Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Men mon så ikke han overvejer en anden formation, a la 4-3-3, hvis han alligevel kun har 1 decideret angriber til rådighed. Eventuelt 5-4-1 med 2 10´ere og 1 9´er.

Nu er det jo ikke Iron Chef, hvor han får en mængde varer og dagens overraskelse, og skal få det bedste ud af det.

Hvad angår Spuds, virker det lidt fjollet, at mene de ikke er den store trussel i forhold til top 4. Hvor har du været på det seneste? Efter 2 overkommelige modstandere til begge klubber, har i et hul på 5 point at lukke op til dem, og under Pothead, ser de meget mere sammenhængende ud end længe.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Kroesus
Nu er det jo ikke Iron Chef, hvor han får en mængde varer og dagens overraskelse, og skal få det bedste ud af det.


Tak for den.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mon ikke van Gaal har en plan, når han sætter de to til salg. Det var den jeg gættede lidt på, og ikke på at han omrokerer hvis i så fald!!!

Mht. Spurs, så mener jeg de er ringere end både Liverpool og Arsenal - så hvis vi skal i top 4, vil vi komme til at kæmpe med Arsenal og Pool over Tottenham, uanset om de låner Welbeck eller ej.

Hvis han skal ud på lån, ser jeg ham da hellere i Everton eller Tottenham fremfor Arsenal, da jeg mener de to klubber stadig er ringere end Arsenal. Jeg tror faktisk han ville være rigtigt god i Arsenal.
Skrevet af a-mg
Synes også det er en anelse arrogant at tage Spurs ud af ligningen. De har fået en enormt dygtig træner og de har (modsat sidste år) ikke så mange nye spillere, der skal spilles ind. Jeg har dem et niveau over Everton. Hvis alternativet er at Spurs skal have ham, mener jeg at vi bør beholde Welbeck.

Mht. til en eventuel afgang af både Welbeck og Hernandez er jeg enig med Crazy i, at det kan betyde en anden opstilling. Jeg tror dog mest på 4-2-3-1, hvis det er tilfældet.
Skrevet af Kratos
+ at Lamela tilsyneladende er begyndt at vise hans niveau fra Serie A dengang han blev årets spiller(?) (eller i hvert fald kom på årets hold).
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Toggle
Van Gaal udtaler til MEN at han ikke har styr på transfers - det er kun woodward. OMG det bliver en vild weekend så...
LUHG
Skrevet af Schleimann
Øv, så ryger Kagawa højst sandsynligt tilbage til Dortmund. Det irriterer mig, at han aldrig rigtig fik chancen som COM flere kampe i træk, men i stedet blev skubbet ud på kanten. Når han endelig spillede sin favoritposition, var det i en enkelt kamp eller som indskifter.

En af mine yndlingsspillere. Så er den trøje forældet.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Kagawa fik masser af tid deroppe da Moyes skiftede til en 4-3-2-1 og spillede med Mata og Kagawa sammen deroppe. Han viste heller ikke der det der skulle til. Et arbejdsomt fejlkøb.
Jeg ville langt hellere have haft beholdt Tevez i sin tid, selvom han mindede meget om Rooney i spillestil.

Veron gjorde det imo bedre end Kagawa, men det var en helt anden tid, og forventningerne til Veron var også langt større end til Kagawa.
Skrevet af Saint_Lazlo
Tak til LVG:

http://www1.skysports.co…r-luke-shaw

Jeg ved ikke, hvad der ligger bag den oprindelige udtalelse omkring hans fitness. Et udramatisk bud er, at han bare ikke var i form efter sommerferien - men han var da i superform som de facto wingback sidste sæson, så det lyder lidt sært. Men den videre behandling i pressen og siden af Hodgson har været skammelig, og jeg har virkelig haft ondt af Shaw. I det perspektiv er det rart at se, at LVG markerer, at der er grænser for, hvad han vil finde sig i på Shaws vegne.
Southampton FC Aalborg BK
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu meldes vi ret tæt på Daley Blind for €18m - prisen skulle være accepteret af Ajax.
Skrevet af Kratos
Så er vi blevet enige med Ajax om Blind forlyder det.

Kommer jo ikke som en overraskelse - LvG kender ham, ved hvad han kan og der har været snak om det hele sommeren. Plus det ville hjælpe på midtbanen i den nuværende forstand i hvert fald.

Ville være skønt med Carvalho + en CB dog her til sidst. Er lidt i tvivl om Blinds kvaliteter som def.midt på højeste niveau.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Ferguson41
Jeg kan ikke se, at Blind skulle være den store opgradering. Det er nemt nok at sige, at Fletcher og co. er så elendige, at enhver spiller vi være en forstærkning, men niveauet skal helst være en hel del højere, end det vi har set fra vores spillere indtil videre, og det niveau ser jeg slet ikke Blind have.

