Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Vidal ville være klasse - Vermaelen ikke så meget.
Hvis vi får fat i Vidal, har det været et af de bedste vinduer længe. Også selv hvis vi ikke fik fat i en centerforsvarer, selvom man jo stadig håber.
Skrevet af QwEarS
Vermaelen må for min skyld gerne bare blive langt væk, og så skal der satses alt på Hummels. Godt nok har han sagt det ikk bliver i år, men lad os nu se :D

Angående Vidal, Det ville være så sindsygt hvis han også kom på plads inden for nærmeste fremtid!
Manchester United Esbjerg fB
Skrevet af Mr. Pink
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Kratos
Hold op en elendig nyhed.

Han var 17 år. Hvis han havde taget hertil i stedet for Porto ville han have siddet på bænken eller spillet på reserveholdet og ikke fået den kamptræning som tydeligvis har formet ham.

Vi har nok fået tilbudt 100vis af spillere i den periode og sagt nej til de fleste, men fordi han bryder igennem så er det et kæmpe tab for os.FCK og United siden \'92.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Til gengæld fik vi jo heller ikke Lucas Moura til en ret så hæftig sum (hvis rapporterne passede), og han hra jo endnu ikke slået til i PSG.

Der er masser af spillere som vi ikke henter mens de er talenter, og der er masser som vi henter som ikke slår til. Var der ikke noget med, at Liverpool og Juventus takkede nej til Cristiano Ronaldo, før han indgik en forhåndsaftale med United, som så kort tid efter blev vekslet med en kontrakt, da man fandt ud af, at han var god nok til at skifte med det samme.
Skrevet af Kratos
Hvis nogen ikke ved det så skal spillerne rende rundt i den her forfærdelige trøje:

http://i.imgur.com/yo8AM0G.jpg
FCK og United siden \'92.
Skrevet af forza-mufc
Ja de er sgu ikke kede af det Chevrolet mærke.. Den ville ha været federe hvis den lige var lidt mindre, samt at den måske var i sort/hvid?
Nogen der ved hvilke numre Shaw og Herrera får?
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af Kratos
Jeg håber inderligt vi får endnu en B2B midtbanemand i det her vindue (Vidal er drømmen her), men ellers kan vi nok klare os med Carrick Mata og Herrera som fast stamme indtil januar hvor Strootman forhåbentligt kommer. Carvalho kunne også være en mulighed, men jeg ved ikke om han er mere en ´destroyer´ type fremfor ren B2B.

Det er ret tydeligt på de spillere vi bliver linket til at LvG vil gå efter at spille hans yndlings variant af 433 - "doppel sechs", altså to B2B-spillere bag den kreative (Mata). Hvilket jeg da også håber kommer til at ske da det trods alt er hans foretrukne.

Hvis vi henter Vermaelen og der ikke kommer en midtbane spiller mere kunne jeg godt forestille os vi til nøds bruger LvGs 532 indtil januar hvor en som Strootman er sin skade kvit.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Mr. Spock
http://i.imgur.com/yo8AM0G.jpg


Fy for den lede. Prisen for et supersponsorat, åbenbart.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af han_solo
Ja er også meget ked af de nye trøjer!

Kunne Chevrolet logoet i det mindste ikke bare være helt i hvidt.. Det der er jo gyseligt!
UTD
Skrevet af Toggle
Jeg forstår ikke den hype omkring strootman. Ja han var virkelig god inden han blev skadet, men en korsbåndsskade er i 95 ud af 100 tilfælde lig med en delvist ødelagt karriere !
Kan vi ikke bare gå allin på vidal...vi må have sparet point op på kontoen i juve efter de fik pogba gratis !
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg forstår ikke den hype omkring strootman. Ja han var virkelig god inden han blev skadet, men en korsbåndsskade er i 95 ud af 100 tilfælde lig med en delvist ødelagt karriere !
Kan vi ikke bare gå allin på vidal...vi må have sparet point op på kontoen i juve efter de fik pogba gratis !

Arhhh, det er vist en overdrivelse. Der er masser af eksempler på spillere der er kommet tilbage efter korsbåndsskader - ved bedst eksemplificeret ved van Nistelrooy og Wallcot (af dem jeg lige kommer i tanker om).
Men en lægeundersøgelse vil vel kunne vise potentielle problemer, så lad os nu se til vinter, hvis vi går efter ham.
Er det i øvrigt ikke samme skade Gündogan har?

Men det ville ikke være helt skidt hvis vi går efter Carvalho (umiddelbart lidt samme type som Strootman) eller Vidal. Så kan man supplere med Strootman til vinter, hvis han klarer et lægecheck.
Skrevet af Alota Fagina
Nu fik vi set lidt mere til Carvalho her under VM. Jeg synes han virker lidt tung i det. Han skal jo bruge en halv bane til at vende sit korpus.
Jeg er med på, at han ikke skal agere playmaker, men det er altså muligt at være bare en smule elegant som defensiv midt. Jeg tror han ville blive spillet over ende mod gode kontrahold. Og dem findes der nu en del af når modstanderen hedder United.
Skrevet af Kratos
Vi har brugt godt og vel £60m indtil videre af vores warchest, som, afhængig af forskellige kilder, skulle indeholde £150m-£200m. Hvis vi antager det er £150m så har vi stadig £90m tilbage.

