Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Foxy
Har du det på skrift?

For det lyder som et meget voldsomt krav af en spiller der ikke kan betegnes som verdensklasse. Samt kun er 3/4 violin på midtbanen i Real.

Hvis der er hold i det, skal han selvfølgelig udelukkes.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Mainy
Hvad jeg kunne læse mig til, var det derfor Arsenal trak sig omkring Khedira.

Edit: £200k/w er måske et silly rygte, men skulle kræve en pæn slat.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af KasperKK
Der er nogle rygter om Khediras lønkrav. Nogle nævner at det er i samme leje som Alexis og Özil, omkring de 135-140k £ om ugen. Men da det nok også er hans sidste store kontrakt ønsker han nok en god slat i lønposen.
Skrevet af Foxy
Så hellere De Jong, tvivler på han forlanger meget, desuden vil han skabe frygt og respekt. Han ville være en god gardering når Carrick er væk så lang tid.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af PayElite
Rafael igen skadet ! Måske det er på tide, at få købt noget kvalitet ind, som kan dele denne plads med Rafael, da manden desværre næsten er mere skadet end kampklar.. Tror heller ikke hverken Smalling eller Jones er optimale som wing-backs i Van Gaal´s 3-5-2...


Kan næsten ikke huske hvornår vi sidst har haft 2 deciderede højre-backs i truppen..
[i]Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\'m not sure about the former [/i]
Skrevet af Slettet(262004201905)
Brown og Neville. Og Rafael og Brown (ved ikke om du vil tælle O´Shea med som højre back, men vi havde også O´Shea og Brown og Rafael til at begynde med, da vi fik Rafael).
Vi har stadig de 2 unge Vermijl og Varela, samt Janko (som også kan spille wing - måske en passende spiller til wingback rollen).

Så er vi jo også linket til Cuadrado.
Skrevet af PayElite
Vil da faktisk hellere mene Rafael og Neville egentligt.

Jo Brown og O´shea fik da også sine kampe derude, men de er jo egentlig begge naturlige midt-stoppere der blev rykket derud til nøds, og grundet deres alsidighed var habile og konkurencedygtige back-ups til højre-back positionen..

Det er lidt det samme når man så Fergurson og Moyes bruge Smalling og Joness sådan (der jo også begge er naturlige midt-stoppere) - men hvis vi skal spille med 3 centerforsvarer, synes jeg det er nødvendigt at have en "rigtig" højre-back som back-up til Rafa
[i]Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\'m not sure about the former [/i]
Skrevet af Ferguson41
Gary Neville er faktisk den sidste pålidelige højre back vi har haft, men det var inden han blev langtidsskadet, i en kamp mod Bolton helt tilbage i marts 2007. Siden har vi ikke haft en fast højre back over en lang periode, kun Brown der gjorde det ganske fornuftigt i 07/08 (bl.a. med en assist i CL-finalen) og så Rafael i 12/13.

Rafael er alt for meget skadet, og vi bør overveje at droppe ham, når hans kontrakt udløber i 2016. I mellemtiden skal vi have fundet ud af, om Vermijl og/eller Janko har niveauet, eller om vi også på den plads skal op med tegnebogen.
Skrevet af Inuk.
De Jong ville være perfekt som back up til højreback.

Han er mere farlig når modstanderne har bolden end når hans eget hold har bolden. Med andre ord, født til at være back.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jo Brown og O´shea fik da også sine kampe derude, men de er jo egentlig begge naturlige midt-stoppere der blev rykket derud til nøds, og grundet deres alsidighed var habile og konkurencedygtige back-ups til højre-back positionen.

Brown var føsrt og fremmest back, som blev flyttet ind i centerforsvaret af nød.
Det modsatte af Smalling og Jones. O´Shea var utility spiller, som ikke var god nok til idealopstillingen, men var god reserve på de fleste defensive pladser på holdet.