Han virker som en (dyr) sidste udvej, fordi vi ikke har kunnet få hentet dem vi allerhelst ville, men så må vi jo håbe Van Gaal kan få noget ud af det alligevel. Indtil videre har han bare ikke fremstået som en Ferguson, der kunne få meget ud af lidt.
Skrevet af Toggle
Enig med Ferguson41. Hvilken forskel kan han gøre ? Vi mangler stadig en leder.puha synes det minder mere om et panikkøb.
LUHG
Skrevet af Kratos
Blind er en vandbærer der er yderst professionel og gør som der bliver sagt 100%, altid. Sådan en spiller har man også brug for og ikke kun verdensstjerner - det fungerer kun i FM.

Han var den spiller med flest tacklinger, flest interceptions og flest afleveringerne i sidste sæson i Æresdivisionen. Som breddespiller og grundet sin alsidighed har jeg svært ved at tro han ikke bliver en gevinst selvom jeg synes prisen er høj. Han er jo kun 24 så der er vel også plads til at han kan forbedre sig.


I helt andre nyheder så starter Di Maria inde mod Burnley!!

De Gea, Jones, Evans, Blackett, Valencia, Young, Fletcher, Di Maria, Mata, Rooney, van Persie.

Ligner stadig 3-5-2 og så har vi Valencia tilbage som WB, hvilket nok skal hjælpe en del kunne jeg forestille mig.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Matias
Det er rigtigt, Kratos. Karakteristikken af Daley Blind. Han er en rigtig trænerens mand. Der hvor jeg ser et problem for ham, ift. at slå igennem i PL, er hans tempo, med og uden bold samt hans generelle, tekniske formåen. Det er altså ikke helt godt, og det gør, at man ikke ser en absolut topspiller i ham. Han mangler simpelthen procenter i hans topniveau. Jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige, hvordan han udvikler sig, men jeg ser ham ikke blive voldsomt meget bedre. Derfor kan han, som du også er inde på, sagtens komme til at blive en gevinst. En mere anonym form for gevinst.
Skrevet af Kratos
Det ved du bedre end mig Matias, jeg følger meget lidt med i hollandsk fodbold generelt, lige pånær Ajax lidt pga. det danske islæt.

Jeg tror nu heller ikke at han nogensinde kommer til at være en topspiller for United, men som du selv skriver så er der også altid de ukendte helte - specielt i motorrummet, og den kategori tror jeg sagtens Blind kan falde i.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Bosse1983
Hvis han skal bruges som balancespiller på en 3-mands midt, eller den defensive af to wingbacks, tror jeg ikke at farten er så væsentlig. Jeg tænker at Herrera skal sidde nede i smørhullet på midten og diktere, hvor Blind, når brugt på midten, primært skal være en boldflytter der kan støtte Herrera defensivt og holde strukturen, når Di Maria angriber. På wingback er han på samme måde en fin løsning, da hans arbejdsomhed gør, at han dækker et stort areal. At han også kan tage en decideret venstre back eller gå ind i et 3-mands forsvar, gør at han er en herlig schweizerkniv at have på bænken eller banen. Det er væsentlig i den omlægning van Gaal har startet. Så undgår man med større sandsynlighed pludselig, at se Young på back, når man skal ned i en 4-back og have midten rykket frem.

Fonuftigt køb, ikke mindst fordi van Gaal ved hvad han får. Det hele skal ikke være stjerner, hvis man skal have det til at fungere.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg synes ikke umiddelbart prisen for Blind er høj i dagens marked. Han er da en udemærket spiller, som kan dække mange pladser. På midten minder han vel lidt om Carrick, bare ikke helt så god (når Carrick er i topform).

Problemet med signingen af Blind er bare, at han stadig ikke udfylder en af de to roller der stadig er brug for på holdet - en midtbanegeneral og en forsvarsgeneral (gerne in spe, hvis man ikke køber de helt flyvefærdige).

Den rolle han udfyldte til VM var han jo ganske god til. Den altoverskyggende stjerne for Holland var Robben, men resten af spillerne skulle jo også udfylde deres roller, for at Holland kunne blive 3´er. Og her var Blind og Vlaar imo dem der var vigtigst (man kan kalde dem vandbærere).
Skrevet af Inferno
Enig Bosse... Det er bestemt et fornuftigt køb.

Fik ikke hørt noget til skadessituationen i går. Er vi stadig på 10 skadede spillere ?
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af a-mg
18 mio. euro er bestemt ikke slemt for en spiller der spillede et fint VM, og blev årets spiller i Holland i sidste sæson. Han er desuden alsidig og LvG har tidligere arbejdet sammen med ham. Selvfølgelig er han ikke en signing der løser alle problemer, men derfor er han stadig en fin signing.
annonce
0