Juventus rygtes til at ville have fat i Evra og selvom prisen sikkert ikke er stor så kan da forhåbentligt sætte gang i Vidal den anden vej. Hvis Evra ryger og Vidal ankommer tror jeg også vi går efter Blind for at dække LB/CM som backup.

FCK og United siden \'92.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror ikke vi skal ligge så meget i de gætterier omkring transferbudgettet. Jeg er ret sikker på, at hvis van Gaal/Woodward har fået et specifikt budget (jeg tror på, at der er et lønbudget, men ikke på et fast transferbudget) er jeg ret sikker på, at det kun er de to og Glazer familien der ved hvad dette er. Hvorfor skulle andre få noget at vide, og når det kun er disse 3-5 personer der ville kende det, er det nemt at fyre den der lækker den slags informationer.

Der var i øvrigt også et andet gæt på €100m, hvilket i så fald ville efterlade ca. £20m.

Jeg tror der kommer flere spillere, men jeg vil tro man prøver at hente spillere der også er god value i. Der hører Vidal desværre ikke ind. Kan man få ham, tror jeg de resterende handler i dette vindue (hvis nogen) bliver billigere løsninger (som en Vermaelen og/eller en eller to af Feyenoord spillerne, fremfor Sanchez/di Maria/Mangala/Hummels)
Skrevet af Kratos
Di Maria ville være en lækker tilføjelse, tror desværre Sanchez kommer til at indgå i en Suarez-handel. Hummels forlader ikke BVB i dette vindue vil jeg tro og Mangala tror jeg desværre ender hos de støjende naboer.

I mit hoved så er det vi mangler, i prioteret rækkefølge:

CM
CB (med rutine)
HM
HB/frit valg

Vidal er altså ´kun´ 27 år og selvom jeg ville til hver en tid foretrække et kæmpe talent a la Pogba/Kroos så tror jeg bare ikke de to er realistiske. Pogba af åbenlyse grunde og Kroos skal nok til Real.

Til CB er vi kraftigt rygtet med Vermaelen og det ville også være en god signing hvis det er Vermaelen fra sin debutsæson og ikke Vermaelen der laver klodsede fejl, men mon ikke LvG kan få noget disciplin ind i ham hvis det er.

EDIT: Håber for guds skyld at vi forhører os om Benatia i Roma.

Di Maria ville være klasse til HM - og hvis den rygtede pris pris på 40m euro passer så håber jeg da vi er med på den.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg ved ikke om City henter Mangala. Det lader til at de er tæt på Benatia for omkring £30m, og de køber vel næppe 2 dertil lige nu.
Men prisen for ham er altså også ret høj. Han er 4. eller 5. valg på det franske landshold, og koster angiveligt over £30m. Så prismæssigt er han imo for dyr. Men han har (efter sigende) udtalt, at han hellere vil til United eller Chelsea, end City.

Umiddelbart ser jeg HM og HB optionerne som luksus vi kan klare os uden. Vi har en masse kreative kræfter, og vores wingers kommer ikke til at være klassiske 4-4-2 wingers under van Gaal.
Vi har Valencia og Rafael, som i første omgang kan tage backen. Og så har vi 3 store talenter (Janko, Vermijl og Varela - Janko kan også spille HM), som kan tage backen, hvis Valencia eller Rafael ikke er tilgængelige.

Kroos er 24, så skelet mellem ham og Vidal er ikke så stort. Men i øvrigt er Kroos også en omskolet OM (10´er), mens Vidal altid har været 6er/8er.

Personligt er jeg lidt loren ved Vermaelen.

Di Marias pris er så vidt jeg har læst £40m og ikke €40m.
Skrevet af Marting89
Rygte om et bud på 40€ millioner på cuadrado. Er han en spiller der kan buges? Han har jo været fremragende under VM. Udover det er min viden begrænset. Andre der ved mere om ham?
AaB, Man Utd Mestre 2014 Pokalvindere 2014
Skrevet af Slettet(262004201905)
JEg kendte kun meget lidt til ham før VM, men jeg er ret vild med hans spillestil under VM. Afspejler det hans kvaliteter, er han helt sikkert en spændende spiller.
Om han er £32m værd som 26-årig skal jeg ikke gøre mig klog på. Men først skal vi lige have en central midt og en centerforsvarer i hus.
Skrevet af QwEarS
Metro skriver United har smidt et "sidste" bud på Hummels £20 mio.

Ville være lykkelig hvis den transfer gik igennem!
Manchester United Esbjerg fB
annonce
0