Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ferguson41
Swansea hjemme bør vi i hvert fald vinde uden Van Persie, mens jeg ikke rigtig ved med Sunderland ude i 2. spillerunde. Sunderland er et hold man ikke ved hvor man har, for de har et højt topniveau, men tilsvarende et meget lavt bundniveau.
Skrevet af a-mg
Sidste år var Sunderland virkelig onde mod topholdene. Dog oftest på udebane, hvis jeg husker rigtigt.
Skrevet af PNE
Sunderland var ringe de første 30 kampe, herefter slog de alt og alle.

Desværre for City, Chelsea og United lå de blandt de kampe.
Zadok the Priest, and Nathan the Prophet anointed Solomon King.
Skrevet af Ferguson41
Ringe og ringe. De havde en periode fra 14/12 til 8/2 (9 kampe) hvor de kun tabte en enkelt kamp og vandt fire, men så var det de i de følgende 8 kampe, blot hentede et enkelt point, og lignede en nedrykker. Herefter tog de så til Etihad og fik 2-2 på chokerende vis, og vandt så herefter fire i træk og sikrede overlevelsen.
Skrevet af PNE
Selvfølgelig var de ringe, de lå til nedrykning før eventyret med Poyet indfandt sig.
Zadok the Priest, and Nathan the Prophet anointed Solomon King.
Skrevet af Ferguson41
Jo, men hvis man er ringe de første 30 kampe, så rykker man ned i sidste ende.
Skrevet af timmoc
dshoig

Det var nu Kagawa med assisten til Chicharitos mål, men det ændrer dog ikke ved at Herrera har set lovende ud. Ser frem til at se hvad han kan i PL.
"I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered." George Best
Skrevet af Kratos
http://thebusbyway.com/2…xt-signing/

Noget med at Rooney er glad for den transfer der er på vej, men at han ikke kan sige mere. Udtalt i pausen mod Real - så der sker nok snart et eller andet. Håber det er noget stort og ikke bare Vermaelen eller lign.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af dshoig
@timmoc

ah min fejl.
Manchester United siden Schmeichel det sagde hun også i går
Skrevet af a-mg
Sunderlands havde ganske rigtigt en god slutspurt, men de havde også en glimrende periode i Januar. Her slog de blandt andet United ud af Liga-Cuppen. Der har generelt været op- og nedture i Sunderland sæson, men det er bemærkelsesværdigt at de klarede sig bedst mod holdene i den bedste halvdel.
Skrevet af Schleimann
Herrera ser da godt nok ud til at blive guld værd jf. hans oplæg til 3. mål samt hans indsats de andre kampe.


Var det ikke den japanske diamant, eller har jeg set forkert?

EDIT: Nej, mit falkeøje slog ikke fejl.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Næ, det er ikke nogen fordrejning. Han bliver spurgt om han skal til United, og siger så nej. At United tilhængere så tolker i øst og vest er jeg ret beset ligeglad med.

"Vidal kunne nemt have været ude og lukke sagen ved at udtale at han ikke ville skifte, men da det ikke er sket."

Jo, det er det sådan set. Han bliver spurgt om han skifter og siger efterfølgende nej. Han behøver ikke stille op hver gang tabloid-pressen skriver at et skifte er lige op over.

Gusten... Du læser ærligt talt ikke artiklerne særligt nøgternt. Du går ud og proklamerer, at alle de artikler der har været skrevet er opdigtede af tabloidpressen, lige bortset fra den artikle, hvor Vidal forfulgt af tabloidpressen igennem lufthavnen sagde "nej, nej, nej" - lige præcis i den vinkel de tog dagen efter havde de ret, men ikke i noget andet de har skrevet i sagen.
Jeg kan godt forstå du ønsker at Vidal bliver i Juventus, da han er en vigtig spiller. Men du har altså antaget en holdning om, at uanset hvad der bliver skrevet, så betyder det at han bliver i Juventus.

Når Tabloidpressen skriver at han skifter, tager de fejl og gætter, men når de skriver, at han bliver, har de fået det at vide direkte fra kilden, og har selvfølgelig ret ;)
Skrevet af Gustenv@rius
Gudfader i skuret du er tung og danse med.

Du kan vel godt se forskellen på at tabloid-pressen bringer et rygte, og så når de bringer et båndet indslag hvor man med egne øjne og ører kan høre hvad spilleren siger?

Kom nu lige lidt.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af PayElite
@Gusten


Så vidt jeg har forstået, spørger den givne Rapporter i lufthavnen om Vidal skal til Manchester NU - altså om han er på vej dertil i det givne øjeblik - til dette griner han og siger "no, no" ..

Altså afviser han absolut intet i det videoklip som du åbenbart bruger som bevis på, at et skifte ikke kommer til at ske.. Han svarer blot at han ikke er på vej dertil med et fly på det givne tidspunkt i lufthavnen..
[i]Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\'m not sure about the former [/i]
Skrevet af Gustenv@rius
Haha, er du seriøs?

Selvfølgelig svarer han på om han skal til Manchester som destination denne sommer, og ikke om han skal med et fly samme aften.

Det er sgu som at læse Redcafe. Fuldstændig absurd hvordan I kan få en stor historie ud af ingenting.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Slettet(262004201905)
Tro på det, Gusten, tro på det ;)
Skrevet af Ferguson41
Jeg fatter ikke hvor I to (the Crazy Gang og Toggle) får den optimisme fra ang. Vidal. Man har intet hørt i dagevis, og det man har hørt indtil videre indikerer på ingen måde, at han er på vej i retning af Old Trafford.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg synes som sagt der er mange indikationer der kunne tegne på et skifte (eller en kraftig lønstigning til Vidal). Om skiftet bliver til United eller en anden klub, er en anden sag.
Skrevet af NickRomano
Der er vel heller ikke sådan, at Juve ser ud til at være i færd med at investere eventuelle Vidal-penge i andre og dyre spillere.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Næh, men ville det ikke også være dumt at bruge penge man endnu ikke har fået?
I givet fald, ville Juventus nok vente med at færdiggøre handlerne (og offentliggøre dem), indtil der var kommet penge ind.
annonce
0