Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det er da godt at vi som brugere på et internet forum kan sidde og forhandle om flere hundrede millioner om spillere til de klubber vi holder med :)

Der er mange rygter for tiden - det er ikke noget nyt - og Vidal til United figurerer i en del af de rygter der florerer i øjeblikket. Om det fører til en handel er uvist, men ingen røg uden ild, og vi må vel forvente, at United og Juventus i det mindste har udvekslet et par ord om en potentiel handel.

Priserne er også noget der bliver gættet vildt om. Nogle gætter på omkring £32m mens andre gætter på omkring £50m plus Nani og Evra.

Det synes efterhånden ret sandsynligt at Evra skifter til den gamle dame. Om Vidal skifter ved jeg ikke, men man kan jo altid håbe.
Hvis jeg var Juve fan ville jeg da også være nervøs - det var da ikke specielt fedt, da Cristiano ville til Real.


@Promo

Nu gav vi jer Pogba gratis, så jeg synes godt I kan give lidt den anden vej.

Ja, og Juve gav kun €10m for Vidal ;)
Dog var det ikke med vores gode vilje, at Pogba kom til Juve.
Skrevet af Promo
Hvis buddet ikke kommer 500 mio. DKK kan jeg godt garantere at Vidal ikke er til rådighed. For solgte vi til spotpris, skrider Conte med al sandsynlighed, og det er hverken bestyrelsen eller os fans interesseret i.

Og den der "ingen røg uden ild" ting er jo bare en undskyldning til sig selv for at tro på alle rygter nogensinde kreeret.

Ps. Behold venligst jeres portugisiske nulbon. Ham kan vi ingenlunde bruge. End ikke som opvasker.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Viola 4 Ever
men ingen røg uden ild


Når det gælder transfermarkedet, så kan du roligt afskrive det som værende en gældende regel.

Medierne bliver aktivt brugt, af alle aktører, og plantede historier, uden det fjernest hold i virkeligheden, er bestemt ikke noget usædvanligt.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Geddar , moderator
Hos Arsenal har de indtil videre ramt rigtigt med noget der ligner 1/121 denne sommer.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af zsej
SÆSONKORT

Hey United fans..

Jeg har sæsonkort til Old Trafford, men kan desværre ikke finde tid til at komme derover til alle kampe. Disse kampe kan derfor købes til kostpris af mig - 450,- pr. stk. Jeg har 2 billetter til hver hjemmekamp. Placering er på South Stand - altså langsiden og samme siden som udskiftningsbænken - række 17. Placering er dermed i top!

En tur derover kan dermed arrangeres for ca. 2.000,- inkl. fly, billet og hotel.
Kontakt mig på sej.nybolig@gmail.com og vi kan herefter skrive/snakke nærmere om det.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Og den der "ingen røg uden ild" ting er jo bare en undskyldning til sig selv for at tro på alle rygter nogensinde kreeret.

Øhm, nej, det er en konstatering af, at Vidal rygterne fortsætter, mens mange andre rygter om spillere til United (især hollandske) bare dør ud efter lidt tid.
Og hvis du læste resten af sætningen, påpeger jeg jo ikke, at en handel er 2 minutter fra underskrivelse, men at der højest sandsynligt har været en eller anden form for dialog omkrng Vidal.
Jeg kan da godt forstå du er bange for at han skifter, men det virker mere som om du prøver at overbevise dig selv om at det ikke sker, end om at du selv helt tror det er udelukket.´

Mht. Nani ser jeg helst vi beholder ham. Han har mere talent end mange af de wingere der render rundt i Europa. Med den rigtige guidance og lidt mere ydmyghed tror jeg han vil kunne blive blandt de bedste fløjspillere i verden. Men hvis Juventus vil have ham med i en handel omkring Vidal, og van Gaal mener det er en god ide, kan jeg godt se ham i Juventus.
Skrevet af Slettet(262004201905)

Når det gælder transfermarkedet, så kan du roligt afskrive det som værende en gældende regel.

