Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Marting89
http://www.plbold.dk/201…-til-united

Hvis det er sandt så er der noget der kunne tyde på vi får vores ekstra CM.
Selvom 410M er en peberet pris.
AaB, Man Utd Mestre 2014 Pokalvindere 2014
Skrevet af Kratos
Lidt United-rygter:

Ladyman reporterer at LvG har sagt Fellaini skal sælges:
http://www.dailymail.co.…player.html

Carvalho kan komme til united, men kun hvis vi aktiverer frikøbsklausulen på £37m
http://www.manchestereve…can-7360573

Lidt detaljer omkring CBs der er rygtet til os:
http://www.manchestereve…els-7351308
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Ferguson41
Gad vide hvad vi kan få for Fellaini? Vi får naturligvis ikke købsprisen tilbage, men jeg vil også være fint tilfreds med bare £13-14 mio.

Ang. Vidal og den høje pris, så kan jeg ikke se hvad vi ellers kan gøre, og hvis muligheden er der for at hente ham, så mener jeg bare vi skal slå til. Det bliver en historisk dyr sommer i United, men vi har også lige haft den dårligste sæson i 25 år, og med Chelsea og City i PL, så kan vi ikke længere regne med, at vi kan vinde mesterskabet, uden at investere stort i truppen.

Ferguson kunne få grise til at flyve, noget Van Gaal ved VM også har vist lidt af, men vi har ikke råd til at satse. Hvis Van Gaal var blevet ansat sidste sommer, kunne vi godt tillade os at være mere tilbageholdende, men nu er det så vigtigt, at vi sender et statement i den kommende sæson om, at sidste sæson bare var en enlig svale.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu er det jo ren ønsketænkning, men hvis vi kan få Vidal og Hummels, har det jo været et helt exceptionelt godt transfervindue. Så kan vi godt vente med offensive forstærkninger til et senere vindue.
Får vi de to, bør vi helt sikkert ende i top 4, og være med i kampen om mesterskabet i næste sæson.

Jeg tror dog stadig ikke på Hummels, og Vidal mener jeg er en mulighed, men absolut ikke tæt på en done deal, selvom noget indikerer, at vi har en chance.
Skrevet af Marting89
Vil da selvfølgelig osse mene vi skal gå efter Vidal, selvom 410M er mange penge. Han har noget som vi mangler i United og han vil jo være en fantastisk signing. Vi kan jo kun håbe på Hummels, men tror os kun det bliver til håb i denne omgang.
AaB, Man Utd Mestre 2014 Pokalvindere 2014
Skrevet af Kratos
Hvis vi nu kan læse noget af vores ligegyldige midtbanefyld af for måske £15-£20m i alt så burde man gå all-in på Vidal.

At Büttner er den eneste der er skippet afsted endnu forstår jeg ikke.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Måske vil van Gaal gerne lige besigtige truppen, før han sælger. Men ja, Young, Fellaini og et par stykker mere burde man mene han kunne sælge uden videre.
Skrevet af PayElite
Synes ikke, at vi bare sådan uden videre skal sende Fellaini afsted.. Han har nogle kvaliteter som ingen andre i truppen har, og har jo til dels bevist at han godt kan spille central midt, under dette VM.. Han bliver aldrig første mand på holdkortet, men er da en fin breddespiller at have i truppen ala Mikel hos Chelsea, bare med offensive kvaliteter også.

Cleverly er nu med Herrera, den eneste dynamiske midtbanespiller i truppen der kan finde ud af shortpassing og spil i små rum, så umiddelbart ville det heller ikke være smart at skippe ham afsted hvis nu Herrera bliver skadet..

Men det er jo svært med den midtbane.. Hvor meget af sidste sæson´s fiasko skal tildeles spillernes egentlige evner og hvor meget skal tildeles Moyes elendige taktiske oplæg og manglende forståelse for truppens kvaliteter..

En spiller som Cleverly har jo under Ferguson bevidst at han godt kan være med, mens Fletcher og Carrick ligeså har haft nøgleroller under den rigtige manager..

Young burde dog uden tvivl være fortid og bliver meget skuffet hvis han er i truppen efter sommerferien.. Han burde vægte spilletid frem for $$ i denne periode af sin karriere, og jeg tror han kan se frem til meget tid på bænken/tribunen hvis han vælger at blive
[i]Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\'m not sure about the former [/i]
Skrevet af qanatoli
I kender sikkert denne liste, men den er da pudsig i forhold til Fellaini-diskussionen synes jeg:
http://www.mirror.co.uk/…res-1948502

Baseret på Bloombergs statistiske opgørelse vat Vidal verdens elvtebedste spiller i 13 - Fellaini var nummer 12.

Statistik er som bekendt som et miniskørt, men jeg synes ikke helt man skal afskrive Fellaini på baggrund af sidste sæson. Jeg synes ikke han passede optimalt i United, men i de kampe jeg så dem spille sidste sæson var der meget der ikke fungerede. Måske kan en ny træner få defineret hans rolle lidt bedre, og så kunne jeg godt se ham have noget at bidrage med.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Den liste kan man ikke rigtigt bruge til noget. Der er flere spillere på den liste som ikke burde være i nærheden af top 100 (heriblandt Fellaini, som dog havde en rimelig sæson for Everton i den sæson de er blevet målt).
Men spørg Dortmund fans (og Deschamps) om de mener Pierre-Emerick Aubameyang burde være med på den liste - han er ikke udtaget til VM, mens Benzema, som ikke er på listen er udtaget og har scoret 3 mål.
Jeg tror heller ikke Tottenham fans vægter Lamela (36) højere, end Christian Eriksen (ikke med).

