Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gustenv@rius
@Toggle

Selvom citatet er forkert, så ændrer det ikke på at LvG´s udtalelser kun kan betyde, at Vidal og Messi er Man Utd spillere inden vinduet lukker.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Geddar , moderator
"Det forstår jeg ikke, Geddar. Han var da fremragende i en opstilling meget lig Arsenals i en lang periode indtil hans grimme skade. "

Spillede han ikke ved siden af Alonso der?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af a-mg
I modsætning til Rooney, Mata og RvP har di Maria fart. Det er tiltrængt. Desuden er han langt bedre til at sætte folk af, end de tre nævnte er. Jeg er dog også lunken overfor købet, hvilket jeg tidligere har forklaret hvorfor. Desuden er de priser der nævnes fuldstændig sindssyge.
Skrevet af Toggle
Gusten
Tog bare citatet fra MEN så kan selvfølgelig ikke vurdere tonen i det men som jeg skriver i tidligere indlæg er de to navne jo bare for at dække over di maria handlen. Derfor mangler der stadig en vidal type på uniteds midtbane
LUHG
Skrevet af Gustenv@rius
Det har intet med tonen at gøre. Citatet er forkert.

http://www1.skysports.co…on-di-maria

Fra 4.40
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af JohnnyDrama
Er Uniteds problem ikke den manglende bevægelse?

Altså løbemønstre og pasninger til kanterne.

En type som Cleverly er jo faktisk ikke dårlig hvis der bliver spillet til hans styrker som er pass and move.

En anden ting.

Mata, Rooney og van Persie. Synes der var tider i denne kamp hvor de var i det samme rum og ikke helt havde aftalt hvem der skulle udnytte de gange hullerne mellem forsvaret og midtbanen opstod.
YNWA
Skrevet af Mr. Pink
Ferg41. Jeg er faktisk enug med din nedslående analyse. Jo! Den er helt gak med tempoet! Gal med bevægelsen og de indbyrdes aftaler. Ingen hidsighed og vildskab. United kunne købe Vidal, Khedira, Yaya, Varane oh Di Maria. De ville sikkert stadig spille langsomt, uinspirerende, sløvt og anti-united
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Mercenary
Du har ikke overvejet at blive træner, Pink?
Lose all to save a little
Skrevet af Mr. Pink
Jo! Og mine spillere ville aldrig mangle engagement, villighed til at løbe, presse og vildskab for at vinde.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Ferguson41
Kagawas ligegyldighed i United fortsætter: http://oldtrafford.dk/ny…ilpasse-sig

Og en anden nyhed: http://oldtrafford.dk/ny…ter-welbeck

Jeg fatter ikke hvorfor Van Gaal vil af med ham, man så jo i går hvordan han kom ind, og gjorde en forskel. Hvad med Cleverley, Chicharito, Young m.fl.? Han ville være et rigtig godt køb for Everton, og måske han også ville passe bedre ind der, da de benytter sig af bolde i dybden modsat os.
Skrevet af Mr. Pink
Kagawa skal ikke væk! Han skal "blot" vænne sig til en 6´er eller 8´er. Mata er 10´er, og Kagawa kan vikariere for ham, men ellers må han lære at spille 8´er
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af sasso
Jeg mener heller ikke, at hverken Kagawa eller Welbeck skal væk - medmindre de har ytret utilfredshed med ikke at være førstevalg på deres respektive yndlingspladser; det er de ikke gode nok til.
Men Kagawa burde kunne tilvænnes til 8´eren - han ville i så fald uden tvivl være bedre end Cleverley og Fletcher. Og Welbeck er som nævnt tidligere meget bedre end Ærten.

Virker mystisk, hvis Cleverley og Young får lov at fortsætte - uagtet hvor hårdt de træner
We love United, we do Some you lose, some you don\\\\\\\'t win
Skrevet af howalt90
Har ellers været temmelig imponeret af Young i de kampe jeg så i preseason, men var selvfølgelig heller ikke så mange.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Norup
Fletcher spillede en historisk ringe kamp i går.
http://www.youtube.com/watch?v=7gasxpPiews
Skrevet af Toggle
Jeg fatter ikke hvorfor Van Gaal vil af med ham

Di maria + cm = 100+mio £
LUHG
Skrevet af Acheron 3
For en udenforstående virker det sært og lidt panikagtigt at i smider så mange penge efter Di Maria, når jeres primære problemer ligger i defensiven og defensiv midt. I mine øjne er i ved at opbygge en massiv klasseforskel på jeres offensiv og jeres defensiv.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af CarefreeCFC
Det ligner i mine øjne en Mata´isk signing. Altså en klassespiller som tilfældigvis er blevet til rådighed, men som egentlig ikke passer ind i konceptet, eller som passer til holdets nuværende mangler.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af a-mg
Helt enig med Carefree. Både indkøbet af Mata og et eventuelt køb af di Maria lugter af panikindkøb. Det virker ikke som om der har været en overordnet strategi på transfermarkedet, men at man bare shopper klassespillere når man en sjælden gang for muligheden. Den trend startede måske endda, da man købte RvP. Tidligere virkede Uniteds ageren på transfermarkedet langt mere målrettet og velovervejet.
Skrevet af K. Schmidt
@carefree @a_mg

Så i mener begge at Uniteds trup lige nu er fyldt med klassespillere til kanten, der er hurtige og samtidig evner at sætte en mand af ? Det kan jeg så oplyse jer om at der ikke er.. Kanterne var vel nok det største problem sidste år, og det var ekstremt lidt assists/mål der kom fra disse spillere...

Van Gaal har netop klaget over manglen på kvalitet til kanten og kan derfor ikke spille sit foretrukne system 4-3-3, hvortil jeg ser købet af Di Maria som en perfekt transfer... Hele grunden til at Van Gaal spiller 5-3-2 er jo fordi truppen har manglet kompetente kantspillere..

Dertil kan Di Maria også fungere i en 3-mands midtbane, og man har dermed fundet en meget kompetent spiller der kan fungere i flere systemer alt afhængig af taktikken og antal skader på holdet..


Ja der mangler stadig en defensivt orienteret midtbanemand og en forsvarsspiller men lad os nu lige tage det roligt med at kalde det et panik-køb.. Mata er en anden sag og en kæmpe fejltagelse af klubben og Moyes, der åbenbart ikke havde fattet af han er for langsom til kanten..

Og husk nu på at 5-6 af de spillere der figurerer i idealopstillingen i øjeblikket er skadet, hvilket selvfølgelig også har noget at gøre med det niveau vi så i går.. United og Arsenal er jo desværre de klubber der ubetinget raver allerflest skader til sig i løbet af en sæson. Og det ser ikke ud til at ændre sig lige forløbig
Skrevet af Fribytter
Mata passede nu fint ind i Moyes´ koncept, men Moyes´ koncept passede bare ikke til Man. Utd. af en eller anden grund. Det, der fungerede for Man. Utd. i mesterskabssæsonen, fungerede ikke længere. For Van Gaal handler det om at få noget til at fungere, og Di Maria tilbyder altså mange af de ting, som Van Gaal har brug for her og nu og på længere sigt. Hvordan han så lige passer ind i konkrete formationer, er nok ikke så vigtigt. Hvis Di Maria er blevet hentet på bekostning af mere defensive forstærkninger, så er det selvfølgelig tvivlsomt, om Van Gaal har prioriteret rigtigt. Men Van Gaal skal jo ikke undlade at købe Di Maria, fordi de ønskede defensive forstærkninger ikke gider til klubben. Hvis der er råd til begge dele, så er det da helt fint at tage det, man kan få.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0