Medierne bliver aktivt brugt, af alle aktører, og plantede historier, uden det fjernest hold i virkeligheden, er bestemt ikke noget usædvanligt.

Jo jo, men indtil videre har der været 4 historier omkring spillere til/fra United, som ikke bare var de løse historier, hvor pressen holdt historierne kørende i længere tid end bare et par dage. Det har været Shaw, Kroos, Vidal og Evra.
Herrera nåede de kun lige at skrive om et par dage, inden han var signet. Kroos ser nu ikke ud til at komme, Shaw kom, Evra tror jeg med stor sandsynlighed skifter til Juve, og Vidal håber jeg på.
Så er der også Enzo Perez, hvor rygterne ikke har været så markante, men hvor de har været lidt mere vedvarende, end samtlige spillere fra Holland og Bayern. Og så har Hummels snakken også været lidt mere vedvarende, men hvor der har været stor usikkerhed om hvorvidt Dortmund vil sælge.

Og seneste er så di Maria, som synes på vej væk fra Real, og hvor de mest sandsynlige destinationer, ifølge rygterne, lige pt. er PSG og United.
Skrevet af Gustenv@rius
Det handler om kildekritik. Og ingen seriøse kilder melder noget om et Vidal skifte, eller nogen forhandlinger af nogen art. For flere uger siden var Man Utd i kontakt med Juventus for at forhøre sig omkring Vidal, men Juventus afviste alle tilnærmelser, og siden har der ikke været nogen kontakt omkring Vidal, heller ikke iforb. med Evra forhandlingerne.

Hvorfor overhovedet forholde sig til hvad de værste engelske lokumssprøjter skriver? Er det for at holde liv i håbet?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Promo
Jeg kan da godt forstå du er bange for at han skifter, men det virker mere som om du prøver at overbevise dig selv om at det ikke sker, end om at du selv helt tror det er udelukket.
Det er ikke fordi jeg er bange for at miste ham, det er mere for at hjælpe dig - og dine medfans - til at have lidt kildekritik, som Gusten så kom mig i forkøbet med.
Der jo ikke meget der mere irriterende end falske forhåbninger, eller er jeg helt gal på den?

Men, som nævnt tidligere, åbner i kisten med burgermilliarderne, og kommer med et ordentligt/acceptabelt bud, så kan det da sagtens være i kan købe ham fri. Ikke umuligt, bare lettere usandsynligt.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Toggle
http://www.manchestereve…dal-7414399

Men når Manchester evening news så pludselig skriver at vidal ville elske at spille for en af verdens største klubber og han her snakker om united så begynder det pludselig at lyde hult at han ikke kommer før eller siden. Jeg kan godt forstå at man som juve fan er træt af den her polemik men accepter nu bare at manden vil til en større klub.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
In all fairness, så tror jeg ikke han mener United specifikt, men de store klubber i Premier League generelt, som United selvfølgelig er en del af.

Men jeg forholder mig bare til, at en bunke medier i både Italien, England og Chile har rapporteret om et nært forestående skifte, hvor en enkelt person ifølge Gusten har nævnt, at der ikke har været forhandlinger af nogen art. Og så er det mig der bliver bedt om at forholde mig kritisk???

Jeg ved selvfølgelig godt, at vi er midt i silly season, og at der er langt fra mildest talt samtlige mediers rapporter og rygter og gætterier til en underskrevet aftale. Men netop fordi jeg forholder mig kritisk til de mange rygter, finder jeg Vidal rygterne en smule mere ihærdige, end de fleste andre rygter. Akurat som Evra rygterne.

Jeg anser det for højst sandsynligt, at Evra skifter til den gamle dame inden sæsonstarten, mens jeg ikke lægger forfærdeligt meget i Welbeck til Real rygterne.
Skrevet af FalconLFC
Jeg er Liverpool fan, men tillader mig at skrive alligevel, da jeg har et ønske om at se United tilbage i toppen igen. Der SKAL være en nogenlunde jævnbyrdig rivalisering mellem de 2 klubber!

