Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Haløjsa
@Mitch Connor
Ja det er jeg, jeg synes ikke der er straffe. Men reglerne ift. hånd på bolden er endnu en gang grund til at der er divergerende holdninger til om hvor vidt der er straffe eller ej.
”Fodbold er et simpelt spil, hvor 22 spillere løber rundt og sparker til en bold i 90 minutter, en enkelt dommer laver et hav af fejl, og tyskerne altid vinder til sidst”. Gary Lineker.
Skrevet af LosBlancos
Der var uden tvivl straffe.

Jeg synes det problematiske ved 3-mands forsvaret er, at ingen af de tre er særligt gode til at føre bolden frem, og deltage i angrebet. Et glimrende eksempel er Evans, der i de sidste minutter, ikke anede hvad han skulle gøre med bolden. Der bliver for ideløst og stillestående.
Haste el muerte!
Skrevet af Mr. Spock
Synes den kan diskuteres, den kunne den tidligere hvor Young (?) bliver skubbet i feltet til gengæld ikke.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Kratos
Jeg kunne forstå den første ikke dømmes fordi det ligner en skulder, men i langsom er det en arm der skubbes med, så den dømmes nogle gange, men forstår godt at den ikke blev.

#2 var klokkeklar i mit hoved.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af dshoig
Fuck det mulige straffespark. Det kan ikke være rigtigt at den eneste måde vi kan score mod Burnley på skal være vha et straffe. Så kun de sidste 20 min af kampen, men det var godt nok elendigt. Anderson er fandme dårlig, hold da op. Spillede Di Maria godt? Eller er folk sarkastiske? Det er efterhånden svært at bedømme :D
Manchester United siden Schmeichel det sagde hun også i går
Skrevet af Zaptech
Sløj, sløj kamp. Mata, Rooney og især Van Persie var pis og papir. Di Maria kom med lidt ny energi. Blackett og Evans var elendige. Jones var ok udover det klodsede frispark han gav dem, der nær gik ind. Fletcher begyndte først at få fat til sidst. Der sker nul og niks over Youngs side og Valencia er muligvis den mest ensidige fodboldspiller i historien.

Ando var faktisk medvirkende til, at vi fik bolden kørt bedre rundt, da han ofte gjorde det simple, selvom der også var svipsere til sidst. Han nåede vel at blive træt.

Welbeck gjorde det bedre end Robin og Januzaj uden for bedømmelse.

Største plus må være, at vi kunne holde nullet med så shaky et forsvar. Fantastisk
Skrevet af K. Schmidt
Stop nu snakken om at United er dårlige til at føre bolden frem for forsvaret.. Evans er ganske god med bolden, Blacket har teknik og Jones er også udemærket.. Der er for lidt bevægelse længere fremme og det er derfor det bliver svært..
Skrevet af Foxy
Nej Blacket laver ikke andet end miniput fejl. Hans afleveringer er jo rædselsfulde. Evans er ikke god nok til en klub som vil være top 10 i Prl. Jones er den eneste af de 3 som har kvalitet nok til start 11´eren. Men han mangler jo en leder på midtbanen som skaber ro, samt nogle bedre medspillere i bagkæden.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Ferguson41
Det er virkelig rystende, at vi bare er så umådeligt ringe kamp efter kamp efter kamp. Faktisk er vi ringere nu, end vi var under Moyes i lignende kampe, hvor vi trods alt vandt hovedparten af de "nemme" kampe, mens vi faldt sammen mod top 8-holdene.

Optimismen er allerede dræbt for mit vedkommende, og det er tydeligt, at det ikke alene hjælper at hente gode spillere, der mangler så meget andet som er Van Gaals ansvar. Noget af det første han skal gøre, er at droppe den forpulede 3-5-2, hvor det er umuligt at lave overlaps, fordi back og wing er samme spiller. Derudover skal spillerne simpelthen skriges ind i hovedet, at bolden såvidt muligt ALTID skal spilles fremad, ligesom der skal løb i dybden til, det her sterile spil er ekstremt nemt at forsvare sig imod, og et ordinært Burnley-forsvar blev aldrig rigtig presset.

Nu kan man så sætte sig ned, og se lillebror smadre Stoke, og spille fodbold som det skal spilles. Pinligt at det er nået dertil.
Skrevet af LosBlancos
Stop nu snakken om at United er dårlige til at føre bolden frem for forsvaret.. Evans er ganske god med bolden, Blacket har teknik og Jones er også udemærket.. Der er for lidt bevægelse længere fremme og det er derfor det bliver svært..


Så længe du selv er overbevist om det. Det er ikke det man ser i tv´et...
Haste el muerte!
Skrevet af Zaptech
Stop nu snakken om at United er dårlige til at føre bolden frem for forsvaret.. Evans er ganske god med bolden, Blacket har teknik og Jones er også udemærket.. Der er for lidt bevægelse længere fremme og det er derfor det bliver svært..


Evans har lavet kæmpe brølere to kampe i træk nu og heldigvis kostede det kun i den ene. Før i tiden har han vist okay teknik for en midtstopper, men om den manglende selvtillid og nye opstilling ser ud til at have gjort manden rundtosset. Blackett ved jeg ikke meget om, men i dag så det ikke ud til, at han havde teknikken med sig.
Skrevet af K. Schmidt
@Losblancos

Jamen lad os da glemme de sidste 4 år, og udelukkende bedømme deres spil på de sidste 2 kampe..

Skretl, Sakho, Vidic, Mertesacker mm er bare et udsnit af de spillere i topklubber der er dårligere med bolden end Evans og Jones..
Skrevet af Foxy
Tror bare du skulle holde Schmidt, for du er ude på et skråplan....
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Tjasper
Skretl


Det staves Skrtel. Og det er et punkt han har forbedret markant, de seneste sæsoner.
Skrevet af howalt90
Nogen der kan fortælle lidt om det med Rojo? Har lige læst lidt om at der er problemer med at hans opholdstilladelse.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af andib
Jep, jeg har også læst at det er muligt at han aldrig vil komme i kamp for Man Utd. Men mon ikke der findes en løsning på problemet.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af K. Schmidt
Tror bare du skulle holde Foxy, for du er ude på et skråplan....
Skrevet af Fussbal 4ever
Det første må at være at på styr på defensiven og de sidste 2 PL kampe er da endt uafgjort. Men en sejr snart ville godt nok lune.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nøj hvor var det usikkert i går, når vi prøvede at spille den frem - Burnley lagde højt pres, og ingen i 3-mands kæden var kølige med bolden, når presset kom. I lige præcis den situation kunne man se hvor meget vi mangler en kølig mand som Ferdinand, som altid lige kunne tage et nemt træk væk fra presset og spille den roligt ud. Det så vi ikke i går. Blacket havde en mildest talt uheldig kamp.
Men vores forreste 3 var absolut heller ikke gode. Tag nu det armbind fra Rooney igen - han har spillet elendigt siden han fik det, og han er ikke god til at opildne de andre alligevel, så den bør bare gives til en anden.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Meulensteen måske på vej tilbage til United.
annonce
0