikke van Gaal vil forstyrres mens han er i Brasilien.

Et problem er bare, at Woodward er økonom til fingerspidserne, og vil sandsynligvis prøve at få en så lav pris som muligt, og kan eventuelt komme til at spilde værdifuld tid på projekter, som ikke er mulige (at få givne priser ned ved klubber, som ved at United er desperate efter nye spillere, som ikke er pressede til at sælge).

Hvis udmeldingerne passer, så havde man afgivet et bud på £27m for Shaw, som Southampton selvfølgelig prøver at presse op, når de ved, at United er på markedet efter en venstre back. Jeg tror det er derfor den handel endnu ikke er færdiggjort. Jeg håber så man i stedet arbejder på andre muligheder til den position, så man ikke er nødsaget til at give efter i sådan en sag. IMO er £30m for et relativt uprøvet talent til venstre back i overkanten.

På den anden side kan der jo være handler færdiggjort allerede, som bare ikke er offentliggjort af den ene eller anden grund (det kunne være spillere der er med til VM, som man ikke vil forstyrre, eller fordi man venter den den officielle start på vinduet).

Uanset hvad er der imo ingen grund til panik endnu. Van Gaal og Woodward sidder pt. ikke i daglige dialoger, og vinduet lukker altså først 31/8.
Skrevet af Mercenary
Lose all to save a little
Skrevet af Kratos
Hvis det ikke er sandt, så er det meget ulig BBC at komme med sådan en nyhed:

Luke Shaw told Southampton he wanted Man Utd move last month

http://www.bbc.com/sport…ll/27758163
FCK og United siden \'92.
Skrevet af emil.kirk
http://oldtrafford.dk/ny…-til-united

Edit: ka se kratos postede noget lignende..
Og nu også bold.dk
Skrevet af Kratos
Mine øjne bløder af at læse artikelkommentarerne til den nyhed som bold har kopieret ordret nærmest fra BBC.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af sasso
Enig Kratos, det er horribel læsning meget af det
We love United, we do Some you lose, some you don\\\\\\\'t win
annonce
0