Alle spillere taler selvfølgelig pænt om de klubber som de, realistisk eller urealistisk set, bliver sat i forbindelse med i medierne. Det vil da være tåbeligt andet, men man skal nok ikke tage det for mere end det er.

Men jeg kan ikke se hvorfor Di Maria skulle vælge United frem for PSG (hvis han altså er på vej væk fra Real)? Paris er sgu (no offense!) noget mere eksotisk end Manchester (eller Liverpool for den sags skyld), PSG vil helt sikkert give ham kassen i løn og PSG er altså i CL. Jeg synes bestemt ikke, at det er særligt oplagt, at forestille sig ham i United. Det eneste der taler for et skifte er Van Gaal, hvis Di Maria altså har en særlig preference til ham.

Rygtet om Welbeck er nyt for mig, men han er da slet ikke god nok til Real. Han er jo heller ikke god nok til United.
Skrevet af Gustenv@rius
Jøsses Crazy, igen, det handler om kildekritik.

Manden jeg refererer til (Di Marzio) er blandt de mest respekterede i Europa, og jeg kan garantere dig, at havde der været kød på historien onkring Vidal, så ville han også være blandt de første der rapporterede det.

Men fair nok, tro hvad du vil.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Slettet(262004201905)

Alle spillere taler selvfølgelig pænt om de klubber som de, realistisk eller urealistisk set, bliver sat i forbindelse med i medierne. Det vil da være tåbeligt andet, men man skal nok ikke tage det for mere end det er.

Ja, men han kunne jo starte med at udtale, at han er i Juventus, og der ønsker han at blive i stedet for at udtale "Anyone would love to play for one of the biggest clubs in the world." som svar på om et skifte til United var på tale.

Di Maria tror jeg hellr ikke på. Ikke pga. CL bold i denne sæson, men fordi PSG kan betale mere, og måske fordi han hellere vil bo og spille i Paris. Ærligt talt er det utroligt kortsigtet, at vælge en klub som United fra pga. manglende CL bold i næste sæson. Det er første gang i over 20 år, at United ikke er med, så hvis spillerne derfor vælger United fra, er det fordi de selv eller deres agenter ikke rigtigt har fulgt med. Hvad var det der initielt fik stjerner til at skifte til Chelsea og City, da de kom til penge? Det var i hvert fald ikke CL bold til at begynde med.

Men jeg ved ikke hvad der sker mht. di Maria - det er netop et ret nyt rygte, og i øjeblikket peger de fleste medier på, at han helst vil til PSG. Hvad PSG gør for at undgå nye FFP sanktioner er så en anden sag. De har allerede købt Luiz for £50m, og di Maria formodes at koste omkring £40m, og PSG var allerede på dybt vand mht. FFP, og må kun have 20 spillere i truppen til næste års CL - jeg håber da UEFA slår hårdere ned næste gang.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jøsses Crazy, igen, det handler om kildekritik.

Manden jeg refererer til (Di Marzio) er blandt de mest respekterede i Europa, og jeg kan garantere dig, at havde der været kød på historien onkring Vidal, så ville han også være blandt de første der rapporterede det.

Så det du siger er, at han ved alt omkring Juventus og tager aldrig fejl?
Hvordan så med Evra rygterne. Dem mener du også er det pure opspind, eller han han sagt noget om dem??
Hvis du/Marzio mener Evra rygterne er valide, hvordan ved han så om man i lukkede rum snakker om Evra eller Vidal?
Skrevet af S4lv4
Så det du siger er, at han ved alt omkring Juventus og tager aldrig fejl?
Hvordan så med Evra rygterne. Dem mener du også er det pure opspind, eller han han sagt noget om dem??
Hvis du/Marzio mener Evra rygterne er valide, hvordan ved han så om man i lukkede rum snakker om Evra eller Vidal?


