Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ja, det er crazy money de snakker om - £70m. Men med de lønninger man giver Rooney, og Young og andre der måtte komme ind, er der jo brug for pengene. Jeg ville ikke have noget imod man solgte Rooney, hvis man kan finde en god erstatning.
Young behøver vi ikke erstatte - vi har vel nok bolddrenge i klubben, der kan afløse ham.
Skrevet af Ferguson41
Officielt: Adidas tager over

http://www.manutd.com/en…adidas.aspx

£750 mio. over en 10-årig periode, det er sgu meget godt gået af klubben.
Skrevet af Fribytter
Hvordan forholder det sig med salg trøjer og non-branded merchandise?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der står ikke ret meget i den officielle tekst. Der står lidt mere i BBCs announcement her:
http://www.bbc.com/news/…ss-28282444

"Adidas will provide training and playing kit to all of the club´s teams. In addition, it will have the exclusive right to distribute dual-branded merchandising products worldwide."

For mig ser det ud som om, at Adidas får eksklusiv rettigheder til alle United dragter de næste 10 år. Men der står ikke noget om andet merchandice.

Adidas betaler så £40m mindre, over en 10-årig periode, end Glazers betalte for klubben - lidt vildt.
Skrevet af Fribytter
Ja, det er en vild aftale. Da LFC forhandlede med Adidas, var rettighederne til salg af trøjer og non-branded merchandise formentlig en deal-breaker. Warrior stillede ikke samme krav til merchandise. LFC udtalte dengang, at klubben forventede, at den ved siden af Warrior-aftalen kunne tjene ligeså meget på merchandise som på selve aftalen, og at man i løbet af de seks år, aftalen løb, forventede at tjene £300 mio.. Altså £50 mio. om året. Man. Utd. kan formentlig ikke fordoble indtjeningen ved salg af merchandise ved siden af aftalen, da det lader til, at Adidas har fået en stor del af de rettigheder, men det er jo stadig en aftale, der giver massivt baghjul til alle andre PL-konkurrenter.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg er ret sikker på, at Adidas har bedre merchandise vilkår i denne aftale, end trøjesponsorerne i de andre topklubber i PL, og på den måde kan man ikke bare sammenligne den direkte pris på sponsoraterne.

Men jeg tror stadig at United med denne aftale vil have den mest udbytterige merchandiseaftale i fodboldverdenen (ja i hele sportsverdenen vil jeg tro), indtil videre.

Jeg mener de fleste tidligere aftaler (og dem Chelsea, Liverpool, Arsenal og City har) indbefatter, at trøjefirmaerne får alle indtægter op til den sum de betaler klubberne, og derefter er der en fordelingsnøgle. Den er jeg ikke sikker på der er i Uniteds nye aftale.

Jeg er dog efterhånden ret sikker på, at Woodward er rigtig dygtig til at forhandle denne slags aftaler, og United ledelsen har helt sikkert regnet på hvad der var mest givtigt over de 10 år.

Hvis så bare Woodward kunne overføre disse evner til spillerforhandlinger, så vi kan få landet nogle spillere :)
Skrevet af Fribytter
"With Warrior, Liverpool will control all non-branded merchandising – products outside the usual kit range – and are free to open club stores wherever they choose. That is not the case under Adidas, who control Liverpool´s kit supply and the sale of non-branded merchandise, and the club believe they can double the £25m a year from Warrior when the current restrictions are lifted this summer."

Du har muligvis ret ang. fordelingsnøglen. Derudover tror jeg, at det er lidt særligt for LFC´s aftale, at klubben har så stor råderet over merchandise og distribution. Men du har helt ret i, at det på ingen får LFC´s aftale op på niveau med Man. Utd.´s nye aftale.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror Warrior er parat til at give lidt mere til klubberne i øjeblikket, da de i den forbindelse er ret små på det europæiske marked.
Jeg tror gerne de vil have foden ind, og derfor har givet Liverpool en favorabel aftale, og sandsynligvis har været med til at presse prisen på Uniteds aftale op.
Jeg tror også Warrior tegner med flere andre klubber i den nærmeste fremtid.
Skrevet af Kroesus
En af mine FB venner har skrevet at der bliver præsenteret nye ansigter på torsdag, har I hørt noget om det?
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der var et rygte i weekenden om, at van Gaal regner med at hente 2 mere inden fredag.
Hvem det kan være - Vermaelen kunne være et bud, selvom rygterne er langt færre nu. Vidal, selvom vores Juventus venner mener det er en umulighed når di Marzio ikke har berettet om det.
Derudover kunne det vel også være en af de mange hollændere vi er blevet linket med, eller måske di Maria, hvem vi er linket med, selvom mange rapporter i går meldte at han hellere vil til PSG.
Skrevet af Kratos
Blind er vel også oplagt hvis Evra smutter - så er der både cover til VB og CM.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ja, men mon ikke man vil hente spillere man regner med som startere, frem for breddespillere i første omgang.
Skrevet af Promo
"Breaking" news. Daily Fail melder at Vidal handlen ikke bliver til noget. http://www.dailymail.co.…ielder.html
Disse to punkter er især til at grine af: "Juventus are ready to sell Chile international and hoped for £32m deal"
"Louis van Gaal has decided the midfielder is not for the Old Trafford club"
Vor herre bevares. :D
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Norup
Martins Indi har meldt ud at han forlader Feyenoord, han siger dog ikke hvor han skal hen. Dette passer dog fint med van Persie´s hentydninger om at der er et par hollændere på vej. Håber mere på De Vrij, som jeg synes har været helt fantastisk.
http://www.youtube.com/watch?v=7gasxpPiews
Skrevet af Slettet(262004201905)
Martins Indi har været meldt på vej til Porto i noget tid, og de Vrij har været meldt på vej til Fiorentina siden før VM. Ingen af dem har meldt noget officielt ud. Martins Indi har dog udtalt, at han ikke fortsætter i Feyenoord og Vrij lader også til at være opsat på at skifte.
Skrevet af Toggle
Det er daily mail. Ikke just den mest pålidelige kilde. Til gengæld har Juventus iflg M.E.N. sat prisen på vidal til 34mio £. Derudover udtaler vidal nu direkte at skulle et skifte til united glippe gør det ham ikke noget for han er glad nok i Juventus, mon ikke det betyder at der snart sker noget konkret. synes Woodward i såfald bør slå til.
LUHG
Skrevet af Toggle
Og så er vi tilbage på toppen som det mest værdifulde hold indenfor sport:
http://www.manchestereve…ost-7430143

Så kan folk godt pakke sammen med at en enkelt sæsons misset champions league bold skulle betyde så og så meget på den konto.

Edit:
Og så har Martins Indi signet for Porto. Heldigvis...
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg har ikke set noget bekræftet mht. Indi - jeg ved ikke hvad jeg mener om ham og en mulig handel. Hummels er ønskespilleren til forsvaret, men ham tør man ikke rigtigt håbe på. Derefter er de lidt svært at vurdere hvem der ville passe bedst ind.

I øvrigt ser det ud til at Bebe langt om længe er på vej væk, og ret overraskende er den eneste pris jeg har set rygtet på hele £5,5m - langt mere end hvad man kunne forvente.
Skrevet af Toggle
LUHG
Skrevet af Toggle
Vidal done deal...så mangler lægetjekket og de personlige vilkår at komme på plads. Jeg elsker denne silly season

LUHG
annonce
0