Iniesta er ikke med på listen, mens Fellaini er over Rooney, Ibrahimovic, Falcao, Lewandowski, Xavi og Mata. Jeg ved ikke hvad de statistikker er baseret på, men det kan i hvert fald ikke overføres til en kvalitativ liste.
Skrevet af PayElite
Når ret skal være ret, så er det altså også svært for Pierre-Emerick Aubameyang at blive udtaget til VM når han spiller for Gabon..

Det sagt, kan listen umiddlbart ikke bruges til noget - særligt når man ikke ved hvilket grundlag det er blevet skabt på
[i]Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\'m not sure about the former [/i]
Skrevet af QwEarS
Men spørg Dortmund fans (og Deschamps) om de mener Pierre-Emerick Aubameyang burde være med på den liste - han er ikke udtaget til VM


Pierre-Emerick Aubameyang spiller for det Gabonesiske

Men de lister der er også kun til for at holde journalister beskæftiget@PayElite
Hehe du kom mig i forkøbet
Manchester United Esbjerg fB
Skrevet af Slettet(262004201905)
OK, den havde jeg misset - jeg vidste han har spillet ungdomslandshold i Frankrig.
Men pointen står stadig, og i ser da heller ikke ud til at være uenige i min holdning til den liste.
Skrevet af Kratos
Dagens nyheder/rygter:

Man Utd: Adidas, Nike and Warrior bid for world-record deal:
http://www.bbc.com/sport…ll/28144880

Det ville godt nok være noget af et sponsorat at få ind (£600m over 10 år). Håber det bliver Adidas da de generelt har nogle sindssygt flotte kits. For guds skyld ikke Warrior dog.

Og så er der rygtet om Di Maria, kan ikke finde noget direkte link andet end en masse twitterkontoer som diskuterer den i mellem sig. Dog har den spanske avis El Confidencial reporteret at Jorge Mendez gerne vil have James Rodriguez på plads i Real og at det så skal være på bekostning af Di Maria. £40m er dog virkelig mange penge.

Rygterne om Vidal tager også til da Juve efter sigende gerne vil skifte til 4-3-3 for at kunne klare sig bedre europæisk (også derfor de er rygtet med Evra og Nani). Dog kræver det en del kapital at skulle lave sådan et formationsskift og de er derfor tvunget til at sælge Vidal eller Pogba - og Juve er mere lun på at sælge Vidal da Pogba skulle være ham holdet skal bygges op om i fremtiden. So heres to hoping!
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Vi er efter sigende også med i kampen om Sanchez, ligesom Arsenal er med i kampen om Vidal.

Og så er Hummels vist stadig klubbens foretrukne forsvarsspiller, men man venter til efter VM mht. ham. Ham tror jeg ikke rigtigt på denne sommer.
Skrevet af Toggle
Jeg tror at lvg får de spillere han peger på. Er hummels een af dem skal vi have lidt tålmodighed da Tyskland først er færdig ved vm næste søndag.
LUHG
Skrevet af qanatoli
Iniesta er ikke med på listen, mens Fellaini er over Rooney, Ibrahimovic, Falcao, Lewandowski, Xavi og Mata. Jeg ved ikke hvad de statistikker er baseret på, men det kan i hvert fald ikke overføres til en kvalitativ liste.


Jeg er enig i at statistik har sine begrænsninger - men på den anden side giver det heller ikke meget mening at sammenligne Fellaini med Rooney, Ibrahimovic eller Falcao, da deres positioner er forskellige.

Overvejelserne om Vidal går trods alt på en position der ligger nærmere på Fellainis.

Men pointen (beklager at det ikke var tydeligere) med at hive den frem var mere, at i 13 virkede Fellaini ikke så tosset, og - med forbehold for metoden bag listen - hans præstationer havde været på et niveau, hvor det ikke var rent vanvid at hente ham til United.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Moyes har udtalt, at det var i panik at Fellaini blev hentet - ellers var han jo også blevet hentet til 23 i stedet for £27m en måned tidligere.
Jeg har aldrig set ham som andet end en hovedstødstrussel, og rygterne går på, at United vil acceptere £15m for ham. Jeg ved ikke helt om han er det værd, men nu har man vel lært, at man ikke skal købe spillere af andre engelske klubber, medmindre man partout vil have englængere.
Er der store talenter derude, bør man opdage dem før de mindre engelske klubber, og ikke betale langt over værdi for enkelte spillere.
Skrevet af Alota Fagina
Ny assistent

http://www.manutd.com/en…united.aspx

Edit: lidt om, hvad manden tidligere har bedrevet - http://www.theguardian.c…w-assistant
Skrevet af Slettet(262004201905)
Helt fint hvis vi kan få lidt nytænkning ind i ungdomssetuppet. Der har været langt mellem de helt store talenter fra ungdomsholdene siden class of 92. Hvis vi tæller Pique, Januzaj og Pogba med, har der vel været 3. Så er der en del der har været niveauet lige under, som har været breddespillere for United, eller er røget til andre PL klubber. Men vi har ikke skabt folk som Giggs, Beckham og Neville siden.
annonce
0