Di Marzio må regnes som værende en af de få pålidelige kilder ift. transferrygter, hvad angår Italien. Manden rapporterer stort set ikke nogen historie, medmindre der er noget om snakken. I nærværende situation har vedkommende udtalt, at United forespurgte Juventus om Vidal for 2-3 uger siden, i hvilken sammenhæng Juventus blankt afviste Uniteds tilnærmelse.

Hvad engelske, spanske og chilenske aviser måtte rapportere, regner jeg og resten af Juventus´ tilhængere ikke for andet end sensationsjournalistik i higen efter flere solgte oplag. Der er simpelthen ingen konkrete forhold, der taler for, at et Vidal-skifte til United skulle være et nært forestående.

Evra er en lukket handel. Dette blev rapporteret natten til i dag. Juventus´ advokater havde et møde med Evra og dennes bagland i LA, og kontrakten på 2 år til en værdi af €3.5m netto per sæson er nu underskrevet. Juventus har valgt at respektere, at Evra gerne vil komme med en udmelding til United-fans, før de gør handlen officiel.
Skrevet af Toggle
Ligesåvel som marzio er godt informeret omkring situationen i juve så er theguardian/manchester evening news det omkring united. Det er jo også derfor det er værd at overveje om der ikke er hold i disse rygter som både engelske, italienske og chilenske medier skriver om. Ift kildekritik kan man jo heller ikke tage det helt seriøst kun at stole på een - i dette tilfælde marzio. Min egen kildekritik hvad angår united er udover de to førnævnte også independent og skysports
LUHG
Skrevet af S4lv4
Ligesåvel som marzio er godt informeret omkring situationen i juve så er theguardian/manchester evening news det omkring united. Det er jo også derfor det er værd at overveje om der ikke er hold i disse rygter som både engelske, italienske og chilenske medier skriver om. Ift kildekritik kan man jo heller ikke tage det helt seriøst kun at stole på een - i dette tilfælde marzio. Min egen kildekritik hvad angår united er udover de to førnævnte også independent og skysports


Bevares, men det, som vi er vidner til i øjeblikket, er udelukkende rygter, der er rapporteret af Daily Mail og deslige, som bliver gengivet i de af dig nævnte medier. Det er simpelthen rygter, der er taget ud af en vis kropsdel.

Det er mig ubegribeligt, at United-fans er så forblændet af idéen/forestillingen om Vidal, at de slet ikke forholder sig til de konkrete faktiske forhold, der skulle understøtte deres illusion. Indtil videre er det eneste faste holdepunkt, som en fornuftig, rationelt tænkende person kan anerkende, alene Uniteds interesse i spilleren og Juventus´ modvilje i at sælge.
Skrevet af Gustenv@rius
@Crazy

Det jeg siger er, at Di Marzio er blandt de mest velinformerede i Europa når det kommer til transferrygter. Hvordan han får informationen ved jeg af gode grunde ikke, men jeg har fulgt ham gennem 3 år efterhånden, og hans trackrecord er ganske enkelt unik.

Og det er ikke kun i Italien at han er med på noderne. Han har breaket flere store europæiske transfers, bla. da Guardiola blev Bayern træner.

Han har længe talt om Evra til Juventus, og har i samme åndedrag slået fast, at der ingen forhandlinger var omkring Vidal i den forbindelse. Og du kan være 100% sikker på, at var der noget i gære havd angår et muligt Vidal skifte, så ved han det også.

Hvis I bruger twitter, så gør jer selv den tjeneste at følge ham og hans engelske oversættere. Så er I godt stillet hvad angår transferrygter. Også i det engelske.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Ferguson41
Det ser ud som om vi skal til at spille i Adidas igen.

http://oldtrafford.dk/ny…toejsponsor
annonce
0