O´Shaea startede som venstre back på holdet, og Brown startede som højre back.
Skrevet af Toggle
Brown var vel egentlig mest tiltænkt en plads på den defensive midtbane i starten men blev så knæskadet og mistede en del hurtighed hvilket betød at han blev sendt ned i forsvaret
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Brown fik sin debut på højre back, og spillede i lang tid den plads som vikar for Neville - han var, som jeg så det, udset til at være arvtageren fra Neville. Men skader og manglende udvikling gjorde at han aldrig blev til mere, end 1. reserve for bedre spillere på holdkortet. Senere udviklede han sig også mere tyil en central forsvarsspiller.
Jeg mindes ikke at han på højeste niveau for United har spillet på midtbanen.
Skrevet af CPH-Hotspur
Ved ikke hvor meget man skal lægge i det, når det er Daily Star, men ifølge dem skulle i have en aftale med Vidal.

http://www.dailystar.co.…-47m-switch

Den kører åbenbart flere steder

http://www.express.co.uk…ster-United
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Promo
HAhahahahaha!
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Slettet(262004201905)
Rygtet stammer fra et chilensk dagblad.

Jeg tror vi køber ham, men jeg tror ikke vi skal regne med ret mange af de rygter der er omkring priser og løn og udtalelser der bliver fordrejet (som hans "no, no, no" (ved faktisk ikke om det var præcist det han sagde), der blev til: "No, I am definitely not joining United".
Skrevet af Inuk.
Det er jo fuldkommen latterligt hvis Vidal bliver købt. Der er vist ingen hoved og hale i indkøbspolitikken længere.

Jeg kan forstå hvis vi havde været tæt på i CL f.eks. Så er det sådan et indkøb giver mening. En spiller på toppen af sin karriere der lige kan give det sidste som truppen mangler for at nå den absolutte top.

Men det er jo ikke vores situation. Vi er igang med at opbygningen af et nyt hold. Der skal skabes et nyt fundament for fremtiden. Og det gør man ikke ved at købe 27 årige spillere.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Moller
Men det er jo ikke vores situation. Vi er igang med at opbygningen af et nyt hold. Der skal skabes et nyt fundament for fremtiden. Og det gør man ikke ved at købe 27 årige spillere.

Hvor længe havde du lige tænkt tænkt dig, at der skulle gå før Man U skulle være tilbage på sporet?

27 år er ingen alder - især ikke når United har så velpolstrerede, at man ikke behøver at spekulere i videresalg med fortjeneste.

Vidal har vel 6-8 år tilbage på topplan. Det ville da være vanvittigt, hvis man fravalgte den mulighed pga. alderen.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af UdAfBusken
Jeg tror ikke, at Van Gaal har tænkt sig, at det skal tage ret mange år, før I er at finde i toppen igen. Vidal vil give en masse kvalitet og vil samtidigt give noget stabilitet på midten, hvor Herrera og Shaw nok vil svinge noget mere i starten.
Skrevet af Mercenary
Jeg kender godt selv den tendens fra FM. Det er bare sjovest at vinde med et hold med gennemsnitsalderen 21,6 år.
Lose all to save a little
Skrevet af PayElite
@ Inuk

Hvornår har du tænkt dig at bidrage med noget konstruktivt til tråden ?

De Jong som højre back, og det at du mener at det er vanvid at købe en ekstra central midtbane, på trods af at man sidste sæson ikke magtede at dominere bare ét eneste midtbaneslag, er bare nogle af de "guldkorn" jeg kan huske fra din side af, inden for det sidste korte stykke tid..

Truppen mangler afgjort kvalitet på flere positioner og Van Gaal har ret i, at truppen på ingen måde er i balance. Dette skyldes i høj grad Moyes, der lavede nogle komplet vanvittige og unødvendige til og-afgange i sin ellers korte men katastrofale tid i klubben..
[i]Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\'m not sure about the former [/i]
annonce
0