Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvor er det vildt.
For lige under 1 år siden skrev United kontrakt med Fellaini for ca. £27m... I dag tegner Chelsea med Fabregas for nogenlunde samme pris.
Fabregas har ikke haft den bedste sæson, og han var ikke min ønskespiller, men han er stadig klasser over Fellaini, og taget i betragtning af, at vores midtbane er i en skidt forfatning, kunne vi sgu godt have brugt Fabregas. Dog er hans bedste position den offensive midt, hvor vi ikke ligefrem står og mangler.

Jeg så forøvrigt lige 2. halveg af 4-3 kampen mod Real i 2003 for lidt siden. Hvis bare vi kan få fundet det spil frem igen, ville vi være godt kørende. Det var sgu klasse fra begge hold (omend vores forsvar kunne have været bedre). Men så havde vi selvfølgelig også en ret stærk midtbane i den kamp. Keane, Giggs, Veron og Butt fra start. Og Beckham og Fortune kom ind i løbet af kampen. Veron var bedre end nogen af vores nuværende midtbanefolk.
Skrevet af Kratos
Jeg er stensikker på at hvis LvG på nogen måde havde set Fabregas i sine planer så ville han have været hos os.

Det virkede lidt som om Chelsea var de eneste der var rigtigt interesserede. Arsenal takkede nej og alle journalister tæt på United har hele tiden sagt at LvG ikke var interesseret.

Jeg forstår heller ikke helt den signing. Mourinho vil gerne have sine spillere kan forsvare, men Fabregas fik hug i Barca for ikke at kunne forsvare gjorde han ikke?

FCK og United siden \'92.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror nu mere han fik kritik af at han ikke var på samme niveau som Xavi og Iniesta, da han vel primært spillede i en rolle der lå midt imellem de roller de to har. Han har, så vidt jeg ved, aldrig spillet i Busquettes rollen for Barcelona.

Han er en god spiller, men hvis vi skulle have en omskolet offensiv midt, vil jeg hellere have Kroos - han er så desværre i dialog med Real ifølge rapporterne.
Det kan være vi må nøjes med Clasie, og eventuelt Strootman til vinter. Clasie er ikke stamspiller på en noget tynd hollandsk midtbane, hvilket bekymrer mig lidt (jeg kender ikke ret meget til spilleren selv, men hvis vores kommende træner kun kan afse en birolle til ham på en middelmådig midtbane på landsholdet, har han vel ikke klassen til at løfte en midtbane som i den grad mangler et løft)
Skrevet af Geddar , moderator
"Jeg forstår heller ikke helt den signing. Mourinho vil gerne have sine spillere kan forsvare, men Fabregas fik hug i Barca for ikke at kunne forsvare gjorde han ikke? "

Hos Arsenal var hans defensive bidrag lige en tand for sløjt. I hvert fald de sidste sæsoner. Og det som 10´er. Han var dog ikke Özil-sløj defensivt, trods alt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Kroesus
Man kan ikke andet end at trække på smilebåndet over RvPs high five med LvG i Holland - Spanien kampen.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af forza-mufc
Ja, hvis van Gaal kan formå at få den her form fra van persie til united, bliver han uhyggelig. Holland spiller rigtig godt også, selvom Spanien ikke hjælper sig selv.
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af emil.kirk
Lækker spiller og lækker træner
Skrevet af emil.kirk
Lækker spiller og lækker træner

Edit: så lækre at én gang ikke var nok
Skrevet af Kratos
Min boner over LvG er ikke blevet mindre efter den her kamp i hvert fald.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Kroesus
Ja LvG så godt ud i denne kamp med sit taktiske oplæg. Spanien fik ingen ro både i angrebet og på midten, forsvarskollapset står spanien selv for. Han skal dog have ros for den fantastiske firebackkæde han stillede med, de gjorde alt rigtigt.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(321402220608)
ja i vinder hele pisset næste år. tillykke ;)
Skrevet af Kratos
Godt at få Blind at se i kamp. Blev han ikke rygtet ret kraftigt på et tidspunkt? Ikke noget der bliver mindre efter sådan en brandkamp.


EDIT:
Jesus Thomies, der skal virkelig ikke meget til at få dig ind og være 12 år i andres klubtråde. Skrid nu bare.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Kratos
Efter at have genset lidt højdepunkter fra SPAvNED så håber jeg virkelig LvG får de spillere han vil have. Det stoler jeg 100% på.

Lige på nær de tre forreste så var det jo ikke ligefrem topspillere der prydede hollands startopstilling og Hollands måske dårligste led, De Guzman, blev pillet ud først hvorefter Wijnaldum gjorde det en del bedre.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af a-mg
Jeg har ligeledes set en masse højdepunkter fra Spanien - Holland, da jeg var forhindret i at se kampen live. RvP var, sammen med Robben, fuldstændig suveræn. Han lignede den verdensklassespiller han var i forrige sæson - og kun i glimt har vist at han er i sidste sæson. Det er bestemt afgørende om LvG kan få RvP tilbage i absolut topform - fejringen af det i øvrigt flotte mål til 1-1 viser, at der formentlig er et bedre forhold mellem de to, end der nogensinde var mellem Moyes og RvP. Jeg kunne aldrig forestille mig RvP fejre et mål med Moyes på den måde.
Skrevet af emil.kirk
Vi har allerede fået vores bedste signing
Skrevet af Slettet(262004201905)
Skal vi nu ikke lige. Jeg så desværre ikke kampen i går, men var selvfølgelig noget overrasket, da jeg skiftede fra 1-0 til 4-1 på min live score app, og derefter så 5-1. Så selvfølgelig ved jeg ikke hvordan Holland spillede.
Men taget i betregtning af hvordan de hollandsk intresserede folk her på bold.dk har snakket holland ned de sidste par uger, er jeg selvfølgelig meget overrasket. Men det er jo ikke kun fordi van Gaal er træner.
Skrevet af Kratos
Når man tænker på at LvGs filosofi er at helheden fungerer bedre end summen af dens dele og man så ser et hollandsk landshold decimere Spanien (uagtet at Spanien måske havde en off-day) med mange navne man ikke rigtig havde hørt før. Så er det sgu´ svært ikke at have høje tanker om manden.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Ferguson41
Der er ingen garantier i fodbold, men alt andet lige må det blive bedre med Van Gaal ift. Moyes, især hvis vi også får lavet de rigtige ind og udskiftninger i truppen, og ellers får det maksimale ud af Van Persie, Mata osv.
Skrevet af a-mg
Nu ved jeg ikke om den var til mig Crazy. Jeg er sådan set enig i, at man ikke skal gå i ekstase over at Holland slog Spanien i går, men det er helt klart afgørende for den kommende sæson, om RvP rammer topformen. Under Moyes har han dels været skadet, men der har også været masser af rygter om dårligt forhold mellem RvP og Moyes, hvilket sagtens kan have haft indflydelse på RvP´s spil, som har været noget dårligere end i forrige sæson, hvor han vandt mesterskabet for os. Mit indlæg handlede således mere om RvP end om LvG.
Skrevet af Sir , moderator
Sidder og ser Le Mans. Enten kører den gamle Unitedkeeper Barthez Le Mans eller også findes der en racerkører med præcis samme navn.
Dette er en signatur.
annonce
0